Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

IT - Telecomunicatii Cluj Cluj-Napoca

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • Tehnician PLC - Proiecte internationale

  About Company: Tak Teknologi is a worldwide supplier for assembly testing equipment and specific software for food and beverage industries. For more information please visit: https://tak-automation.com/ Job position - Automation Technician Requirements: PLC programming: Siemens TIA Portal. Knowledge of PC programming (C#) is a plus. Good knowledge of Microsoft Office package (especially Excel) Knowledge about automation, mechanic, pneumatic and electrical components Technical skills; Driving license category B Good communication skills - English mandatory, Italian and Spanish are a plus. Excellent organizational and interpersonal skills. Availability for flexible schedule. Travels in the country and abroad. Job Key Responsibilities: Perform technical & maintenance support according to the service plan, using all existing standards and norms. Install existing software and program equipments in customer locations worldwide, assure support during startups. Assure validation of equipment s with customers representatives. Work with experienced field engineers on basic troubleshooting and service Keep up to date on administrative responsibilities such as maintaining customer service logs and internal service records in a timely manner. Be in contact with Technical service area responsible, report technical services made based on the defined reports and through the correct channels. Contribute to the continuous improvement of our products and processes, presenting new proposals for improvement Follow technical actions when is nominated as responsible in action plans. Send curriculum vitae to info @ tak-automation.com

 • Inginer Electromecanic

  CERINŢE: Studii superioare : Facultatea de electronica automatizari robotica electromecanica Disponibilitatea de a lucra in 3 schimburi Cunoştinţe temeinice în domeniul electronica, automatizari, electromecanic, pneumatic si hidraulic Limba engleza nivel mediu; Constituie avantaj: să cunoască tehnologiile de fabricaţie ale produselor farmaceutice, instalaţiile, utilajele şi aparatura de măsură şi control folosite în industria produselor farmaceutice + experienta in industrie in pozitii similare Abilitati: capacitate d planificare şi organizare ; asumare a responsabilităţilor ; aptitudini d comunicare ; confidenţialitate, onestitate ; spirit d analiză şi sinteză ; perseverenţă, obiectivitate ; disciplină, iniţiativă ; flexibilitate în gândire Obiectivele postului: Efectuarea lucrărilor de mentenanta si reparatii cu caracter electronic, electromecanic, hidraulic şi pneumatic a liniilor de ambalare automata din sectiile de productie de medicamente.

 • Inginer Asistenta Tehnică Mentenanță

  Candidatul ideal: Studii superioare de electrotehnică şi automatizări calculatoare; Cunoştinţe de operare PC Disponibilitatea de a lucra in 3 schimburi Engleza: nivel mediu Cunoştinţe temeinice de mecanică, electrotehnică, electronică, calculatoare industriale, reţele de calculatoare, automate programabile, inginerie şi tehnică farmaceutică Cursuri specifice domeniului tehnic si cursuri de perfecţionare in domeniul calificărilor-validărilor, constituie avantaj. Abilitati: capacitate d planificare şi organizare ; asumare a responsabilităţilor ; aptitudini d comunicare ; confidenţialitate, onestitate ; spirit d analiză şi sinteză ; perseverenţă, obiectivitate ; isciplină, iniţiativă ; flexibilitate în gândire Obiectivele postului: Efectuarea lucrărilor de întreţinere şi reparaţie cu caracter electronic, electromecanic, hidraulic şi pneumatic a liniilor de ambalare automata din sectiile de productie de medicamente. Asigură starea de calificat validat pentru echipamentele procesele din secţiile de producţie si pentru sistemele de producere a utilităţilor care pot afecta calitatea produselor medicamentoase (apă, aer, etc). Participă la avizarea soluţiilor tehnice propuse de secţiile de producţie şi Departamentul de Inginerie.

 • Angajez tehnician electrocasnice

  Suntem o firmă de reparaţii electrocasnice , pe piaţă din 92 şi dorim să ne extindem . De 4 ani suntem in plină dezvoltare şi dorim sa fim primii in domeniu pe judeţul Cluj . Datorită faptului că mai multă lume doreşte reparaţia electrocasnicelor din casa lor, in loc să cumpere alta nouă ,nu mai dorim sa refuzăm niciun client Avem nevoie de tine ca să putem face faţă cerinţelor de reparaţii atât în garanţii cât si în postgaranţii . Dacă ai experienţă in domeniu , acesta prezintă un avantaj , dacă vrei sa inveţi mai mult , trebuie doar să vrei .. Seful nu este pisalog , dar nu ii place dacă furi curentul , si aşa este foarte scumpă . Vârsta nu ar trebui sa fie un dezavantaj , doar să fii deschis pentru tot ce inseamnă tehnică , si să fii dispus să inveţi lucruri noi , suntem si noi deschişi pentru idei noi . Ştim sa te ascultăm Colegii tăi sunt tineri , foarte harnici , deci si ţie trebuie să ti placă munca . Promitem că nu vei fi dezamăgit dacă iti place să lucrezi . Salariul iti putem spune doar după interviu . Deci dacă dai reply pe anunt cu detalii , atunci nu esti candidatul nostru . Vei putea câstiga doar dacă te implici în totalitate în cei 8 ore de lucru de luni vineri . Nu trebuie să faci ore suplimentare pentru a avea un salariu normal . Nu-ti putem promite marea cu sarea , dar nu vei muri de foame . Vei avea premii de sărbători Paşti , Crăciun , concediu , si zi de naştere bonuri de masă la ocazii mai speciale facem si grătar si team building uri in curtea firmei si cu timpul poate si in locuri mai exotice Vei avea telefon si maşină din partea firmei . Vei lucra cu o echipă funy Nu iti cerem Cv uri sofisticate , sună la nr de telefon pentru a te programa la un interviu . Dacă nu iti răspunde având în vedere că si şeful lucrează cot la cot cu tehnicienii , scrie o prezentare de a ta pe adresa de email si te vom contacta Abia aşteptăm să fii parte din echipa noastră

 • 1

  Tehnician securitate

  DEY SECURITY DIVIZIA TEHNICA este o companie cu experienta de peste 10 ani in executia si mentenanta Sistemelor de Securitate, Supraveghere Video, Control Acces si Automatizari Angajam technician Sisteme de Securitate pentru realizarea lucrarilor de instalare si intretinere a sistemelor de Securitate, Supraveghere Video, Control Acces si Automatizari Candidatul ideal: - Experienta Technician Sisteme de Securitate minimum 12 luni - Studii tehnice de profil (constituie avantaj) - Certificat Tehnician Sisteme de Securitate (constituie avantaj) - Certificari dobandite de la producatorii Hikvision, Schrack, Paradox, DSC (constituie un avantaj) - Permis de conducere Cat. B (constituie avantaj) - Persoana responsabila, punctuala, organizata, atenta la detalii. Responsabilitati: - Ef ctu r a d c bl je, con xiuni p ntru sist me d S curitat , Supraveghere Video, Control Acces si Automatizari conform unui pl n d lucru - R liz r lucr rilor d inst l r , intr tinere si program r a sist melor d S curitat , Supraveghere Video, Control Acces si Automatizari - Realizarea activitatii de mentenanta si service la sediile beneficiarilor pentru sistemele aflate in contractele de mentenanta - Efectuarea interventilor preventive/corective - Intocmirea rapoartelor de mentenanta precum si fiselor pentru interventiile efectuate; - Instruirea clientului in vederea utilizarii conforme a sistemelor instalate in locatiile acestuia Beneficii: - Contract individual de munca incheiat pentru perioada nedeterminata - Pachet salarial motivant, negociabil in functie de experienta si certificari - Bonusuri de performanta pentru realizari profesionale - Prime de sarbatori - Mediu de lucru dinamic. - Posibilitati de promovare si dezvoltare pe plan profesional - Asigurarea cursurilor tehnice de pregatire in vederea obtinerii de noi certificari Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numarul de telefon/wa sau sa ne atasati CV-ul la adresa de e-mail.

 • 28

  Angajam Instalator cabluri Cluj

  Companie de telecomunicatii, angajeaza TEHNICIAN sau MUNCITOR NECALIFICAT pentru instalare cabluri de telecomunicatii si retele electrice, cu sau fără experienta. Se cere: Permis auto seriozitate apt pt. munca pe scara pt. instalare cabluri pe stalpi, îndemânare tehnica Se oferă: salariu motivant, bonusuri mediu de munca placut. Program de lucru L-V 8-17 Locul de munca este pentru judetul Cluj.

 • 7

  Jonctor fibra optica

  Companie de telecomunicatii, angajeaza JONCTOR FIBRA OPTICA, Cerinte: cunoasterea procedurilor de pregatire cablu, jonctionare si masuratori fo interpretarea diagramelor de jonctiune permis auto Se ofera: salariu motivant si bonusuri pe lucrari masina la dispozitie Program de lucru L-V 8-17 Zona de lucru: jud. Cluj si imprejurimi.

 • 17

  Tehnicieni Telecomunicatii

  Companie de Telecomunicatii, angajeaza: - JONCTOR FIBRA OPTICA, cu experienta si aptitudini in jonctionare si masuratori. - TEHNICIAN de Telecomunicatii, cu sau fara experienta - MUNCITOR NECALIFICAT - ELECTRICIAN cu experienta Cerinte: -responsabilitatea lucrului bine facut, integrarea in echipa si adaptabilitatea la situatii noi, -permis categoria B si experienta in condus constituie avantaj. Se ofera: -salariu motivant si bonusuri pe lucrari, Locul de munca este pentru judetul Cluj.

 • Angajam Inginer Electronist Automatist (Apahida Cluj)

  DESCRIEREA JOBULUI - Punerea in functiune a masinilor unelte CNC (Heidenhein) - editare PLC - testeaza si ajusteaza masina in functie de documentatia tehnica a masinii - identifica si rezolva problemele aparute la masina in cel mai scurt timp OFERTA NOASTRA: - salariu Net 3500 - 4000 (se negociaza cu angajatorul la interviu in functie de experienta) - bonuri de masa 35 RON zi - program:luni-vineri 7:00-15:30 (sambata rareori) - decontare transport negociabil CERINTE - este absolvent de studii superioare (profil electric electronic roboti industriali) - cunoaste si interpreteaza o schema electrica - cunoaste cum se foloseste un aparat de masura (multimetru) - are spirit de echipa - este o fire dinamica,critica,serios,disciplinat - este disponibil pt formari in Spania - cunoaste o limba straina (de preferinta engleza spaniola) Pentru mai multe detalii apelati (L-V 9:00 - 17:00)

 • Ai o afacere și ai nevoie de personal ?

  Recrutam si aducem muncitori din Asia si Africa in toate domeniile de activitate Ai o afacere și ai nevoie de personal bine pregatit în domeniul tău ? Acord Jobs vine în ajutorul tău ! Suntem agenție autorizată de plasare și recrutare forță de muncă. Recrutăm personal din Asia și Africa, muncitori calificați sau necalificați. Deasemenea oferim servicii de consultanță pentru obținerea avizului de angajare în muncă, permis de ședere, viza de muncă etc. Suntem prezenți pe piața Resurselor Umane pentru a sprijini companiile partenere în alegerea celor mai eficiente si avantajoase soluții. Muncitori calificați si necalificați din Asia și Africa. Personal din Asia sau Africa pentru firme și persoane fizice autorizate, aducem muncitori din: (NEPAL, SRI LANKA, etc) Africa ( ETIOPIA , Maroc , Guineea ecuatoriala, etc) Aducem muncitori calificați si necalificați în aproape toate domeniile industriale, de la construcții, agricultură, personal fabrici textile și alimentație, Horeca, șoferi și operatori utilaje, mecanici auto, servicii curățenie, menaj, bone, spalatorii, reciclare etc. --De ce să apelezi la această soluție ? -Cu siguranță îți dorești ca din echipa ta să facă parte oameni loiali, doritori să muncească și să evolueze. Din experiența noastră și a clienților noștri, putem afirma că personalul asiatic este unul devotat, eficient, cinstit, disciplinat si responsabil; - Nu va trebui să îți faci griji cu privire la adaptabilitatea lor, deoarece au experiență în condiții de lucru diferite și prezintă rezistență fizică sporită; - Vorbesc limba engleză și sunt dispuși să învețe limba română, ajungând să poată relaționa direct cu clienții; - Sunt motivați să muncească pentru a asigura un viitor mai bun familiilor de acasă. Ce beneficii ai dacă lucrezi cu muncitori Asiatici sau Africani ? -- Seriozitate, calificare și îndemânare, vorbirea și înțelegerea în limba engleza. -- INTREBARI FRECVENTE ; -Cât durează până când oamenii selectați ajung in companie ? -Aproximativ intre 3-4 luni de la depunerea documentației. - Ce condiții trebuie să ofere angajatorul ? - Cazare, salariu, mâncare sau 20 de lei pe zi diurnă sau bonuri de masă. - Cazarea (se poate face in rulote, containere, apartamente, case in condiții decente de locuit maxim 4 persoane in cameră); - Contract individual de muncă pe perioadă nedeterminată sau 1 - 2 ani de zile cu posibilitate de prelungire. -RECOMANDĂM salariul pentru muncitorii necalificați = 2000 lei + 20 lei zi diurna. Pentru muncitorii calificați și cu experiență în domeniu = 2500 lei pe lună + 20 lei zi diurna. - Ce se întâmplă daca angajatul demisionează sau dorește să părăsească locul de muncă mai devreme ? Agentia noastră vă oferă garanție pentru toți muncitorii recrutați și adusi să lucreze la firma dumneavoastră pe toată perioada contractului. In cazul în care un muncitor demisionează, aducem alt muncitor în schimbul sau fără nici un cost pentru firma dumneavoastră. Noi ne ocupăm de toate formalitățile legale Pentru mai multe detalii sunați sau trimiteți SMS sau mesaj pe WhatsApp și cât mai curând posibil unul dintre colegii noștrii o să ia legatura cu dumneavoastră. Rapiditate și profesionalism. OFERIM ȘI CEREM SERIOZITATE ! Contactează-ne nu ezita - Telefon SMS WhatsApp : Jobs in Romania We are recruitment agency EuroEmpleo ett srl We are recruiting personnel from Romania, Asia, Africa. We offer consultancy services for obtaining the employment permit, work visa, residence permit, extension of residence permit. Speed and professionalism. interested persons can contact us by phone or WhatsApp https: sites.google.com view euroempleoettsrl https: rwd-six.vercel.app #EuroEmpleo #recrutare #Recrutammuncitoridinasia #personalasia #muncitoriasia #muncitoriasiatici #personalasia #muncitoricalificati #personalcalificat #muncitorinecalificati #personalnecalificat #muncitoriconstructii #muncitoriagricultura #muncitori #personalfabrici #muncitoritextilesialimentatie #muncitoriHoreca #horeca #soferi #operatoriutilaje #mecaniciauto #muncitoriservicii #curatenie #menaj #bone #spalatoriiauto #recrutareangajaremuncitorireciclare #personalasiatic #recrutarepersonalasiatic #angajarepersonalasiatic #avizdeangajare #permisunic #permisdesedere

 • 3

  Tehnician service calculatoare si aparatura de birou

  Cerinte : - cunostiinte medii harware calculatoare, instalari programe, imprimante, multifunctionale - permis conducere categoria B - punctualitae, seriozitate

 • 2

  Angajam Tehnician Securitate

  DEY SECURITY DIVIZIA TEHNICA este o companie cu experienta de peste 10 ani in executia si mentenanta Sistemelor de Securitate, Supraveghere Video, Control Acces si Automatizari Angajam technician Sisteme de Securitate pentru realizarea lucrarilor de instalare si intretinere a sistemelor de Securitate, Supraveghere Video, Control Acces si Automatizari Candidatul ideal: - Experienta Technician Sisteme de Securitate minimum 12 luni - Studii tehnice de profil (constituie avantaj) - Certificat Tehnician Sisteme de Securitate (constituie avantaj) - Certificari dobandite de la producatorii Hikvision, Schrack, Paradox, DSC (constituie un avantaj) - Permis de conducere Cat. B (constituie avantaj) - Persoana responsabila, punctuala, organizata, atenta la detalii. Responsabilitati: - Ef ctu r a d c bl je, con xiuni p ntru sist me d S curitat , Supraveghere Video, Control Acces si Automatizari conform unui pl n d lucru - R liz r lucr rilor d inst l r , intr tinere si program r a sist melor d S curitat , Supraveghere Video, Control Acces si Automatizari - Realizarea activitatii de mentenanta si service la sediile beneficiarilor pentru sistemele aflate in contractele de mentenanta - Efectuarea interventilor preventive/corective - Intocmirea rapoartelor de mentenanta precum si fiselor pentru interventiile efectuate; - Instruirea clientului in vederea utilizarii conforme a sistemelor instalate in locatiile acestuia Beneficii: - Contract individual de munca incheiat pentru perioada nedeterminata - Pachet salarial motivant, negociabil in functie de experienta si certificari - Bonusuri de performanta pentru realizari profesionale - Prime de sarbatori - Mediu de lucru dinamic. - Posibilitati de promovare si dezvoltare pe plan profesional - Asigurarea cursurilor tehnice de pregatire in vederea obtinerii de noi certificari Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numarul de telefon/wa sau sa ne atasati CV-ul la adresa de e-mail.

 • Inginer tehnico-comercial

  Candidatul Ideal Daca esti o persoana responsabila, proactiva, implicata in munca, pasionata de domeniul automatizarilor si te recunosti in descrierea de mai sus nu ezita sa aplici la acest job iar noi ne vom asigura ca vei avea parte de: - perspectiva unei cariere în cadrul unei companii aflata in plina dezvoltare; - desfasurarea activitatii intr-un mediu de lucru profesionist; - participarea la traininguri de formare organizate in cadrul companiei; - pachet salarial atractiv corelat direct cu nivelul de calificare, abilitatile individuale si experienta profesionala in domeniul vizat. Descrierea jobului RESPONSABILITATI: - intocmirea de oferte si acordarea de consultanta pentru alegerea echipamentelor; - mentinerea relatiilor cu clientii existenti si extinderea portofoliului de clienti; - realizeaza activitati de programare echipamente PLC si dezvoltarea proiectelor de tip SCADA - realizeaza solutii si oferte tehnice comerciale - realizeaza integrarea gestionarea portofoliului in cadrul platformei proprii CRM E-mail Hubspot CUNOSTINTE NECESARE: Cunostinte de programare PLC (Beckhoff Siemens Schneider, etc) Cunostinte de programare aplicatii SCADA HMI (Copa-Data Siemens Schneider, etc) Software si hardware, sisteme de operare, retele de calculatoare, Office 2010, etc Abilitati de comunicare si prezentare scris si verbal (fluenta, exprimare clara si concisa) Abilitati de rezolvare a problemelor, implicare si dorinta de dezvoltare personala, capacitatea de a lucra in echipa Cunostinte avansate limba engleza Disponibilitate la deplasari Carnet de conducere: cat. B Descrierea companiei KREATRON AUTOMATION SRL este o companie infiintata in 2005 care activeaza in domeniul automatizarilor industriale. Avem calitatea de unic distribuitor national pentru companii de renume si extindere globala precum: - Beckhoff Automation GmbH (Germania) - producator de hardware si software pentru automatizare industriala - COPA-DATA (Austria) - dezvoltatorul platformei de software industrial, zenon - PULS (Germania) - producator surse de alimentare de inalta calitate - Beijer Electronics (Suedia) - producator panouri operator si HMI industrial CV-urile se vor trimite la office.at.kreatron.ro

 • Customer Service Representative Italian Cluj Napoca

  Buna! Suntem in cautare de vorbitori de limba italiana la nivel avansat pentru a se alatura echipei noastre! Esti persoana pe care o cautam daca: Ai un nivel avansat de limba italiana; Esti o persoana rabdatoare, prietenoasa, cu o atitudine placuta; Esti orientat orientata spre nevoile clientilor si doresti sa le oferi asistenta; Desi experienta pe un rol de Customer Support este un plus, este in regula si daca acesta ar fi primul tau job- vei avea sansa sa cresti alaturi de noi; Ai abilitati bune de comunicare: poti transforma acest skill intr-o cariera; Iti doresti sa faci parte dintr-o echipa prietenoasa si plina de entuziasm. Care vor fi responsabilitatile tale: Vei mentine o relatie profesionala placuta cu clientii; Vei oferi asistenta clientilor in rezolvarea solicitarilor lor; Vei interactiona telefonic cu clientii. Beneficiile pe care le oferim: Pachetul salarial include salariul de baza, bonus de performanta si tichete de masa; Perioada de training si sesiuni de dezvoltare profesionala; Asigurare medicala la Regina Maria; Acces la Bookster si 7card; Oportunitati de dezvoltare personala si profesionala. Pentru mai multe detalii, trimite-ne CV-ul tau la adresa de email: sau hai sa ne auzim la un telefon:

 • Tehnician sisteme de securitate Electrician

  Tehnician sisteme de securitate Electrician Candidatul ideal Experiență în domeniul instalării și programării centralelor anti-efracție, monitorizare video, control acces și protecție perimetrală; Cunoștințe de operare PC; Experiență în domeniu tehnic (IT hardware, cablaj structural, electric etc.); Permis de conducere cat. B; Spirit organizatoric și aptitudini de coordonare; Punctualitate, spirit de echipă; Autodidact; Disponibil pentru deplasări pe teritoriul țării; Apt pentru lucru la înălțime; Cazier judiciar fără antecedente. Descrierea jobului Realizarea cablării necesare sistemelor de securitate pentru: supraveghere video, alarmare efracție, control acces, protecție perimetrală, detecție incendiu, videointerfonie, automatizări, conform proiectului tehnic; Instalarea echipamentelor de securitate în conformitate cu specificațiile și cu proiectul tehnic; Punerea în funcțiune și efectuarea programării sistemelor de securitate instalate; Mentenanța sistemelor de securitate. Oferta salarială Pachet salarial (se stabilește în urma interviului): 4.000 - 4.500 LEI NET lună (funcție de experiența deținută) + bonuri de masă. Contractul: pe perioadă nedeterminată (primele 3 luni de probă). Descrierea companiei Companie tânără, formată de un grup de persoane cu experiență în domeniul sistemelor de securitate și telecomunicații. Detalii: https: www.technologik.ro docs job_technician_securitate.pdf

 • 3

  REMOTE-Customer Care Agent English

  Your profile: -Strong written language skills in English -Availability for a full-time schedule, shifts between 08:00 - 20:00, Monday - Friday -Ability to multitask and handle back office tickets and translations for order management and orders details inquiries -Great attention to details -Strong time management skills and motivation to exceed expectations -Strong self-organization, decision making and analytical abilities -Comfortable working with computers and the ability to work with multiple systems and the ability to learn and adapt to new ones -Strong team spirit with passion and drive to help users and deliver the best in customer service. We offer: -Work from anywhere in Romania -Above-average fixed salary, performance and tenure-based bonuses, depending on the position -Monthly meal tickets -Free access to our modern and fully-equipped employees' gym space in our office building in Bucharest -Private medical subscription coverage -Extra health benefits: special discounts for dental care and optical services with our partners -Reimbursement for your public transportation subscription, after the trial period (if you work from office) -Gym subscription reimbursement, after the trial period -Free subscription to the Bookster virtual library -Dedicated psychologist available for free sessions (online or face to face) -Special discounts and rates for a variety of services and products: from telecom and banking to tech and home appliances, library, wellness, travel and many more -Paid training and international career opportunities -Multilingual exposure - improve your spoken and written language skills

 • 6

  Tehnician / inginer electronist

  Candidatul ideal Cautam un electronist pasionat, ingenios, organizat, responsabil si capabil sa munceasca cu placere alaturi de o echipa tanara si cu renume national. Uite cum ne asteptam noi sa fi: - de gasca. Nu ne plac oamenii inchisi in ei, vrem sa relationam cu tine si sa ne simtim bine impreuna - dispus sa inveti. Ne-ar placea sa le sti pe toate, dar nu prea ne place sa ne-o amintesti mereu. Si noi mai stim cate ceva si am dori sa te invatam unele lucruri. - ingenios. Clientii nostri au solicitari ciudate care nu au solutii standardizate. Ne trebuie un coleg inventiv si nonconformist in gasirea de solutii. - organizat. Nu iti vom da un sef direct sa stea cu gura pe tine si sa-ti spuna mereu ce sa faci. Va trebui sa te organizezi singur. Si in acelasi timp sa fi eficient. - muncitor. Ne-am dori sa iti placa munca, la propriu. Asa ne vom simti valorosi in preajma ta, iar firma va creste constant. - responsabil. Vei gresi. Chiar si tu. Fi sigur de asta. Ne-ar place insa sa se intample rar, iar cand se intampla sa iti asumi integral responsabilitatea care iti apartine. Descrierea jobului Daca vei ajunge sa ne fi coleg, vei avea urmatoarele responsabilitati: - diagnoza primara si avansata a laptop-urilor, telefoanelor, tabletelor si altor echipamente electronice sosite in service - reparatii electronice la nivel de microcomponente pe placile de baza - depanare software si testare echipamente reparate Evident, vei avea si avantaje multiple. Iata ce iti oferim daca ajungi sa fi colegul nostru: - integrarea intr-o echipa in care vei munci de placere - un program flexibil si interesant: 8 ore pe zi intre 09-18, 5 zile pe saptamana, S-D liber, vinerea zi scurta (pana la ora 16) - placerea de a lucra intr-o echipa de elita, care da tonul in domeniu si ofera suport si servicii de training pentru firmele similare din intreaga tara - un pachet financiar corect, bazat pe realizarile tale si pe aportul pe care il aduci in profitul firmei Descrierea companiei Te lasam pe tine sa afli despre noi ceea ce te intereseaza. Ne gasesti pe qube-ds Daca te regasesti in descrierea si aspiratiile din acest anunt, te invitam sa aplici.

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Cluj

Localități

Cluj-napoca
Salvează căutarea