Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Maramures Viseu de Sus

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Firma spaniola de transport international cu o flota de 200 camioane (remorci cu prelata) angajeaza soferi profesionisti (C+E) incepatori /cu experienta pentru lucru in echipaj. Va putem oferi contract de munca pe Spania, salarii 2000-2400 euro net, in functie de experienta. Perioada de lucru poate fi negociata in functie de necesitatile soferilor si ale firmei. Asiguram transportul pana la locul de munca din localitatea de domiciliu a fiecarui sofer. Soferilor incepatori li se ofera perioada de initiere platita in echipaj. Soferii cu experienta care doresc sa initieze un incepator primesc bonus 100 euro lunar. Perioadele de vara sau sarbatorile de iarna sunt platite suplimentar cu un bonus stabilit de firma. Tarile pe care le tranzitam sunt: Spania, Franta, Germania, Olanda si Belgia. Nu se circula in Elvetia, UK sau tarile de nord. Nu este necesara cunosterea unei limbi de circulatie internationala, dispeceratul, soferii si reprezentantii firmei fiind vorbitori de limba romana. Documentele necesare angajarii sunt: act de identitate, permis de conducere (C+E), atestat marfa si cartela tahograf. Nu este nevoie de aviz psihologic si medical, pasaport, cazier si nici de certificat verde. Pentru detalii suplimentare va rog sa ne contactati la telefon:

 • Companie de transport international angajeaza soferi profesionisti incepatori si cu experienta in urmatoarele conditii: - contract de munca pe Spania, perioada nedeterminata; - salariul: 1. 2000 euro net - incepatori; 2. 2100 euro net - 6-12 luni experienta; 3. 2500 euro net - 12-18 luni experienta; 4. 2700 euro net - peste 18 luni experienta; - perioada de sedere negociabila; - transport asigurat din localitatea de domiciliu pana la locul de munca; - asigurare medicala si plata contributiilor sociale; Se cere: - permis conducere C+E; - atestat marfa; - cartela tahograf; - disponibilitate de lucru la prelata; - disponibilitate de lucru in echipaj; NU se cere fisa medicala, aviz psihologic, cazier etc; NU NECESITA EXPERIENTA, NU SE CERE VACCIN OBLIGATORIU!

 • 3

  VISCO DELTA GMBH Sintem o firma de montat si finalizat retele din fibra de sticla in Germania. Pentru proiectele care le avem, angajam 2 vorbitori de germana pentru biroul nostru din Germania. Cunostinte necesare : Office, Excel De asemenea angajam si muncitori cu experienta in constructii, precum si soferi profesionisti, excavatoristi. Angajarea se face bineinteles pe firma din Germania, cu toate conditiile si drepturile oferite de legile din Germania!!! Daca sinteti interesati, asteptam sa ne contactati pe adresa de email unde sa atasati si CV Dumneavoastra.

 • Magazin "La doi pasi" angajeaza vanzator . Oferim pachet salarial atractiv. Responsabilitati: - Receptionarea marfii si plasarea acesteia la raft - Incasarea produselor clientilor - Asigurarea ordinii si curateniei la locul de munca Cerinte: - Persoana orientata catre client, serioasa si corecta - Promptitudine si flexibilitate

 • 3

  Firma visco delta GmbH Căutam pentru instalarea fibrei optice in Germania angajați in următoarele meserii: - Excavatoriști - Șoferi profesionisti - ingineri construcții - Vorbitori germana www.visco-delta.de

 • Naval Sources SRL angajeaza muncitori calificati/necalificati in domeniul construcțiilor navale. Se oferă: contract pe termen nedeterminat salariu atractiv transport cazare Se cere: seriozitate, posibilitatea de a pleca oricand, calificarea și experiența prezintă un avantaj, punctualitate. Nr de contact:

 • Buna ziua. Magazinul LaDoiPasi din Vișeu de Sus angajează personal. Program flexibil, salar atractiv (minim 1800 ron net) , bonusuri, etc.Dacă sunteți interesata, aflați mai multe detalii la telefon sau email:

 • Caut job part time ca sofer. Categorii permis B, C ,E si D . Atestat profesional : marfa,persoane. ADR colete și cisternă,agabaritic. Card tahograf.. Atestat și cunoștințe operator mașini terasamente Disponibilitate 20 zile pe luna dar nu consecutive..

 • Sală de jocuri din Orașul Viseu de Sus caută manager sala jocuri. Titlu Job: manager sala de jocuri Responsabilitati: -verifica zilnic inregistrarile facute de contoarele electromecanice, paginile electronice ale aparatelor din sala de joc; -intocmeste registrul incasarilor zilnice si verifica inregistrarile facute de casieri in registrul de casa; -tine evidenta computerizata a incasarilor si platilor pentru sala de jocuri; -colecteaza zilnic banii de la sala; -intocmeste lunar situatia contabila primara si registrul lunar de incasari al salii; -verifica inregistrarile facute de sistemul de supraveghere video si aduce la cunostinta conducerii eventualelele abateri de la regulamentul intern; -verifica personalul de paza al salii. -verifica orice activitate suplimentara ce face parte din sala de joc; -verifica zilnic stocul de la barul din incinta salii registrele de casa din bar, stocul electronic, comanda produse la bar pentru protocol si verifica actele intocmite de personal ; -raspunde de sigiliile aparatelor; -obtine autorizatii necesare de la primarie, serviciul financiar etc -angajeaza personalul salii de joc. -asigura necesarul de materiale de curatenie din sala si gestionarea acestora. -discuta cu clientii pentru solutionarea problemelor acestora. -verifica personalul salii de joc; -Mentinerea unei bune imagini a salii in gestionare -Atingerea obiectivelor propuse de top management -Absolvent studii superioare sau echivalentul in experienta -Prezinta avantaj cunoasterea limbii engleze -Cunostinte foarte bune de operare Mc-Office -Permis de conducere -Diponibilitate la program prelungit - Pachet salarial atractiv si motivant Daca sunteti interesati va rugam trimiteti CV-ul la adresa de e-mail : . TEL: .

 • Salveaza cautarea