Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:

Oferte locuri de munca Pitesti Arges • Anunturi angajari - Romjob.ro

Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite
 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 28

  SC angajeaza lacatus(confectii metalice),sudor(electric, CO2), electromecanic

  Angajam lacatus (confectii metalice), sudor (electric,CO2),electromecanic,program de 8 ore, salariu de la 3600net + bonuri de masa 420 lei, ore suplimentare platite separat. Detalii la telefon

 • Angajez Sofer pe relatia Turcia - Romania

  Descrierea ofertei: Cerințe: Societate comerciala de transport marfa (Sediul social este in Pitesti) angajează conducători auto profesioniști, pentru transportul rutier de marfă. Permis auto categoria C + E pentru transport rutier de marfă (prelată) Atestat de pregătire profesională a conducătorului auto care efectuează activități de transport marfă Cartelă tahograf (emisă de ARR). Aviz medical și psihologic. Viza de munca Turcia Transportul de marfă se efectuează pe ruta Turcia - Romania. Cursa fixa tur-retur. Plata la cursa Mai multe relatii la nr de telefon Oferim și rugăm seriozitate. Mulțumim.

 • 8

  SC Roechling Precision Components angajeaza

  - REGLORI INJECTIE mase plastice - OPERATORI - STIVUITORIST

 • Angajez șofer 3,5T șofer tur-retur

  Angajez șofer pt curse tur retur în regim de grupaj sau exclusiv Mai multe detalii la telefon

 • 1

  Angajam operator calculator gestiune +contabilitate primara , program de facturare, excel.

  Angajam operator calculator gestiune +contabilitate primara , program de facturare, excel. depozit transport marfa. Program flexibil. Sâmbăta, duminica liber

 • Angajez fata receptie salon de bronzat

  Angajez fata in receptie salon de bronzat,salariul minim pe economie si anumite bonusuri

 • 2

  angajam operator productie ,muncitor fara exeperienta

  Angajam muncitori cu sau fara experienta pentru vopsitorie in camp electrostatic. Pentru mai multe detalii 026662761.

 • 2

  Angajam Frezor clasic, strungar

  Angajam operator masina de gaurit in coordonate Micromat Proggram L-V 8 - 16 Pentru mai multe detalii

 • 7

  Secretara

  Angajez asistent manager Munca de birou , cunostiinte PC Excel-World ,programe interne Mai multe detalii la numarul de telefon

 • 3

  Angajam Lucratori depozit si Pickeri cu transport asigurat

  Angajam Pickeri si Lucratori depozit in Joita-Giurgiu ( ). Salariu incepand de la 3.400 lei Net. Bonus de productivitate până la 720 lei net (după terminarea perioadei de probă). Transport asigurat pe urmatoarea ruta: MIOVENI (PRIMARIE) -PITESTI (PARCARE HOTEL RAMADA)-- MC DONALDS PITESTI-LIDL PRUNDU-PRUNDU LICEU Program de lucru: Pickeri: de L-V in intervalul orar 08:00-17:00. Lucratori depozit : L-D cu doua zile libere in doua schimburi de lucru(08:30-17:30 și 17:30-02:30, fiecare cu 8 ore de lucru și o oră de pauză).

 • 7

  Angajare

  Restaurant angajeaza -Barmani -Ospatari -Bucatari

 • 15

  Sc angajează electricieni și muncitori necalificați

  Sc angajează : Electricieni linii electrice aeriene și subterane Muncitori necalificați Permisul de conducere constituie o prioritate

 • 2

  Angajez vânzătoare pt patiserie

  Angajez vânzătoare pt patiserie. Locația este situata în stațiunea Eforie Sud. Se asigura cazare,2 mese zi și 3500 lei luna.

 • Cautam soferi C+E fara experienta pe Spania

  Firma spaniola de transport international cu o flota de 200 camioane (remorci cu prelata) angajeaza soferi profesionisti (C+E) incepatori /cu experienta pentru lucru in echipaj. Va putem oferi contract de munca pe Spania, salarii 2000-2400 euro net, in functie de experienta. Perioada de lucru poate fi negociata in functie de necesitatile soferilor si ale firmei. Asiguram transportul pana la locul de munca din localitatea de domiciliu a fiecarui sofer. Soferilor incepatori li se ofera perioada de initiere platita in echipaj. Soferii cu experienta care doresc sa initieze un incepator primesc bonus 100 euro lunar. Perioadele de vara sau sarbatorile de iarna sunt platite suplimentar cu un bonus stabilit de firma. Tarile pe care le tranzitam sunt: Spania, Franta, Germania, Olanda si Belgia. Nu se circula in Elvetia, UK sau tarile de nord. Nu este necesara cunosterea unei limbi de circulatie internationala, dispeceratul, soferii si reprezentantii firmei fiind vorbitori de limba romana. Documentele necesare angajarii sunt: act de identitate, permis de conducere (C+E), atestat marfa si cartela tahograf. Nu este nevoie de aviz psihologic si medical, pasaport, cazier si nici de certificat verde. Pentru detalii suplimentare va rog sa ne contactati la telefon.

 • 2

  Angajam muncitori necalificați manipulanți schela în BUCURESTI 250 - 300 lei zi carte de munca

  ROYALSCAF angajează pe termen nelimitat muncitori necalificați pentru manipulare schela metalică în santierele din Bucuresti. Este o munca grea și recomandam varsta maxima de 30 ani pentru angajare. Se oferă:
 - angajare cu carte de munca și posibilitate de coasigurat pentru soție copii;
 - cazare pentru persoanele din provincie;
 - salariu de la 250 lei zi în funcție de randament cu achitare de 2 ori pe luna;
 - posibilitate de ajutor ca avans pana la primul salariu;
 Oferim seriozitate și cerem seriozitate ! Pentru angajări contactați pe dl. George la 0738161931 între orele 8:00 - 18:00.

 • 28

  Angajam Soferi 3.5 T

  SRL cu sediul in Pitești , angajează șoferi cu EXPERIENȚA MINIMA, pentru autoutilitare de 3,5T in regim de comunitate Mașinile sunt echipate corespunzător cu tot ce este nevoie. Se vireaza diurna saptamanala de comun acord cu angajatul firmei Se accepta și din împrejurimi- salariu avantajos, Bonusuri de vacanta , Sarbatori , ETC Mai multe detalii telefonic L - V Intre orele 9-17

 • 44

  Recrutam Montatori subansamble

  Cautam Montatori subansamble pentru o companie din mediul automotive din Pitesti, județul Argeș. Beneficii: - salariu atractiv - contract pe perioada nedeterminata - tichete de masa de 40 lei - prime si bonusuri - transport asigurat pe rutele deja existent - program de lucru in 2 schimburi Detalii suplimentare la numerele: .

 • 4

  Dispecer Coordonator Transport Marfa

  Daca esti o persoană organizată, ordonată, atentă la detalii, responsabilă, cu bune capacitati de coordonare si organizare, cu inițiativă și orientare către rezolvarea problemelor, ai cunostinte de limba engleză scris si vorbit la nivel mediu avansat, detii cunostinte generale specifice pieței transporturilor și a legislației, te asteptam sa te alaturi echipei noastre. Te vei ocupa de organizarea transporturilor in cele mai bune conditii, urmarind indeaproape realizarea transporturilor si intocmirea actelor, mentinerea contactului permanent cu soferii pentru a remedia eventualele probleme ivite pe traseu. Ne gasesti pe platforma Tara SA, Strada Darzul, Nr. 4, Pitesti, Jud. Arges.

Salvează căutarea