Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

IT - Telecomunicatii Brasov Brasov

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  PENTRU MAI MULTE DETALII VA RUGAM SA NE CONTACTATI PE WHATSAP LA <a href="https://imgbb.com/"><img src="https://i.ibb.co/F8gNB1s/tel.jpg" alt="tel" border="0"></a> . Se ofera: -Contract de munca din prima zi cu norma intreaga -Salariu: 3500 lei NET + 300 lei bonuri de masa + bonusuri in functie de performante -Se lucreaza de acasa -Program de lucru: Luni-Vineri 10 - 18 -Telefon de serviciu -Laptop performant pentru introducerea comenzilor -Training oferit la locul de munca -Zile libere legale si concediu de odihna Candidatul ideal: Abilitati: munca în echipa, comunicare, responsabilitate, organizare Persoana harnica, sociabila, deschisa, punctuala Voce placuta la telefon Descrierea jobului Responsabilitati: Preluarea comenzilor telefonice Consilierea clientilor referitoare la produsele Biovita Introducerea comenzilor in calculator DORIM SA ANGAJAM O PERSOANA SERIOASA. PUTETI SA INCEPETI MUNCA IMEDIAT.

 • Disponibil online

  Loc de munca online

  Detalii in mesaj privat.

 • 2

  Persoana serioasa cu o experienta de peste 25 de ani in domeniul gestiunii si administratiei preiau spre administrare si gestiune vile, case de vacanta, sedii de firme etc, in Darste, Dambul Mori, Timisul de Jos, Timisul de Sus, Predeal, Azuga, Busteni. Pot fi contactat zilnic incepand cu ora 13.30. Domeniul ocupational Administrator Experienta profesionala Intre anii 1989 – 2007 Cadru militar - Compartimentul Logistic in Ministerul Apararii Nationale Intre 2007-2015 Administrator in diverse Institutii publice Licenta: Maistru electromecanic, Licenta: Maistru mecanica fina, Atestat: Administratie Licenta Management Aptitudini si competente sociale: Desfasor activitati cu diferite persoane, intr-un mediu multisocial, ocup o pozitie in care pregatirea profesionala este importanta, desfasor o activitate in care munca individuala si de echipa sunt esentiale – aptitudini dobandite din mediile formale, informale si nonformale. Aptitudini si competente organizatorice: Organizez, coordonez si conduc si desfasor diferite activitati de tip logistic: - reprezint proprietarul prin delegare oficiala (imputernicire notariala) in relatiile financiare, juridice, economice si sociale. Serious person with an experience of over 25 years in management and administration take for administration and management villas, holiday homes, firms etc., Darste, Dambul Mori, Timis Lower Timisul Upper Predeal, Busteni . They can be reached daily starting at 13.30. Occupational field Administrator Professional experience Between 1989 - 2007 the Ministry of Defense Administrator Between 2007-2015 in various public Administrator License: Foreman electromechanical License: mechanical foreman fine Certificate: Administration License Management Social skills and competences: Develop activities with different people, in an environment multisocial, in positions where training is important, perform an activity in which individual and team work are essential - media skills acquired in formal, informal and non-formal. Organizational skills and competences: Organize, coordinate and carry out various activities leading logistic type: - Is the owner of the official delegation (notarized power of attorney) in the financial, legal, economic and social.

 • SC MEDING SRL www.meding.ro S.C. MEDING Srl, firma de traditie in domeniu, angajeaza: TEHNICIAN/Inginer pentru Departamentul de Instalare, reparatii, intretinere si mentenanta (service) imprimante. Cerinte: Studii/experienta in domeniu. Adaptabilitate si capacitatea de a invata rapid. Abilitati tehnice (in domeniu) si de comunicare. Permis de conducere Categ. B. Se ofera: Posibilitatea de a face parte dintr-o echipa dinamica si de a dobandi cunostinte noi, specifice. Salariu motivant, plus tichete de masa. Autoturism de serviciu, etc. Daca doresti sa faci parte din echipa noastra, te asteptam cu un CV, la urmatoarea adresa de e-mail:

 • Sunt agent de securitate lucrez 2 zile cu 2 zile libere si caut loc de munca de acasa sau part-time si vreau sa suplinez acele 2 zile libere.

 • Angajez pe zona judetului Brasov alpinist utiliar si tehnician munca de teren detalii la telefon si cv pe email

 • 3

  Domeniu:Hardware, Customer support client service Scurta descriere a companiei Grupul Open Mind a fost infiintat acum 11 ani si a devenit leader pe piata din Romania in sectorul BPO impunandu-se prin calitatea serviciilor oferite .Dupa doar 7 luni de activitate in Iasi, Open Mind se dubleaza cu nasterea unei filiale in Brasov, urmand ca la scurt timp inca un sediu sa-si deschida activitatea in Botosani. Cerinte Cunostinte avansate de limba Portugheza, Catalano si Spaniola Cunostinte avansate(Android, Windows) Cunostinte Hardware PC Experienta in domeniul Hardware(vanzari/asistenta produse )constituie un avantaj Dorinta de a invata si disponibilitate pentru dezvoltare Excelente abilitati de comunicare si orientare catre client Responsabilitati Preluarea de apeluri de la clientii externi intr-o maniera politicoasa si profesionista Oferirea de informatii referitoare la produsele partenerului nostru. Diagnosticarea corecta a problemei cu care se confrunta clientul Identificarea corecta si gasirea celor mai bune solutii pentru client Informatii tehnice sau de alta natura, capacitatea de a rezolva intr-un mod profesionist cererile clientilor Folosirea corecta a aplicatiilor utilizate, astfel incat sa ofere informatii corecte si sa inregistreze corect solicitarile clientilor Beneficii Training si formare la locul de munca Mediu profesionist de lucru Program de lucru lejer Posibilitatea de a avansa si a dezvolta o cariera Contract de munca pe perioada nedeterminata, conditii de munca stabile Bonuri de masa /zi lucratoare Bonusuri lunare indiferent de performanta Sala de distractie pentru angajatii nostri APLICA ACUM LA : sau ne puteti contacta la nr: pentru programari la interviu. VINO IN ECHIPA NOASTRA !!

 • Echipa Life is Hard - Work Soft își dorește colegi noi! Suntem în căutarea unei persoane care să își dorească să se dezvolte și să aibă o carieră într-un departament de vânzări. Poți face parte din echipa noastră, dacă ai: Foarte bune abilități de comunicare și atenție la detalii; Abilități bune de negociere și vânzare; Ambiție și dorință de afirmare prin performanță; Atitudine pozitivă și orientare către client; Disponibilitate de a învăța continuu; Abilități de organizare și de gestionare eficientă a timpului. Responsabilitățile tale: Să contactezi clienți TELEKOM prin intermediul apelurilor telefonice și/sau a e-mailurilor; Să identifici nivelul de interes al clienților pentru contractarea de servicii IT&C; Să promovezi și să vinzi produsele și serviciile TELEKOM, în funcție de nevoile clientului; Să păstrezi o bună relație cu clientul, comunicând deschis și transparent; Să verifici gradul de satisfacție al clienților față de serviciile TELEKOM; Să reprezinți imaginea brandului în toate relațiile cu clienții. Ce îți oferim noi: Un mediu de muncă plăcut și dinamic, care să nu îți ofere șansa să te plictisești; Șansa de a deveni un negociator de top, mai abil și mai puternic; Venit direct proporțional cu efortul depus, format din salariu fix + comisioane + bonusuri; Acces la beneficii în platforma Benefit Online; Participare la programe de team building si evenimente organizate pentru angajații companiei; Participare la cursuri și traininguri de dezvoltate, în concordanță cu planul de carieră stabilit; Zile suplimentare de concediu de odihnă pentru fiecare an petrecut în companie; Asigurare medicala privată, la rețeaua de sănătate Regina Maria. Asteptam sa te cunoastem! *Experiența în domeniu nu este obligatorie, dar reprezintă un avantaj.

 • 4

  Candidatul ideal - Experienta in domeniu; - Cunostinte MsOffice, software echipamente de securitate; - Abilitati tehnice; - Spirit de echipa; -Disponibilitate program prelungit doar cand este cazul; - Permis de conducere categoria B - reprezinta avantaj Descrierea jobului Constituie avantaj experienta in sisteme de control acces, detectie si semnalizare efractie, detectie si stingere incendiu,automatizari. - Executa proiectele pentru care este desemnat; - Asigura montaj, service si suport tehnic; - Asigura functionarea in bune conditii a instalatiilor si a echipamentelor , lucrari de revizie si reparatie a instalatiilor si a echipamentelor, ofera solutii tehnice; - Asigura mentenanta preventiva si corectiva a echipamentelor/sistemelor; - Participa la sedinte de organizare a lucrarilor; - Executa lucrarile in concordanta cu programarile; - Intocmeste procese verbale, instruieste beneficiarul asupra utilizarii si a intretinerii sistemului; - Ofera mijloace, metode si tehnici pentru optimizarea scopurilor stabilite impreuna cu superiorii ierarhici; Oferim - Mediu de lucru dinamic si placut intr-o echipa tanara; - Implicarea in proiectele firmei; - Posibilitatea de a lucra si a se dezvolta in cadrul unei companii in continuua ascensiune, intr-un mediu de lucru profesionist, cu posibilitati de promovare si dezvoltare profesionala; - Contract de munca pe durata nedeterminata; - Salariu competitiv, negociabil, in functie de cunostinte si implicare; - Telefon mobil, masina de serviciu. Descrierea companiei Cu o experienta de peste 18 de ani in instalatii de curenti slabi si medii, suntem o firma cu personal tanar, ambitios, dornic de cunoastere si afirmare. Clientii ne apreciaza pentru promptitudine, profesionalism si rapiditate. Noi, ne respectam angajatii.

 • Salveaza cautarea