Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna VIP langa poza ta de profil
Mesaje nelimitate zilnic
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Industrie alimentara Prahova

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Angajam brutar cu experiența in Brașov In condiții avantajoase posibilitate cazare

 • 1

  O mare companie Olandeza angajeaza macelari,transatori si peronal necalificat. Salariiile sunt intre 11 euro net si 14 euro net, in functie de experienta fiecaruia. Se asigura transport si cazare, inclusiv transportul din romania. Pemtru mai multe detalii ne puteti contacta pe urmatoarele nr de telefon: sau aceste ultimul fiind valabil si pe whatsap. Va multumesc.

 • 5

  Este un loc de munca de lunga durata la o firma cu vechime in domeniu. Salariul poate trece cu usurinta de 2000 lei/ in mana pe luna. Sunati la pentru a ne intalni la un interviu si a discuta mai multe detalii.

 • 2

  Firma olandeză angajează : Muncitori calificați și necalificați pentru - tranșare , ambalare , etichetare produse din carne Se oferă - Cazare - transport de la cazare la munca - transport din România Se lucrează - 5 zile pe săptămâna , 8h /zi Se fac acte pentru a lucra pe teritoriul olandez și contract de munca . Salariu atractiv Pentru mai multe detalii :

 • INTERSUN este o firma cu echipamente pentru restaurante. Cautam personal dornic si cu forta de munca pentru interiorul fabricii. Salariu intre 1500-2000 de lei.

 • Firma Olandeza angajeaza muncitori calificati si necalificati pentru prelucrarea si ambalarea produselor din carne.Se ofera-cazare,transport de la cazare la locul de munca,asigurare medicala si transport din romania(cu retragere din primul salariu),pentru mai mte detalii nu ezitati sa ne contactati la nr de tel .Plecare miercuri

 • 2

  Angajam patiser sau brutar cu experienta minim 5 ani . Program 06.30-16.30 luni - vineri Salariu 2500 -3000 net ( în funcție de experienta )

 • 4

  Dorim colaborare cu oameni seriosi. Se lucreaza doar de zi (nu noaptea) inclusiv in weekend, iar zilele libere liberul se iau prin rotatie, sau in zile fixate, dupa preferinte. Cerinte: Cunostinte minime Office: Excell, Windows. Reprezinta avantaj experienta in softul de contabilitate Saga. Atributiile sunt atat de operator calculator, gestionar livrari cat si de asistent manager. Fiind un post dinamic, care necesita rapiditate in a asigura verificarea faptica a produselor ce urmeaza a fi livrate(cantarire, numarare), gestionare stoc magazin alimentar si cofetarii, si de a introduce date (avize, facturi, comenzi, redactare documente, s.a.). ne adresam persoanelor cu varste intre 22-45 ani. Va rog sa atasati Cv+poza sau ma puteti contacta pe whatsapp la nr afisat. Adresa Ploiesti, zona Malul Rosu. Se ofera : Telefon mobil de serviciu Salariile platite intotdeauna la timp. Seriozitate Stabilitate pe termen lung O echipa frumoasa, dornica de dezvoltare. Respect si integritate. Mai multe detalii se discuta la interviu. Multumim pentru interes, va asteptam cu drag in echipa noastra.

 • 1

  !!! Cofetaria Doel Pan Angajează cofetari ,patiseri și personal fără experienta detalii la numărul de telefon

 • 1

  Firma olandeza angajeaza macelari transatori cu minim experienta 1 an in industria carnii. Dezosatori vita-13/13,5 euro pe ora net Fasonatori vita -12/12,5 euro pe ora Taiera vita -11,5-12 euro pe ora Dezosatori porc 12/12,5 euro pe ora Fsonatori porc 11/12 euro pe ora Taiere porc 11/12,5 euro pe ora net Se asigura suport in obtinerea BSN, suport in deschiderea unui cont bancar olandez, cazare si transport de la cazare la locul de munca. Salariile se platesc lunar dar pentru meseriasi se pot platii si saptamanal. Numarul orelor lucrate sunt de 40 de ore pe saptamana, dar in preajma sarbatorilor de Paste sau Craciun se pot suplimenta. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta pe urmatorul numar de telefon valabil si pe watsap : . Va multumesc.

 • 4

  Firma Olandeza angajeaza muncitori necalificati pentru prelucrarea si ambalarea produselor din carne,se fac toate actele necesare pe teritoriul olandez.Pentru mai multe detalii la nr de tel D-nul POPESCU

 • Experiența in acest domeniu constituie un avantaj Contract pe perioadă nedeterminată Salariu motivant Tichete de masă Prime de sărbători Echipament de lucru asigurat Oferim instruire si suport pentru postul de cofetar.

 • Candidatul ideal - Studii superioare industrie alimentara - Minim 3 ani experienta in domeniul panificatiei/patiseriei/cofetariei - Experienta in coordonarea unei echipe constituie avantaj - Abilitati de comunicare, organizare si planificare - Capacitate de analiza si sinteza, atentie la detalii - Capacitate de a lua decizii rapide si eficiente - Promptitudine, focus pe rezultate in activitate - Dinamism, receptivitate, dorinta de perfectionare - Cunostinte MS Office Descrierea jobului -Conduce procesul tehnologic de fabricare a produselor pe sectia pe care o conduce, de la receptia materiei prime pana la feliere si ambalarea produselor de panificatie. - Gestioneaza resursele umane si materiale pe sectia pe care o conduce, in scopul realizarii productiei planificate. - Organizeaza procesul tehnologic de fabricatie; - Urmareste desfasurarea procesului tehnologic; - Organizeaza si verifica activitatile de ambalare si depozitare a produselor finite; - Organizeaza, in functie de comanda de productie,repartizarea personalului muncitor pentru acoperirea activitatilor in scopul realizarii productiei planificate; - Gestioneaza resursele umane la nivel de sectie - Efectueaza si verifica inregistrarile referitoare la procesul de productie si de gestiune a materiilor prime,materialelor si produselor finite. - Asigurarea desfasurarii procesului de productie in conditiile de igiena prevazute de normele sanitare in vigoare Beneficii: *Salariu motivant corelat cu experienta in domeniu *Tichete de masa

 • Firma de panificatie angajeaza : BRUTAR - sa cunoasca una din operatiile specifice : framantare, modelare, coacere Cerinte : domiciliul in Campina sau imprejurimi. Pachet salarial atractiv

 • SC NASUL ROSU SRL ANGAJEAZA - FERMIERI IN HORTICULTURA, - cod COR 611301 - 2 pozitii, - agent curatenie cladiri si mijloace transport Cod cor: 515302 Interviul va avea loc in data de 09.06.2021, la sediul firmei. Se pot trimite cv si pe mail.

 • 11

  Ambianță deosebita, program de lucru bun, salariu motinant.

 • 2

  Sc Davi Prod Food Srl angajează in fabrica de mezeluri din Prahova, oraș Busteni, pe următoarele posturi : -1 post gestionar depozit produs finit -1 post gestionar condimente -1 post gestionar materii prime -1 post facturist -1 post operator introducere date - 2 posturi manipulare -2 posturi personal curatenie Ptr detalii va stam la dispoziție la numărul de telefon sau la punctul de lucru al societății fin Jud Prahova, oraș Busteni, B-dul Independentei, nr 20

 • 1

  Societatea Sc Davi Prod Food SRL din Oraș Busteni, Jud Prahova angajează : -gestionar produs finit in fabrica de mezeluri -1post -gestionar condimente in fabrica de mezeluri -1 post -gestionar materii prime in fabrica de mezeluri -1post -manipulant marfa -3 posturi -facturist -1 post -specialist introducere date -1 post - personal curatenie -2 posturi Ptr detalii va stam la dispoziție la numărul de telefon

 • 2

  S.C. angajeaza bucatari, ajutor bucatari,grataragiu,pizzari, ospatari si barmani. Telefon

 • Salveaza cautarea