Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Ilfov Tunari

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Viitorul nostru coleg va fi responsabil cu livrarea comenzilor catre farmaciile si plafarele din Bucuresti si Ilfov. Vor fi selectate numai acele persoane care detin un permis de conducere. Candidatul ideal este absolvent de liceu este serios si implicat.

 • Angajez Picker (Manipulant Marfa) la fabrica de SANTAL din Comuna Tunari, Sos. de Centura, nr. 12, Jud. Ilfov. Principalele atributii sunt: pregatirea comenzilor pentru livrare, utilizarea lizei manuale, scanarea produselor, infolierea marfii, etc. Se ofera: angajare cu contract de munca, salariu de baza 1.500 ron net, prime, tichete de masa 11 ron/zi, program de lucru de luni pana vineri fara ture, plata orelor suplimentare lunar, abonament la clinica privata de sanatate, echipament de lucru si transport asigurat de la Bucur Obor. Va rugam sa ne contactati in intervalul orar 10:00 - 18:00. Ca parte a procesului de recrutare și selecție, Parmalat România S.A. colectează și prelucrează date cu caracter personal în conformitate cu prevederile Regulamentului UE nr. 679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Prin acest document, Parmalat România S.A. informează persoanele vizate, ale căror date sunt colectate, asupra faptului ca sunt utilizate aceste date pentru: Identificarea competențelor profesionale care corespund cerințelor postului si demararea procesului de angajare, pentru candidații care trec de etapa recrutării.

 • Viitorul nostru coleg va fi responsabil cu depozitarea si aranjarea produselor, efectuarea si expedierea coletelor etc. Activitatea se va desfasura la sediul din Tunari, judetul Ilfov. Detinerea unui permis de conducere confera un avantaj. Punem la dispozitie un loc de munca stabil.

 • Descriere: Atelier de confectii pentru femei si fetite, angajam pentru punctul de lucru din comuna Tunari, judetul Ilfov: - croitoreasa cu experienta in constructie tipare, croit, executie produs cap-coada si - confectioner textile cu experienta in executia produselor Colaborare pe termen lung, program full time. Mediu de lucru foarte placut intr-o echipa tanara si plina de energie, pachet salarial atractiv (se discuta la interviu), contract de munca. Persoane cu imaginatie, rabdare, comportament civilizat si responsabile. CV-urile se pot trimite pe adresa de e-mail: office@maruca.ro. Informatii suplimentare la numarul de telefon 0722 556767.

 • Depozit materiale de constructii angajeaza Sofer categoria B Sau B si C pentru transport marfuri! Locatia Este in Tunari Ilfov, se ofera cazare!

 • -operare PC de preferat programe ERP, WIZCOUNT, WIZPRO -actualizare stocuri depozit (intrari, iesiri) transferuri intre depozite

 • Depanarea echipamente cu motoare termice.

 • Firma producatoare de mobilier la comanda din PAL melaminat si lemn masiv, angajeaza tamplari sau muncitori necalificati. Se asigura pregatire la locul de munca si ulterior calificare. Fabrica este situata langa linia de centura in zona de nord a capitalei, la intrarea in Tunari (zona Pipera). Salariu: 500 € - negociabil (dupa interviul de angajare). Detalii la numarul de telefon: 0722763247.

 • Angajez muncitori calificati si necalificati in constructii specializati in placarea cu polistiren. Doar cu experienta in acest domeniu. Se lucreaza la inaltime pe schela Lucrarile sunt in Bucuresti. Mai multe detalii la telefon sau lasati mesaj aici/ trimite sms pe nr din anunt cu numele, varsta dvs, locatia si experienta anterioara. Salariu motivant. Oferim cazare decenta pentru provincie. Cer si ofer maxima seriozitate.

 • Caut meseriasi dornici de lucru pentru colaborare pe termen lung in domeniul constructiilor. Pentru exterioare :15 persoane -placat polistiren -plasa+adeziv -decorativa Plata se face de doua ori pe luna si in functie de experienta si abilitatile pe care le aveti. 160-200 de lei pe zi.Oferim cazare decenta pentru provincie. Caut persoane serioase !!!

 • Descrierea job ului: Asamblarea utilajelor si efectuarea probelor de functionare, Asigurarea functionarii masinilor , utilajelor si a echipamentelor mecanice (pneumatice si hidraulice), Diagnosticarea functionarii acestora, Efectuarea masuratorilor mecanice de precizie si intocmirea rapoartelor de intretinere – reparatii, Realizarea desenelor de executie, citirea si intretinerea schitelor tehnice, precum si remedierea defectiunilor acestora. Oferim: Salariul motivant, Tichete de masa 15 ron/zi lucrata, Masa calda, Transport asigurat, Prime de Paste si de Craciun. Cerinte: Disponibilitate pentru a lucra in ture 7.5 ore/zi, Disponibilitate pentru interventie, Experienta de minim 5 ani intr o fabrica de productie alimentara, Calificare de mecanic.

 • Producator de semipreparate din carne, cu sediul in Tunari-Ilfov, angajeaza Ambalator/oare. Cerinte: Studii: nu sunt necesare, Cu sau fara experienta in domeniu, Disponibilitate pentru lucrul in 3 ture x 7,5 ore/zilnic, Oferim: Salariul motivant, Transport gratuit, Masa calda - gratuit, Tichete de masa 15 ron/zi Detalii la telefon 0799 933 172 si 021 266 52 51.

 • Caut mecanic,vopsitor,tinichigiu!

 • Carbogaz este o companie românească, o alternativă locală a pieței carburanților din București și Ilfov. Compania noastră mizează pe o abordare orientată către client, de aceea, în stațiile noastre, deschise în mai multe cartiere bucureștene și în Ilfov, am creat o atmosferă specială, familiară și informală în care clientul să beneficieze de un serviciu personalizat. Dedicată construirii viitorului zi de zi, Carbogaz se extinde acum și în Tunari. Pentru această nouă locație căutăm: PERSONAL BUCĂTĂRIE Dacă ești pasionat de gătit, dacă îți place să fii alături de oameni și să faci parte dintr-o echipă motivată, așteptăm CV-ul tău aici: office@carbogaz.ro Pentru mai multe detalii și informații ne poți contacta la numărul de telefon 0721.366.247. Experiența anterioară nu este necesară, candidații selectați efectuând o formare dedicată lumii produselor alimentare și a bucătăriei.

 • S.C. CRIS PROD COM DISTRIBUTION S.R.L. Manipulant marfa produse alimentare Candidatul ideal: - persoana cu simtul responsabilitatii, capacitatea de a lucra in echipa si de a comunica; -experienta in domeniu constituie un avantaj Descrierea jobului: - activitati specifice din cadrul depozitului: incarcare-descarcare marfa, receptie si aranjare marfuri pe locatii in depozit; - scanare produse in sistem informatic si verificare Marfa; - activitati de pregatire a marfii pentru livrare: pregatire marfuri pentru livrare in conformitate cu planificarile si comenzile alocate, manipulare paleti, paletizare si infoliere manuala paleti; - relocare paleti marfa cu ajutorul transpaletei si a lizei electrice; - activitati de inventariere. Beneficii: Mediu de lucru dinamic, posibilitate de avansare . Contract de munca pe perioada nedeterminata. Salariu atractiv, in functie de performanta. Tichete de masa. Decontarea transportului. Program de lucru: Luni-Vineri 7:00 - 16:00. Depozitul este localizat in zona industriala Tunari, Ilfov. Suntem distribuitor de produse alimentare specializat in domeniul Horeca, de peste 15 ani in piata, in plina ascensiune. Contact: Adresa de mail :marycrisprod@yahoo.com ; telefon.0726.756.643 (orele 08,00-16,00) Cazacu Nicolae

 • Firma constructii din Bucuresti Angajam: personal cu experienta Oferim: La zi 170-200 lei in functie de pricepere. -cazare pentru provincie 30 lei pe zi(avans) Pentru exterioare : -placat polistiren -plasa+adeziv -decorativa. Continuitate pe tot timpul anului. Salariul la doua saptamani sau la saptamana.Angajare cu carte de munca.

 • Responsabilitati: Asigura functionarea la parametrii prescrisi a utilajelor, instalatiilor si echipamentelor, conform standardelor de productivitate si calitate impuse; Asigurarea intretinerii preventive a echipamentelor si instalatiilor din departamentul Utilitati; Opereaza instalatiile de furnizare agent de racire, aer si CO2, conform cerintelor de productie; Inspecteaza instalatiile si traseele de frig, aer si CO2 din fabrica pentru a preveni pierderile de agent de racire, aer si CO2; Efectueaza lucrari de reparatii la centrala frig, aer si CO2. Cerinte: Studii medii tehnice (liceu, scoala profesionala – profil tehnic); Cunostinte operare PC; Limba engleza - nivel mediu; Experienta in domeniu – minimum 3 ani; Calificare de frigotehnist; Disponibilitate pentru program de lucru in regim de tura continua; Bune abilitati de comunicare si de lucru in echipa; Capacitate de adaptare rapida la solicitarile specifice postului. Beneficii: Salariu motivant; Tichete de masa - 15 ron/zi; Masa calda; Transport gratuit; Oportunitati de dezvoltare profesionala; Posibilitatea de a lucra cu ultimele tehnologii din domeniu.

 • sc angajeaza conform legi muncitori cu experienta i finisaje interioare:zugravi,rigipsari,faiantari ,placari de fatade.santier stefanesti de jos,Cosmopolis.se asigura cazare si masa calda la pranz.relatii la tel 0760044583/0735325333

 • Societatea noastra, angajaza agenti de securitate, in Tunari. Mai multe detalii la numarul de telefon afisat in anunt.

 • Firma specializata in Termoizolatii cautam colaboratori pentru vile,gradinite,spatii comerciale,blocuri cu 4-5-8-10-11 nivele Bucuresti reabilitari blocuri vechi si noi. Oferim plata la M2 pe etape Oferim pentru echipe cu SRL 37 ron M2 sau 27 fara decorativa Oferim pentru echipe fara SRL 35 ron M2 sau 25 fara decorativa Apartamente cu 3 camere cu plata chiriei esalonat pe perioada executiei lucrarilor Plata la timp Cerem si oferim seriozitate

 • Salveaza cautarea