Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Ilfov Pantelimon

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Service auto – angajam mecanic auto cu experienta minim 5 ani. Service-ul are locatia in Pantelimon Ilfov. SALARIU AVANTAJOS ! Rugam serizitate !

 • 15

  Spitalul Sf. Sava angajeaza asistent medical cu experienta de spital! Salariul brut 7900 lei cu sporuri incluse. Mai multe detalii la nr din anunt.

 • 2

  Buna ziua caut de munca ca ajutor de bucatar am experienta 6 ani am lucrat in domeniu restaurante, chatering, cantina, auto servire, si pe evenimente nunti, botezuri etc.. Sun o persoana serioasa muncitor, sociabil..

 • Angajări imediate în străinătate pentru șoferi profesioniști pe comunitate în echipaj (români), prelată, cu sau fără experiență. Cerințe: + Buletin + Permis conducere C+E + Atestat marfă + Cartelă tahograf + ADR colete constitue anvantaj Beneficii: + Salariu net (în mână) cuprins între 1.600 euro (fără experiență) și 2.000 euro. + Plată pentru km suplimentari. + 80 euro decontare transport până la bază. + Camioane EURO 6 - Volvo și Mercedes. + Contract de muncă pe perioadă nedeterminată. + Nu se percepe nici un comision. + Oferim consultanță permanentă. Puteți forma echipajul împreună cu o cunoștință sau cu alți români de la bază în funcție de preferință.

 • 3

  Angajări imediate în străinătate pentru șoferi profesioniști pe comunitate în echipaj (români), prelată, cu sau fără experiență. Cerințe: + Buletin + Permis conducere C+E + Atestat marfă + Cartelă tahograf + ADR colete constitue anvantaj Beneficii: + Salariu net (în mână) cuprins între 1.600 euro (fără experiență) și 2.000 euro. + Plată pentru km suplimentari. + 80 euro decontare transport până la bază. + Camioane EURO 6 - Volvo și Mercedes. + Contract de muncă pe perioadă nedeterminată. + Nu se percepe nici un comision. + Oferim consultanță permanentă. Puteți forma echipajul împreună cu o cunoștință sau cu alți români de la bază în funcție de preferință.

 • 1

  Curenți tari curenți slabi, salariu 150lei/zi,ofer cazare

 • 6

  Cautam persoane serioase, fara limita de varsta care apreciaza lucrul bine facut si doresc sa lucreze cu drag alaturi de noi ca ajutor in laborator, in bucatarie si in gospodarie. Detalii suplimentare: Unitate in care se prepara prajituri de casa si bucate traditionale romanesti (mancare gatita, muraturi, conserve pentru iarna, gemuri/dulceturi etc.) Posturi disponibile: - ajutor bucatarie, laborator prajituri (curatenie, vase, curatat legume etc. - gestionar Candidatul ideal: - persoane harnice care isi doresc un loc de munca sigur intr-un climat familiar - disciplinate, atente la detalii, cu bun simt si respect fata de locul de munca si de colegi; - afinitate pentru arta culinara, simtul ordinii si al curateniei; - permis cat B constituie un avantaj Beneficii: - Salariul fix + bonusuri pe masura experientei, a abilitatilor dobandite si a rezultatelor obtinute ; - Masa de pranz, apa, cafea, prajituri etc.; - Oferim stabilitate si seriozitate precum si o atmosfera de lucru placuta intr-o echipa prietenoasa.

 • Curenți slabi ,incendiu, control acces, voce date,aspiratie,bms,etc, Curenți tari, medie și joasă tensiune. 160-170 lei/zi,avans și lichidare.

 • Spitalul Sf Sava angajeaza medic specialist neurolog. Salariu brut 22600 Ron cu garzi incluse - 1 pe saptamana si 1 weekend pe luna. Contactati-ne la nr: 0724.338.881 E-mail:

 • 2

  Spitalul Sf Sava angajaza Asistent medical cu experienta, zona oras Pantelimon, salariu atractiv, rugam seriozitate. Salariu brut 5500 Ron + Spor Contactati-ne la nr: 0724.338.881 0731.437.208

 • 8

  Angajam infirmiere pentru Centrul de Recuperare Medicala Sf. Sava, transportul si masa sunt oferite de noi, avem asteptari din partea candidatului la seriozitate si simt al raspunderii. Salariul este onorabil, conditii de munca calitative. rugam sunati intre orele 09.00-21.00 Contact: 0731 473 208 / 0724 338 881

 • Gi Group recruteaza Stivuitorist pentru o partenerul sau, un important furnizor de servicii logistice de depozitare si distributie. Punct de lucru: Nord Est Logistic Park Pantelimon, Judet Ilfov (TRANSPORT ASIGURAT) Cerinte: - Absolvent studii medii; - Disponibilitate de lucru in 2 schimburi L-V ( ); - Atentie la detalii, bune abilitati organizatorice; - Atestat ISCIR vizat/nevizat la zi; - Experienta de lucru pe stivuitoare cu lame frontale, laterale. Experienta cu VNA-ul reprezinta avantaj. Responsabilități: - Executarea activitatilor de manipulare a marfurilor si depozitare cu ajutorul stivuitorului; - Verificarea si asigurarea unei functionari corecte a utilajului inainte de inceperea activitatii; - Intretinerea si curatenia utilajelor conform instructiunilor primite de la departamentul tehnic: inspectia minima zilnica: filtre, apa, uleiuri; - Desfasurarea activitatilor de picking si manipulare a produselor din cadrul depozitului; - Activitati conexe: descarcari/incarcari marfa vrac din/in containere, distrugere produse cu ajutorul utilajului specializat. Beneficii: - Pachet salarial atractiv; - Contract pe perioada nedeterminată (3 luni proba); - Tichete de masă 15 lei/zi lucrata; - Transport asigurat; - Bonus de performanta; - Tichete cadou de sarbatori Craciun/Paste; - Ore suplimentare sunt platite conform legislatiei in vigoare. Dacă această oportunitate prezintă interes, va invităm să ne contactați la numărul

 • Gi Group recruteaza Picker / Operator Depozit pentru o partenerul sau, un important furnizor de servicii logistice de depozitare si distributie. Punct de lucru: Nord Est Logistic Park Pantelimon, Judet Ilfov (TRANSPORT ASIGURAT) Cerinte: - Absolvent studii medii; - Disponibilitate de lucru in 2 schimburi L-V ( schimb (08:00 16:30); - Atentie la detalii, bune abilitati organizatorice. Responsabilități: - Scanarea produselor cu ajutorul scanner-ului, a marfurilor, atat la intrare, cat si la iesire; - Desfasurarea activitatilor de picking si de manipulare a produselor din cadrul depozitului si verificarea documentatiei de primire/predare; - Activitati conexe: descarcari/incarcari marfa vrac din/in containere. Beneficii: - Pachet salarial atractiv; - Contract pe perioada nedeterminată (3 luni proba); - Tichete de masă 15 lei/zi lucrata; - Transport asigurat; - Bonus de performanta; - Tichete cadou de sarbatori Craciun/Paste; - Ore suplimentare sunt platite conform legislatiei in vigoare. Dacă această oportunitate prezintă interes, va invităm să ne contactați la numărul

 • Service auto multimarca cauta pentru colaborare 1 x vopsitor si 1 x mecanic auto. Se ofera comision din manopera 40% Program de lucru flexibil. Zona Pantelimon. Stefan . .

 • 1

  Supravegherea si mentenanta liniilor de ambalare din cadrul sectiei de productie Cerinte: Studii medii (liceu sau scoala profesionala); Cunoasterea liniilor de ambalare folosite la ambalarea detergentilor lichizi (de preferat); Experienta in domeniul liniilor de ambalare poate constitui un avantaj; Cunostinte de operare cu panouri de comanda electronice; Cunostinte de lacatus-mecanic; Experienta in domeniu minim 1 an. Responsabilitati: Pregatirea si supravegherea liniilor de ambalare : Efetuarea schimbarilor necesare la componentele liniilor de ambalare (etichetare, umplere. inchidere) specific fiecarui tip de produs ambalat; Supravegherea liniilor de ambalare in timpul functionarii pentru incadrarea in parametrii stabiliti; Interventii mecanice la componentele liniilor de ambalare daca este cazul; Indeplinirea altor sarcini specifice activitatii de productie; salariu fix; bonuri de masa; decontare transport; Pentru mai multe informatii va rog sa ma contactati:

 • 1

  Vrancart S.A. angajeaza Stivuitorist Pentru postul de Stivuitorist, activitatea consta in stivuirea balotilor, incarcarea si descarcarea deseurilor si asigurarea curateniei la locul de munca. Experienta in condus, minim 1 an si spirit de echipa. Pachet salarial atractiv; Bonuri de masa: 15 lei / zi; Bonus de performanta 30% dupa primele 3 luni; Decontarea transportului integral la mijloacele de transport in comun; Abonament MedLife; Program luni - joi: 08:00 - 16:30; vineri: 08:00 - 14:00; sambata - duminica: liber; Zile legale libere.

 • 10

  Angajam personal pentru benzinaria Mol Pantelimon,posturi disponibile: casier ,se asigura echipament de lucru,salariu și bonuri de masa și bonusuri din vânzări! Telefon:

 • 1

  Curenți Slabi Detectie incendiu Control Date Voce Control acces Supraveghere video Module Surse Rack Centrală,etc

 • Firma de transport efectuam transport marfa in bucuresti si tara la preturi avantajoase. Masinile noastre au un volum de 13 m3 de incarcare. Pentru informatii sunati la nr. Cristian.

 • Salveaza cautarea