Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Ilfov Jilava Persoane

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 29

  Societate producatoare de sucuri naturale si BIO, angajaza urgent cu contract de munca, muncitor necalfificat pentru linia de dilutie zahar.Program de lucru de luni pana vineri intre orele 8,00-16,30 cu 1/2 ora pauza de masa.salariu motivat si decont de transport.Relatii la tel. sau .

 • Societate licentiata arr cauta colaboratori cu auto pentru transport persoane in regim de inchiriere în Bucuresti Credințe: Vârsta 21 ani. Atestat transport persoane în regim de închiriere ( asigurăm suport pentru obținerea atestatului) Cazier judiciar fara înscrisuri + cazier auto. Autoturism minim 2008, 4 usi, ac. Societatea percepe un comision de 10% din venitul net si asigura obținerea în timp scurt a copiei conforme si ecusoanele uber bolt free now. Pe toata durata colaborării comisionul rămâne fix dar poate sa scadă în funcție de încasări. Contract de munca individual 2-4-8 h Pentru șoferii fara auto închiriem dacia logan 2019 ,0.9 , cu gpl. Chiria pe saptamana este 450 lei. Oferim suport pentru obținerea atestatului unde este cazul. Pentru contact lăsați mesaj si va răspundem în cel mai scurt timp.

 • Firmă de construcții angajam fierari,dulgheri betonisti,zidari. Oferim cazare si diurnă. Salariul este in fuctie de experiența avută.

 • 2

  Angajam vanzator cu abilitati tehnice pentru magazinul de utilaje din Jilava (motocultoare, drujbe, motocoase,…) si vanzator produse generice (gradina, hrana animale si pasari, seminte legume si flori,...)

 • 4

  Societate comercială cu sediul în București angajăm tehnicieni pentru deplasări în țară în vederea prestarii serviciilor de întreținere bazine carburant si reparatii pompe carburant. Se oferă contract de munca si masina de serviciu. relatii la

 • 2

  CAMIN DE VÂRSTNICI

 • Firma romaneasca cu punctul de lucru in Jilava, Judetul Ilfov, angajam muncitor necalificat pentru hala de productie role de bucatarie din hartie. Telefon

 • Angajez muncitori necalificați pentru montajul gardurilor prefabricate din stâlpi si plăci. Fabrica se află in Comuna Jilava, Ilfov

 • Societate cu profil constructii metalice,profile aluminiu, pereti cortina, usi industriale. Titularul se ocupa cu realizarera documentatiei de ofertare, prezentare a produselor si serviciilor firmei prin contactul direct cu clientii actuali si potentiali.

 • 1

  Societate comerciala care isi desfasoara activitatea in Jilava,Ilfov,angajeaza Operator mase plastice. Relatii la telefon

 • Angajez instalator/ajutor instalator sanitare,termice cu preponderenta obiecte sanitare gama medie si premium.Program flexil,salariu atractiv.

 • 1

  Candidatul ideal Societatea noastra cauta pentru angajare sofer profesionist cu cat. B cu ADR pentru camion Scania cu sistem Abroll - transport national. CERINTE: - scoala d conducatori auto categoria B - atestat ADR - fara cazier judiciar; - fara antecedente rutiere grave (penal sau cu permis suspendat); - minim 10 clase + scoala profesionala/ studii medii; - disponibilitate de deplasari in tara; - experienta de cel putin 3 (trei) ani in conducerea d autovehicule in trafic d marfa (mai ales marfuri periculoase/deseuri); - cunostinte minime de mecanica auto; - aviz medical si psihologic valabil; Optional : Referințe d la ultimul loc d muncă. Descrierea jobului Atributiile postului: - Incarcarea, transportul si descarcarea deseurilor. -Gestionarea documentelor de transport. -Seriozitate in relatia cu clientii companiei. BENEFICII: - Salariu atractiv si bonuri de masa . Diurna, daca este cazul, in conditiile legii. - Prime de sarbatori. Descrierea companiei DTM Waste Recycling este o societate romaneasca, infiintata in anul 2005, specializata in servicii de management al deseurilor. Societatea noastra presteaza la standarde profesionale urmatoarele tipuri de servicii: 1. Consultanta in managementul deseurilor 2. Analiza si identificarea deseurilor 3. Consultanta in achizitia de servicii in managementul deseurilor 4. Ofertare si negociere de contracte 5. Colectare si transport 6. Depozitare intermediara a deseurilor 7. Transport spre eliminarea finala/ valorificarea deseurilor 8. Eliminarea deseurilor 9. Valorificarea deseurilor

 • Functie: Operator cantar, in zona Jilava Angajam operator cantar: - cunostinte minime de operare PC, - abilitati de comunicare scrisa. Oferim un salariu net de 2400 lei, Locatie: comuna Jilava Prin functia de OPERATOR CANTAR veti indeplini urmatoarele atributii: - Primirea documentelor care insotesc materiile prime; - Cantarirea si inregistrarea materiilor prime; - Eliberarea tichetelor de cantar pentru fiecare transport inregistrat; - Completarea formularelor de incarcare descarcare; - Intocmirea rapoartelor zilnice si lunare, precum si a altor situatii solicitate de conducerea societatii. - Intretinerea zilnica a echipamentului din dotarea locului de munca (PC, imprimanta); - Curatirea periodica a cantarului, astfel incat acesta sa functioneze la parametrii normali (indepartarea depunerilor de pamant, gheata, zapada sau alte material, din zona senzorilor); - Informeaza conducerea societatii ori de cate ori constata disfunctionalitati in functionarea normal a cantarului; - Evidenta stocurilor de agregate; - Orice alte sarcini trasate de catre superiorul ierarhic. Ce persoana cautam? Sunteti candidatul ideal daca aveti: - Bune abilitati de comunicare, inclusiv comunicare scrisa; - Sunteti o persoana punctuala, disciplinata in munca si va adaptati usor la diverse situatii; - Abilitati de lucru in echipa; - Cunostinte minime de operare PC; - Toleranta la stres; Ce puteti castiga? - Vei fi recompensat cu un salariu motivant si beneficii in stransa corelatie cu activitatea si implicarea si o atitudine proactiva; - Salariu net 2400 lei; Avem rugamintea sa va transmiteti CV-ul pe adresa pana la data de 05.05.2021.

 • Echipa Dana Cor Impex angajeaza personal ofertare/achizitii usi, compartimentari HPL. Cerințe: *atentie la detalii; *seriozitate; *lucru in echipa; *adaptabilitate; *permis de conducere - reprezinta un avantaj; *dorință de a învăța/perfecționa; *experiența nu este obligatorie dar reprezintă un avantaj; *salariu atractiv, se negociaza la interviu in functie de experienta; *program de lucru: luni-vineri 09.00 : 17.00. Te asteptam in echipa noastra! Cei interesati ma pot contacta la nr.

 • Echipa Dana Cor Impex angajeaza montatori usi, tamplarie aluminiu, pereti cortina, compartimentari sticla. Cerințe: *atentie la detalii; *seriozitate; *lucru in echipa; *adaptabilitate; *permis de conducere - reprezinta un avantaj; *disponibil deplasari in tara; *dorință de a învăța/perfecționa; *experiența reprezintă un avantaj; *salariu atractiv, se negociaza la interviu in functie de experienta; *program de lucru: luni-vineri 09.00 : 17.00. Te asteptam in echipa noastra! Cei interesati ma pot contacta la nr.

 • Sofer profesionist intern

 • 1

  angajez muncitori productie mase plastice,in Jilava,Ilfov.Relatii la telefon .

 • angajez muncitor productie mase plastice in Jilava ,Ilfov.Studii : 10 clase sau scoala profesionala. relatii la telefon

 • SOCIETATE COMERCIALA DE DISTRIBUTIE ANGAJEAZA URGENT MUNCITORI PENTRU DEPOZIT SALARIU SI PROGRAM ATRACTIV

 • Salveaza cautarea