Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

IT - Telecomunicatii Suceava

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 4

  Angajam consultant vânzări în teren, posibilitate avansare. Salariu fix + comision vanzari . Experiența nu e obligatorie. Transportul spre casa se face cu mașina firmei. Nu e obligatoriu permis auto. Compania noastră vinde internet, televiziune și telefonie mobila .

 • 1

  SC din Suceava angajeaza tehnician IT pentru lucrari de instalare si intretinere sisteme de securitate si automatizare, cu foarte bune abilitati tehnice si practice. Cerinte: experienta vasta teoretica si practica, seriozitate, implicare, integritate morala, permis categoria B (cerinta obligatorie). CV-urile se vor trimite pe e-mail:

 • Societate comerciala din Suceava angajeaza specialist IT pentru lucrari de instalare si intretinere sisteme de securitate si automatizare, cu foarte bune abilitati tehnice si practice. Se ofera salariu de la 3000 lei lunar, în funcție de implicare și cunoștințe tehnice și practice. Cerinte: experienta vasta teoretica si practica, capacitate de asimilare informaţii şi abilităţi noi, seriozitate, responsabilitate, implicare, integritate morala, permis categoria B (cerinta obligatorie).

 • 1

  Societate comerciala din Suceava angajeaza inginer service sisteme de securitate cu abilitati tehnice si practice in diagnoza si depanarea echipamentelor electronice. Se ofera salariu de 3000 - 5000 lei, în funcție de implicare și cunoștințele tehnice și practice dovedite. Se solicita: experienta vasta teoretica si practica, capacitate de asimilare informaţii şi abilităţi noi, seriozitate maxima, responsabilitate, implicare maxima, integritate morala, permis categoria B (cerinta obligatorie).

 • Societate comerciala din Suceava angajeaza inginer sisteme de securitate cu foarte buna abilitati tehnice si practice. Se ofera salariu de 3000 - 5000 lei lunar, în funcție de implicare și cunoștințele tehnice și practice dovedite. Cerinte: experienta vasta teoretica si practica, seriozitate, responsabilitate, implicare, integritate morala, permis categoria B (cerinta obligatorie). CV-urile se vor trimite pe e-mail:

 • IBB IT SYSTEM își mărește echipa din Suceava. Pasionat de domeniul IT și orientat spre rezolvarea de situații tehnice; Persoană responsabilă, organizată, capabilă să se încadreze în termene, cu dorința de a învață lucruri noi și a se autodepăși; Cerințe obligatorii: - engleză nivel mediu; - cunoștințe depanare PC hardware, software, periferice; - cunoștințe despre rețele de date, lucru cu echipamente de rețea, TCP/IP (familiar cu conceptele DNS, DHCP, Firewall, porturi); - cunoștințe de instalare/configurare/administrare SO (Windows, Linux); - cunoștințe utilizare și instalare aplicații complementare (office software, antiviruși, utilitare de sistem); Constituie avantaj: - cunoștințe RAID hardware și software; - cunoștințe virtualizare; - cunoștințe sau experiență de lucru cu servere ori echipamente tip NAS/SAN; - cunoștințe de electronică/depanare electronică; - cunoștințe Linux Server, Windows Server; - permis cat B. Locatia locului de munca: Suceava Ce oferim? 1. mediu de lucru plăcut și foarte prietenos 2. salariu competitiv 3. oportunități de training și specializare 4. echipamente și dotări de siguranță de ultima generație De când avem nevoie și cum aplici? Cât mai repede. Nu există un termen limită pentru a aplica, vom stabili interviurile de angajare în funcție de ordinea sosirii CV-urilor. Însă doar persoanele atent selectate, vor fi contactate pentru interviu. Link catre aplicare job: http://www.ibbit.ro/cariere/ sau trimite CV-ul tau pe email.

 • IBB IT SYSTEM își mărește echipa din Suceava. Angajăm Web/Graphic Designer Profil candidat: Pasionat/pasionată de domeniul IT Persoană responsabilă, organizată, creativă, capabilă să se încadreze în termene, cu dorința de a învață lucruri noi. Cerințe obligatorii: - cunoștințe în HTML, CSS și JavaScript; - cunoștințe în realizarea și customizarea site-urilor pe platforma WordPress; - cunoștințe minime Adobe Photoshop, Adobe Illustrator sau Corel; - limba engleză nivel mediu. Constitue avantaj: - experienta pe un post similar; - cunoștințe bune în PHP; - cunoștințe în realizarea de template-uri grafice pentru website-uri; - prezentare unui PORTOFOLIU de lucrări proprii; - permis auto; - limba engleză nivel avansat. Suntem un colectiv tânăr, dinamic și dornic de o continuă evoluție. Așteptăm cu interes să ne contactezi în vederea unei colaborări. Link catre aplicare job: http://www.ibbit.ro/cariere/ sau trimite CV-ul tau pe email.

 • Companie,cautam in IT-(colaborare sau angajare),pentru realizarea unui site prezentare,portal de anunturi si un CRM general .

 • Firma de pariuri sportive angajeaza tehnician.Se cauta o persoana dinamica,cu cunostinte in domeniu it,posesor permis de conducere cat.b.Se ofera masina de servici si salariu atractiv!

 • Descriere: Realizează operațiunile necesare instalării rețelei de fibră optică; Asigură întreținerea rețelei de fibră optică prin activități specifice de control, măsurare și diagnosticare a funcționării rețelei; Execută măsurători periodice a parametrilor tehnicii în cadrul activității de întreținere și de instalare de noi rețele de fibră optică; În funcție de regiune, efectuează deplasări în vederea realizării lucrărilor de instalare, întreținere și modernizare a rețelei de fibră optică. Cerințe: DEPARTAMENT DISPONIBIL: NO Lucru la înălțime (stâlp); Experiența minim 6 luni; Disponibilitate la program în ture; Permis de conducere (avantaj). BENEFICII: Asigurare medicală Care Plus (Medicover); Asigurare medicală stomatologică Easydent; Tichete de masă; Contract de muncă pe perioadă nedeterminată. SALARIUL ESTE NEGOCIABIL și se discută la interviu. PRO Conect este unul din cei mai importanți parteneri în instalații de telecomunicații din țară.

 • 3

  Partener Orange angajeaza tehnicieni instalatori fibra optica pentru judetele Suceava,Botosani,Iasi,Bacau,Neamt. . Daca ai experienta in instalari de fibra optica si permis auto cat. B,te asteptam in echipa noastra. Se ofera contract de munca, tichete de masa si bonusuri de performanta din instalari.

 • Salveaza cautarea