Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Industrie alimentara Companii Doar munca in strainatate

  • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

  • Anunțuri

    Anunțuri pe pagină: 20 / 50

  • 2

    Angajam patiser cu experienta

    Angajam patiser cu experienta la Patiseria noastra din Bistrita. Cerinte: Respectarea standardelor noastre de calitate in ceea ce priveste gustul, prezentarea si igiena. Mentinerea curateniei si a igienei in zona de lucru. Abilitati de organizare, planificare si gestionare eficienta a timpului. Mai multe detalii puteti obtine la nr de telefon .

  • Anunt angajare Inginer Tehnolog

    Cautam un coleg pentru pozitia de - INGINER TEHNOLOG Candidatul ideal Ai absolvit o facultate cu specializarea în industria alimentară (sau similară) şi îţi doreşti o carieră în acest domeniu? Noi, la Voipan, căutăm un o super coleg colegă pentru departamentul nostru de producţie din Câmpina, jud. Prahova, unde tu vei avea un rol foarte important în planificarea şi coordonarea eficientă a producţiei. Ne dorim ca tu: Să fi absolvit o facultate cu profil în tehnologia alimentară sau similar; Să ai experienţă în producţia alimentară, de minim 1-5 ani (preferabil in tehnologia produselor de cofetărie, patiserie, brutărie); Să iţi doresti sa inveti si sa iţi imbunătătesti activitatea proprie şi a celor din jur Să poti coordona şi sprijini in dezvoltare o echipa; Să fii orientat ă către obţinerea de rezultate, sa ai iniţiativă şi atenţie la detalii; Să ai abilităţi de organizare, planificare şi comunicare; Să ai cunostinte de legislatie sanitar veterinara, norme si reguli de igiena ; Să ai cunostinte de operare MS Office ; Descrierea jobului Responsabilităţi: Coordonarea departamentului de producţie, dupa finalizarea instruirii; Planificarea eficientă a producţiei ( lunar săptamânal zilnic) şi asigurarea resurselor umane şi materiale necesare; Colaborarea cu seful de sectie in vederea intocmirii necesarului de aprovizionare tinand cont de stocurile existente; Respectarea procedurilor retetelor si instructiunilor de fabricatie pentru fiecare tip de produs si actualizarea lor in conformitate cu modificarea parametrilor de calitate a materiei prime; Focus pe imbunătătirea calitătii proceselor şi a produselor ; Monitorizarea parametrilor calitativi si de siguranta alimentului pentru produsele finite ,materiile prime, materialele auxiliare si ambalajele introduse in fluxul tehnologic, in concordanta cu documentatiile tehnice de produs; Asigurarea suportului tehnic pentru implementarea de produse şi fluxuri de producţie noi; Analizarea si imbunătătirea continuă a costurilor de producţie; Asigurarea respectarii procedurilor bazate pe principiile HACCP pe fluxul tehnologic; Efectuarea de inregistrari in documentele sistemului de trasabilitate; Asigurarea livrarii produselor finite in conformitate cu cerintele legale si ale clientilor ; Identificarea si tratarea neconformitatilor pe intreg fluxul de productie; Verificarea reclamațiilor în legătură cu problemele de calitate ale produselor; Efectuarea de verificari și întocmirea fișelor de produs; Verificarea intocmirii documentelor de evidenta primara si centralizarea acestora in raportele de productie; Verificarea modului de ambalare și etichetare a sortimentelor de produse finite, lotizarea și depozitarea acestora; Asigurarea aplicarii normelor de protectia muncii, protectia mediului, de prevenire si stingere a incendiilor; Verificarea igienei preoperațională, operațională și postoperațională a spațiilor de producție, utilaje, vestiare, etc; Instruirea personalului din depozit conform Planului anual de instruiri si ori de cate ori considera necesar; Păstrarea confidenţialitatii informaţiilor şi a documentelor legate de firmă. Descrierea companiei Acum mai bine de 25 de ani am indrăznit sa facem bunătăţi pe care ni le doream dar nu le găseam de cumparat. Azi continuăm aceasta traditie a produselor proaspete fabricate zilnic şi inca ne dezvoltăm pe toate cele patru segmente in care activam cu ajutorul unei echipe pasionate formate atat din colegi la inceput de drum cat şi din mulţi colegi cu o bogată experienţă. Suntem in permanentă cautare a unor oameni talentaţi şi dornici de face bunătăţi cu multa pasiune, fie ca au experienţa sau sunt dornici sa o dezvolte impreună cu noi. Beneficii: Instruire intensiva, care sa iţi permită sa preiei aceasta pozitie rapid; Un mediu de lucru provocator, cu o echipă entuziastă si ambitioasa aflata intr-o continua expansiune; Posibilitatea de avansare profesională, durata depinde de viteza ta de invăţare Reducere la produsele noastre delicioase; Un salariu motivant si tichete de masă. Daca vrei sa te alaturi echipei noastre, trimite-ne un CV la adresa de mail: sau ne poti contacta la numarul de telefon:

  • Angajam 5 Brutari

    ANGAJAM: - 5 BRUTARI informatii la tel. , Luni-Vineri intre orele 9:00-16:00 sau e-mail:

  • 17

    Sc moara gliga srl angajeaza patiseri,cofetari ,modelatori, cocatori, framantatori,manipulanti

    Cerințele posturilor - Studii medii, - Experiența anterioară în domeniu reprezintă un avantaj. Aptitudini specifice: - Atenție la detalii: - Îndemânare manuală; - Curs de calificare in domeniu (constituie avantaj) - Experienta intr-un post similar minim 1 an - Apt din punct de vedere medical - Amabilitate si igiena impecabila Responsabilitati: - Asigura necesarul de marfa la raft - Receptioneaza marfa cantitativ si calitativ conform facturii emise de furnizor - Verifica produsele si marfa ce intra in magazin - Tine evidenta incasarilor - Servirea clientilor Persoanele interesate sunt rugate sa transmita un CV- format european pe mail sau personal la sediul din Str. 1 Decembrie 1918, nr. 100.

  • 1

    Angajam personal

    Angajam modelator covrigi zona Gara de Nord , Vanzatoare Timpuri Noi si Gara Basarab si femeie de serviciu zona Tineretului in spate la Dristor Kebab. Pt detalii sunati la tel.

  • 3

    Tranșatori sau Manipulanți

    SAMCOM AS angajează tranșatori și manipulanți, pentru a se alătura echipei noastre. Dacă ești în cautarea unui loc de muncă, firma SAMCOM AS vă invită să vă alăturați echipei noastre în calitate de tranșatori sau manipulanți. Experiența anterioară în domeniu reprezintă un avantaj, nu este obligatorie. Pentru detalii, vă rog să vă prezentați la sediul SAMCOM AS unde veți stabili toate detaliile legate de locul de muncă, vă așteptăm în fiecare zi de luni pană vineri la ora 9:00 pentru interviu. Strada Principala FN, Sat Roșiori, Com. Răchiți, Jud. Botoșani. Vezi candidații

  • 1

    angajam cofetar cu experienta

    Angajam cofetar cu experienta ( prajituri, torturi, cozonaci ). Program de luni pana sambata 12,00 - 21,00. Perioada de proba 15 zile. Salariu pe timpul perioadei de proba 130 ron/zi.

  • 12

    angajez

    angajez personal placintarie cu sau fără experienta

  • Angajam macelari pentru fabrica de carne GODAC

    Angajam macelari pentru fabrica de carne Godac cu experienta de minim un an in transare de carne.

  • Compania DIANA angajează Manipulant Marfă în producție

    Cerințele postului: Persoană responsabilă și organizată; Atent/ă la detalii privind calitatea produselor; Disponibilitate la lucru în schimburi, weekend și temperaturi relativ scăzute; Descriere activitate Efectuarea operațiunilor de manipulare a materiilor prime, ingredientelor, ambalajelor, produselor finite precum si a altor mărfuri; Depozitarea in condiții optime a materiilor prime, ambalajelor si produselor finite; Ordonează mărfurile conform specificatiilor înscrise in comanda, tinand cont de cerintele calitative si cantitative. Ce oferim: Un loc de munca sigur; Contract de muncă cu normă întreagă și perioadă nedeterminată; Dezvoltare profesională; Salariu competitiv; Bonusuri de performanță; Cadouri/bonusuri de Paște și Crăciun sau zilele aniversare ale companiei; Masă caldă, gătită zilnic în cantina companiei; Tichete de masă în valoare de 25 lei/zi lucrătoare; Ore suplimentare plătite cu spor de 100%; Decontarea cheltuielilor de transport până la locul de muncă; Experiența nu este obligatorie! Asigurăm formare/calificare la locul de muncă! Vino in echipa DIANA!

  • 1

    Compania DIANA angajează tranșatori

    Descriere activitate: Pregătirea și tranșarea cărnii; Ciontolirea - dezosarea cărnii; Prepararea semifabricatelor; Finisarea cărnii în vederea comercializării. Cerine: Cunoasterea anatomiei animalelor; Seriozitate Indemanare in manevrarea cutitului temperaturi relative scazute. Ce oferim: Contract de munca cu normă întreagă; Recunoastere materiala a performantei prin bonusuri lunare; O masă caldă la cantina companiei; Tichete de masă; Ore suplimetare plătite; Decontarea transportului. Si mai oferim: Echipament de lucru; Un loc de muncă sigur intr-o companie de succes; Calificare și formare la locul de muncă; Garanția că promisiunile către tine vor fi mereu îndeplinite; Procese și proceduri clare pentru a-ți fi ușor să faci tot ce ai de făcut; O echipa și un manager care iți vor fi alături și te vor îndruma. Vino in echipa DIANA!

  • 20

    Cofetaria Meradis SRL Roman jud Neamt

    Cofetaria Meradis angajeaza Vânzătoare Relatii la telefon

  • 32

    Angajez operator in brutarie si sofer

    AUTO-VALMAR SRL Bistrita angajeaza: - operator in brutarie si -sofer Relatii la telefon

  • 5

    Angajam Inginer in industria alimentara

    Societate comerciala producatoare si distribuitoare nationala de produse alimentare angajeaza Ingineri in industria alimentară pentru punctul de lucru Abator din loc. Stramtura - Mitoc, jud. Vaslui, cu sau fara experienta. Se ofera contract de munca pe perioada nedeterminata, salariu negociabil, o masa calda pe zi, transport la si de la locul de munca.

  • 5

    Cofetaria artizanala Cake Time angajeaza cofetar ajutor de cofetar

    Ce căutăm? Persoană pasionată de cofetăria artizanala cu abilitati de preparare a prajiturilor si torturilor de la zero creme, blaturi, insertii, etc. Experienta in cofetaria cu productie in masa din semipreparate nu e relevanta, punem mai mult pret pe implicare, pasiune, dorinta de dezvoltare si de a impartasi cunostinte, pe creativitate si inovatie si, nu in ultimul rand, pe corectitudine si loialitate. Cine suntem? Cake Time este un mic laborator de cofetarie cu adevarat artizanala, care si-a castigat clientii in primul rand prin gust natural, nu artificial, prin prospetime si ingrediente premium. Dacă te regăsești în descrierea de mai sus și vrei sa lucrezi cu pasiune intr-un mediu prietenos te așteptăm sa ne contactezi. Suntem deschisi si pentru un program flexibil in diverse variante.

  • 1

    Cofetaria Les Gateaux Glamour angajam ajutor de cofetar

    Cofetaria Les Gateaux Glamour isi mareste echipa! Cautam ajutor de cofetar, cu experienta de min.1 an, pentru a se alatura echipei noastre. Cofetaria se afla in Strada Strabuna nr 5 (cartier Bucurestii Noi, langa statia de metrou Jiului).

  • 1

    Abator Germania angajeaza pentru prelucrare produse carne-NECALIFICATI

    Angajam persoane pentru prelucrarea produselor din carne la abator, in Germania. Beneficii: Contract de munca in Germania - FARA COMISION! Salariul este intre 1500-2300 de euro, bani ramasi dupa retinerea cazarii, a utilitatilor si a transortului; Prelucrarea produselor din carne, cu formare la locul de munca. Concediu legal platit, 24 zile pe an; Asigurare medicala; Cazare in camere de 2 persoane + camere cupluri; Alocatie pentru persoanele care au copii minori - 250 euro copil; Echipament de lucru asigurat gratuit. Descrierea postului: Munca la banda in picioare Programul de lucru este de 6 zile pe saptamana, 8 ore zi, cu posibilitatea de a lucra ore suplimentare; Disponibilitate de a lucra pe ture (1si2); Varsta cuprinsa intre 18-55 ani. OBIGATORIU: cazier curat si adeverinta medicala! Plecari saptamanale pe traseul Brasov-Sibiu-Deva-Timisoara-Arad. Transportul si cazarea platite de firma pana la primul salariu. Pentru detalii si programari ne puteti contacta la urmatorul numar de telefon

  • Abator Germania angajeaza NECALIFICATI: 1500-2300 Euro

    Angajam persoane pentru prelucrarea produselor din carne la abator, in Germania. Beneficii: Contract de munca in Germania - FARA COMISION! Salariul este intre 1500-2300 de euro, bani ramasi dupa retinerea cazarii, a utilitatilor si a transortului; Prelucrarea produselor din carne, cu formare la locul de munca. Concediu legal platit, 24 zile pe an; Asigurare medicala; Cazare in camere de 2 persoane + camere cupluri; Alocatie pentru persoanele care au copii minori - 250 euro copil; Echipament de lucru asigurat gratuit. Descrierea postului: Munca la banda in picioare Programul de lucru este de 6 zile pe saptamana, 8 ore zi, cu posibilitatea de a lucra ore suplimentare; Disponibilitate de a lucra pe ture (1si2); Varsta cuprinsa intre 18-55 ani. OBIGATORIU: cazier curat si adeverinta medicala! Plecari saptamanale pe traseul Brasov-Sibiu-Deva-Timisoara-Arad. Transportul si cazarea platite de firma pana la primul salariu. Pentru detalii si programari ne puteti contacta la urmatorul numar de telefon:

  • 8

    ANGAJARE, Specialist in Implementarea Procedurilor Manual HACCP, Instruire, Restaurant, Catering

    CENTRUL DE CERCETARE IN SANATATE SI SIGURANTA ALIMENTARA - Angajeaza Urgent Personal Tehnic pentru Postul de: Manager in siguranta Alimentelor HACCP, pentru implementarea procedurilor si editarea, emiterea Manualului HACCP, individual pentru clientii din unitati de alimentatie publica - Resturant si unitati de Productie tip Catering, Cantina, Laborator de Cofetarie patiserie. Candidatul ideal: Minim studii medii - de specialitate Absolvent Facultate Manager in siguranta Alimentara Tehnician HACCP in Calitatea Produselor Alimentare, Instruirea personalului operator prin Audituri, crearea Manualului de Bune Practici si implementarea propriuzisa. Competente cunostinte in metodologia implementarii Procedurilor ISO 22000 conform HACCP din industria alimentara, experienta constituie un avantaj; Experienta in Managementul Comunicarii. Carnet Conducere Categoria B - se asigura auto; Cunostinte operare PC; Bune abilitati de organizare, atentie la detalii, completarea documentelor specifice, tipizate; Atitudine proactiva in ceea ce priveste calitatea si procesul de imbunatatire continua; Bune abilitati de comunicare cu operatorii economici din domeniul - Restaurant, Patiserii, Catering, Carmangerie, Procesare Carne, Industria Alimentara, etc; Bune abilitati de lucru in sistem individual, independent, fara un program bine determinat, planificarea lucrarilor in sistem independent; Persoana dinamica, riguroasa; Integritate profesionala, responsabilitate, Corectitudine;

  • 21

    Angajez Patiser/patisera

    Angajez patiser cu sau fără experiența ,modelator și Vanzaroare . Ofer salariu atractiv și program flexibil in ture 1 zi cu 1 zi liberă sau in fiecare zi de luni pana vineri.

Salvează căutarea