Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Industrie alimentara Buzau

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Compania eastRecruiting angajează tranșatori cu experiență, pentru o macelarie cu punctul de lucru în Halle, Germania. Se cere și se oferă seriozitate. Sarcini: - Tranșare porc si vita - Dezosare - Asigurarea curățeniei în spațiul de muncă Cerințe: cunoașterea limbii germane sau a limbii engleze nivel conversational experiență în domeniu permis auto și mașină personală repr. avantaj posibilitate de începere imediată Ofertă: Contract de muncă direct cu angajatorul Salariul începând de la 14,79 brut/oră -> 15,52 Transport internațional decontat 80% Program de lucru 40 -48 ore/săptămână Cazare contra cost Dată de începere: Imediat Durată proiect: nedeterminată Locația : 06130 Halle -47 km de Leipzig. Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV-ul necesar la: Pentru mai multe informații vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: Luni - Vineri în intervalul orar 09:00 17:00

 • 12

  Sunteti in cautarea unui loc de munca sigur? Abator din Franta cauta persoane necalificate pentru partea de curatarea, extragerea matelor de porc si vita! Nu este necesara experienta! Se realizeaza formare gratuita in abator! PLECARE IMEDIATA! Avantaj pentru persoanele care pot pleca cu masina personala! Limba franceza reprezinta un avantaj! Contracte de munca pe perioada indelungata! Salariu net lunar: 1500-1550 €

 • Laborator de Cofetarie cauta Cofetar cu experienta . Salariu Atractiv ! Multumim.

 • 2

  Firma de Catering si Cofetarie cauta personal apt si dornic de munca pentru formarea unei echipe de lunga durata intr-un ambient linistit.

 • Mai multe detalii la Nr de tel

 • 1

  SUNTETI IN CAUTAREA UNUI LOC DE MUNCA SIGUR? ABATOR DIN FRANTA CAUTA PERSOANE CALIFICATE PENTRU POSTURILE DE FASONATORI DE CARNE DE VITA! ESTE NECESARA EXPERIENTA! Cerinte: Experiență de 2 ani sau mai mult în tăierea cărnii de vită Limba franceză: obținerea profilului în limba franceză Permis de conducere: recomandat pentru unul dintre cele două Salariu net este progresiv intre 1550 euro si 1650 euro lunar raportat la 35h/saptamana Vehicul și cazare furnizate de catre client pe lângă salariul prezentat mai sus Pentru mai multe detalii sunati la numerele: Sau puteti trimite CV-urile pe adresa de e-mail:

 • 4

  Angajez operator fabricare paste fainoase. Program 12/24. Venit net lunar1800 lei . Relatii la telefon de luni pana vineri in intervalul orar 8,00 - 16,00.

 • 6

  Angajez operator fabricare bors.. Venit lunar 2500 lei. Relatii la tel. de luni pana vineri in intervalul orar 9:00-16:00.

 • Am avea nevoie de 5 persoane pentru abator in Franța, incepator asceptat . Salariu 1600 euro net, basa 35 ora pe saptamana. Ne puteti contacta la aceste nr de telefon: sau la adresa de e-mail:

 • Angajez covrigar și patiser cu experiență Cerințe : experienta în domeniu, aspect ingrijit Salariul se negociază în funcție de experiență și putere de muncă. Program- 8h/zi plus doua sâmbete pe lună.

 • Brutăria artizanală Diana S Bakery își mărește echipa!! ANGAJĂM BRUTAR ȘI PATISER CU EXPERIENȚĂ ÎN DOMENIU !! Dacă ești o persoană serioasă, comunicativă și creativă, te așteptăm in familia noastră. Oferim un mediu de lucru plăcut, sigur, foarte curat și oameni primitori care te vor ajuta sa te integrezi ușor. RESPONSABILITĂȚI PRINCIPALE: - Pregătirea diverselor aluaturi - Modelarea pâinilor - Coacerea pâinilor - Atenție sporită cu ingrediente și in principal cu Maiaua. - Respectarea fișelor rețelelor produselor pentru a menține standardele de calitate a primei brutării artizanale din Buzău. Te recunoști ? Dacă ești interesat sa afli mai multe despre rol, așteptam un mesaj pe adresa de mail sau la numărul de telefon .

 • 2

  Covrigaria se afla in zona Garii Buzau. Salariu atractiv plus beneficii. Detalii la nr tel : .

 • 1

  angajez tehnolog în industria alimentara, de preferabil cunoștințe pe calculator, bun organizator salariul bun depinde de experienta, locația este la ieșire din Buzău

 • 2

  Angajam lucrator productie alimentara cu / fara experienta, dispus sa invete, oferim instruire la locul de munca. Program 8 ore, 5 zile / saptamana.

 • Salveaza cautarea