Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Soferi - Transporturi Ilfov Otopeni

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Companie de distribuție medicamente din Bucuresti angajează Agenți de livrare în echipa Departamentului Logistică. Postul presupune livrarea produselor farmaceutice către clienţi, cu asigurarea păstrării calităţii acestora, pe toată durata transportului. Program de lucru: Luni - Vineri 08:30 - 18:00 Salariu: atractiv + alte bonusuri. Rugam atasati cv la anunt. PHARMACHEM DISTRIBUTIE SRL este o companie ce are ca obiect principal de activitate transportul si distributia produselor farmaceutice.

 • Sofer TIR pentru Comunitate cu experienta minim 5 ani

 • Societate multinationala cu o flota de 500 camioane angajeaza soferi profesionisti cu contract de munca pe Spania in urmatoarele conditii: - salariu fix lunar pentru incepatori 1800 euro net; - salariu fix lunar pentru cei cu experienta 2250 euro net (minim 6 luni); - bonusuri pentru vechimea in cadrul firmei; - bonusuri la km extra (0,12 euro/km); - decontarea transportului (200 euro); - asigurare medicala si plata contributiilor sociale; Se cere: - permis categoria C+E; - atestat marfa; - cartela tahograf; - ADR colete, reprezinta avantaj; NU NECESITA EXPERIENTA !

 • Societate multinationala cu o flota de 500 camioane angajeaza soferi profesionisti cu contract de munca pe Spania in urmatoarele conditii: - salariu fix lunar pentru incepatori 1800 euro net; - salariu fix lunar pentru cei cu experienta 2250 euro net (minim 6 luni); - bonusuri pentru vechimea in cadrul firmei; - bonusuri la km extra (0,12 euro/km); - decontarea transportului (200 euro); - asigurare medicala si plata contributiilor sociale; Se cere: - permis categoria C+E; - atestat marfa; - cartela tahograf; - ADR colete, reprezinta avantaj; NU NECESITA EXPERIENTA !

 • Companie de catering angajeaza urgent in Otopeni, jud.Ilfov - Sofer cu permis de conducere categoria C, cu varsta cuprinsa intre 25-40 ani, din Bucuresti. Programul de lucru este flexibil. Oferim pachet salarial avantajos(salariul se discuta la interviu in functie de responsabilitati,vechime,cunostinte in domeniu). Rog CV la adresa de mail: Pentru mai multe detalii va rog sa sunati la nr.de telefonAdrian;sauRoxana;

 • Societate de transport angajează șoferi profesioniști cu experiență pe basculante articulate. Salariu atractiv.

 • Firma de transport international angajeaza soferi profesionisti CU/FARA EXPERIENTA pe camioane cu prelata Volvo si Mercedes Euro 6; Se lucreaza atat in echipaj cat si singuri pe cabina; Salariul 1800-2000 Euro(in conditii contractuale) cu prime km extra. NR TELEFON:0727 547 722 COMUNITATE !

 • Angajam sofer profesionist cu atestat pentru autobasculanta - SALARIU 3500 RON + BONURI DE MASA. Cerem seriozitate. Informati legate de salariu si alte beneficiu se pot obtine la nr.de telefon: 0724223766 . CV-urile se pot trimite pe adresa de mail:

 • Cautam persoane cu sau fara experienta, dornice de lucru, care sa fie interesate de un loc de munca. 2200 RON - Sofer duba cu echipa de montatori a blaturilor din piatră SI Montator de blaturi din piatra. Poti combina functiile. Profilul candidatului: - Permis de conducere cat. B - Persoana stabila, rabdatoare - Seriozitate - Dexteritate - Mobilitate Oferta: - Salariu platit la timp, fară întârzieri! - Transport - Bonusuri/prime lunare - Ore suplimentare platite - Calificare la locul de munca

 • Montator de blaturi de bucatarie cu experienta sau fara. Atelier autorizat de productie a produselor din Granit si Marmura cu o vechime de peste 10 ani si cu un portofoliu mare de clienti , situat in or. Otopeni, str. DRumul Garii Odai, 42, angajeaza Sofer-montator. Contract de munca pe perioada nedeterminata. Salariu netron in functie de experienta si pregatire. Bonusuri de sarbatori. Program: luni-vineri: 8 ore/zi . Contact: zero sate doi trei trei noua opt sapte opt opt

 • Angajam sofer cat B Otopeni Cerinte - Permis de conducere categoria B. Atributiile postului: - Distributia de produse alimentare si nealimentare in Bucuresti si jud. Ilfov. Descriere: - Program lucru de Luni pana Vineri. - Contract de munca pe perioada nedeterminata Descrierea companiei: S.C. DUO S.R.L. este o companie de renume in domeniul distributiei de produse alimentare si nealimentare. Infiintata in anul 1991, compania si-a desfasurat activitatea in mod competent, serios si profesionist, confirmandu-si astfel pozitia de lider pe piata romaneasca. Contact: jobs@duodistribution.ro 0731.121.533 Contactati-ne la telefon pentru detalii, intre orele 10 si 13!

 • Angajam sofer distributie cu sau fara experienta pentru zona Bucuresti si Ilfov. Salariu motivant, transportul asigurat cu masina de serviciu. Responsabilitati: - preluarea marfurilor pregatite in depozit, conform documentelor de livrare, - livrarea acesteia catre parteneri ,predarea, - incasarea contravalorii acesteia conform documentelor de livrare sau informatiilor primite de la persoanele implicate in acest proces. Oferta (bonusuri, beneficii): - salariu fix + bonuri de masa + transport gratuit (zona de activitate: Otopeni) - carte de munca. Descrierea companiei: S.C. DUO S.R.L. este o companie de renume in domeniul distributiei de produse alimentare si nealimentare. Infiintata in anul 1991, compania si-a desfasurat activitatea in mod competent, serios si profesionist, confirmandu-si astfel pozitia de lider pe piata romaneasca.

 • Responsabilitati - asistenta clienti (incarcare-descarcare bagaje) - efectuare transfer parcare-aeroport-parcare cu mijloacele de transport ale societatii Cerinte - permis categoria B (minim 3 ani vechime) - studii medii - seriozitate, atitudine pozitiva in relatia cu clientii - cunoasterea limbii engleze reprezinta un avantaj - cazier auto curat - fara antecedente penale Beneficii oferite - pachet salarial - 2400 lei (in mana) - program de lucru in ture de 12 ore (in principiu 4 zile lucrate si 4 zile libere - detaliile se discuta la interviu) Atentie!!! Punctul de lucru se afla in OTOPENI, jud. Ilfov

 • VA RUGAM SA CITITI SI SA EVALUATI ATENT CERINTELE SI JOBUL SI SA APLICATI CU INCREDERE IN CAZUL IN CARE CORESPUND OBIECTIVELOR SI COMPETENTELOR DVS (pe romaneste: aplicati doar daca puteti, vreti si mai ales v-ar PLACEA sa faceti 8 ore pe zi si uneori mai mult, activitatile care sunt enumerate mai jos). OBSERVATIE: 1. Activitatea se desfasoara in vecinatatea Aeroportului Henri Coanda OTOPENI (Se deconteaza abonamentul liniilor EXPRESS, pentru persoanele din BUCURESTI). 2. Desi job-ul este in OTOPENI, el este promovat in mai multe localitati din Romania, pentru persoanele interesate de o relocare in Bucuresti. OFERIM urmatorul PACHET DE RELOCARE, in incinta unui complex rezidential, in apropierea aeroportului, astfel: - camera cu baie proprie - 4oo lei / luna; - camera cu baie comuna (1 baie la 2 camere) - 2oo lei / luna. La cheltuielile de chirie se adauga utilitatile.Se asigura transportul dus-intors la sediul firmei. La cerintele de mai jos, putem oferi din toata inima: SALARIUL 2ooo - 3ooo lei NET /luna. PROGRAM DE LUCRU: L-V, 8h/zi, o8:3o - 17:3o (1h pauza de masa). O data la doua saptamani se va lucra si in weekend. IN CAZ DE NECESITATE, REPREZENTANTUL DEPARTAMENTULUI TEHNIC SE VA DEPLASA LA INTERVENTII SI PE TIMPUL NOPTII. Viitorul coleg va face parte din echipa departamentului tehnic al Klass Wagen Bucuresti, care gestioneaza in prezent o flota de 15oo masini. CANDIDATUL IDEAL (nu-l cautam neaparat pe cel ideal, dar sa semene cu el): - este pasionat de masini; - are cunostinte de LIMBA ENGLEZA (cel putin la nivel conversational); - este disponibil pentru deplasari si interventii, in caz de urgenta si pe timpul noptii. - are permis cat. B (Cat. C constituie un avantaj); - are cel putin cunostinte medii de mecanica auto; - este organizat (genul de persoana careia ii place sa isi noteze si sa foloseasca agenda); - are cunostinte minime de Excel (pentru actualizarea in sistem a servisarilor si a reparatiilor efectuate); - stie sa verifice din doua surse o informatie; - verifica informatiile din partea service-ului, astfel incat sa se asigure de corectitudinea cu care s-a rezolvat solicitarea; - este proactiv si nu se fereste de munca. Pe scurt si pe romaneste: - istet si descurcaret; - organizat si atent la detalii; - cineva care STIE SIGUR ca “nu exista nu pot, exista numai nu vreau“ - in timp poate accede LA ORICE POST in firma pe baza competentelor si calitatilor dovedite. Descrierea jobului RESPONSABILITATI: - asigura verificarea si intretinerea autoturismelor; - mentine relatia cu service-urile colaboratoare, cu furnizorii, cu asiguratorii, ITP, RAR; - asigura transferul autoturismelor in alta localitate (conduce autoturismul pana la destinatie), in caz de necesitate si pe timpul noptii; - actualizeaza in Excel task-urile efectuate. Despre companie: https://www.klasswagen.com/ro/Despre-noi.html Pentru a aplica, trimiteti CV-ul actualizat la irina.harabula arond klasswagen.com Va multumim!

 • Companie de expeditie oferim cursuri de formare cu posibilitate de angajare pentru meseria de Declarant Vamal. Cautam persoane dornice de a invata o meserie si de a se afirma in cariera. Cerinte Minime: Studii Medii Program 8h/zi, L-V; Punct de lucru: Otopeni Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numarul de telefon specificat in anunt.

 • Salveaza cautarea