Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Ilfov Magurele

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Angajam urgent electricieni, salariu atractiv, se lucreaza pe santier.

 • SGS angajeaza ag. de paza pt un ob. - control acces - or. magurele - Varteju , judetul Ilfov, in program de 24 de ore. Venituri nete totale 1300 lei. Petrescusau radu

 • Firma de catering angajează: personal pentru spălat vase , ajutor bucătar și ajutor cofetar. Punctul de lucru se afla in Măgurele, Jud. Ilfov. (Variante accesibile de transport: Transport în comun, precum și Maxi-Taxi din 15 în 15 min - din zona Rahova si Ghencea).

 • Angajam montator tamplarie PVC cu experienta (carnet de conducere si experienta in condus) si ajutor montator. Program de lucru - Luni pana Vineri Salariu atractiv Pentru detalii :0751 256 522 - Dl Marian Rog seriozitate

 • Service auto autorizat, infiintat prin fonduri europene, doreste sa se extinda. Daca esti pasionat, muncitor si serios si vrei sa te alaturi echipei noastre, fa-ne o vizita pe Soseaua Atomistilor, nr. 1A, Ilfov, la granita cu sectorul 5, contacteaza-ne la nr. tel. 0749 849 555, sau trimite-ne un cv pe adresa de mail procarmagurele@gmail.com. Te asteptam cu salariu atractiv, conditii optime de lucru, hala spatioasa si echipata, oprtunitati de avansare.

 • Angajam pentru placari polistiren, muncitori cu experienta in constructii. Perioada nedeterminata de lucru! De la 160-200 lei pe zi Meseriasi.Salariu de doua ori pe luna.Bucuresti.

 • Firma de traduceri cauta colaboratori En-Ro si Fr-Ro. Obligatoriu Trados Studio 2011 sau mai nou şi FACTURA. Oferim 0,06 RON/cuv. englezesc/frantuzesc (no match) si 0,03 RON/cuv. fuzzy, cu factura si TVA/sporuri incluse. Raspundeti, NUMAI DACA INDEPLINITI CONDITIILE SI ACCEPTATI TARIFELE PROPUSE, cu CV si cate o mostra de 3-400 cuv. facuta cu Trados Studio ptr. fiecare limba cunoscuta. Colaborare ocazionala prin e-mail. Vor fi contactati doar cei selectionati.

 • Caut de munca la domiciliul meu. Stiu limba franceza la nivel avansat. Multumesc

 • Caut meseriasi dornici de lucru pentru colaborare pe termen lung in domeniul constructiilor. Pentru exterioare :35 persoane -placat polistiren -plasa+adeziv -decorativa Plata se face de doua ori pe luna si in functie de experienta si abilitatile pe care le aveti. 160-200 de lei pe zi Caut persoane serioase !!!

 • Candidatul ideal Studii medii tehnice de profil; Experienta de minim 1 an pe o pozitie similara; Initiativa; Rigoare si atentie; Respectarea metodelor de lucru si a termenelor; Abilitatea de a-si imbunatati performantele personale; Permis categoria B . Descrierea jobului -Examinarea vehiculelor programate pentru reparatie; -Depistarea defectiunilor si comunicarea necesarului de piese si material; -Executarea lucrarilor de mecanica, repartizate de catre seful de atelier; -Colaborea cu restul colegilor pentru a dezvolta procese imbunatatite si eficiente; - Asigurarea unui nivel cat mai inalt de satisfactie al clientilor. Descrierea companiei - SC Top Service Concept SRL este o companie care activeaza in domeniul reparatii si intretinere auto multimarca autorizat; -Oferim salariu atractiv, stabilitate, conditii de munca deosebite intr-un mediu dinamic si profesionist; – Carte de munca, concediu de odihna respectat, zile libere legale; -Locul de munca se desfasoara in str. Pechea Nr 4 Baneasa (Clinica Medicaver); - Nu se lucreaza in weekend! -Nr tel. contactCORNEL).

 • Societate Comerciala din Bucuresti, angajeaza tinichigiu auto Cunostinte solide practice si teoretice de tinichigerie; Experienta 1-3 ani ca tinichigiu auto; Integritate si corectitudine; Constituie avantaj lucrul cu masini de mare tonaj (tir-uri) Beneficii: Salariu motivant, tichete de masa, transport gratuit, masa de pranz asigurata.

 • Societate Comerciala din Bucuresti, angajeaza mecanic auto Studii de calificare in meseria mecanic auto; Cunostinte solide practice si teoretice de mecanica; Experienta 1-3 ani ca mecanic auto; Integritate si corectitudine; Constituie avantaj lucrul cu masini de mare tonaj (tir-uri) Beneficii: Salariu motivant, tichete de masa, transport gratuit, masa de pranz asigurata.

 • Societate Comerciala din Bucuresti, angajeaza electrician auto Studii de calificare in meseria de electrician auto; Cunostinte solide practice si teoretice de electrica si electromecanica; Experienta 1-3 ani ca electrician auto; Integritate si corectitudine; Constituie avantaj lucrul cu masini de mare tonaj (tir-uri) Beneficii: Salariu motivant, tichete de masa, transport gratuit, masa de pranz asigurata

 • Societate Comerciala din Bucuresti, angajeaza sofer cu experienta ( TIR ), pentru transport marfuri generale Experienta in conducerea de autovehicule de marfa; Posesor permis conducere categoria C, E Atestat sofer profesionist transport marfa, card tahograf, aviz medical si psihologic valabile Fara accidente si incidente rutiere Cazier judiciar fara antecedente Cunostinte minime de mecanica auto

 • Ne marim echipa din Bucuresti, cautam operator tehnic sisteme de acces. Daca esti o persoana serioasa cu spirit de initiativa si dorinta de a invata lucruri noi, asteptam cv-ul tau la Trebuie sa vorbesti fluent limba engleza si sa lucrezi in excel. Te asteptam!

 • Urgent Cargus angajeaza curieri interni in domeniul bancar. Ce cautam: Atitudine prietenoasa; Orientare catre client; Atentie la detalii; Absolvent studii medii; Fara cazier; Experienta in curierat este de dorit, dar nu este obligatorie. Activitatea consta in: Introducere date, sortare plicuri si livrarea corespondentei catre personalul bancii. Ce oferim: Seriozitate si stabilitate: contract pe perioada nedeterminata; Salariu fix + Bonuri de masa; Bonusuri de performata dupa prima luna de angajare; Oportunitati de promovare in cadrul companiei. Program de lucruL-V. Locatia se afla in cladirea Cristal Tower, Sector 1, Bucuresti.

 • Angajam Buldoexcavatorist cu permis de conducere categoria C .Salariu 3.700lei.Program. LUNI-VINERI.Oferim cazare.

 • Angajam ajutor instalator in domeniul APA-CANAL. SALARIUL 2400lei -2700lei.Program:LUNI-VINERI.OFERIM CAZARE.

 • Angajez muncitori calificati si necalificati in constructii specializati in placarea cu polistiren. Doar cu experienta in acest domeniu. Se lucreaza la inaltime pe schela Lucrarile sunt in Bucuresti Momentan. Mai multe detalii la telefon sau lasati mesaj aici/ trimite sms pe nr din anunt cu numele, varsta dvs, locatia si experienta anterioara. Salariu motivant. Oferim cazare decenta pentru provincie. Cer si ofer maxima seriozitate.

 • Angajez sofer profesionist cursa Bucuresti-Bistrita

 • Salveaza cautarea