Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Industrie alimentara Bucuresti

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Brutaria Doar Grane angajeaza brutari cu experienta. Locatie: Bucuresti, sectorul 5 Tip job: full-time Descrierea postului: activitati specifice de panificatie si patiserie artizanala

 • 4

  Candidatul ideal - Studii - liceu/scoala profesionala/curs calificare lacatus mecanic - Experienta pe un post intr-o pozitie similara min. 2 ani; - Disponibilitate pentru lucru in 3 schimburi. Descrierea jobului - Intretinere si mentenanta echipamente de productie produse de panificatie. Beneficii: - Salariu net 3000-3200lei; - Tichete de masa(20lei); - Alte beneficii in functie de vechimea in companie;

 • 4

  Angajam vanzatoare cofetarie/ ajutor preparare produse cu sau fara experienta. Program 4-6 ore, in intervalul . Zona Ghencea. Salariu de baza 1.800 lei. Cautam o persoana serioasa, muncitoare, organizata. Contract de munca perioada nedeterminata.

 • 5

  Angajam spalator vase,persoana serioasa, aspect fizic ingrijit, Relatii la telefon:

 • 1

  ANGAJAM VANZATOR SAU VANZATOARE MEZELURI SI LACTATEA IN PIATA VETERANILOR SI PIATA GORJULUI CU EXPERIENTA

 • 1

  Compania Meda Prod '98 cauta Macelar (cu, sau fara experienta)! Cente: - calificare Macelar; - Seriozitate; - Disponibilitate de a lucra la temperaturi scazute. Beneficii: - Salariu motivant; - Tichete de masă pentru fiecare zi lucrată; - Program pe perioadă nedeterminată;; - Pauze de masă - masa calda asigurata; - Decont transport; - Stabilitatea unui loc de muncă. Meda este o firmă românească cu peste 20 de ani de activitate în industria mezelurilor. Firma este localizată în Bucuresti, sector 3, cartier 23 August. Poți să faci parte din echipa noastră, deci te așteptăm să ni te alături!

 • Bread&Spices din Aviației angajează Brutari și patiseri și ospătărițe cu experienta.

 • 4

  Urgent angajam Instalatori Tehnico-Sanitari in Bucuresti! Cerințe: Minim studii medii absolvite; Disponibilitate pentru program de lucru prelungit; Disponibilitate pentru program de lucru in weekend (cand situatia o impune); Atestat profesional pentru meseria de Instalator Tehnico-Sanitar si Fochist; Disponibilitate pentru inceperea imediata a activitatii; Condiții: Contract de munca pe perioada nedeterminata; Pachet de servicii medicale private; Mediu de lucru placut si colectiv unit; Sarcini: Revizia periodica a instalatiilor sanitare; Interventia prompta in situatii de urgenta; Curatarea / spalarea periodica a aparaturii / instalatiilor; Au un mare avantaj persoanele cu experienta profesionala in domeniul Mentenantei!

 • ABATOR in Giulesti ANGAJAM : ** FEMEIE DE SERVICIU - salariu 2000 - 2200 lei net ** PIKER CU EXPERIENTA - salariu 3000 - 3500 lei net ** AMBALATORI SI ETICHETATORI - 2000 - 2500 lei net Oferim : - 1 masa de pranz zilnic - contract de munca perioada nedeterminata - decontam transportul / atentie.. nu oferim transport ! - Program de luni pana vineri 8 ore Cerinte : Experienta in domeniul alimentar si seriozitate Lasati numar telefon , rugam seriozitate !

 • 6

  Angajam ajutor brutar cu varsta cuprinsa intre 18 si 35 ani pentru locatia noastra din zona Floreasca. Stagiu pregatire renumit brutar de origine franceza. cv la email:

 • 16

  Oferim locuri de munca in Abatorul Tonnies/Tillman s pentru persoane cu si fara experienta in sectiile de prelucrare si ambalare carne de porc. Angajatorul ofera cazarea si toate asigurarile sociale (asigurare de sanatate,pensie s.a.m.d.) conform sistemului german. Salarizarea este urmatoarea: Ambalatori :9,50/Brutto+spor de noapte. Fasonatori,Transatori: 9,50+ premiere se poate ajunge pina la 11,50Euro/Brutto Ciontolitori:9,50 +premiere se poate ajunge pina la 13,50Euro/ Brutto. Dupa 2 saptamini lucrate puteti primi avans pina la 100 de euro Contractul se va semna direct cu angajatorul si se va respecta codul de munca si legislatia germana. Cerinte: virsta recomandata pina la 55 ani,cu rezistenta la efort fizic si apt din punct de vedere medical, experienta in abator este un atu dar nu e obligatoriu. Ne dorim persoane dornice de munca si disciplinate. Locul de munca:Rheda Wiedenbruck, Germania. Angajarile se fac doar in zilele de luni Oferim cazare: contracost 210 euro per/persoana. Plata pentru cazare va fi extrasa din salariu. In camera a cite 2/4 persoane in functie de marimea camerei. Transport: nu se ofera dintre care cazarile sunt la o distanta intre 1km/5km pina la fabrica. Trebuie de a lua cu voi: lenjerie de pat, perna, patura,vesela si alte lucruri pentru a gati. Garantam concediu platit, si posibilitate de a primi alocatii familiale (KINDERGELD)!!! Cistig: intre 1700-2300Euro Brutto/lunar in total intre 1200 si 1500 euro Netto/lunar in dependenta de orele lucrate. Program: 8-10 ore pe zi, cu posibilitate de ore adaugatoare pina la 12 ore, 5-6 zile pe saptamina. Cunoasterea limbii germane nu este necesara. Pentru mai multe detalii lasati un mesaj la adresa de email Persoana de contact: Dumitru (prefixul german +49) si numarul 15213648281 whatsap, viber.

 • 1

  Angajez bucatareasa si patisera de luni -vineri .0ra 6-15.salariu 2500 lei net ,posibilitate de marire Sector 4.sunati de luni dupa ora 13 tel strada Vitejescu nr 5

 • 10

  Societate comerciala situata in Sector 4, angajeaza in conditii avantajoase transatori peste: Atributii: Manipuleaza pestele si ambalajele; Transeaza si spala pestele; Este responsabil de gestionarea cantitatilor pe care le prelucreaza si de respectarea randamentului de transare stabilit; Este responsabil de igiena spatiului de lucru. Cerinte: Nivel de studii: mediu; Rabdare; Integrare in organizatie; Respectarea regulilor si procedurilor; Rezistenta la lucru in frig (4-8 C ); Experienta in productie peste/productie alimentara reprezinta un avantaj. Beneficii: Salariu net - 2300 lei in perioada de proba, dupa evaluare 2500 - 3000 lei; Tichete de masa - 15 lei/zi lucrata; O masa calda.

 • Angajam necalificati pentru ambalarea ,etichetarea carnii si a produselor din carne la abator, in Germania. Beneficii: -Contract de munca in Germania / se poate semna contractul si-n Arad, Deva, Brasov sau Sibiu - FARA COMISION! -Salariul este de 10 euro brut/ora. Ramane un venit net de 1300-1400 de euro, bani ramasi dupa retinerea cazarii si a utilitatilor; -Prima de Craciun; -Concediu legal platit,24 zile/pe an; -Asigurare medicala; -Cazare in camere de 2 persoane+camere cupluri; -Echipament de lucru asigurat gratuit. Descrierea postului: -Munca la banda in picioare(ambalat,etichetat,carat de lazi, taiere si asa mai departe); -Programul de lucru este de 6 zile pe saptamana, minim 8 ore / zi, cu posibilitatea de a lucra ore suplimentare. -Plecari saptamanale pe traseul Brasov-Sibiu-Deva-Arad. -Varsta cuprinsa intre 18-55 ani. Pentru informatii suplimentare si rezervari, va rog sa ma contactati la urmatorul numar de telefon :

 • FABRICA PROD KEBAP ANGAJEAZA DEZOSATOR-TRANSATOR CARNE PASARE CU EXPERIENTA SALARIU IN FUNCTIE DE EXPERIENTA+TICHETE DE MASA PENTRU FIECARE ZI LUCRATA. PROGRAM L-V, 8H/ZI CU 3 PAUZE DE LUCRU. TEL

 • Caut colaborator patuser pentru functia de administrator punct de lucru PATISERIE .Detin firma si utilaje,dar nu am timp sa ma ocup.Detalii in privat.Tekefon

 • patisera cu experienta de la covrigi pana la cozonac caut post de patisera full time sau part time

 • Bread&Spices din Aviației angajează casier magazin de desfacere, ospatari pentru restaurant, Brutari și Cofetari pentru laborator și un asistent care sa preia comenzile de pe platformele online, sa răspundă la telefon.

 • Salveaza cautarea