Anunțuri
Industrie alimentara Bucuresti Disponibil din: 2020-11-10-
Anunțuri promovate (Vizualizare toate)
-
Promovat
EBC Interim, cu sediul in Rennes, Franta, angajeaza personal calificat in abator (dezosori, fasonatori, macelari la sacrificare etc.) cu experienta! Se pune la dispozitie masina si cazare (maxim 2 persoane camera, salariul NET nu este afectat). Se intocmeste contract de munca francez. EBC se ocupa sa depuna dosarul pentru cardul de sanatate francez (carte vitale). Mai mult decat atat, coordonatorii nostri de teren va vor sprijini pe tot parcursul misiunii.
-
Promovat
Laborator cofetarie angajeaza cofetara cu experienta, in sector 3 Bucuresti. Salariu motivant, masa asigurata. Detalii la nr de tel :
-
Promovat
sa lucreze in echipa,sa pastreze curatenia la locul de munca
-
Promovat
Angajam BRUTAR PATISER cu experienta, pentru BRUTARIE, in Sector 2 Bucuresti, Str. Popa Nan, nr.3A (in zona Foisor de Foc). Program de noapte zi: 8 h zi (5 zile sapt.). Detalii la tel.:
-
Anunțuri
Anunțuri pe pagină: 20 / 50
-
Promovat
dorim persoane sociabile,cu experienta, Salariu motivant
-
Promovat
sa lucreze in echipa,sa pastreze curatenia la locul de munca
-
Angajăm brutar cu experiență la Băcănia Fermierului, din Str. Despot Vodă, nr 55, secror 2, București, vis a vis de Spitalul Colentina. Se lucrează și în ture de noapte. Oferim condiții avantajoase și salariu de 5.000 lei net. Pentru detalii sunați la:
-
Promovat
Laborator cofetarie angajeaza cofetara cu experienta, in sector 3 Bucuresti. Salariu motivant, masa asigurata. Detalii la nr de tel :
-
Cofetaria Les Gateaux Glamour isi mareste echipa! Cautam ajutor de cofetar, cu experienta de min.1 an, pentru a se alatura echipei noastre. Cofetaria se afla in Strada Strabuna nr 5 (cartier Bucurestii Noi, langa statia de metrou Jiului).
-
Ce căutăm? Persoană pasionată de cofetăria artizanala cu abilitati de preparare a prajiturilor si torturilor de la zero creme, blaturi, insertii, etc. Experienta in cofetaria cu productie in masa din semipreparate nu e relevanta, punem mai mult pret pe implicare, pasiune, dorinta de dezvoltare si de a impartasi cunostinte, pe creativitate si inovatie si, nu in ultimul rand, pe corectitudine si loialitate. Cine suntem? Cake Time este un mic laborator de cofetarie cu adevarat artizanala, care si-a castigat clientii in primul rand prin gust natural, nu artificial, prin prospetime si ingrediente premium. Dacă te regăsești în descrierea de mai sus și vrei sa lucrezi cu pasiune intr-un mediu prietenos te așteptăm sa ne contactezi. Suntem deschisi si pentru un program flexibil in diverse variante.
-
-
Firma Sc Nicogri com 96 SRL cauta preparator mici, carnati. Full time, salariu atractiv, zona piata 1 Mai, Sector 1. Pentru mai multe detalii sunati la nr de tel. din anunt;
-
Angajez Brutar, muncitori si muncitoare in fabrica de paine, salariu motivat, carte de munca, fabrica se afla in Bucuresti, strada Podul Dambovitei sector 6, Contact zero72opt3opt489opt
-
Fabrica de panificatie ,angajează muncitori calificați și necalificati în condiții avantajoase ! Gestionari Brutari Malaxoristi Așezat banda Moderatori Ambalatori Lucrători patiserie Vânzători covrigarii Sofer livrare produse panificatie,categori b (duba)
-
Angajam 2 persoane in patiserie, pe postul de vanzatoare. Cerinte : - atente la curatenie ( vitrina curata, aranjata mereu, uniforma curata) - o comunicare excelenta cu clientul - punctualitate - experienta in patiserii nu este obligatorie, dar constituie un avantaj. Salariul se discuta la interviu. Programul este in ture, se lucreaza cate 8h zi, in schimburi. Locatia este noua, asa ca avem nevoie de 2 persoane implicate care sa ne ajute in procesul de vanzare a produselor. adresa : Str Drumul Gura Putnei 118 Brutaria Ismet, sector 3, Bucuresti.
-
Societate angajam vanzatoare la mini market de cartier în sectorul 4 locație str mariuca. Salariul atractiv cu program flexibil. Pentru detalii suna ți dacă sunteți interesate. Mulțumesc.
-
In calitate de Manager Operatiuni Produs coordonati activitatea din depart. operatiuni, productie, logistica. Este necesara o experienta de 10-20 ani in industrii similare. Studii superioare. Asigura managementl intregului proces de operatiuni din productie si dezvolta la nivel stratefic proiecte operatiunale alaturi de echipele de achizitii, depozite, productie directa , calitate si siguranta alimentara, logistica . Asigura managementul unui mediu performant orientat catre clienti, dedicat furnizarii unor produse de cea mai intalta calitate pentru clienti. As the director of operations within the food industry, you'll take full ownership over the entire operations. You will take a hands-on approach and deliver strategic operational leadership across all aspects of operations including food production, warehouse management, picking, logistics, factory management and everything in between. What you'll bring: 5-7+ years of manufacturing experience in food (catering, ready to eat, cooked food is a major plus). Experience with managing a large scale teams and operations. Experience in negotiation and collaboration with third parties. Continuous improvement mindset and consistently identifying and applying cost reduction projects. An authentic leader, who s able to build strong relationships, clearly communicate and motivate, and drive accountability in all levels. An effective collaborator, who empowers and enables others to share ideas, raises awareness, gets buy-in, and and delivers fast and well-rounded solutions to complex problems. An analytical mind who s willing to get into the weeds of data and make decisions accordingly. Energy, enthusiasm, and getting things done mindset. Used to working in a high pressure, fast paced, and constantly changing environment . What you'll do: Lead the entire operations with a team of warehouse, production, kitchen, picking, logistics and Q&S managers. Build a high-performing customer-focused environment committed to delivering the highest quality product to our customers. Ensure and control that factory process flows are driven by Food Safety and Health & Safety procedures Responsible for target setting and maximizing on-time delivery, food quality and consistency, labor and production efficiency, picking accuracy and speed. Promote, monitor and perform continuous improvement and automation to enhance efficiency, food quality, and customer satisfaction. Map out, drive and continuously improve the day-to-day operations in a hyper-growth environment, effectively engaging, motivating and directing the team to ensure on-time and accurate delivery of customer orders. Collaborate closely with the sales & marketing department, to deliver ambitious and innovative projects for the end consumer. Negotiate, finalize, and manage contracts with 3rd party vendors. Develop a mindset across the entire team of identifying opportunities, facilitating root-cause analysis, implementing corrective actions, and delivering positive and focused change. Perform people evaluation, sustain the collaborative & feedback culture and empower the leading team. Full ownership over the P&L of the facility, and analyze shift performance to identify operational opportunities, trends, and potential cost-saving improvements. Provide cross-functional leadership from the front lines and immerse yourself in the trenches to optimize productivity, promote growth, problem solve anomalies, encourage innovative ideas, and create an excellent culture. Develop an incentive bonus program for all employees to increase productivity by linking reward to performance. Analyze shift performance to identify, develop, roll out, and manage standard operating procedures, visual tools, and checklists to ensure we are a process-driven operation. Collaborate with authorities and ensure that all processes specific to the activity are in accordance with the applicable regulations. Oversee building maintenance, ensure facility cleanliness, and manage the maintenance of facility and utilities equipment, prioritizing safety and operational efficiency.
-
Principalele tale responsabilități: - Prepararea produselor și aranjarea lor la raft pentru a oferi clienților o experiență de cumparaturi cât mai plăcută; - Asigurarea calității și integrității produselor expuse în raion; - Urmărirea termenelor de valabilitate și respectarea normele de depozitare; Ceea ce oferim: Tichete de masă Prime de Paști și Crăciun; Asigurare medicală privată Sporuri pentru weekendurile lucrate Ajutoare si prime pentru evenimente deosebite (naștere copil, căsătorie, deces) Mediu de lucru plăcut, bazat pe încredere și autonomie; Oportunități de dezvoltare atât profesionale, cât și personale; Cursuri de formare adaptate nevoilor tale. *Dacă profilul tău se potrivește rolurilor disponibile din Lumea Carrefour, vei fi contactat telefonic pentru a face parte din procesul nostru de selecție.
-
SC Bistromar La Timona SRL, cu sediu in Sectorul 4, Bucuresti, angajeaza persoane din Bucuresti si localitatile limitrofe, pentru ambalat peste proaspat si congelat. Oferim : - pachet salarial: 3200 - 3500 lei net (format din salariu de incadrare, tichete de masa (30 lei zi), o masa calda la pranz si bonus de prezenta). - echipament de protectie pentru lucru la temperaturi scazute. - asiguram transport pe ruta Bucuresti - Oltenita. Program de lucru: 7:00 - 16:00, de luni pana vineri. Va multumim si va asteptam in echipa noastra.
-
Daca iti place sa lucrezi cu produse proaspete, vino in echipa Cora! Prepari produsele proaspete din sortimentatie, asiguri respectarea normelor de igiena, verifici produsele din punct de vedere calitativ si, te asiguri de asezarea produselor pe raion. Daca te pricepi la toate acestea, cora iti ofera oportunitatea de a te califica! Iti oferim: Un loc de munca stabil si de incredere, contract pe perioada nedeterminata, tichete de masa, abonament medical la o clinica privata, formare la locul de munca, colaborarea cu o echipa energica si dinamica, lucrezi in schimburi 5 zile saptamana, 1-2 weekenduri luna si beneficiezi de intelegere in realizarea programului de lucruI. Alatura-te unei echipe centrate pe satisfacerea clientilor! Trimite-ti CV-ul la: sau suna la !
-
Promovat
Companie din domeniul procesarii carnii angajeaza AMBALATORI cu experienta de minim 3 ani in etichetarea automata a produselor alimentare. Programul de lucru este de luni pana vineri, 8 ore, 2 schimburi , o saptamana de la ora 6,30 pana la ora 15 cu 30 minute pauza de masa, o saptamana de la 12 la 20,30 cu 30 minute pauza de masa Se deconteaza transportul Se ofera in plus fata de salariu bonuri de masa salariul se negociaza in functie de experienta locul de munca este in Calea Giulesti nr 333, sector 6
-
Angajăm TRANSATOR ciontolitor în secție de transare carne pasăre ,program de 8 ore salariu atractiv , negociabil în funcție de experiența și muncitor necalificat ,cu contract de muncă în zona Pantelimon lângă mega mall .
-
-
OBIECTIV PRIORITAR: Asigurarea functionalitatii optime a utilajelor si echipamentelor din activitatea de productie. Program de lucru: - Luni - Vineri, 8 ore in 2 schimburi (06-14 si 14-22). Oferta se va discuta la interviu.