Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

IT - Telecomunicatii Arges Pitesti Persoane

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 19

  Angajam suport tehnic IT

  Cerințe: certificat/diploma de calificare constituie avantaj; studii medii; persoana serioasa, muncitoare si dinamica, aptitudini de lucru in echipa, punctualitate; experienta de min 6 luni pe o pozitie similara constituie avantaj. Condiții: contract de munca plata orelor suplimentare bonuri de masa (20 lei/zi) Salariul este in functie de experienta. Pentru mai multe informatii referitoare la conditiile oferite, contacteaza-ne de luni-vineri intre orele 9.00-14.00 sau la sediul firmei din Str. Smeurei, nr. 1, Pitesti, jud. Arges Responsabilități: Vei oferi suport tehnic IT angajaților; Vei investiga, rezolva și răspunde la incidentele primite telefonic sau prin e-mail; Vei monitoriza zilnic sistemele interne și vei contribui proactiv la rezolvarea eventualelor erori; Vei menține, actualiza și extinde baza de date cu cunoștințe IT; Vei identifica și escala incidentele majore;

 • 15

  Job online cu sau fara experienta

  Angajam personal feminin intre 18-40 ani cu sau fara experienta in domeniul online. Programul este flexibil iar CASTIGURILE incep de la 5000 lei. DETALII:

 • 2

  Angajam Tehnician Retele Telecomunicatii

  Companie din domeniul Telecomunicatiilor si Securitate angajeaza Tehnician Retele Telecomunicatii Salariu motivant, in functie de experienta anterioara Bonus de performanta. Responsabilitati: Executarea lucrarilor de instalare si mentenanta a serviciilor de telecomunicatii; Asigurarea operatiilor de intretinere a retelei de fibra optica prin activitati specifice de control, masurare si diagnosticare a functionarii retelei (interpretari masuratori, etc.); Efectuarea deplasarilor in regiune in vederea realizarii lucrarilor de instalare, intretinere si modernizare a retelei de fibra optica; Urmarirea, verificarea periodica si modul cum sunt exploatate si intretinute echipamentele din dotare. Cerinte: Cunostiinte de calculatoare, retelistica, swich-uri, routere, Mikrotik constituie avantaj. Experienta lucru la inaltime (minim 5 metri) constituie un avantaj; Buna capacitate de comunicare si relationare; Seriozitate si flexibilitate. Permis de conducere cat. B; Program de lucru Luni - Vineri- 09:00-18:00 (cu o ora pauza), disponibilitate la program prelungit si o Sambata pe luna. Daca esti interesat, ne poti contacta la numarul sau scrie-ne un mesaj in privat si te sunam noi.

 • 2

  Disponibil online

  Lucru remote Lucru de acasa Online

  Compania noastră, Chattingo, caută operatori chat online pentru a se alătura echipei noastre. Veți lucra de acasă, comunicând în conversații 1-1 exclusiv cu clienți bărbați folosind chat-ul online. Beneficii: Plată săptămânală de 950 de lei pentru un program de 8-10 ore pe săptămână (luni - vineri) sansa de marire in 2 saptamani. Posibilitatea de a lucra și în weekend, cu plata între 150-180 lei pe zi suplimentară Bonusuri săptămânale în funcție de implicare Cerințe: Vârsta minimă de 18 ani Abilități bune de comunicare și scriere Fiabilitate și punctualitate Job-ul este disponibil exclusiv pentru femei Vă mulțumim pentru interesul acordat!

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Arges

Localități

Pitesti
Salvează căutarea