Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Ilfov Jilava

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Angajam tehnician cu minima experiența ca și instalator, pt verificari supape de siguranța , in Jilava, și minime cunoștințe de Windows, word, Excel , Email

 • 1

  Angajez ajutor bucatar in Jilava cu sau fara experienta. Program de luni pana vineri. Relatii la telefonsauSalariu 2000 net.

 • 1

  SOCIETATE COMERCIALA CU SEDIUL IN JILAVA, ANGAJEAZA: STIVUITORIST TEHNICIAN SOFER RELATII LA 0735.129.832

 • Cautam o persoana: -cu domiciliul/reşedinţa în Bucuresti sau Ilfov; -cu bune abilitati de coordonare a unei echipe mici de lucratori; -serioasa, eficientă, onestă, motivată şi comunicativă. Descrierea activitatii: Între sarcinile principale ale asistentului tehnician se numara: -participarea la activitati de incarcare - descarcare si manipulare a deseurilor electrice si electronice; -coordonarea activităţii de dezmembrare a deseurilor electrice in atelier; -sortarea materialelor pe categorii conform instructiunilor interne. Oferim: -salariu de inceput este de 2300 lei; -contract de munca pe perioada nedeterminata; -mediu de lucru placut. Experienta pe un post similar si detinerea unui atestat de operator stivuitorist constituie un avantaj. ACTIVITATEA SE DESFASOARA IN LOCALITATEA JILAVA, JUD.ILFOV. TOATE PERSOANELE INTERESATE SUNT RUGATE SA TRIMITA CV LA ADRESA SAU SA NE CONTACTEZE LA NUMARULUI DE TELEFON 0746057103.

 • 1

  Echipa Dana Cor angajeaza montator usi metalice , industriale , lemn etc . Responsabilitati - Experienta in montajul usilor metalice,industriale, de lemn etc. - reprezinta un avantaj; - Disponibilitate pentru deplasari in tara Cerințe Atentie la detalii; Seriozitate Lucru in Echipa Adaptabilitate Carnet de sofer - B - reprezinta un avantaj Dorință de a învăța/perfecționa Program de lucru: L-VExperiența nu este obligatorie dar reprezintă un avantaj Salariu atractiv Bonusuri Te asteptam in echipa noastra!

 • Echipa Dana Cor angajeaza ASAMBLATOR-MONTATOR PROFILE ALUMINIU CU EXPERIENTA Responsabilitati - Experienta in montaj si confectie , tamplarie aluminiu si pereti cortina - reprezinta un avantaj; - Disponibilitate pentru deplasari in tara Cerințe Atentie la detalii; Seriozitate Lucru in Echipa Adaptabilitate Carnet de sofer - B - reprezinta un avantaj Dorință de a învăța/perfecționa Program de lucru: L-V Experiența este obligatorie Salariu atractiv Bonusuri Te asteptam in echipa noastra!

 • 1

  Angajam deserventi utilaje si mecanici utilaje tel 0760047056

 • 1

  Angajez bucatar pentru Fast Food in comuna Jilava. Relatii la telefon 0723.352.044 sau 0724.333.144.

 • 3

  Candidatul ideal poseda: - permis auto categoria B, cu minim 2 ani experienta; - studii medii; - abilitati de organizare si gestionare a timpului; - seriozitate, punctualitate; - rezistenta la efort; - experienta anterioara privind gestionarea transportului de marfuri reprezinta un avantaj, dar nu este obligatorie. Responsabilitati: -efectuarea curselor auto dupa un traseu bine definit. Cursele se desfasoara preponderent in Bucuresti si Judetul Ilfov. -dotarea autoutilitarei pentru ridicarea/livrarea comenzilor din ziua respectiva cu recipienti de colectare si cantar; - asigurarea incarcarii echipamentelor in duba si descarcarea acestora in depozit la finalul zilei. Soferul va avea intotdeauna o persoana care il va insoti, astfel incat sa poata efectua incarcarea si descarcarea echipamentelor electrice. - completarea documentelor referitoare la preluarea de deseuri; Ce oferim: -programul de lucru este L-V, 08:00-17:00, iar depozitul in care se va realiza descarcarea este situat in localitatea Jilava, Jud.Ilfov; -contract de munca pe perioada nedeterminata; -salariu atractiv (incepand cu 2800 lei net, acesta fiind negociat in cadrul interviului in functie de experienta si aptitudinile candidatului); -mediu de lucru placut. Toate persoanele interesate sunt rugate sa ne contacteze la numarul de telefon 0746 057 103 sau sa trimita CV la adresa

 • Firma romaneasca cu punctul de lucru in Jilava, angajam agent de vanzari pentru Bucuresti si Judet Ilfov. Telefon 0757466667

 • 1

  Firma romaneasca cu punctul de lucru in Jilava, angajam agent de vanzari pentru zona Bucuresti si Judet Ilfov. Telefon 0757466667

 • Fabrica de confectii metalice angajeaza inginer cu experienta in montaj structuri metalice. Cunostinte necesare: programe de desen tehnic si MS Office. Va rugam sa trimiteti CV la adresa de mail.

 • Echipa Dana Cor angajeaza ACCOUNT MANAGER Responsabilitati - Experienta in VANZARI - Experienta in ACHIZITII - Office, Excel, Word , PowerPoint, Autocad - Limba Engleza - Abilitati de negociere Cerințe Atentie la detalii; Seriozitate Punctualitate Lucru in Echipa Adaptabilitate Carnet de sofer - B - reprezinta un avantaj Dorință de a învăța/perfecționa Program de lucru: L-V 09:00- 17:00 Experiența este obligatorie Respectarea deadline-urilor Salariu atractiv Bonusuri Te asteptam in echipa noastra!

 • Echipa Dana Cor angajeaza confectioner si montator tamplarie aluminiu si pereti cortina . Responsabilitati - Experienta in montaj si confectie , tamplarie aluminiu si pereti cortina - reprezinta un avantaj; - Disponibilitate pentru deplasari in tara Cerințe Atentie la detalii; Seriozitate Lucru in Echipa Adaptabilitate Carnet de sofer - B - reprezinta un avantaj Dorință de a învăța/perfecționa Program de lucru: L-VExperiența nu este obligatorie dar reprezintă un avantaj Salariu atractiv Bonusuri Te asteptam in echipa noastra!

 • Responsabilitati - Experienta in VANZARI - Experienta in ACHIZITII - Office, Excel, World Cerințe Evidenta marfa, intocmirea cererilor de produse si servicii, efectuarea lucrarilor de pregatire si asamblare piese. Atentie la detalii; Seriozitate Punctualitate Lucru in Echipa Adaptabilitate Carnet de sofer - B - reprezinta un avantaj Dorință de a învăța/perfecționa Program de lucru: L-V 09:00- 17:00 Respectarea deadline-urilor Salariu atractiv Bonusuri Te asteptam in echipa noastra!

 • 1

  Angajez spalator vase fast food in comuna Jilava la Autocarul cu Bunatati. Program de luni pana vineri. Salariu 1700 net + 1 masa /zi.

 • 1

  Angajam personal pentru vopsiri epoxidice si poliuretanice sau aplicari de pardoseli din rasini sintetice, sau muncitori cu experienta in amenajari interioare. Salariul se va stabili in urma unei probe de lucru si depinde de experienta fiecaruia. Punctul de lucru este in Jilava, judet Ilfov, lucrarile se desfasoara in mare parte in Bucuresti si zonele limitrofe. Pentru deplasari in tara, vor exista beneficiile aferente (cazare, masa indemnizatie, transport, etc). Angajarea se va face cu carte de munca. Pentru cei din provincie se asigura cazare.Informatii suplimentare la 0785-232.551, sau e-mail:

 • 1

  Angajam muncitori pentru productie vopsele. Zona: Jilava, 1 Decembrie, Giurgiului sau apropiate. Contact - 0785232551 -

 • Candidatul ideal Societatea noastra cauta pentru angajare sofer profesionist cu cat. B+C+E cu ADR pentru camion Scania cu sistem Abroll - transport national. CERINTE: - scoala dе conducatori auto categoria B+C+E; - atestat sofer profesionist transport marfa; - atestat ADR - card tahograf; - fara cazier judiciar; - fara antecedente rutiere grave (penal sau cu permis suspendat); - minim 10 clase + scoala profesionala/ studii medii; - disponibilitate dе deplasari in tara; - experienta dе cel putin 3 (trei) ani in conducerea dе autovehicule in trafic dе marfa (mai ales marfuri periculoase/deseuri); - cunostinte minime dе mecanica auto; - aviz medical si psihologic valabil; Optional : Referințe dе la ultimul loc dе muncă. Descrierea jobului Atributiile postului: - Incarcarea, trаnsportul si dеscаrcarеa deseurilor cu containеr Abroll. -Gestionаreа documentеlor dе trаnsport. -Seriozitаtе in rеlatiа cu clientii compаniеi. BENEFICII: - Sаlаriu аtractiv si bonuri de mаsа. Diurnа, dacа estе cаzul, in conditiilе legii. - Prime de sarbatori. Descrierea companiei DTM Waste Recycling este o societate romaneasca, infiintata in anul 2005, specializata in servicii de management al deseurilor. Societatea noastra presteaza la standarde profesionale urmatoarele tipuri de servicii: • 1. Consultanta in managementul deseurilor • 2. Analiza si identificarea deseurilor • 3. Consultanta in achizitia de servicii in managementul deseurilor • 4. Ofertare si negociere de contracte • 5. Colectare si transport • 6. Depozitare intermediara a deseurilor • 7. Transport spre eliminarea finala/ valorificarea deseurilor • 8. Eliminarea deseurilor • 9. Valorificarea deseurilor

 • 1

  Angajam vanzator cu abilitati tehnice pentru magazinul de utilaje din Jilava (motocultoare, drujbe, motocoase,…) si vanzator produse generice (gradina, hrana animale si pasari, seminte legume si flori,...)

 • Salveaza cautarea