Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Ilfov Magurele Companii

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 3

  Fabrica care produse termosistem decorativ de caramida aparenta angajeaza la sediul din Magurele: 1. Muncitori necalificati barbati - varsta minima de angajare, 30 de ani (vor fi preferati cei care stiu sa gletuiasca) 2. Muncitori necalificati femei - varsta minima de angajare 25 de ani 3. Secretara cu experienta in domeniu ( vor fi preferate doamnele care detin cunostiinte de contabilitate primara) - se cere CV insotit de foto. Se asigura: - Muncitori necalificati - salariu 2000 lei, iar in cazul in care sunt grupuri de 5 persoane minim se asigura transport. La celelalte persoane angajate,compania plateste integral transportul pana la destinatie. - Secretara - salariu 2500 lei - se asigura transport sau se plateste cuantumul transportului integral pana la destinatie.

 • 1

  SGS ang. ag. pt. un ob. (societățiicomerciale), in prog. de 24 de ore, în zona Orasului Magurele, Județul Ilfov. Petrescu 0758111302

 • 1

  Companie spaniola angajeaza soferi profesionisti incepatori si cu experienta in urmatoarele conditii: - contract de munca pe Spania; - salariu net lunar pana la 2000 euro net (in functie de experienta); - contract de munca perioada nedeterminata; - bonusuri la km extra (0,06 euro/km) - peste 18000 km in echipaj; - prima instalare ADR colete 175 euro + 35 euro net lunar; - prime la trimestru pentru continuitatea in munca (300 euro); - asigurare medicala si plata contributiilor sociale; Se cere: - permis conducere C+E; - ADR colete, reprezinta avantaj; - atestat marfa; - cartela tahograf; - disponibilitate de lucru in echipaj, prelata; - pentru cei cu experienta, documente doveditoare ale vechimii; NU NECESITA EXPERIENTA !!!

 • Agent de securitate

 • 7

  Firma de traduceri cauta colaboratori En-Ro si Fr-Ro. Obligatoriu Trados Studio 2011 sau mai nou şi FACTURA. Oferim 0,06 RON/cuv. englezesc/frantuzesc (no match) si 0,03 RON/cuv. fuzzy, cu factura si TVA/sporuri incluse. Raspundeti, NUMAI DACA INDEPLINITI CONDITIILE SI ACCEPTATI TARIFELE PROPUSE, cu CV si cate o mostra de 3-400 cuv. facuta cu Trados Studio ptr. fiecare limba cunoscuta. Colaborare ocazionala prin e-mail. Vor fi contactati doar cei selectionati.

 • Angajam ingrijitor spatii verzi in zona Magurele Detalii la tel:0770 408 908

 • 1

  Angajam menajera cu experienta pentru curatenie,spalat,calcat familie 2 persoane. Referinte obligatorii de la fostul angajator. Program de lucru 08-16, 5 zile pe sapatamana. Relatii la tel:

 • 1

  Cautam electrian pentru intretinere instaltii 220-380W Relatii la tel:

 • Societate comercială cu sediul în Măgurele, județul Ilfov angajează strungari pe strung conventional și frezor CNC. Se oferă: - contract de muncă - bonuri de masă - transport Se cere: - seriozitate - cunoștințe desen tehnic - calificare strungar - experiență în domeniu Salariul este negociabil în funcție de aptitudini, competențe și realizări Telefon contact:

 • 1

  Angajam bucatar si chelnerite .Relatii la tel. .

 • 1

  caut calificati si necalificați în domeniul construcțiilor caselor la roșu.Asteptam colaborare cu dumneavoastra

 • Angajam montatori panouri izopan, program de luni-vineri, salariu atractiv, rugam seriozitate.

 • 2

  Angajam montator tamplarie PVC si aluminiu, muncitori necalificati, montator ISOPAN, montator structura metalica. Detalii la telefon 0751 256 522 - Dl Marian.

 • Vino in echipa noastra! Pentru asta trebui sa fii o persoana sociabila, responsabila si organizata. Este necesar sa ai experienta in domeniu (suntem un depozit de materiale de constructii ce foloseste un program de gestiune pentru vanzari) si diploma de BAC. Programul de lucru L-V 08-18 , S 08-14, D liber

 • Vino in echipa noastră! Avem nevoie de persoane ce doresc sa muncească, sa fie organizați și sociabili. Suntem un depozit de materiale de construcții și folosim un program de gestiune pentru încasare și facturare, un plus pentru a ocupa locul îl reprezintă experiența.

 • Unul din principalii furnizori de tehnologii si echipamente pentru epurarea si tratarea apei isi completeaza echipa cu: OPERATOR INSTALATII DE TRATARE APA SUBTERANA EPURARE APA UZATA. RESPONSABILITATI - operarea echipamentelor i utilajelor conform instruc iunilor de lucru; - va intretine sistemele, asigurand intretinerea zilnica, preventiva si repararea defectiunilor aparute in instalatiile de automatizare, de comanda electrica si pneumatica, de filtrare, purificare, clorinare si epurare a apei in vederea functionarii corecte si in siguranta a statiilor de tratare apa subterana /epurare a apei uzate; - urmarirea sistematica a comportarii echipamentelor si intretinerea acestora; - verificarea integritatii sistemului; - verificarea, testarea si reglarea parametrilor tehnologici si de stare; - receptia substantelor chimice in functie de consum cu hipoclorit de sodiu-principalul reactiv de oxidare in statia de tratare apa subterana si coagulanti si floculanti si agenti de reglare pH in statiile de epurare apa uzata; - monitorizarea calită ii apei uzate pe fluxul tehnologic al statiilor de epurare/ tratare; - prelevarea probelor de apă din diferite puncte / obiecte tehnologice. PROFIL CĂUTAT Studii: Medii; Calificare: mecanic / electric OFERTA Pachet salarial atractiv; Training si instruire de specialitate; Te rugam sa trimiti CV-ul tau pe adresa

 • Nemo Expres Logistic S.A. angajează mecanic auto cu experiență.Relati la tel: .

 • 1

  Vanzator magazin Varteju Magurele (ilfov) Salariu 2000 lei o saptamana lucrata cu o saptamana libera!

 • Angajam montator tâmplărie pvc, program de luni-vineri, salariu atractiv, rugam seriozitate.

 • Salveaza cautarea