Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Ilfov Corbeanca

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Echipa noastra se extinde si cautam o persoana vesela, care doreste sa aduca bucurie oamenilor din jur. Pentru ca vindem inghetata si produse pe baza de inghetata, zambetele sunt obligatorii . Ne dorim o persoana care sa isi doreasca sa faca parte din echipa noastra pe termen lung, pentru ca vom investi in pregatirea ei prin cursuri de specialitate in Italia. Rugam seriozitate si referinte de la fostul loc de munca. Oferim conditii avantajoase de munca, tichete de masa, pe langa cursuri specializare in Italia. Daca vrei sa lucrezi intr-o industrie dulce, ne poti contacta la adresa de email si la tel 0723171386.

 • Cautam o doamna pentru curatenie la casa cu gradina in cartierul Paradisul Verde, com. Corbeanca, jud. Ilfov. Program flexibil, cu posibilitate de a sta intern, salariu atractiv. Mai multe detalii la telefon.

 • Mobilitatea postului: Necesita deplasari Tip job: Full time SC AUTO MIH DRIVE, Angajeaza instructor auto categoria B salariul motivat program 8 ore de luni pana vineri. Sunati la 0727157565 pentru mai multe detalii.

 • Vand liceenta taxi pe Bucuresti valabila vizata pana in 2020 cu suma de 6500€ ,fara datorii , fara masina ,trebuind sa bagati un autoturism fabricatie minim 2009 , Actualmente liceenta e PFA,dar facem un srl pe cheltuiala dumneavoastra pe care vi-l cesionam. CEI interesati ne pot suna 0761858144.

 • benzinarie situata in ploiesti vest angajeaza: casir shop, casier castro. cerinte experienta in vanzari, lucrul cu bani, atitudine pozitiva, abilitatea de a asimila rapid, etc

 • Mobilitatea postului: Necesita deplasari Tip job: Full time SC AUTO MIH DRIVE ,Angajeaza instructor auto categoria B salariul motivat program 8 ore de luni pana vineri. Sunati la 0727157565 pentru mai multe detali

 • Angajam muncitori necalificati, instalatori. Program de lucru: Luni-Vineri, 8:30-17:30. SE ASIGURA TRANSPORT LA/ SI DE LA SEDIU. - Salariu atractiv - 3000 lei; - Zile libere; - Prime; - Diurna in deplasari. De preferabil, experienta in domeniul constructii - montaj piscine. Pentru detalii sau nelamuriri, ne puteti contacta telefonic sau printr-un mesaj insotit de CV-ul Dvs.

 • Angajam vanzatoare pentru laborator cofetarie, program o zi da, una nu, de la ora 7 la ora 19. In comuna Corbeanca, județul Ilfov. Detalii la numarul de telefon 0722344661 sau 0720179933.

 • Salveaza cautarea