Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Inregistrari - Filmari - Muzica Constanta

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • CM Studio inchiriaza Studio Chroma Key antifonat care poate fi folosit pentru: inregistrari video si audio, sedinte fotografice, realizari de emisiuni TV, video-uri de prezentare pentru diferite servicii/produse sau afaceri, videoclipuri muzicale, interviuri si evenimente, prezentari produse sau servicii, repetitii muzicale cu diferite instrumente, repetii - Karaoke, intalniri pentru afaceri (sala de conferinta), cursuri pentru elevi/studenti sau adulti, reuniuni si prezentari, meditatii, etc. Studioul este echipat cu Kroma Key (fix sau mobil), teleprompter 10", sisteme de iluminat profesionale, diferite microfoane Wireless, Mixer O2R profesional Yamaha (24 canale) ce poate reda ori ce fel de reverb, diferite lavaliere Wireless, camere de filmat sau fotografiat DSLR Nikon D5300, statie si diferite boxe de 2000W, diferite trepiede, etc.. iar in functie de contractele de colaborare si solicitari, spatiul se poate amenaja si echipa in functie de necesitati si preferinte. Studioul se inchiriaza si ziua si noaptea 24 din 24 (pe ora sau pe zi), se afla situat in zona Bila Km4, Constanta, si are o suprafata de 65 m2. NU se inchiriaza pentru petreceri private, aniversari, etc…

  • Vrei sa afli ce face o persoană ? Urmăresc iubite ,copii, părinții, angajați Aduc filmări și dovezi cu ce face și cu ce se ocupă . La un preț foarte mic prețul de pornire este de 200 de lei m-ai multe detalii la telefon ofer aceste servicii în toată țara inclusiv în străinătate . Rog seriozitate ofer seriozitate.

  • Ofer studio de inregistrari dotat cu aparatură profesionala nouă nefolosita intactă,pun la dispoziție pentru inregistrari și clapa yamaha tyros 5 cu program Iulik Tulcea,foarte convenabil,negociabil în Lazu Constanța.Daca sunteți interesați mă puteți contacta la tel.0751406044 sau email Sunt interesat și de o colaborare cu un solist/solistă și un suflator!

  • Salveaza cautarea