Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Industrie alimentara Mures

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 6

  Bună ziua, Căutăm urgent in toată Germania :asistenți de îngrijire pt azile de bătrâni (infirmieri calificați), Asistenti medicali și asistente medicale Asistenți medicali și pediatri Asistente medicale specializate intensiv/ anestezice Asistenți tehnici pentru anestezie Asistenți chirurgicali (OTA) Asistenți medicali-tehnici (MTRA) Certificat de expertiză Moașe / obstetricieni (cu pregătire sau studii) Se oferă Salariul de Top 2.500 net pe lună Cazarea plătită de angajator (condiții de cazare foarte bune, cameră + bucătărie + baie) Sporuri pentru sărbătorile legale 100%,, duminică 50%, ,noapte 25% Libertate în redactarea listei de sarcini Un vehicul de companie pentru uz privat la cerere Loc de muncă permanent Raza de lucru aproape de casă sau în timpul călătoriei (în cazul călătoriei ne vom ocupa de cazare) Sarcinile tale: Menținerea calității îngrijirii în secția dumneavoastră Planificați îngrijirea și asigurați astfel o îngrijire activă și orientată către pacienți. Documentație scrisă de mână sau asistată de computer a măsurilor de întreținere Cooperare cu medici, colegi și alte grupuri profesionale Respectați demnitatea pacienților și acționați în conformitate cu principiile asistenței medicale Profilul tau: Calificare într-una din specializările menționate. DIPLOMA trebuie sa fie recunoscută în Germania. Limba Germană la nivel B2 (certificat de limba B2) Capacitatea de a lucra în echipă.

 • 1

  Se cauta macelari cu experienta, pentru banda de vita, intr-un abator din Hamburg. Contract de munca legal nemtesc. Salariul este de 2156€ brut. Se lucreaza 8 ore pe zi, 5 zile pe saptamana. Concediul si zilele libere legale sunt platite. Cazare se poate oferi de catre angajator, contra sumei de 100€/luna. Se ofera doua mese pe zi la cantina fabricii, contra sumei de 20€/luna

 • Fabricile de produse finite din carne si preparate din care din Germania - Redha - Gotha - Cloppenburg angajeaza femei si barbati necalificati la impachetare - etichetare.-vidare - Se ofera contract de munca pe perioada de 3 luni cu posibilitate de prelungire Se ofera echipament de lucru - Salar 1250-1450 euro net / luna + orele suplimentare - Cazarea este asigurat din partea societatii angajatoare, dotate cu toate cele necesare pentru confortul muncitorului contra cost - Program de lucru 9-10 ore / zi ,duminica zi libera - Plecarile se fac saptamanal , limita de varsta 18-55 ani , nu se cere limba germana - Dosarele se depun personal la sediul societatii noastre in limita locuriilor disponibile . - Mai multe informatii va putem oferi la biroul de Resurese Umane la nr.telefon 0903760222 intre orele 9-19 !!!!

 • Morarit-Panificatie Universal srl angajează BRUTAR / AJUTOR DE BRUTAR. Asteptam CV-ul tau pe mail: Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la numerele de telefon:

 • Morarit-Panificatie Universal srl angajează BRUTAR / AJUTOR DE BRUTAR. Asteptam CV-ul tau pe mail: Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la numerele de telefon:

 • Morarit-Panificatie Universal srl angajează BRUTAR / AJUTOR DE BRUTAR. Asteptam CV-ul tau pe mail: Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la numerele de telefon:

 • Ne mărim echipa! Vânăm oameni talentati pentru posturile:brutar și patiser Dacă esti orientat către munca în echipă, performantă, pasionat de ceea ce faci si dornic să îti construiesti o carieră profesională de nivel Premium, trimite-ne CV-ul tău pe adresa sau ne poti contacta telefonic la nr. ferim: - salariu fix - instruire asigurată alături de colegi experimentati - tichete de masă Responsabilități si cerințe: -experienta in domeniu - capacitate de asimilare rapidă -integrare rapida intr-o echipa

 • Laborator de cofetarie angajeaza cofetar

 • Angajăm BUCĂTAR la Rezidența pentru Vârstnici Valea Izvoarelor Responsabilități: - Pregătirea mesei rezidenților în conformitate cu meniurile stabilite de către bucătăreasa șefa. Cerințe: - Experiență în domeniu; - Persoană harnică, ordonată și responsabila; - Punctualitate, seriozitate; - Capacitatea de a lucra in echipa; - Atitudine prietenoasă, optimista, orientata spre clienți. Se oferă: - Contract de muncă pe termen lung; - Salariu competitiv; - Mediu de lucru modern în care se răsplătește performanța; - Masa de pranz in cadrul Rezidentei; - Transport gratuit asigurat cu microbuzul rezidentei, dus-intors, din Tirgu Mures si Iernut. Locație: Rezidenta Valea Izvoarelor, Sat Valea Izvoarelor, Comuna Sânpaul, Jud. Mureș. Pentru informații: telefon 0722 185 214, Anca Ursu, e-mail sau pe profilul de facebook HR Valea Izvoarelor.

 • 1

  Angajam Bucatar si ajutor bucatar pentru restaurant Citadel. Descrierea postului: Bucatar: - prepararea meniului zilei, schimbarea preparatelor periodic si imbunatatirea lor - pregatirea preparatelor din meniul a la carte - folosirea materiei prime in cel mai rational mod - respectarea normelor de igiena specifice postului ocupat - respectarea indicatiilor primite de la superiori Ajutor bucatar: - pregatirea materiei prime pentru gatit - pregatirea minuturilor - folosirea materiei prime in cel mai rational mod - respectarea normelor de igiena specifice postului ocupat - respectarea indicatiilor primite de la superiori - pastrarea si efectuarea curateniei in spatiul de lucru si spatiile apartinatoare Cerintele postului: persoana serioasa, punctuala, cu experienta in domeniu de cel putin 5 ani. Beneficii: - program de lucru 2 zile lucrate cu 2 zile libere - pachet salarial motivant de la 400 Euro (ajutor bucatar) si 700 Euro (Bucatar) - o masa pe zi asigurata - transport asigurat CV-urile se depun la locatia restaurantului pe strada Postei, nr. 1 la etaj sau pe adresa de e-mail din anunt. Pentru detalii sunati la numarul de telefon:

 • 1

  Angajam transator in carmangerie. Informatii la numarul de telefon 0742704541

 • Punct de lucru: magazie/spatiu de livrare carne si preparate din carne, Fabrica de preparate din carne MARIS, strada 8 Martie nr.86 A, Targu-Mures Competente si abilitati: -cunostinte medii in operare PC -cunostinte de gestiune(constituie un avantaj) -persoana organizata, responsabila si punctuala Descrierea postului: -preluarea telefonica a comenzilor -intocmirea si inregistrarea avizelor de insotire a marfii si a facturilor in sistemul de gestiune a stocurilor -operatii casierie Program: 8h/zi, interval orar 06-14 Experienta in domeniul nostru de activitate constituie un avantaj.

 • Angajam mezelar in carmangerie. Informatii la numarul de telefon 0742704541

 • Salveaza cautarea