Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Ilfov Pantelimon Companii

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 2

  Unitate de productie "Plase sudate si cuie constructii", situata in Pantelimon, Ilfov, angajeaza muncitori calificati si necalificati, pentru cei din provincie se asigura cazare si bonuri de masa. Pentru detalii va rugam sa sunati la: 074918 17 10.

 • 5

  Salariu atractiv plus alte benefici Permis cat B

 • 2

  Curenți tari curenți slabi, salariu 150lei/zi,ofer cazare

 • Curenți slabi ,incendiu, control acces, voce date,aspiratie,bms,etc, Curenți tari, medie și joasă tensiune. 160-170 lei/zi,avans și lichidare.

 • 17

  Spitalul Sf. Sava angajeaza asistent medical cu experienta de spital! Salariul brut 7900 lei cu sporuri incluse. Mai multe detalii la nr din anunt.

 • Angajez personal cu experienta in montatul usilor de interior,exterior,in special usi Porta,montaj tamplarie PVC. Pentru detalii va rog sa sunati.

 • 1

  Vrancart S.A. angajeaza Stivuitorist Pentru postul de Stivuitorist, activitatea consta in stivuirea balotilor, incarcarea si descarcarea deseurilor si asigurarea curateniei la locul de munca. Experienta in condus, minim 1 an si spirit de echipa. Pachet salarial atractiv; Bonuri de masa: 15 lei / zi; Bonus de performanta 30% dupa primele 3 luni; Decontarea transportului integral la mijloacele de transport in comun; Abonament MedLife; Program luni - joi: 08:00 - 16:30; vineri: 08:00 - 14:00; sambata - duminica: liber; Zile legale libere.

 • 1

  Curenți Slabi Detectie incendiu Control Date Voce Control acces Supraveghere video Module Surse Rack Centrală,etc

 • caut diriginte pentru o casa la rosu in voluntari p+e 80 mp parter 80 mp etaj fara placa peste etaj..va multumesc

 • 1

  TH TRUCKS SRL recruteaza pentru echipa din Pantelimon, pentru rolul de Electromecanic auto cu raportare directa catre Seful de atelier. Responsabilitati: - Constata defectiunile si stabileste necesarul de piese pentru reparatie - Executa lucrari de mecanica si electrica auto - Efectueaza reparatii in regim de depanare pe traseu sau la sediul clientului - Intretine curatenia la locul de munca Cerinte: - Certificat de calificare in domeniu - Minimum 3 ani experienta intr-un post similar - Abilitati de lucru individual si in echipa, atentie la detalii - Posesor carnet de conducere categoria B Beneficii: - Pachet salarial atractiv - Sistem de bonusare - Training permanent - Mediu de lucru profesionist - Posibilitati de dezvoltare profesionala intr-o companie de succes TH Trucks detine o serie de centre de activitate in intreaga tara, venind in intampinarea clientilor cu servicii integrate prin cele cinci divizii de business: vanzari vehicule noi, vanzari vehicule SH, service camioane, vanzari piese camioane, vanzari anvelope noi si productie anvelope resapate Bandag.

 • 2

  Loc de muncă în București ,curenți slabi, avertizare incendiu, voce date,aspiratie, etc. 10 ore,200 lei/zi net

 • curenti slabi avertizare incendiu,aspiratie ,voce date,control acces,adresare publica,video etc,curenti tari,loc de munca Bucuresti ,program 10 ore /zi ,salariul net 20 lei pe ora,contract de munca,echipament.

 • Cooptez soferi cu masina proprie in conditiile legii, in flota.

 • Sofer taxi Titan Plan 60 lei/24h Dacia Logan 2012 1.2 GPL

 • 2

  Angajez Șofer pentru Uber, Bolt, Free New pe mașini 2020,benzina /gaz, condiții avantajoase, pentru detalii tel .Marius

 • Angajam tapiter pentru fabrica de canapele si paturi tapitate. Locatie: Pantelimon, Ilfov. Program 8.00-16.00, Luni-Vineri, bonuri de masa, carte de munca. Salariu negociabil. Detalii la tel.

 • 2

  Descrierea postului: Postul presupune activitati specifice de reparatii utilaje (excavatoare, incarcatoare frontale, buldozere, buldo-excavatoare, mini incarcatoare, compactoare, etc.) la sediul clientului sau in atelierul propriu, constand in diagnoza echipament defect, precum si efectuarea operatiunilor de reparatie si montaj piese de schimb. Cerinte: - studii tehnice (absolvent de liceu cu profil mecanica sau electrica. Reprezinta un avantaj absolvirea unei facultati cu profil mecanica, hidraulica, electronica) - experienta in reparatia de sisteme complexe (utilaje de constructii sau agricole) - cunostinte in domeniul electric reprezinta un avantaj - disponibilitate de program prelungit si de deplasari la sediul clientiilor care solicita reparatia. - pasiune si abilitati pentru domeniul tehnic - cunostinte de limba engleza reprezinta un avantaj - interes pentru echipamente grele - spirit de initiativa si cooperare; capacitati de analiza si sinteza; - capacitatea de lucru in conditii de stres si termene limita - permis de conducere categoria B Beneficii: - salariu motivant si bonusuri de performanta - lucru intr-o echipa de profesionisti, dinamica si bine pregatiti, dispunand de echipamente si scule noi si de ultima generatie Despre Fix Utilaje: Fix Utilaje este o companie ce activeaza in domeniul reparatiilor utilajelor de constructii, nacelelor si a macaralelor mobile. Suntem parteneri cu cei mai mari distribuitori de piese de schimb. Reparam cu predominanta marcile CAT, Volvo, Liebherr, Merlo dar in acelasi timp si CASE, Komatau, JCB, Hitachi, Bobcat, Manitou, Kramer, Hyundai, Kobelco, New Holland. Ne puteti contacta prin intermediul adresei de email (pentru a trimite CV) sau a numarului de telefon din anunt. Deasemenea ne puteti lasa un mesaj prin aplicatie si va vom contacta in cel mai scurt timp.

 • Se caută personal cu experienta pentru producția de mobilier din Pal melaminat ,MDF. Debitare , montaj mobilier pal si MDF. Salariul cuprins intre 4500.00 lei si 6000.00 lei. Suna pentru a programa un interviu.

 • 2

  Editura Prestige cauta colaboratori pentru corectura si traduceri. Relatii la telefon

 • Spitalul Sfantul Sava din Pantelimon angajeaza contabil/ă cu experiență cunoscător al programului WinMentor, program ERP

 • Salveaza cautarea