Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Ilfov Pipera

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Firma profil brutarie patiserie angajeaza brutar modelator.

 • Caut colaborare part time/ full time. Cunosc limba italiana la un nivel avansat. Rog seriozitate.

 • GRE BAKERY angajeaza personal cu experienta pentru bar , servire restaurant , casierie . Cunostiinte minime de limba engleza. Seriozitate , spirit de echipa . Program de lucru 1 / 1 zi Salariu atractiv . Pentru relatii suplimentare sunati la tel.0742102875

 • GRE BAKERY angajeaza personal cu experienta - bar, servire, casierie . Cunostiinte minime de limba engleza. Seriozitate, spirit de echipa. Program de lucru 1/1 zi Salariu atractiv Pentru mai multe informatii suplimentare sunati la tel: 0742102875

 • Doamnă serioasă, 46 de ani, caut loc de muncă în Pipera, 2 zile pe săptămână ca menajeră pe termen lung. Menționez că am o experință în acest domeniu de aproximativ 14 ani și că locuiesc în zonă. Solicit și ofer seriozitate. Pentru mai multe informații mă găsiți la numărul de telefon: 0722919779- Lili.

 • 1

  Service Auto Pipera-Voluntari ( langa Jolie Ville) angajeaza : MECANIC AUTO - experienta obligatorie AJUTOR MECANIC - cu sau fara experienta ELECTRICIAN AUTO - cu experienta obligatorie RECEPTIONER - minima experienta Mai multe detalii la telefon.

 • 1

  Doamnă serioasă, 46 de ani, caut loc de muncă în Pipera, 2 zile pe săptămână ca menajeră pe termen lung. Menționez că am o experință în acest domeniu de aproximativ 14 ani și că locuiesc în zonă. Solicit și ofer seriozitate. Pentru mai multe informații mă găsiți la numărul de telefon: 0722919779- Lili.

 • EneaStudioPipera cauta personal pentru urmatoarele posturi: •Coafor/ frizerie •Cosmetica •manichiura/ pedichiura Posturile sunt deschise datorita dorintei de extindere a activitatii, existand deja si alti colegi pe aceste posturi Programul se discuta la momentul interviului. Calificare/ atestare profesionala obligatorie. Cautam persoane sociabile, dinamice, gata sa presteze servicii de cea mai inalta calitate! Pentru alte informatii si pentru stabilirea unui interviu suntem disponibil la numarul de telefon: 0733207017/0764699819

 • Atelier croitorie angajează personal . 0721161384

 • Firma de curățenie angajează personal in zona Pipera . Program flexibil part time . Pentru detalii putem fi contactați la nr : 0759 841 702 .

 • Top Toxic, firma cu 15 ani de experienta pe piaţa serviciilor de salubritate şi curăţenie angajează personal pentru DDD (dezinfecţie, deratizare, dezinsecţie). CERINŢE: - studii medii - calificarea agent dezinfecţie, dezinsecţie şi deratizare - preferabil, dar nu obligatoriu - experienţa nu este necesară - capacitate de organizare a activităţii - capacitate de lucru în echipă - permis de conducere categoria B - prezintă avantaj RESPONSABILITĂŢI: - realizează activităţi şi operaţiuni de deratizare, dezinfecţie, dezinsecţie în spaţiile alocate pentru desfăşurarea activităţii - monitorizează suprafeţele procesate şi aplică măsuri corective de combatere pentru realizarea scopului final propus - utilizează aparate cu acţionare manuală - ţine evidenţa substantelor folosite, urmărind stocul existent - răspunde de calitatea documentelor întocmite şi a activităţilor efectuate Informatii la 0735 251 446. Prin aplicarea la acest job, sunteti de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal, conform Regulamentului privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal. Aceste date ne sunt necesare pentru desfasurarea procesului de recrutare. Numai candidatii selectati vor fi invitati la un interviu, data fiind stabilita de comun acord cu acestia. Toate candidaturile vor fi analizate cu obiectivitate si in deplina confidentialitate.

 • Candidatul ideal Candidatul ideal: Persoana comunicativa, operativa, cu nivel bun de cunoastere al limbii engleze si cunostinte de contabilitate care poate asigura o buna colaborare in echipa si raspunde cu promtitudine la sarcinile primite. Se cer cunostinte mediu-avansate de excel. Experienta in departamentamentele administrativ, secretariat, achizitii, constituie avantaj. Descrierea jobului Descrierea jobului Profilul profesional se încadrează în interiorul organigramei operaționale ca assistent manager Principale responsabilitati: Preia si directioneaza apelurile telefonice, preia eventualele mesaje si le transmite ulterior sau directioneaza apelul catre persoanele care ar putea sa cunoasca problema. Asigura serviciul de protocol atat pentru colegi cat si pentru vizitatori. Copiaza / redacteaza diferite materiale in limba romana. Primeste si transmite e-mail-uri. Intocmeste planificarile lucrarilor pentru echipele din teren. Intocmeste si completeaza procesele-verbale pentru lucrari. Intocmeste mapele cu documente pentru contractare. Intocmeste mapele cu documente pentru echipele care gestioneaza lucrarile. Asistenta in servicii generale : - Relationeaza cu personalul de pe teren - Gestioneaza relatia cu furnizori de materiale si servicii - Intocmenste situatii cu privire la cele indicate mai suss au punctual cu alte informatii solicitate. Executa orice alte dispozitii date de superiorul ierarhic direct in realizarea strategiilor pe termen scurt ale companiei in limitele respectarii temeiului legal. Disponibilitate imediata! Mediu de lucru dinamic, biroul se afl in Pipera, salariu peste medie pentru postul de asistent manager, se platesc ore suplimentare si zilele de week-end (daca este cazul). Cine suntem? Top Toxic este o firma ce activeaza in domeniul DDD (dezinfectie, dezinsectie, deratizare) de peste 15 ani, la nivel national. Dar, cel mai bine, vino sa ne cunoastem :)!

 • Doamnă serioasă, 46 de ani, caut loc de muncă în Pipera, 2 zile pe săptămână ca menajeră pe termen lung. Menționez că am o experință în acest domeniu de aproximativ 14 ani și că locuiesc în zonă. Solicit și ofer seriozitate. Pentru mai multe informații mă găsiți la numărul de telefon: 0722919779- Lili.

 • 2

  Pentru mai multe informatii: Stefan Petre - 0755.111.308 Ce cautam? Colegi pentru prepararea si ambalarea produselor alimentare de tip sandwich-uri si salate. Daca esti o persoana serioasa, ordonata si dornica de a invata, te asteptam in echipa noastra! Nu solicitam experienta iar varsta nu este un impediment. Ce iti oferim? - Contract pe perioada nedeterminata; - Salariu net de 1900 lei (in mana); - Tichete de masa in valoare totala de 250 lei net; - 100 de lei net sa ii folosesti pentru transport sau in vacanta; - 350 lei net bonus o data la 3 luni; - Program flexibil in 3 ture; - Punct de lucru langa statia de metrou Pipera;

 • 3

  Caut o doamna pentru curățenie,in Pipera zona rond Omv. Locuința este noua, P+2, doresc curățenie doua zile pe sapt. Pentru mai multe detalii,sunați la nr 0741244005.

 • 1

  Ofer pentru inchiriere ateliere dotate pentru: 1. termopan: masini de debitat, frezat, etc 2. prelucrari prin aschiere: strunguri, freze, polizoroare, etc. 3. confectie mobilIer: masa culisanta pentru debitat, masina de cantuit ABS, circular, freza, etc 4. sudura: aparate de sudura diverse, etc 5. prelucrari mecanice: roluitor, abcant, ghilotina, etc Atelierele sunt pozitionate in subsol, program de lucru 8-18

 • Salveaza cautarea