Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Ilfov Jilava

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • angajam modelator PAFS matriter PAFS cunostinte minime de lucru cu ipsos, rasina, gelcoat.

 • Fabrica de productie dresuri dama

 • Fabrica de dresuri(zona Gara Progresul),angajam tricotoare si muncitoare necalificate.

 • Cautam colegi pentru postul de Montator Tamplarie Aluminiu si Pereti Cortina, cu experienta in domeniu. Cerinte: - Persoane serioase cu abilitati tehnice si experienta in domeniul montajului; - Obisnuit sa lucreze in echipa si sa doreasca sa invete si sa avanseze in cariera; - Disponibilitate pentru efort fizic; - Disponibilitate pentru deplasari in tara; - Atentie la detalii; Ce oferim: - Salariu atractiv; - Contract individual de munca; - Prime si bonusuri; - Echipa tanara si ambitioasa; - Perspective de angajare pe termen lung; - Posibilitatea de a lucra cu materiale si echipamente de calitate; Permisul de conducere nu este necesar dar reprezinta un avantaj.

 • Firma de productie publicitara, cautam o persoana priceputa in acest domeniu. De asemeni angajam si persoane dornice sa deprinda cunostinte in acest domeniu. Aria acoperita de firma noastra este signalisitica indoor si outdoor. Oferim salariu motivant bazat pe implicare si rezultate. De asemeni oferim bonuri de masa si decontarea transportului.

 • angajam sofer profesionist cat. C, C+E, curse pe tara, sau tur-retur Turcia

 • Angajez ajutor bucatar in Jilava cu sau fara experienta. Program de luni pana vineri si o sambata la doua saptamani.. Relatii la telefon 0724333144 sau 0723352044. Salariu 1500 net.

 • Caut menajeră pentru casa com. Jilava,femeie serioasă,curata,cinstita,si harnica pentru menaj 2 zile pe saptamana.

 • Angajez muncitori calificati si necalificati in constructii specializati in placarea cu polistiren. Doar cu experienta in acest domeniu. Se lucreaza la inaltime pe schela Lucrarile sunt in Bucuresti. Mai multe detalii la telefon sau lasati mesaj aici/ trimite sms pe nr din anunt cu numele, varsta dvs, locatia si experienta anterioara. Salariu motivant. Oferim cazare decenta pentru provincie. Cer si ofer maxima seriozitate.

 • Societate comerciala cu punctul de lucru in Jilava , Ilfov angajam sofer -DISTRIBUITIE PRODUSE LACTATE pe autoutilitara cat B . TEL 0723662575

 • Societate comerciala cu sediul in Jilava angajeaza femeie de serviciu. Salariu avantajos, program 8-17, de luni pana vineri. Detalii si programare interviu la nr tel 0758043439

 • Societate comerciala cu sediul in Com. Jilava, Jud Ilfov, colector de deseuri industriale, cauta pentru angajare sofer profesionist cu cat. B+C+E pentru camion Scania cu sistem Abroll - transport national. CERINTE: - scoala de conducatori auto categoria B+C+E; - atestat sofer profesionist transport marfa; - card tahograf; - fara cazier judiciar; - fara antecedente rutiere grave (penal sau cu permis suspendat); - minim 10 clase + scoala profesionala/ studii medii; - disponibilitate de deplasari in tara; - experienta de cel putin 3 (trei) ani in conducerea de autovehicule in trafic de marfa (mai ales marfuri periculoase/deseuri); - cunostinte minime de mecanica auto; - aviz medical si psihologic valabil; Optional : Referințe de la ultimul loc de muncă. Atributiile postului: - Incarcarea, transportul si descarcarea deseurilor cu container Abroll. -Gestionarea documentelor de transport. -Seriozitate in relatia cu clientii companiei. BENEFICII: - Salariu si bonuri de masa. Diurna in conditiile legii. - Prime de sarbatori.

 • ANGAJAM SOFER PT DISTRIBUTIE PRODUSE LACTATE CU RUTE IN BUCURESTI SI IN TARA. PUNCT DE LUCRU COMUNA JILAVA , ILFOV OFERIM SALARIU BUN SI DIURNA PENTRU DEPLASARI. RELATII LA TEL 0723662575

 • Sediu in jilava ilfov,firma in domeniul acoperisurilor angajeaza director de vanzari cu experienta invelitorilor metalice. Echipa de vanzari creata,doar sa o conduca,sustina si ajuta in promovare. Atentie,experienta este obligatorie.. Nu depuneti cv-uri doar ptr a incarca o adresa de mail. Multumesc

 • Angajez spalator vase fast food in comuna Jilava.

 • JNO Group angajeaza mecanic utilaje + intretinere utilaje. Candidatul ideal: -Experienta in domeniu; -Cunostinte de intretinere si reparatii utilaje agricole si industriale; -Seriozitate; -Dorinta de munca; -Rapiditate; -Punctualitate; Se ofera un loc de munca stabil + salariu atractiv.

 • Societate cu sediul in Jilava, Ilfov angajeaza 1 operator/manipulant deseuri industriale si 1 stivuitorist cu experienta. Descriere job: - incarcare/descarcare deseuri industriale (ambalate si vrac) - manual si mecanizat - aranjare marfuri ini depozit - manetinere evidenta marfuri in depozit - cantarire deseuri Aptitudini solicitate: - atestat stivuitorist - atentie si implicare - experienta manipulare marfuri Se ofera : salariu, bonuri de masa, prime sarbatori.

 • Angajez bucatar pentru Fast Food in comuna Jilava. Relatii la telefon 0723.352.044 sau 0724.333.144.

 • Ofer servicii de evidenta contabila si expertiza contabila: - Inregistrarea corecta si la timp a tuturor operatiunilor financiar-contabile; - Intocmirea si depunerea declaratiilor fiscale si financiare lunare si anuale, -Intocmirea Contractelor de munca, fisa postului, Revisal - Pregatirea diverselor situatii si rapoarte solicitate de angajator ( Balante, Bilant, Raport vanzari, etc); - Contabilizarea cronologica si sistematica a operatiunilor financiare; - Contabilitatea stocurilor, contabilitatea tertilor, contabilitatea trezoreriei, contabilitatea cheltuielilor, contabilitatea veniturilor si rezultatelor, contabilitatea angajamentelor si altor elemente patrimoniale in conformitatea cu legislatia in vigoare; - Intocmirea, semnarea si depunerea lunar, trimestrial, semestrial, anual, declaratiile privind taxele si impozitele datorate de catre societate catre Bugetul local, Bugetul de Stat, Bugetul Asigurarilor sociale si fondurilor speciale, Mediu, Intrastat; - Alte activitati contabile. Activitatea poate fi efectuata ca angajat sau cu contract de colaborare intre societati. Relatii la telefon nr. 0723352044.

 • Salveaza cautarea