Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

IT - Telecomunicatii Brasov

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • PENTRU MAI MULTE DETALII VA RUGAM SA NE CONTACTATI PE WHATSAP LA -- O 7 3 1 PATRU 7 PATRU 3 CINCI 6 -- . Se ofera: -Contract de munca din prima zi cu norma intreaga -Salariu: 3500 lei NET + 300 lei bonuri de masa + bonusuri in functie de performante -Se lucreaza de acasa -Program de lucru: Luni-Vineri 10 - 18 -Telefon de serviciu -Laptop performant pentru introducerea comenzilor -Training oferit la locul de munca -Zile libere legale si concediu de odihna Candidatul ideal: Abilitati: munca în echipa, comunicare, responsabilitate, organizare Persoana harnica, sociabila, deschisa, punctuala Voce placuta la telefon Descrierea jobului Responsabilitati: Preluarea comenzilor telefonice Consilierea clientilor referitoare la produsele Biovita Introducerea comenzilor in calculator DORIM SA ANGAJAM O PERSOANA SERIOASA. PUTETI SA INCEPETI MUNCA IMEDIAT.

 • Disponibil online

  Extra job

  Iti dorești un venit în plus? Direct din confortul casei tale poți face un ban în plus, lucrezi cât îți dorești și cât ai timp , în funcție de timpul acordat creste și venitul accesând acest link :https://xlmoney.xyz/ab25670753071/ fiecare cod introdus ești plătit cu 21 de centi

 • LITRA International este în cautare de programator SEO. Cunoastere de MySQL, PHP, HTLM, si asa mai departe, este dorita. Software desing reprezinta un avantaj. Foarte bune cunostinte in limba engleza. Va rugam sa trimiteti CV-ul si sa contactati compania la numarul de telefon , numai dupa ora 16.

 • SC MEDING SRL www.meding.ro S.C. MEDING Srl, firma de traditie in domeniu, angajeaza: TEHNICIAN/Inginer pentru Departamentul de Instalare, reparatii, intretinere si mentenanta (service) imprimante. Cerinte: Studii/experienta in domeniu. Adaptabilitate si capacitatea de a invata rapid. Abilitati tehnice (in domeniu) si de comunicare. Permis de conducere Categ. B. Se ofera: Posibilitatea de a face parte dintr-o echipa dinamica si de a dobandi cunostinte noi, specifice. Salariu motivant, plus tichete de masa. Autoturism de serviciu, etc. Daca doresti sa faci parte din echipa noastra, te asteptam cu un CV, la urmatoarea adresa de e-mail:

 • Sunt agent de securitate lucrez 2 zile cu 2 zile libere si caut loc de munca de acasa sau part-time si vreau sa suplinez acele 2 zile libere.

 • Disponibil online

  Loc de munca online

  Detalii in mesaj privat.

 • 4

  Candidatul ideal - Experienta in domeniu; - Cunostinte MsOffice, software echipamente de securitate; - Abilitati tehnice; - Spirit de echipa; -Disponibilitate program prelungit doar cand este cazul; - Permis de conducere categoria B - reprezinta avantaj Descrierea jobului Constituie avantaj experienta in sisteme de control acces, detectie si semnalizare efractie, detectie si stingere incendiu,automatizari. - Executa proiectele pentru care este desemnat; - Asigura montaj, service si suport tehnic; - Asigura functionarea in bune conditii a instalatiilor si a echipamentelor , lucrari de revizie si reparatie a instalatiilor si a echipamentelor, ofera solutii tehnice; - Asigura mentenanta preventiva si corectiva a echipamentelor/sistemelor; - Participa la sedinte de organizare a lucrarilor; - Executa lucrarile in concordanta cu programarile; - Intocmeste procese verbale, instruieste beneficiarul asupra utilizarii si a intretinerii sistemului; - Ofera mijloace, metode si tehnici pentru optimizarea scopurilor stabilite impreuna cu superiorii ierarhici; Oferim - Mediu de lucru dinamic si placut intr-o echipa tanara; - Implicarea in proiectele firmei; - Posibilitatea de a lucra si a se dezvolta in cadrul unei companii in continuua ascensiune, intr-un mediu de lucru profesionist, cu posibilitati de promovare si dezvoltare profesionala; - Contract de munca pe durata nedeterminata; - Salariu competitiv, negociabil, in functie de cunostinte si implicare; - Telefon mobil, masina de serviciu. Descrierea companiei Cu o experienta de peste 18 de ani in instalatii de curenti slabi si medii, suntem o firma cu personal tanar, ambitios, dornic de cunoastere si afirmare. Clientii ne apreciaza pentru promptitudine, profesionalism si rapiditate. Noi, ne respectam angajatii.

 • Salveaza cautarea