Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Ilfov Magurele

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Companie spaniola angajeaza soferi profesionisti incepatori si cu experienta in urmatoarele conditii: - contract de munca pe Spania; - salariu net lunar pana la 2000 euro net (in functie de experienta); - contract de munca perioada nedeterminata; - bonusuri la km extra (0,06 euro/km) - peste 18000 km in echipaj; - asigurare medicala si plata contributiilor sociale; Se cere: - permis conducere C+E; - ADR colete, reprezinta avantaj; - atestat marfa; - cartela tahograf; - disponibilitate de lucru in echipaj, prelata; - pentru cei cu experienta documente doveditoare ale vechimii; NU NECESITA EXPERIENTA !!!

 • 3

  Fabrica care produse termosistem decorativ de caramida aparenta angajeaza la sediul din Magurele: 1. Muncitori necalificati barbati - varsta minima de angajare, 30 de ani (vor fi preferati cei care stiu sa gletuiasca) 2. Muncitori necalificati femei - varsta minima de angajare 25 de ani 3. Secretara cu experienta in domeniu ( vor fi preferate doamnele care detin cunostiinte de contabilitate primara) - se cere CV insotit de foto. Se asigura: - Muncitori necalificati - salariu 2000 lei, iar in cazul in care sunt grupuri de 5 persoane minim se asigura transport. La celelalte persoane angajate,compania plateste integral transportul pana la destinatie. - Secretara - salariu 2500 lei - se asigura transport sau se plateste cuantumul transportului integral pana la destinatie.

 • 7

  Firma de traduceri cauta colaboratori En-Ro si Fr-Ro. Obligatoriu Trados Studio 2011 sau mai nou şi FACTURA. Oferim 0,06 RON/cuv. englezesc/frantuzesc (no match) si 0,03 RON/cuv. fuzzy, cu factura si TVA/sporuri incluse. Raspundeti, NUMAI DACA INDEPLINITI CONDITIILE SI ACCEPTATI TARIFELE PROPUSE, cu CV si cate o mostra de 3-400 cuv. facuta cu Trados Studio ptr. fiecare limba cunoscuta. Colaborare ocazionala prin e-mail. Vor fi contactati doar cei selectionati.

 • 1

  Angajam manipulati arhiva pentru depozit in zona Magurele(Darasti) Transportul se poate face cu autobuzul 427,care are capatul de linie in Ghencea(stadion Steaua). Salariu: 2000 ron net Bonuri de masa: 300 net Decont : abonament transport.

 • Locatie: sat Varteju, zona Magurele, jud. Ilfov permis categoria B valabil si experienta; disponibilitate la deplasari frecvente in tara la clientii alocati (cu masina firmei special echipata pentru deplasari); rezistenta la efort fizic; bune aptitudini tehnice, profil electromecanic sau alte studii echivalente, dar obligatoriu pe profil tehnic; minim 1 an experienta sau fara experienta, dar cu bune aptitudini tehnice si disponibilitate spre invatare; poti fi si student in an terminal sau proaspat absolvent, dar al unui profil tehnic obligatoriu. ar fi foarte bine daca locuiesti in Ilfov, zona Magurele sau imprejurimi. Avem o echipa tanara de tehnicieni care mai au nevoie de inca un coleg. Mediu de lucru placut, stabil, in care este apreciata implicarea, pro-activitatea si serozitatea. Activitatea consta in mentenanta/service cantare existente si montaj cantare noi. Se ofera instruire. Program de lucru: L-V 8 ore/zi (jumatate de ora pauza de masa inclusa). Oferta se discuta la interviu cu peroanele selectate pentru acest job. sau tel. Prin trimiterea CV-ului tau iti dai acordul pentru prelucrarea datelor tale din CV doar in scopul recrutare. Multumim! Echipa Target HR Snagov

 • 1

  SGS ang. ag. pt. un ob. (societățiicomerciale), in prog. de 24 de ore, în zona Orasului Magurele, Județul Ilfov. Petrescu 0758111302

 • Restaurant din Bucuresti angajeaza bucatar chinez. Relatii la telefon:

 • Societate comercială cu sediul în Măgurele, județul Ilfov angajează strungari pe strung conventional și frezor CNC. Se oferă: - contract de muncă - bonuri de masă - transport Se cere: - seriozitate - cunoștințe desen tehnic - calificare strungar - experiență în domeniu Salariul este negociabil în funcție de aptitudini, competențe și realizări Telefon contact:

 • 3

  Techstone Romania angajeaza urgent muncitori necalificati barbati si femei pentru productie de termosisteme caramida aparenta. 1. Varsta minima de angajare - 25 de ani; 2. Varsta maxima de angajare - 45 de ani. 3. Nu se accepta persoane care nu au lucrat intr-o fabrica sau nu au o calificare la baza. 4. Salariu 3500 lei net cu posibilitate de marire imediata pentru cei care se adapteaza rapid. 5. Transport gratuit sau decontat pentru cei din provincie si din Bucuresti. Pentru detalii suplimentare contactati-ne la nr de telefon afisat in anunt.

 • Societate comerciala angajam personal calificat si necalificat pentru Instalatii de utilizare gaze naturale. Suntem o companie tanara, responsabila si serioasa autorizata ANRE, cu o experienta in domeniu de peste 20 de ani, cu un numar de peste 50 de angajatil si proiecte in derulare cu cel mai mare dezvoltator din tara. Cu un numar de aproximativ 3500 de unitati anual, detinem o gama vasta de echipamente tehnice si mecanice care ne ajuta sa executam corect si usor proiectele. Cerinte : Experienta in domeniu; Disponibilitate de deplasare in tara; Permis de conducere ( reprezinta un avantaj ); Persoana dinamica si sociabila pentru lucrul in echipa; Seriozitate si profesionalism; Se ofera : Pachet salarial atractiv negociabil in functie de experienta; Posibilitate de cazare; Program de Luni Vineri ora ; Transport asigurat in cazul in care se lucreaza in deplasare; Contract de munca pe perioada nedeterminata; Cerem seriozitate, oferim seriozitate. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la tel. .

 • Societate comerciala angajam personal calificat si necalificat pentru Instalatii Interioare termice / sanitare. Suntem o companie tanara, responsabila si serioasa cu o experienta in domeniu de peste 20 de ani si cu un numar de peste 50 de angajati. Detinem o gama vasta de echipamete tehnice si mecanice care ne ajuta sa executam corect si usor proiectele. Cerinte : Experienta in domeniu; Disponibilitate de deplasare in tara; Permis de conducere ( reprezinta un avantaj ); Persoana dinamica si sociabila pentru lucrul in echipa; Seriozitate si profesionalism; Se ofera : Pachet salarial atractiv negociabil in functie de experienta; Posibilitate de cazare; Program de Luni Vineri ora ; Transport asigurat in cazul in care se lucreaza in deplasare; Contract de munca pe perioada nedeterminata; Cerem seriozitate, oferim seriozitate. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la nr. de telefon afisat.

 • Societate comerciala angajam personal calificat si necalificat pentru reteaua de apa / canal. Suntem o companie tanara, responsabila si serioasa cu o experienta in domeniu de peste 20 de ani. Cu un numar de peste 50 de angajati , detinem o gama vasta de echipamete tehnice si mecanice care ne ajuta sa executam corect si usor proiectele. Cerinte : Experienta in domeniu; Disponibilitate de deplasare in tara; Permis de conducere ( reprezinta un avantaj ); Persoana dinamica si sociabila pentru lucrul in echipa; Seriozitate si profesionalism; Se ofera : Pachet salarial atractiv negociabil in functie de experienta; Posibilitate de cazare; Program de Luni Vineri ora ; Transport asigurat in cazul in care se lucreaza in deplasare; Contract de munca pe perioada nedeterminata; Diurna pentru deplasarile in tara; Cerem seriozitate, oferim seriozitate; Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la tel. .

 • Caut loc de muncă în fabrica ca muncitor necalificat( calificare la loc de muncă) în 2 schimburi program de lucru de 8 ore de L-V

 • Caut loc de munca a-și prefera vanzatoare pentru ca am mai lucrat în domeniu. De preferat în sectorul 5. Multumesc

 • Magurele IF central, Cabinet stomatologie utilat complet, funcționează de 6 ani, vând/închiriez, afacere sau colaborez cu medici, proprietar

 • salutare! Job online part time ! lucrezi cat vrei oricand vrei si nu te bate nici un sef la cap. Ce aveti de facut: faci reclama unor firme!! Aveti linkul mai jos, Succes!! https://himoney.xyz/rf10654312932/

 • Buna ziua!! Pe acest site https://himoney.xyz/rf10654312932/ puteti intra si va inregistra ! tot ce trebuie sa faceti e sa va uitati la reclame si anume scrieti niste coduri. la 200 USD ii puteti retrage pe un card bancar,paypal,etc. 0,21 USD pe reclama. Succes !!

 • 1

  Societatea noastra angajeaza personal pe functia casier/incasator (munca de teren) Responsabilitati: emitere facturi si chitante, actualizare liste clienti, incheierea si organizarea contractelor. Cerinte: punctualitate, seriozitate, atentie la detalii, permisul de conducere reprezinta un avantaj. Salariul este negociabil in functie de experienta,

 • Angajam ingrijitor spatii verzi in zona Magurele Detalii la tel:0770 408 908

 • Dorim colaborare cu firma de contabilitate sau PFA pentru 6 societăți, dintre care 2 fără activitate, 2 active și 2 foarte puțin active. Dorim colaborare full time la biroul nostru din Magurele. Relații la tel:

 • Salveaza cautarea