Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Ilfov Corbeanca

Categorii

Judete

Localitati

Pret
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Pentru cateva magazine alimentare din zona Corbeanca, recrutam persoane pentru postul de vanzator/e si femeie la vase. Cerinte - Vanzatori/e - Experienta in domeniu nu este obligatorie, insa persoanele care au mai lucrat in domeniul comercial vor avea prioritate - Atenție: concentrare, mobilitate, distributivitate, selectivitate; - Ablitati excelente de comunicare cu clientii - Memorie vizuală bună - Cunostinte bune de matematica - Dorință de a munci Cerinte - Femeie la vase - Persoana harnica, ordonata si descurcareata Oferta - Se lucreaza 2 zile cu 2 zile , 12 h / zi - Salariu 1600 - 2000 RON - Se deconteaza transportul pentru persoanele care nu locuiesc in zona

 • Angajam muncitori necalificati, instalatori, lacatus mecanic. Program de lucru: Luni-Vineri, 8:30-17:30. SE ASIGURA TRANSPORT LA/ SI DE LA SEDIU. - Salariu atractiv; - Zile libere; - Prime; - Diurna in deplasari. De preferabil, experienta in domeniul constructii - montaj piscine. Pentru detalii sau nelamuriri, ne puteti contacta telefonic sau printr-un mesaj insotit de CV-ul Dvs.

 • Preia urmareste si gestioneaza si raspunde asupra sarcinilor trasate de Manager cu probitatea profesionala conform cerintelor. .Domeniul de activitate al societatii proiectare si consultanta . *Program * Cunoasterea limbii engleze/ italiana nivel mediu/avansat; * Persoana serioasa, organizata, cu atentie distributiva, cu un simt al responsabilitatii crescut. * Foarte bune abilitati de comunicare si relationare. Abilitati de exprimare scrisa si orala * Bune aptitudini organizatorice. Abilitati de prioritizare.Promptitudine in rezolvarea sarcinilor. Salariu fix 2900 - 4000 lei, bonusuri de performanta, carte de munca, cazare in vila (unde este cazul), masina pt. activitati firma posibilitate masina.

 • @AnuntChisinau Angajam doua menajere interne in Bucuresti/Otopeni.Iubitoare de catei.Oferim cazare gratuia in (link: http://vila.si) vila.si intretinere gratuita, condtii de munca deosebite ,salariu exceptional sau pe mail:

 • angajam doua animatoare pentru weekend si citeodata in cursul saptaminii, pentru animatie/dans, in Otopeni. Plata la zi.

 • Angajam muncitor necalificat pentru curatenie, intretinere spatii verzi, in Complex Rezidential in Corbeanca, salariu 1.700 lei, contract de munca. Tel

 • Angajam personal necalificat si ajutor de cofetar in laborator cofetarie, program o zi da, una nu. Comuna Corbeanca, județul Ilfov.

 • Cautam bona cu experienta pentru baietel de 1 an. Atributii : ingrijire si supraveghere copil, plimbari, activitati, preparat/servit masa. Program: 10 ore/zi, L-V Salariul: 2500 lei/luna, concediu platit. tel. 0726256070 sau 0213107403

 • Vand liceenta taxi pe Bucuresti valabila vizata pana in 2020 cu suma de 6500€ ,fara datorii , fara masina ,trebuind sa bagati un autoturism fabricatie minim 2009 , Actualmente liceenta e PFA,dar facem un srl pe cheltuiala dumneavoastra pe care vi-l cesionam. CEI interesati ne pot suna 0761858144.

 • Menajera interna/eventual externa, fara obligatii familiale, iubitoare de catei, linga Otopeni, pt.menaj(curatenie,spalat,calcat), cu/fara gatit.eventual carnet de conducere. oferim cazare in vila, intretinere, salariu negociabil, contract, etc

 • Salveaza cautarea