Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Ilfov Pipera

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Angajam vanzatoare brutarie/patiserie/cofetarie in zona Pipera, jud. Ilfov. Tel:

 • Angajam brutari, patiseri, cofetari, modelatori, ajutor patiser pentru productie in zona Baneasa/Pipera/Tunari. Tel:

 • Angajez Sofer categoria b in zona Pipera depozit materiale construcții.det la tel

 • Angajam Lăcătuș mecanic cu/fără experienta. Se solicita : disponibilitate pentru program de lucru în 3 ture. Se ofera : contract nedeterminat, salarizare avantajoasa și beneficii multiple.

 • 1

  Caut ajutor pentru familie cu 2 copii: baiat 5 ani si fetita 1 an si jumatate, program 9 ore, zona Pipera-Iancu Nicolae, salariu 3500 ron net. Atributii: gatit, ingrijire copii, activitati sau plimbari in parc, insotit activitati extrascolare. Precizari: sambata se va lucra 6 ore; unul din parinti este zilnic acasa; in casa lucreaza si o menajera (3 ori/sapt). Multumesc.

 • Angajam urgent instalator pentru scoala cu sediul in Pipera. Decontam transportul.

 • Angajam urgent zugrav pentru scoala particulara cu sediul in Pipera. Decontam transportul. Salariu negociabil.

 • 1

  In echipa noastra este un loc liber ! Principale responsabilitati: -Orientare spre client-oferirea de consultanta si asistenta -Orientare spre munca in echipa -Adaptabilitate/Flexibilitate -Disponibilitate pentru program de lucru flexibil -Aprovizionare marfa la raft,conform standardului DM OFERTA NOASTRA: -Munca intr-o echipa dinamica -Dezvoltare profesionala si personala -Un post sigur intr-o companie prezenta in mai multe tari europene -Program flexibil si salariu motivant -Bonuri de masa -Asigurare medicala privata -Bonusuri din vanzari Adresa magazinului este :Șoseaua București Nord 14, Voluntari. Pipera Plaza Persoana de contact: Dinu Ioana- director magazin ( )

 • 1

  Angajăm Arhivar Se ofera: - 2.100 RON salariu + bonuri de masa de 15 RON/zi + decont transport! Candidatul ideal: 2 ani experiență în domeniu, Foarte bune abilități de lucru cu calculatorul (MS Office), Capacitate de organizare foarte bună, Atenție la detalii, spirit de observație dezvoltat, Cunoașterea limbii engleze - nivel mediu, Descrierea jobului Scanează documente, indexează informația care a fost sacanată și preluată electronic după cuvinte-cheie sau conținut; Initiază și organizează activitatea de arhivare, întocmire a nomenclatorului arhivistic și a procedurilor de lucru, după criterii prealabil stabilite, conforme prevederilor legale în vigoare, Arhivează și păstrează documentele companiei conform legii 16/1996 privind arhivele.

 • Angajam Operatori Productie/Operatori Depozit/ Stivuitoristi în Bucuresti, Bolintin Deal și Craiova. Program de lucru în ture. Salarizare avantajoasa și multiple beneficii. Se solicita minim 1 an experienta în activitate similara.

 • Angajam urgent menajere pentru scoala particulara cu sediul in Pipera, Ilfov. Decontam transportul. Salariul negociabil.

 • Angajam urgent doi ajutori de bucatar pentru scoala particulara cu sediul in Pipera. Asiguram transportul dimineata iar pentru intoarcere decontam transportul. Detalii la telefon sau .

 • GRE BAKERY angajeaza personal cu experienta pentru bar , servire restaurant , casierie . Cunostiinte minime de limba engleza. Seriozitate , spirit de echipa . Program de lucru 1 / 1 zi Salariu atractiv . Pentru relatii suplimentare sunati la tel.0742102875

 • 2

  Urgent angajam Frigotehnis in Bucuresti! Cerințe: Minim studii medii absolvite; Disponibilitate pentru program de lucru de la 8-16. Atestat de Frigotehnist; Condiții: Contract de munca pe perioada nedeterminata; Pachet de servicii medicale private; Program de lucru de Luni pana VIneri, de la ora 8:00 la ora 16:00; Mediu de lucru placut si colectiv unit; Salariu porneste de la 4200 Ron Responsabilități: Revizia periodica a instalatiilor frigorifice; Interventia prompta in situatii de urgenta; Curatarea / spalarea periodica a aparaturii; CERINTE -experienta in lucrări H.V.A.C (încălzire,Ventilatii,Aer condiționat). -sa execute lucrari de reparatii AC ( la nevoie) ATENTIE!!! Lipsa de experienta poate fi compensata prin dorinta de a invata, comportament decent si loialitate! OFERIM SI CEREM SERIOZITATE!!! Te asteptam sa te alaturi unei echipe de prieteni !

 • 3

  Angajam menajera pentru zona Pipera, program 8ore/zi, de luni pana vineri. Salariu 2500 lei

 • Doamnă serioasă, 46 de ani, caut loc de muncă în Pipera, 2 zile pe săptămână ca menajeră pe termen lung. Menționez că am o experință în acest domeniu de aproximativ 14 ani și că locuiesc în zonă. Solicit și ofer seriozitate. Pentru mai multe informații mă găsiți la numărul de telefon: 0722919779- Lili.

 • Salveaza cautarea