Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Ilfov Stefanestii-de-jos Companii

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  Angajăm urgent meseriasi fațade vile.se asigura cazare ,masa prânz. Plată la doua saptamani

 • 1

  DELUXE ELEMENTE BETON SRL -Angajeaza 1 post inginer constructii civile, industriale si agricole Cod COR 214201, 8 posturi pompagiu COD C.O.R 818906, 5 posturi fierar betonist Cod COR 711402, 2 posturi excavatorist pentru excavatoare cu rotor de mare capacitate Cod COR 811106 si 10 posturi muncitor necalificat la spargerea si taierea materialelor de constructii Cod COR 931302. Relatii pentru depunerea CV-urilor la nr de tel: .

 • 1

  Angajam contabil primar. Locatie firma: Stefanestii de Jos, str. Sinaia, nr. 3, Ilfov. Principalele atributii: facturare, transferuri intre gestiuni, etc. Program este de Luni pana Vineri. Salariul atractiv. Asteptam cv-ul dumneavostra pe adresa de e-mail din datele de contact sau ne puteti suna la numarul de telefon .

 • 5

  Angajăm urgent meseriasi in constructii(Plăceri fațade) 3 persoane 2 necalificați pt șantier cosmopolis București Se asigura cazare,masa prânz

 • 1

  Angajam contabila - contabilitate primara pentru firma din Ilfov(Stefanestii de Jos) Cerinte: - Studii medii/superioare finalizate; - Experienta in contabilitate primara sau domeniu economic d minim 5 ani; - Cuno tin e minime privind documentele financiar-contabile primare si reglemetarile in domeniu; - Bune cunostinte de operare pe calculator MS Office; - Capacitate de concentrare pe realizarea mai multor sarcini in acelasi timp, cu prioritizarea acestora; - Capacitate de a lucra atat individual cat si in echipa; - Persoana dinamica,responsabila, inteligenta, comunicativa, atenta la detalii si foarte bine organizata; - Permis de conducere categoria B; - Prezinta avantaj cunoasterea soft-ului Saga. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati..

 • 1

  Angajam secretara/asistent manager pentru firma din Ilfov(Stefanestii de Jos) Cerinte: - Studii medii/superioare finalizate; - Experienta in domeniu minim 3 ani. - Bune cunostinte de operare pe calculator MS Office; - Capacitate de concentrare pe realizarea mai multor sarcini in acelasi timp, cu prioritizarea acestora; - Capacitate de a lucra atat individual cat si in echipa; - Persoana dinamica,responsabila, inteligenta, comunicativa, atenta la detalii si foarte bine organizata; - Permis de conducere categoria B; Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati..

 • DELUXE ELEMENTE BETON SRL -Angajeaza 5 posturi pompagiu COD C.O.R 818906. Relatii pentru depunerea CV-urilor la nr de tel: .

 • 10

  Angajam lucratori depozit (manipulare marfa) pentru depozitul situat in Stefanestii de Jos, Jud. Ilfov. Se asigura transport atat pentru cei care locuiesc in Bucuresti, cat si pentru cei din satele din imprejurimi care sunt interesati. Nu este nevoie de experienta. Program de lucru: Luni - Vineri, 09. ferim: contract de munca pe perioada nedeterminata + salariu 2.100 lei net + 300 lei net bonus + tichete de masa Informatii la tel:

 • 2

  Sc angajează 4 muncitori cu experienta in finisaje construcții (zugrăvit,rigips, gresie ,faianță,parchet. Se asigura cazare ,două mese pe zi(pranz+ seara) loc de munca stabil,salariu motivant. Se cere si se oferă seriozitate

 • Salveaza cautarea