Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:

Joburi in Marketing, publicitate Sector 4 Bucuresti - Romjob.ro

Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite
 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • Angajam lucrator productie publicitara

  Angajam persoana pentru productia si montajul de casete luminoase si litere volumetrice in Norvegia!

 • baietii si fete pentru pliante

  caut Băieții și fete pentru distribuire pliante ,cer și ofer seriozitate plata la zi.12lei pe ora

 • urgent fete si baietii pentru pliante

  Caut fete si băieții pentru distribuire pliante plata pe ora, seara bani fără probleme, 12 lei pe ora cer si ofer seriozitate se accepta și grupuri

 • 191

  Operator call center

  Cau i un job part-time? Esti o persoana comunicativa, serioasa, punctuala, dornica de a te implica minim 4 ore pe zi in discutii telefonice cu consumatorii pe baza unui chestionar? Alatura-te echipei noastre! BENEFICII: - program de lucru flexibil i ob inerea unui venit corelat cu numărul de ore lucrate si numarul de chestionare realizate, - posibilitatea de promovare - training-uri de specialitate - bonus in functie de numarul de chestionare realizate - bonusuri de fidelitate Va asteptam sa ne cunoastem si sa faceti parte din echipa noastra. Telefon :

 • 1

  angajam fata sector 4

  angajam fata pentru magazin sector 4 bucuresti

 • 20

  Disponibil online

  Oportunitate online portabilă și predictibilă în afara activităților de bază

  De curand, firma românească de consultanță și tehnologie Future of Digital, a deschis activul EXTRADEALZZ - Mall cu peste 450 magazine pentru cumparături online cu REDUCERI substanțiale. Este suficient să amintim doar de EMAG și AMAZON, ca să îți faci o idee cu cine suntem afiliați. Nu ezita să mă contactezi pentru a ne cunoaște și a primi mai multe informații. Cere-mi prietenia pe Facebook și vorbim în Chat: https: www.facebook.com vasipascu.bio Scrie în Chat Messenger cuvântul ROMJOB. Cu prietenie, Accesează aici cartea mea de vizită digitală și vezi ce ți se potrivește: https: vasilepascu.bio

 • 1

  Tehnician Marketing - Firma Asevi Romania (salariu motivant!!!)

  Suntem compania Asevi Romania, lider în sectorul industriei chimice, dedicată inovației și durabilității în producția de produse chimice de înaltă calitate. Căutăm un profil de tehnician marketing care să se alăture echipei noastre și să contribuie la succesul operațiunii noastre. Cerinte: - studii superioare profil; - experiență de marketing ; - proactivitate și creativitate; - o bună cunoaștere a limbii spaniole scrise și vorbite; - ușurința de a obține informații; - orientare către clienții interni externi; - cunoașterea sistemelor de management - abilități de comunicare și de socializare; - abilități de redactare și de sinteză; Beneficii: Dezvoltare profesională și oportunități de formare continuă; Mediu de lucru sigur axat pe excelență; Beneficii aditionale. Dacă sunteți pasionat de marketing și doriți să vă provocați abilitățile într-un mediu industrial dinamic, vă invităm să vă alăturați echipei noastre și să contribui la angajamentul nostru față de excelență în industria chimică. Așteptăm cu nerăbdare să vă avem ca parte fundamentală a echipei noastre, lucrând împreună pentru a avea un impact pozitiv în industria noastră și în lume. Contact:

 • 13

  Disponibil online

  Fundraiser

  Este responsabil pentru îndeplinirea obiectivelor anuale de fundraising stabilite împreună cu Directorul Executiv pe baza planului strategic de dezvoltare al organizației; Identifică potențiali parteneri financiari și este responsabil de redactarea sau supervizarea cererilor de finan are/contractelor, în func ie de specificului fiecăruia; Propune, planifică organizează și supervizează activități de strângere de fonduri (evenimente publice, întâlniri și evenimente cu donatori pentru atragerea de noi donatori și/sau cultivarea celor existenți etc.) în baza planului anual de strângere de fonduri; Dezvoltă/supervizează dezvoltarea de planuri individuale de cultivare a donatorilor fundației și asigură implementarea acestora; Consolidează sau supervizeaza rela iile cu partenerii deja existenti prin identificarea de modalităti noi de colaborare; Specificațiile postului: Studii medii-superioare Cursurile de perfecționare în domeniul strângerii de fonduri din surse private constituie avantaj; Experiența nu este neeaparat necesara dar constitue un avantaj Limbi străine: engleză (scris, vorbit, citit); Operare PC: MS Office (foarte bine - în special Word, Excel, PowerPoint Outlook); Foarte bune abilități de comunicare i prezentare scrisă i verbală; Cunoa terea i în elegerea sectorului ONG din România constituie avantaj; Cunoașterea și înțelegerea sectorului de afaceri și sectorului public constituie avantaj; Abilități în elaborarea de rapoarte și susținerea de prezentări; Capacitatea de a lucra în echipă; Capacitate de planificare strategică și organizare a implementării operaționale; Disponibilitate pentru deplasări frecvente în afara organizației Detalii despre recrutare: Așteptăm CV-urile și scrisorile de intenție la Candidații selectați vor fi invitați la un interviu.

 • 3

  job part time

  Caut persoane ambițioase dornice de venituri suplimentare

 • 25

  Distribuitor pliante

  Distributie fluturasi publicitati in cutiile de scrisori sau pe clanta usii, in functie de campanie. Se distribuie fluturasi, nu pliante sau reviste, deci este vorba de o greutate redusa. Program flexibil, dar in prima parte a zilei, de luni pana vineri. Veniturile variaza destul de mult, in functie de timpul alocat acestei activitati. Pentru mai multe detalii va rugam lasati un mesaj in aplicatie cu telefon de contact. IMPORTANT: nu sunati, trimiteti sms sau mesaj pe whats app, aceste a ordari nu vor fi luate in considerare, doar prin mesaj in aceasta aplicatie.

 • 2

  Menajera 8h zi - Aurel Vlaicu

  Firma situata in zona Aurel Vlaicu -Aviatorilor este in cautarea unei Menajere cu sau fara experienta. Pachet salarial 2500-2700 net (in mana) lunar + bm de 35 lei ziua lucrata+ asigurare privata de sanatate, asigurare de viata si pilonul 3 in valoare de 50 lei luna. Program de lucru de la 7 la 15.30 de luni pana vineri fara weekenduri si sarbatori legale. Zile de Co anuale - 25. Doamnele interesate sunt rugate sa lase datele de contact si vor fi contactate in cel mai scurt timp.

 • 3

  Firma de publicitate

  Cauti un loc de munca si esti deschis la provocari? Hai in echipa noastra. Dorim sa ne marim echipa! Nu necesita experienta, poti invata pe parcurs! Salariul motivant. Pentru mai multe detalii: Firma de publicitate care se ocupa cu colantare, panouri luminoase, bannere, printare, laminare, montare. etc. Permis categoria B

 • 10

  urgent baietii si fete pentru pliante

  Caut urgent colectiv pentru impartirea plianteleor plata pe ora seara bani cer si ofer seriozitate

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Bucuresti

Localități

Sector-4
Salvează căutarea