Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Ilfov Jilava

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Echipa Dana Cor angajeaza confectioner si montator tamplarie aluminiu si pereti cortina . Responsabilitati - Experienta in montaj si confectie , tamplarie aluminiu si pereti cortina - reprezinta un avantaj; - Disponibilitate pentru deplasari in tara Cerințe Atentie la detalii; Seriozitate Lucru in Echipa Adaptabilitate Carnet de sofer - B - reprezinta un avantaj Dorință de a învăța/perfecționa Program de lucru: L-VExperiența nu este obligatorie dar reprezintă un avantaj Salariu atractiv Bonusuri Te asteptam in echipa noastra!

 • Echipa Dana Cor angajeaza ASAMBLATOR-MONTATOR PROFILE ALUMINIU CU EXPERIENTA Responsabilitati - Experienta in montaj si confectie , tamplarie aluminiu si pereti cortina - reprezinta un avantaj; - Disponibilitate pentru deplasari in tara Cerințe Atentie la detalii; Seriozitate Lucru in Echipa Adaptabilitate Carnet de sofer - B - reprezinta un avantaj Dorință de a învăța/perfecționa Program de lucru: L-V Experiența este obligatorie Salariu atractiv Bonusuri Te asteptam in echipa noastra!

 • 1.Echipa Dana Cor Impex angajeaza personal ofertare/achizitii tamplarie aluminiu, pereti cortina, compartimentari sticla. Cerințe: *atentie la detalii; *seriozitate; *lucru in echipa; *adaptabilitate; *permis de conducere - reprezinta un avantaj; *dorință de a învăța/perfecționa; *experiența nu este obligatorie dar reprezintă un avantaj; *salariu atractiv, se negociaza la interviu in functie de experienta; *program de lucru: luni-vineri 09.00 : 17.00. Te asteptam in echipa noastra! Cei interesati ma pot contacta la nr.

 • Echipa Dana Cor Impex angajeaza personal ofertare/achizitii usi, compartimentari HPL. Cerințe: *atentie la detalii; *seriozitate; *lucru in echipa; *adaptabilitate; *permis de conducere - reprezinta un avantaj; *dorință de a învăța/perfecționa; *experiența nu este obligatorie dar reprezintă un avantaj; *salariu atractiv, se negociaza la interviu in functie de experienta; *program de lucru: luni-vineri 09.00 : 17.00. Te asteptam in echipa noastra! Cei interesati ma pot contacta la nr.

 • Echipa Dana Cor Impex angajeaza montatori usi, tamplarie aluminiu, pereti cortina, compartimentari sticla. Cerințe: *atentie la detalii; *seriozitate; *lucru in echipa; *adaptabilitate; *permis de conducere - reprezinta un avantaj; *disponibil deplasari in tara; *dorință de a învăța/perfecționa; *experiența reprezintă un avantaj; *salariu atractiv, se negociaza la interviu in functie de experienta; *program de lucru: luni-vineri 09.00 : 17.00. Te asteptam in echipa noastra! Cei interesati ma pot contacta la nr.

 • Firma de productie sushi si produse din peste cauta inginer alimentar cu experienta in industria procesarii pestelui. Salariul este motivant iar programul este full time. Mai multe detalii se discuta la interviu. Atasati CV-ul, va rog.

 • Firma producție sushi cauta persoana pentru postul de Coordonator producție alimentara. OBLIGATORIU experiența pe partea de producție în industria alimentara, în special cu produsele din peste. Salariu intre 3000-5000 lei! Rog atasati CV-ul!

 • Sofer profesionist intern

 • 2

  Angajam vanzator cu abilitati tehnice pentru magazinul de utilaje din Jilava (motocultoare, drujbe, motocoase,…) si vanzator produse generice (gradina, hrana animale si pasari, seminte legume si flori,...)

 • 1

  angajez muncitori productie mase plastice,in Jilava,Ilfov.Relatii la telefon .

 • angajez muncitor productie mase plastice in Jilava ,Ilfov.Studii : 10 clase sau scoala profesionala. relatii la telefon

 • SOCIETATE COMERCIALA DE DISTRIBUTIE ANGAJEAZA URGENT MUNCITORI PENTRU DEPOZIT SALARIU SI PROGRAM ATRACTIV

 • 2

  Candidatul ideal Minim studii medii, Studii superioare finalizate în domeniul economic reprezintă un plus; Minim 1 an experienţă într-o poziţie similară; Cunoştinţe foarte bune MS Office; Abilităţi excelente de comunicare orală şi scrisă; Capacitate de concentrare şi ascultare activă; Persoană cu iniţiativă şi capacitate de analiză, motivata, ambitioasa, responsabilă, serioasă, atentă la detalii, sinteză a informaţiilor, orientată spre îndeplinirea atribuţiilor zilnice si gasirea rapida a solutiilor. Capacitate de lucru în echipă. Descrierea jobului Preluarea comenzilor transmise de clienţi si personalul din vanzari, cu confirmarea ulterioară a cantităţilor finale; Emiterea facturilor aferente comenzilor primite si a proceselor de predare/primire, conform dispozitiilor si ofertelor de pret, verificarea corectitudinii informaţiilor facturate şi informarea clienţilor. Incaseaza numerar de la client si emite chitante; Respecta procedurile de operare si procedurile cu privire la livrarea produselor facturate. Arhiveaza si tine evidenta documentelor operate; Asigura suport pentru echipa de vanzari si livrare depozit. Implementarea contractelor în derulare şi desfăşurarea activităţilor cu caracter commercial Lucru într-o companie dinamică, aflată în plină dezvoltare; - Program fix de birou, de luni pana vineri interval orar; - Pachet atractiv (salariu atractiv,). Descrierea companiei Depozit de echipamente pentru constructii situat in Jilava ( Sos. Giurgiului nr.48 I).

 • Angajez muncitori necalificați pentru montajul gardurilor prefabricate din stâlpi si plăci. Fabrica se află in Comuna Jilava, Ilfov

 • Societate agricola din comuna Jilava, judetul Ilfov, angajeaza combainier agricol si tractorist, salariu atractiv plus bonus anual. Pentru mai multe detalii va rugam sa sunati la numarul:

 • 3

  Angajam personal pentru vopsiri epoxidice si poliuretanice, aplicari de pardoseli din rasini sintetice. De preferat aplicatori cu experienta. Angajam si muncitori necalificati in vederea specializarii. Pentru deplasari in tara, vor exista beneficiile aferente (ore suplimentare, cazare, masa, indemnizatie, transport, etc). Pentru mai multe detalii ne puteti contacta telefonic sau pe adresa de e-mail.

 • 1

  Angajam personal pentru productie lacuri si vopsele, in com. Jilava Ilfov. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta telefonic sau pe adresa de e-mail.

 • 1

  Societate comerciala care isi desfasoara activitatea in Jilava,Ilfov,angajeaza Operator mase plastice. Relatii la telefon

 • Vreau muncitori calificați si necalificati pentru tabla lindab

 • 2

  Angajam sofer in domeniul constructiilor. Experienta : - fara antecedente penale - posesor carnet de conducere categoria B - minim 2 ani - studii medii; - abilitati de lucru in conditii de stres; - seriozitate; - sociabil; - spirit de echipa; Descrierea jobului : - livrarea si returul echipamentelor la clienti; - transporta marfa in baza proceselor verbale; - livreaza comenzile conform programului de distributie; - contract de munca; - telefon de serviciu Salariu atractiv. Program de Luni - Vineri + 2 sambete

 • Salveaza cautarea