Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Ilfov Pantelimon

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Cooptez soferi cu masina proprie in conditiile legii, in flota.

 • Urgent, firma Bucuresti, sector 2, Str. Vergului nr.59 (vis-a-vis de spitalul Malaxa), angajeaza Tamplar CALIFICAT, numai persoane serioase. Detalii la tel. 0722.225.335.

 • Pozitie: Tehnician Suport IT&C Nivel: Entry-Level Studii: Bacalaureat / Student / Absolvent Carnet Auto: Categ. B Limbi straine: Engleza nivel conversational si terminologie specifica IT&C Domiciliu: Bucuresti Disponibilitate: 8h / zi Experienta relevanta: Cel putin 2 ani pe aceiasi pozitie in companii mici sau mijlocii Cerinte tehnice: -Cunostinte de baza retele structurate, sertizare 568B/568A, cat5e, cat6 -Concepte de baza retelistica: IPv4, WAN, LAN, notiuni de routing & switching, DHCP, DNS, Wireless, Dual WAN -Cunostinte de baza notiuni Active Directory: Computers, Users, Groups, Permissions, Nested Groups, Share\FileServer, Group Policy -Cunostinte bune sisteme de operare Microsoft Windows 10 Professional -Familiarizat cu solutii anti-virus business: BitDefender/Kaspersky -Cunostinte bune support solutii E-Mail: WHM cPanel/MS Exchange protocoale specifice client: POP/IMAP/SMTP/Active Sync -Cunostinte bune Microsoft Office 2013/2016, in special MS Outlook -Cunostinte teoretice mecanisme backup: Full, Incremental, Restore -Cunostinte recovery specifice MS Windows 10 Pro -Cunostinte operare sisteme de operare Android (smartphone/tableta) -Cunostinte hardware asamblare, mentenanta, depanare PC/laptop -Cunostinte functionare UPS si inlocuire accumulator -Cunostinte de baza diagnosticare probleme imprimante de retea -Cunostinte operare/administrare sisteme supraveghere DVR/NVR Nice to have: -Cunostinte operare dispozitive Apple IOS (MacBook, iPhone) -Familiarizat cu desfasurarea activitatii in mod organizat printr-un sistem de ticketing. -Familiarizat cu conceptul unui sistem de monitorizare preluare incidente, follow-up incidente. -Cunostinte despre echipamente scanare coduri de bare/imprimante etichete Descriere activitati: -suport help-desk remote si on-site pe baza cunostintelor descrise mai sus -realizarea de proceduri tehnice in urma operatiunilor recursive si aplicarea acestora -disponibilitate si receptivitate pentru cursurile tehnice organizate intern -raportarea activitatii catre management Asteptarile noastre: -Responsabil si onest -Comunicativ si calm -Dornic sa consolideze cunostinte si sa progreseze Avantaje: -Salariu fix cu posibilitatea renegocierii in functie de rezultate -Prime de sarbatori -Auto asigurat de companie -Laptop si telefon asigurat de companie -Dezvoltare profesionala prin training asigurat intern

 • 2

  Loc de muncă în București ,curenți slabi, avertizare incendiu, voce date,aspiratie, etc. 10 ore,200 lei/zi net

 • 1

  TH TRUCKS SRL recruteaza pentru echipa din Pantelimon, pentru rolul de Electromecanic auto cu raportare directa catre Seful de atelier. Responsabilitati: - Constata defectiunile si stabileste necesarul de piese pentru reparatie - Executa lucrari de mecanica si electrica auto - Efectueaza reparatii in regim de depanare pe traseu sau la sediul clientului - Intretine curatenia la locul de munca Cerinte: - Certificat de calificare in domeniu - Minimum 3 ani experienta intr-un post similar - Abilitati de lucru individual si in echipa, atentie la detalii - Posesor carnet de conducere categoria B Beneficii: - Pachet salarial atractiv - Sistem de bonusare - Training permanent - Mediu de lucru profesionist - Posibilitati de dezvoltare profesionala intr-o companie de succes TH Trucks detine o serie de centre de activitate in intreaga tara, venind in intampinarea clientilor cu servicii integrate prin cele cinci divizii de business: vanzari vehicule noi, vanzari vehicule SH, service camioane, vanzari piese camioane, vanzari anvelope noi si productie anvelope resapate Bandag.

 • TH TRUCKS SRL recruteaza candidati pentru rolul de Tehnician diagnoza computerizata auto pentru locatia din Pantelimon. Responsabilitati: - Efectueaza diagnosticare si interpretare simpla si complexa, electrica, electronica si electromecanica - Efectueaza lucrari de reparatii conform planificarilor - Asigura suport tehnicienilor mecanici in diagnosticarea si remedierea defectiunilor - Verifica sculele speciale si dispozitivele destinate desfasurarii activitatii conform documentatiei tehnice Cerinte: - Studii medii/superioare - Cunostinte solide de diagnoza, de operare PC, Windows, Internet - Minimum 7 ani experienta in service auto - Abilitati de lucru individual si in echipa - Eficient, operativ, perseverent, pasionat de noile tehnologii auto - Posesor carnet de conducere categoria B Beneficii: - Pachet salarial atractiv. - Permanente oportunitati de dezvoltare profesionala. - Traininguri periodice. - Mediu de lucru profesionist. TH Trucks, parte a Turbo's Hoet Group, detine o serie de centre de activitate in intreaga tara, venind in intampinarea clientilor cu servicii integrate prin cele cinci divizii de business: vanzari vehicule noi, vanzari vehicule SH, service camioane, vanzari piese camioane, vanzari anvelope noi si productie anvelope resapate Bandag.

 • 1

  DESCRIERE LOC DE MUNCA Spitalul Sfantul Sava din orasul Pantelimon - jud. Ilfov angajeaza RECEPTIONISTA. Locatie- Orasul Pantelimon Se asigura transport de la statia de metrou Republica pana la spital . SALARIU BRUT LUNAR = 4.000 RON plus sporuri de noapte ,sporuri de weekend,sporuri sarbatori legale. Se lucreaza pe ture zi noapte . Cerinte- Cunoscatoare programe operare calculator. Prezentabila si cu spirit de observatie. Mediu de lucru atractiv si colectiv de exceptie. Rugam seriozitate.. Asteptam cv ul dvs.

 • 1

  DESCRIERE LOC DE MUNCA Spitalul Sfantul Sava din orasul Pantelimon Strada Cozieni NR 2, jud. Ilfov angajeaza FEMEIE PENTRU CALCAT RUFE. Locatie- Orasul Pantelimon Se asigura transport de la statia de metrou Republica pana la spital . SALARIU BRUT LUNAR = 3600 RON- INSEAMNA 2200 NET Programul este de luni pana vineri , timp de 8 ore pe zi. Dorim colaborare pe termen lung. Rugam seriozitate. Va puteti prezenta pentru un interviu direct la spital cu un CV printat. Pt alte detalii puteți suna.

 • Angajam livrator in cadrul aplicatiei Bringo, in locatia aleasa chiar de tine si dupa programul pe care ti-l doresti. Se ofera training gratutit pentru efectuarea comenzilor si pentru utilizarea POS-ului, inceperea colaborarii imediat, plata se face pe comanda (20 lei pentru fiecare comanda livrata), incasarea banilor saptamanal. Detalii la numarele de telefon de luni pana vineri intre orele 09:00 - 17:00.

 • Devino curier FOOD PANDA si bucura-te de avantajele unui job flexibil. Program de munca pe care ti-l alegi in functie de disponibilitatea ta, plata pe ora si pe fiecare comanda livrata (cu posibilitatea de majorarea a tarifului dupa primele 2 saptamani, in functie de performanta din aplicatie), incasarea banilor la 2 saptamani, bonusuri saptamanele pentru recomandari. Pe langa toate acestea noi iti punem la dispozitie si geanta termorezinta, geaca, manusi si masca de protectie pentru a transporta comnda in cele mai sigure conditii. Daca vrei sa aflii mai multe detalii si sa devii unul dintre curierii FOOD PANDA, ne poti contacta la numarul de telefon sau la de luni pana vineri, in intervalul orar 09:00 - 17:00.

 • Doresti un venit pe masura muncii pe care o prestezi? Food Panda iti ofera posibilitatea de a castiga atat cat muncesti. Fiecare comanda livrata reprezinta un castig in plus. Posibilitatea de a-ti alege chiar tu programul de lucru este un beneficiu de care te poti bucura devenind curier FOOD PANDA. Ai intrebari?? Contacteaza-ne de luni pana vineri in intervalul orar 10:00 - 17:00 la unul din numerele de telefon si noi iti vom raspunde la fiecare intrebare. Te asteptam in echipa Food Panda!!

 • Angajam Curieri pentru aplicatia Food Panda!!! Cel mai rapid si simplu mod de a castiga un venit in plus, doar ridicand comanda si o livrand-o clientului!! Nu exista un program impus, singurul care isi alege turele de lucru esti chiar tu. Daca vrei sa aflii mai multe detalii si sa devii unul dintre curierii FOOD PANDA, ne poti contacta la unul din numerele de telefon de luni pana vineri, in intervalul orar 09:00 - 17:00.

 • Vrei sa castigi un venit in plus si nu stii cum? Nu gasesti nimic sa iti ofere siguranta? Noi iti putem oferi un loc in echipa de curieri Bolt Food, tot ce trebuie sa ai este o bicicleta, scuter sau masina pentru a te putea misca din punctul A in punctul B. Vei face livrari de mancare, vei beneficia de bonusuri saptamanale si tarif dinamic, daca te-am facut curios, haide si tu in echipa noastra. Pentru mai multe detalii asteptam telefonul tau in intervalul orar 10:00-16:00 de luni pana vineri .

 • FOOD PANDA, aplicatia ce iti aduce un venit suplimentar fara mult efort, tot ce trebuie sa faci este sa beneficiezi de un mijloc de transport, fie masina, scuter sau bicicleta, iar cu restul te ajutam noi. Ai asistenta mereu din partea noastra, te invatam cum sa folosesti aplicatia, iti aratam zonele de lucru, iar in functie de perfomantele tale iti poate creste si mai mult venitul. Pentru mai multe detalii asteptam telefonul tau in intervalul orar 10:00-16:00 de luni pana vineri .

 • Te-ai plictisit si vrei sa incerci ceva nou? Ce ar fi sa faci livrari cu FOOD PANDA, doar avand o masina, un scuter sau o bicicleta. Tot ce trebuie sa faci este sa vii la un interviu, noi iti explicam aici exact ce ai de facut si cum te poti descurca. Pentru mai multe detalii asteptam telefonul tau in intervalul orar 10:00-16:00 de luni pana vineri .

 • Salveaza cautarea