Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Ilfov Otopeni

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • RESPONSABILITATI Transporta pasagerii in conditii depline de siguranta de la terminal la avion si retur; Incarcarea si/sau descarcarea manuala a incarcaturii - bagaje,posta cargo, respectiv: - incarca - descarca incarcatura in/din aeronava - sortarea bagaje, posta Activitatea se desfasoara pe Aeroportul International Henri Coanda - Otopeni. Venitul net este alcatuit din salariu + spor de week-end + spor operational, tichete de masa + suma fixa de transport. Conditii bune de munca Pregatire profesionala la locul de munca CERINTE Permis de conducere, categoria B, (C sau D constituie un avantaj); Apt din punct de vedere psihologic si medical; Experienta practica pe transport persoane autobuz constituie un avantaj; Seriozitate, maturitate in reactii, exprimare corecta. GlobeGround Romania este cel mai important agent de handling de pe aeroportul Henri Coanda, incepand cu 1992. Oferim servicii la sol complete unora dintre cele mai importante companii aeriene. Va rugam sa trimiteti Curriculum Vitae la adresa de e mail: Pentru informatii suplimentare sunati la: sau la

 • 3

  Angajam patiser in Otopen,salariu motivant,program flexibil,contract de munca

 • SGS ang. agenti de pază/securitate - femei sau bărbați, pt. un obiectiv (control acces - societate comercială), în program de 24 de ore. Venituri totale nete: de la 1 lei. Botea Valentin sau Radu

 • Cautam gestionari cu experienta in depozitul nostru din Otopeni! Ce iti vom oferi: -venit lunar net minim 3100 lei -tichete de masa 300 lei -transport -posibilitate ore suplimentare Cerinte: -experienta pe un post similar -cunostinte program de gestiune SAP -disponibilitate la ore suplimentare Program de lucru: -5 zile/saptamana cu 2 libere consecutive (12: ) Pentru mai multe detalii si programare interviu: !

 • 3

  Angajam muncitori in constructii, si instalatori, detinerea unui permis de conducere constituie un avantaj, salariu atractiv.Tel: 0733.936.936

 • 2

  Descrierea jobului manipuleaza transporturile de marfa si posta in cadrul terminalului cargo; participa la transportul marfurilor si postei catre si de la avion si la transferul marfurilor la si de la alte magazii cargo; completeaza si prelucreaza documente referitoare la transporturile cargo si posta si tine evidenta acestora; interactioneaza cu clientii societatii , reprezentantii companiilor aeriene, ai autoritatilor locale Candidatul ideal studii minim 10 clase, diploma/ certificat de absolvire; permis de conducere categoria B constituie un avantaj atestatul de stivuitorist Oferim: loc de munca stabil intr-o companie de succes in domeniu; pregatire teoretica si practica la locul de munca ; nu solicitam experienta anterioara; echipament complet de lucru; oportunitati de promovare; conditii de lucru foarte bune;

 • 25

  Distribuția de piese auto se face in sectorul 1 și sectorul 2. Programul este de luni-vineri O săptămâna de la 08-16:00 O săptămâna de la 09-17:00 Sambata se lucreaza una da,una nu,de la 9-11:30. Depozitul de unde se incarca marfa este in zona otopeni. Se ofera contract de munca,mașina acasă,echipament de munca. Salariul pentru inceput este de 2000 lei(bani in mana),iar peste 3 luni 2200(bani in mana). Pentru detalii suplimentare puteți suna la0767695237 între orele9-16de luni pana vineri.

 • 4

  Angajam muncitori calificati si necalificati in domeniul amenajarilor interioare,se ofera contract de munca,cazare in Otopeni,salariul atractiv,mai multe relatii la telefon!

 • 2

  Angajam muncitori calificati si necalificati in domeniul constructiilor, instalatori termici-sanitari cu/fara experienta cu/fara permis de conducere.Tel:0733.936.936

 • 1

  Firma de plasare personal angajeaza agent/agenta de vanzari *Programul L-V 10-17 *Salariu 2350-5000 ron+ comision * Cv uri pe adresa de mail :

 • Ne marim echipa! Camin de batrani, zona Voluntari, angajeaza asistenti medicali si infirmiere cu experinta.Program si salariu foarte bune! Va rugam sa ne contactati la pentru programarea unui interviu.

 • 2

  Util Construct Automacarale anagajeaza automacaragiu si mecanici cu experienta.

 • 1

  Ne marim echipa! Senior Center, camin de batrani in zona Pipera-Baneasa, angajam asistente, infirmiere si ingrijitoare cu experienta. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne sunati la numarul pentru programarea unui interviu. Conditii, salariu si program foarte avantajoase!

 • 1

  Angajez spălător auto salariu motivant si alte beneficii,se oferă cazare

 • Motive sa alegi personal din Nepal - persoane harnice, muncitoare - persoane respectuoase - persoane oneste si loiale - costuri reduse de salarizare, comparativ cu personalul din Romania. - obisnuiti cu conditii de munca grele In vederea colaborarii cu noi,va precizam cateva informatii: - De toate formalitățile se ocupă firma noastră, iar plătile se fac direct pe firma dumneavoastră; - Contractul de angajare se face direct pe firma dumneavoastră, timp în care angajatii nostrii nepalezi ofera mediere și consiliere pentru orice situație; - Asiguram garantie pe toata perioada contractului; Daca nu sunteți mulțumiți de unii dintre angajați, vă vom înlocui muncitorii, in mod gratuit; - Muncitorii pot fi mutati oriunde în țară în funcție de punctul dumneavoastră de lucru. Mai multe detalii la telefon.

 • 6

  ANGAJAM INFIRMIER(A)/ingrijitoare, cu sau fara experienta, in Otopeni pentru camin de batrani privat, ture de 12 ore, plata corecta si la timp, masa asigurata, carte de munca. Acces usor cu transport in comun. Posibilitate de cazare pentru personal in conditii bune, daca este nevoie sau pentru cei care doresc intern. Acceptam si barbati. Cerinte: seriozitate, punctualitate, spirit de echipa, empatie fata de persoane varstnice. Rugam seriozitate, post pe termen lung. Salariul de la 2.000 - 2700 Lei/luna. 0726.081.666 - Roxana, 0732.33.21.22 - Liliana

 • 22

  Distributie piese auto pentru sectorul 1 și sectorul 2. Programul este de luni-vineri O săptămâna de la 08-16:00 O săptămâna de la 09-17:00 Sambata se lucreaza una da,una nu,de la 09-11:30. Depozitul de unde se incarca marfa este in zona Otopeni. Se ofera carte de munca,masina acasa,echipament. Optional se poate ramane la ore suplimentare contra cost. Salariul pentru inceput este de 2000 lei(bani in mana),iar peste 3 luni 2200(bani in mana). Pentru detalii suplimentare sunati de L-V între 09-16 la0767695237.

 • 2

  Angajam vanzatoare patiserie Otopeni ,persoane serioase,program flexibil,contract de munca

 • 4

  Angajam muncitori calificati si necalificati in domeniul amenajarilor interioare,se ofera contract de munca,cazare in Otopeni,salariul atractiv,mai multe relatii la telefon!

 • 2

  Angajam patiser in Otopeni salariu 2500+bonusuri in functie de performante Contract de munca,program flexibil

 • Salveaza cautarea