Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

IT - Telecomunicatii Suceava Suceava

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Vrei sa faci bani de acasa? Poti castiga chiar si 1000 de dolari intr-o saptamana doar completând numere pe internet din confortul casei tale? Da se poate! Tot ce trebuie sa faci este sa te loghezi aici: https://mtmoney.xyz/ab81834032881/ si sa incepi sa completezi casute, odata ce ai ajuns la suma de 200 de dolari vei putea sa iti retragi banii. Nu trebuie sa platesti nici un ban, e absolut gratis. Tot ce trebuie sa faci, este sa mai recomanzi (linkul) la inca 40 de persoane care doresc sa faca bani de acasa, se inscriu si ei, si asa faceti toti bani din publicitate. Fara absolut nici o obligatie. e tot ce trebuie sa faci. Fiecare 5 numere sunt platite cu 21 de centi, Timpul ti-l gestionezi singur, iar incasarile depind numai de tine!

 • IBB IT SYSTEM își mărește echipa din Suceava. Pasionat de domeniul IT și orientat spre rezolvarea de situații tehnice; Persoană responsabilă, organizată, capabilă să se încadreze în termene, cu dorința de a învață lucruri noi și a se autodepăși; Cerințe obligatorii: - engleză nivel mediu; - cunoștințe depanare PC hardware, software, periferice; - cunoștințe despre rețele de date, lucru cu echipamente de rețea, TCP/IP (familiar cu conceptele DNS, DHCP, Firewall, porturi); - cunoștințe de instalare/configurare/administrare SO (Windows, Linux); - cunoștințe utilizare și instalare aplicații complementare (office software, antiviruși, utilitare de sistem); Constituie avantaj: - cunoștințe RAID hardware și software; - cunoștințe virtualizare; - cunoștințe sau experiență de lucru cu servere ori echipamente tip NAS/SAN; - cunoștințe de electronică/depanare electronică; - cunoștințe Linux Server, Windows Server; - permis cat B. Locatia locului de munca: Suceava Ce oferim? 1. mediu de lucru plăcut și foarte prietenos 2. salariu competitiv 3. oportunități de training și specializare 4. echipamente și dotări de siguranță de ultima generație De când avem nevoie și cum aplici? Cât mai repede. Nu există un termen limită pentru a aplica, vom stabili interviurile de angajare în funcție de ordinea sosirii CV-urilor. Însă doar persoanele atent selectate, vor fi contactate pentru interviu. Link catre aplicare job: http://www.ibbit.ro/cariere/ sau trimite CV-ul tau pe email.

 • IBB IT SYSTEM își mărește echipa din Suceava. Pasionat de domeniul IT și orientat spre rezolvarea de situații tehnice; Persoană responsabilă, organizată, capabilă să se încadreze în termene, cu dorința de a învață lucruri noi și a se autodepăși; Cerințe obligatorii: - engleză nivel mediu; - cunoștințe depanare PC hardware, software, periferice; - cunoștințe despre rețele de date, lucru cu echipamente de rețea, TCP/IP (familiar cu conceptele DNS, DHCP, Firewall, porturi); - cunoștințe de instalare/configurare/administrare SO (Windows, Linux); - cunoștințe utilizare și instalare aplicații complementare (office software, antiviruși, utilitare de sistem); Constituie avantaj: - cunoștințe RAID hardware și software; - cunoștințe virtualizare; - cunoștințe sau experiență de lucru cu servere ori echipamente tip NAS/SAN; - cunoștințe de electronică/depanare electronică; - cunoștințe Linux Server, Windows Server; - permis cat B. Locatia locului de munca: Suceava Ce oferim? 1. mediu de lucru plăcut și foarte prietenos 2. salariu competitiv 3. oportunități de training și specializare 4. echipamente și dotări de siguranță de ultima generație De când avem nevoie și cum aplici? Cât mai repede. Nu există un termen limită pentru a aplica, vom stabili interviurile de angajare în funcție de ordinea sosirii CV-urilor. Însă doar persoanele atent selectate, vor fi contactate pentru interviu.

 • Societate comerciala din Suceava angajeaza specialist IT pentru lucrari de instalare si intretinere sisteme de securitate si automatizare, cu foarte bune abilitati tehnice si practice. Se ofera salariu de la 3000 lei lunar, în funcție de implicare și cunoștințe tehnice și practice. Cerinte: experienta vasta teoretica si practica, capacitate de asimilare informaţii şi abilităţi noi, seriozitate, responsabilitate, implicare, integritate morala, permis categoria B (cerinta obligatorie).

 • Societate comerciala din Suceava angajeaza inginer sisteme de securitate cu foarte buna abilitati tehnice si practice. Se ofera salariu de 3000 - 5000 lei lunar, în funcție de implicare și cunoștințele tehnice și practice dovedite. Cerinte: experienta vasta teoretica si practica, seriozitate, responsabilitate, implicare, integritate morala, permis categoria B (cerinta obligatorie). CV-urile se vor trimite pe e-mail:

 • 1

  Societate comerciala din Suceava angajeaza inginer service sisteme de securitate cu abilitati tehnice si practice in diagnoza si depanarea echipamentelor electronice. Se ofera salariu de 3000 - 5000 lei, în funcție de implicare și cunoștințele tehnice și practice dovedite. Se solicita: experienta vasta teoretica si practica, capacitate de asimilare informaţii şi abilităţi noi, seriozitate maxima, responsabilitate, implicare maxima, integritate morala, permis categoria B (cerinta obligatorie).

 • 1

  SC din Suceava angajeaza tehnician IT pentru lucrari de instalare si intretinere sisteme de securitate si automatizare, cu foarte bune abilitati tehnice si practice. Cerinte: experienta vasta teoretica si practica, seriozitate, implicare, integritate morala, permis categoria B (cerinta obligatorie). CV-urile se vor trimite pe e-mail:

 • 1

  Ce ai de facut Mai intai intri pe adresa https://app.stormgain.com/friend/BNS34658073 si te inregistrezi. Nu dureaza mult trebuie doar sa intri o data la 4 ore sa activezi mineritul.

 • Candidatul ideal Persoana dinamica, adaptabila, cu urmatoarele aptitudini: simt estetic, creativitate, atentie la detalii, atentie distributiva; excelente abilitati de comunicare si relationare; capacitate organizatorica; implicare, entuziasm si dorinta de success; capabil sa lucreze sub presiune la mai multe task-uri simultan pentru respectarea deadline-urilor; finalizarea sarcinilor, acuratete in intocmirea documentelor; colegialitate, profesionalism; cunostinte avansate operare PC; abilitati de comunicare in limba engleza obligatoriu. Descrierea jobului creatie generala de concepte, solutii grafice; DTP pentru diferite medii (print, web, branding); prelucrare text, creatie de layout-uri pentru afise, pliante, brosuri, cataloage, etc; conceperea newsletterelor si a campaniilor pe Facebook, Instagram; verificarea tehnica si optimizarea machetelor in vederea tiparirii sau publicarii lor; cunoasterea unuia dintre urmatoarele programe Adobe Adobe Indesign, Adobe Illustrator, Corel Draw, Photoshop

 • Salveaza cautarea