Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Industrie alimentara Bucuresti

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • De puțin timp am terminat un curs de cofetar patiser, doresc sa merg mai departe pe acest drum. Sunt o persoana care învață destul de repede, îmi place sa lucrez cu grija și curat.

 • Avem nevoie de personal calificat si necalificat in domeniul prelucrarii carnii de vita si porc . Salarizare: -Fasonatori 12-14.50 euro/brut/h -Ciontolitori 14.50-17.50 euro/brut/h -Necalificati 11-12 euro/brut/h Program saptamanal de 40 de ore (plus ore suplimentare daca este este cazul ) Detalii loc de munca :taiere , transare , fasonare , impachetare , etichetare . -Vârstă minima 18 ani. - Adeverinta medicala precum ca sunteti apt de munca . -Certificat de casatorie/nastere -Certificat nastere copil unde e cazul Condiții: -Loc de munca pentru persoane serioase -Transport gratuit intre locul de munca si cazare -Suport in deachiderea unui cont bancar -Cazarea este 150 euro pe luna cu tot cu utilitati . -NU SE ASIGURA LENJERIE DE PAT , VESELA BUCATARIE , INTERNET -Echipament de munca gratuit -Concediu de odihna platit -Sprijin in efectuarea actelor pentru alocatia copiilor -Transport saptamanl din Romania in Germania de 2 ori pe saptamana contra cost . Pentru mai multe detalii nu ezitati sa sunati !

 • 5

  Recrutam un Key account (magazine online), pentru a i se alatura uneia dintre cele mai mari retele de puncte pick-up din Europa Centrala si de Est! Cerinte: - Studii superioare; - Experienta pe un post similar; - Cunostinte bune de utilizare PC si cunoasterea pachetului Microsoft Office; - Limba engleza la nivel mediu; - Orientare spre nevoile clientilor; - Excelente abilitati de comunicare. Responsabilitati: - Mentinerea unei legaturi foarte stranse cu clientii; - Implicarea in implementarea politicilor comerciale ale companiei; - Elaborarea de rapoarte specifice in functie de necesitatea clientilor; - Ofera suport tehnic clientilor. Beneficii: - Un pachet salarial atractiv corelat cu experienta profesionala; - Oportunitatea de a lucra intr-o companie internationala aflata in plina dezvoltare; - Posibilitati reale de dezvoltare a carierei profesionale; - Traininguri si suport de pregatire si perfectionare profesionala; - Un mediu dinamic bazat pe o cultura organizationala deschisa, inovatoare si orientata spre performanta.

 • 2

  Urgent angajam Instalatori Tehnico-Sanitari in Bucuresti! Cerințe: Minim studii medii absolvite; Disponibilitate pentru program de lucru prelungit; Disponibilitate pentru program de lucru in weekend (cand situatia o impune); Atestat profesional pentru meseria de Instalator Tehnico-Sanitar si Fochist; Disponibilitate pentru inceperea imediata a activitatii; Condiții: Contract de munca pe perioada nedeterminata; Pachet de servicii medicale private; Mediu de lucru placut si colectiv unit; Sarcini: Revizia periodica a instalatiilor sanitare; Interventia prompta in situatii de urgenta; Curatarea / spalarea periodica a aparaturii / instalatiilor; Au un mare avantaj persoanele cu experienta profesionala in domeniul Mentenantei!

 • Angajez femeie curatenie in fabrica de mezeluri in zona Gara Basarab. Salariu 2000 net, program luni-sambata 8 ore.

 • 1

  Nu exista taxe sau comisioane!! Angajator German selecționează o persoana bărbat ,cu vîrsta cuprinsa intre 28-48 de ani in domeniul fabricării de mezeluri (,particular mic). Se cere:Experienta minima 6 luni de zile in domeniul măcelăriei.(pregătire,dezosare,fabricare mezeluri) -Limba germana mediu nivel A1 de conversatie. -Dorință de a lucra in acest domeniu o lunga perioada de timp. Se ofera-Contract pe perioada nedeterminata direct cu angajatorul German. -Salariul de 12 Eur brut -Cazare asigurata de angajator contracost 200 Euro pe luna plata utilităților.(singur in camera dotata si mobilata,bucătărie,mobilata,baie cu toate utilitățile). Pentru detalii suplimentare va rugam sunați la numărul de telefon: ,de luni-vineri in intervalul orar9.00-19.00,simbata 9.00-14.00.Mulțumim! Succes!

 • Cu sau fără experiență. Mai multe detalii la telefon.

 • 1

  Cautam persoana serioasa si dornica de munca.Locul de munca oferit se incadreaza in categoria brutarie-patiserie. Oferim salariu atractiv . Mai multe detalii gasiti la numarul de telefon afisat.Puteti suna de luni pana vineri intre orele 9:00-17:00.

 • Magazin din zona Gara Basarab, sector 1, angajează ajutor măcelar și măcelar, program întreg,, perioada nedeterminata. Mai mtulte informații la tel 0744666644

 • angajam urgent ajutor macelar și/sau macelar pentru magazin situat in zona Gara Basarab, sector 1. Relații la telefon 0744.666.644 sau 0740.886.724

 • angajam ajutor macelar urgent pentru un magazin situat in zona Gara de Nord-B-dul Titulescu. pentru mai multe informații sunați la tel

 • căutăm cofetar-patiser cu experiență în domeniu salariu atractiv +cazare...Spania....mai multe detalii la telefon...

 • 3

  Cerinte:  Persoana responsabila Corecta Curata Responsabilitati: Ajutor productie macarons, blaturi de tort si prajituri Sarcini atribuite de superiorul direct Salariu net 1100 lei Program de lucru: De luni pana vineri 10-14:00, Sambata si duminica liber! Adresa: Sector4 , langa Carrefour Grand Arena. 

 • 3

  Suntem o echipa frumoasa la Casa Capsa, iar in urma deschidierii celui de-al doilea punct de vanzare, cautam sa o suplimentam. Lista de atributii principale aferente postului, este urmatoarea: evidenta primara contabila, competente digitale pentru operarea comenzilor online, email, soft de gestiune; introducerea NIR-urilor in sistem. Caurtam o persoana cu experienta in gestiune si softuri de gestiune. Mai multe detalii legate de post sunt disponibile in cadrul unui interview organizat la sediul nostru pe Calea Victoriei, 36,sector1, Bucuresti. Pentru organizarea interviurilor sunati la nr: . De asemenea asteptam cu nerabdare CV-urile dumneavoastra la

 • 1

  Cofetaria Capsa angajeaza vanzatoare cu experienta. Salariu net 2200 RON. Relatii la telefon:

 • 1

  Angajam patisera si covrigareasa, pentru sectorul 4, Big-Berceni Conditii de munca foarte bune, salariu motivant. Pentru relatii :

 • 2

  Cerinte:  Persoana responsabila Corecta Curata Responsabilitati: Ajutor productie macarons, blaturi de tort si prajituri Sarcini atribuite de superiorul direct Salariu Net 2000 lei Program de lucru: De luni pana vineri 8-17:00, Sambata si duminica liber! Adresa: Sector4 , langa Carrefour Grand Arena. 

 • Patiserie in București, sec 2, cautam patiser cu experienta, pentru program de lucru full time, luni/vineri, 8 ore pe zi. Șalariu atractiv

 • 1

  Angajam PATISERI/BRUTARI pentru Brutarie zona VOLUNTARI/PIPERA, Relatii

 • 7

  Angajez personal fabrica de paine, produse de panificatie, Bucuresti, sector 6, Giulesti Sarbi.

 • Salveaza cautarea