Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Ilfov Tunari

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Firma producatoare de mobilier angajeaza tamplar montator mobilier pal.

 • 4

  Grădiniță particulară din Tunari angajează educatori cu sau fără experiență. Tel.

 • 4

  Grădiniță particulară din Tunari angajează o îngrijitoare.

 • angajez la spălătorie auto un băiat serios la spălătorie angajez cu experiență în domeniu si fara experiență în domeniu

 • 1

  Punctul de lucru: Tunari, Ilfov, str. Mihai Eminescu nr.21. Program cu publicul: luni-vineri 9:30-17:30 Cerinte: - în primul rând trebuie sa nu va fie frica de animale - personalitate plăcută, apt de lucru Angajatul va sosi mai devreme cu minim 30 min și va avea următoarele sarcini de îndeplinit pana la deschidere: - aerisit locatie, pus in ordine instrumentar - curatenie la receptie / sala consultații pentru primire clienți Pe timpul zilei: - curatenie animale internate / rezidente - hranit animale internate / rezidente - curățenie generală locație (spălat pardoseli, șters praful de pe mobila) - curățenie după doctor / tehnician la sala de consultație / tuns / spălat - curățenie în fata cabinetului (spălat scări acces, șters geamuri săptămânal) - udat flori Punem la dispoziție unelte profesionale (aspirator, mop, etc.). Dacă învațati sa tundeti / spălați animale, oferim comision pentru acestea (bineînțeles, după îndeplinirea sarcinilor mai sus menționate).

 • Descrierea postului ASISTENT / TEHNICIAN VETERINAR - acordă asistență medicului veterinar în funcție de nevoile acestuia și participă la activitățile specifice unui cabinet veterinar; - primește și înregistrează pacienții, află nevoile acestora și prioritizează / programează pacienții pentru investigații / consultații / cazare / igienă; - identifică și semnalează medicului veterinar problemele de îngrijire ale pacienților; - completează documentele de evidență a medicamentelor și a pacienților; - pregătește pacientul, prin tehnici specifice pentru examinările necesare, la nevoie organizează transportul și supraveghează starea acestuia pe timpul transportului; - la cerere asistă medicul veterinar la efectuarea investigațiilor / consultațiilor / tratamentelor / intervențiilor; - alege / pregătește instrumentele și materialele necesare la indicația medicului; - asigură păstrarea în condiții optime a instrumentarului și a aparaturii din dotare; Se oferă salariu & carte de muncă în funcție de competențe.

 • 2

  Descriere: Atelier de confectii pentru femei angajam pentru punctul de lucru din Pipera, judetul Ilfov: - croitoreasa cu experienta in constructie tipare, croit, executie produse si - confectioner textile cu experienta in executia produselor cap-coada Colaborare pe termen lung, program full time. Mediu de lucru foarte placut intr-o echipa tanara si plina de energie, pachet salarial atractiv (se discuta la interviu), contract de munca. Persoane cu imaginatie, rabdare, comportament civilizat si responsabile. CV-urile se pot trimite pe adresa de e-mail: Informatii suplimentare la numarul de telefon 0722 556767.

 • 1

  Producator de semipreparate din carne cu sediul in Tunari - Ilfov angajeaza muncitori necalificati. Oferim: Salariul motivant, Tichete de masa 15 ron/zi lucrata, aproximativ 300 ron/lunar, Masa calda, Transport asigurat, Prime de Paste si de Craciun. Cerinte: Disponibilitate pentru a lucra in 3 ture, 7.5 ore/zi, Experienta nu este necesara, Studii gimnaziale: 8 clase.

 • STAMATE ELECTRO CONSTRUCT SRL -Angajeaza 1 post electrician in constructii Cod COR 741101 . Relatii pentru depunerea CV-urilor la nr de tel: .

 • Cautam bona pentru o fetița in vârsta de 3 luni, in Tunari, Ilfov. Salariu 1800-2000 lei. Program de Luni pana Vineri de la 10:00 la 18:00. Dorim o doamna/domnișoara punctuală, activa, căreia sa ii placa sa se joace cu copiii. Mai multe detalii la telefon.

 • 1

  Cautam bona pentru o fetița in vârsta de 3 luni, in Tunari, Ilfov. Salariu 1800-2000 lei. Program de Luni pana Vineri de la 10:00 la 18:00. Dorim o doamna/domnișoara punctuală, activa, căreia sa ii placa sa se joace cu copiii. Mai multe detalii la telefon.

 • 1

  Cautam bona pentru o fetița in vârsta de 3 luni, in Tunari, Ilfov. Salariu 1800-2000 lei. Program de Luni pana Vineri de la 10:00 la 18:00. Dorim o doamna/domnișoara punctuală, activa, căreia sa ii placa sa se joace cu copiii. Mai multe detalii la telefon.

 • HIDEOUT Tunari își mărește echipa Angajam BUCATAR & AJUTOR BUCATAR / PIZZER / BARMAN/PICCOLO & OSPATAR cu experienta Așteptăm cv-ul tău la adresa de email sau mesaj privat pentru detalii Ne poți contacta și telefonic la nr Ne gasesti in Tunari, Ilfov Plata: salariu fix net + multe alte beneficii Te asteptam in echipa noastra!

 • Avem nevoie de un șofer manipulant marfă la depozit tunari Program de la 8.16

 • Companie de curățenie Avem nevoie de gestionar si manipulant marfă Program fix de 8 ore 08.16 Se da masina acasa sediul tunari.

 • 2

  Centru de zi copii din Tunari Ilfov angajeaza : 1 post - Pedagog - 4 ore/zi - Studii superioare in domeniul sau modul psihopedagogic, - Abilități de comunicare, lucru cu copiii. Responsabilități: - Planificarea si proiectarea activitatilor instructiv educative - Planificarea si proiectarea activitatilor extrascolare - Organizare si amenajare mediu educational - Indrumare si supraveghere pentru efectuarea temelor primite la scoala - Pregatire suplimentara pentru materiile la care se inregistreaza lacune (program tip meditatii) - Lucru cu copii din clasele V - VIII Candidații ce îndeplinesc criteriile menționate sunt invitați să transmită Curriculum Vitae și Scrisoare de Intenție la adresa de email , tel:

 • Porto-Gallo Tunari isi mărește echipa! Așa că dacă te afli în căutarea unui loc de muncă, ești pasionat de gratar, de conceptul de streed-food unic în Romania și ai permis de conducere cat. B,te invităm să faci parte din echipa noastră. Nu ezita să ne contactezi la numarul de telefon și să ne trimiți un CV la adresa de e-mail

 • 1

  Grădiniță particulară din Tunari angajează asistentă medicală.

 • Salveaza cautarea