Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Ilfov Tunari

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Inginer Instalatii candidatul ideal Proaspat Inginer Instalatii cu sau fara experienta Descrierea jobului - Elaborează proiecte de instalatii in contructii (pentru fazele SF/ DALI, PAC, PT); - Elaboreaza liste de cantitati pentru proiectele elaborate; - Asigură calcularea bugetul pentru proiecte; - Elaborează rapoartele de activitate; - Abilități de comunicare si lucru in echipa. Descrierea companiei Birou de proiectare si executie ale construcțiilor civile, industriale si HoReCa

 • Descrierea job-ului Realizare proiecte de rezistenta: studiul temei de proiectare, propunere structura, calcul structural conform normativelor in vigoare, intocmire documentatie tehnica DTAC/PT/DE, verificare planuri Urmarire de santier, unde este cazul Cerinte minime: Studii superioare UTCB - constructii civile agricole si industriale / Drumuri si poduri Experienta minim 2 ani in proiectare constructii de beton armat Cunostinte medii limba engleza Cunostinte solide in utilizarea urmatoarelor programe: Autocad, Sap, Etabs,. MsOffice Abilitati de comunicare si lucru in echipa Atentie la detalii Onestitate, dorinta de performanta Optional (poate reprezenta un avantaj pentru angajare) dreptul de semnatura pentru sectiunea Drumuri si Poduri / Dirigentie / RTE

 • Arhitect / Junior arhitect Candidatul ideal Student arhitect în an terminal sau proaspăt absolvent al facultății de arhitectură. Descrierea jobului Căutăm o persoana care nu are neapărat experiența de lucru dar este creativ și dorință de a învăța. Avem proiecte în derulare ( arhitectura si design de interior) și altele ce se anticipează. Dacă știi sa lucrezi in Archicad și/sau Lumion ( nu este o cerinta obligatorie, noi oricum va oferim un training) și ai și un mic portofoliu de lucrări, cu desene și randări, care te reprezintă, trimite-l prin wetransfer împreună cu un C.V. la adresa de mail și hai să stabilim o întâlnire! Dacă știi SketchUP , promitem să ai un plus la interviu. Descrierea companiei Birou de proiectare si executie ale construcțiilor civile, industriale si HoReCa.

 • Companie de curățenie Avem nevoie de gestionar si manipulant marfă Program fix de 8 ore 08.16 Se da masina acasa sediul tunari.

 • Firma producatoare de mobilier angajeaza tamplar montator mobilier pal.

 • 2

  Descriere: Atelier de confectii pentru femei angajam pentru punctul de lucru din Pipera, judetul Ilfov: - croitoreasa cu experienta in constructie tipare, croit, executie produse si - confectioner textile cu experienta in executia produselor cap-coada Colaborare pe termen lung, program full time. Mediu de lucru foarte placut intr-o echipa tanara si plina de energie, pachet salarial atractiv (se discuta la interviu), contract de munca. Persoane cu imaginatie, rabdare, comportament civilizat si responsabile. CV-urile se pot trimite pe adresa de e-mail: Informatii suplimentare la numarul de telefon 0722 556767.

 • 2

  ANGAJAM OPERATORI IN PRODUCTIE - PRODUSE MEDICALE LOCATIA: Soseaua de centura Tunari (Decontare transport preferabil masina proprie) PROGRAM: in ture de 8 ore Luni- Vineri 06: Schimburile se schimba saptamanal Garantat o saptamana in tura de noapte pe luna, maxim 2 saptamani PACHET SALARIAL 2535 RON NET- 2770 RON NET Salariu Fix 2000 RON NET Spor de noapte 235 RON NET/ saptamana lucrata in tura de noapte Tichete de masa 15 RON/ zi Decont transport (inclusiv pentru masina proprie)

 • ANGAJAM OPERATORI IN PRODUCTIE - PRODUSE MEDICALE LOCATIA: Soseaua de centura Tunari (Decontare transport preferabil masina proprie) PROGRAM: in ture de 8 ore Luni- Vineri 06: Schimburile se schimba saptamanal Garantat o saptamana in tura de noapte pe luna, maxim 2 saptamani PACHET SALARIAL 2535 RON NET- 2770 RON NET Salariu Fix 2000 RON NET Spor de noapte 235 RON NET/ saptamana lucrata in tura de noapte Tichete de masa 15 RON/ zi Decont transport (inclusiv pentru masina proprie)

 • Salveaza cautarea