Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Marketing Publicitate Prahova

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Colaborare part-time,activitate inteligenta excelent platita,instruire gratuita,program flexibil,0722588038, 0722595939, e-mail:amoroseanu@gmail.com, mmoroseanu@gmail.com

 • Compania "Nextgen Communications" recruteaza reprezentanti vanzari . Se ofera: contract de munca,salariu fix+comision motivant. Pentru relatii contactati numarul de telefon din anunt sau CV la sediul companiei din Campina, sos Grivitei nr. 63.

 • Sociabilă. Cu dorința de a evolua !

 • Dorești sa lucrezi în mediul on-line și nu poți găsi ceea ce ți se potrivește? Acum o poți face direct de acasă, atât cât îți permite timpul, putând lucra part-time sau full time. Înregistrează-te gratuit pe https://jubmoney.xyz/3940147929250/ și vei afla toate detaliile despre acest job.

 • Cautam colaborator content writer pentru a lucra in cadrul a diferite proiecte ale unei agentii de marketing: Tipuri de proiecte: - articole de blog din varii domenii (fashion, it etc.); - texte pentru prezentare, informare, educare a publicului. Oferim: - remuneratie neta echivalenta cu 35 lei/ora lucrata; - plata la finalizarea fiecarui proiect sau semestrial, in functie de preferinta; - colaborare la distanta si organizare libera a programului; - contract de colaborare intre firma si persoana fizica, daca se doreste; - flexibilitate in acordarea proiectelor prin raportare la dorinta de a lucra. Solicitam: - seriozitate; - respectarea termenelor stabilite de comun acord; - detinea echipamentelor necesare in vederea prestarii activitatii. Va rugam sa ne contactati telefonic / mesagerie pentru orice informatii suplimentare.

 • Cautam colaborator fotograf profesionist pentru a lucra in cadrul a diferite proiecte ale unei agentii de marketing: Tipuri de proiecte: - fotografie de produs; - fotografie lifestyle, comerciala. Oferim: - remuneratie neta echivalenta cu 35 lei/ora lucrata; - plata la finalizarea fiecarui proiect sau semestrial, in functie de preferinta; - colaborare la distanta si organizare libera a programului; - contract de colaborare intre firma si persoana fizica, daca se doreste; - flexibilitate in acordarea proiectelor prin raportare la dorinta de a lucra. Solicitam: - seriozitate; - respectarea termenelor stabilite de comun acord; - detinerea echipamentelor necesare in vederea prestarii activitatii. Va rugam sa ne contactati telefonic / mesagerie pentru orice informatii suplimentare.

 • ? Ai Sprit De Echipa? ? Iti Doresti Un Venit Suplimentar Consistent? ? Vrei Sa Petreci Mai Mult Timp Cu Familia Ta? ? Ratele Te Doboara? ? Iti Doresti Un Concediu PLATIT de FIRMA? ? Esti O Persoana Ambitioasa Si Perseverenta? ? Vrei Sa Aduci Mai Multa Prosperitate In Viata Ta? ? Vrei Sa Lucrezi De Acasa? ? Vrei Sa Iti Faci Singur Programul? Daca DA? Cred ca am o SOLUTIE clara pentru TINE si FAMILIA TA. Trimite-mi pe watsapp +40724225047 NUMELE TAU, VARSTA, ORAS, OCUPATIE, STUDII De acolo iti voi trimite pasii ce trebuie urmati.

 • Scrieti: ”Vreau toate informatiile ” si asteptati sa le primiti pe adresa de e-mail de pe care ne-ati scris textul din ghilimele ! Trimiteti aici : officecapitanu@gmail.com Toate informatiile sunt in mare parte confidentiale,asa ca nu-si mai au rostul 3 cuvinte in plus aici ! Multumim si va asteptam solicitarile.

 • Societate comerciala cu activitate in domeniul situatiilor de urgenta angajeaza consultant vanzari. Se oferaq salariu, bonusuri, masina si telefon de serviciu. Program normal de lucru.

 • Multinațională din București angajează vorbitori de limba germană. Condiții excelente și salariul generos. Cei interesați mă pot contacta telefonic sau printr-un email.

 • Cerinte : - Studii superioare finalizate; - Cunoasterea limbii engleze la nivel mediu-avansat; - Atestat/curs inspector resuse umane - obligatoriu; - Bune cunostinte MS Office (Word, Excel); - Excelente abilitati de organizare, prioritizare si planificare; - Capacitate de sinteza si analiza; - Spirit de echipa si abilitati de comunicare ridicate; - Orientare catre clienti. Responsabilitati : - Intocmirea contractelor individuale de munca - Intocmirea documentelor privind modificarea si incetarea contractelor individuale de munca - Intocmirea adeverintelor pentru angajati (de salariat, pentru medic, banca etc) - Arhivarea electronica a dosarelor de personale - Intocmirea, completarea si depunerea registrului general de evidenta a salariatilor in format electronic – REVISAL - Programarea controalelor de medicina a muncii - Comunicarea catre Agentia Pentru Ocuparea Fortei de Munca a tuturor locurilor de munca vacante - Intocmirea rapoartelor specifice pentru clienti cu privire la date despre angajati (situatia zilelor de concediu, incetari, angajari etc) - Verificarea pontajului si intocmirea statului de plata Descrierea companiei Helen Prest International SRL este o companie înființată în anul 2013, cu capital integral privat românesc, ce își desfășoară activitatea în domeniul serviciilor de furnizare și managementul forței de muncă. Helen Prest International SRL dispune de personal de specialitate cu o solidă pregatire profesională, experimentat și motivat de realizările obținute și de perspectivele existente. Suntem un colectiv tănar, generator de idei constructive, aflat in permanentă interacțiune și urmărind satisfacerea în totalitate a cerințelor clienților prin serviciile aduse în folosul acestora. Acest lucru este posibil grație calificării, ambiției și orientarii către nou a colectivului nostru.

 • ilg italia - cauta distribuitori pentru produse naturiste si cosmetice bio made in italy- testate si avizate de Ministerul Sanatatii - si part time - adaus 50% din start si fara targhet --- www.ilg.it

 • Căutam pentru firmă imobiliară la Campina, următoarele posturi: - Secretariat, * cunoştinţe PC (word, excel) nu necesită experienta la nivel profesional. * postul pentru secretariat înseamnă preluare, promovare online, fise de prospect vânzători şi cumpărători. - Agent de vânzări imobiliare * pentru judeţul Prahova cu sau fără experienţă în vânzări. Posturile sunt limitate: * 1 post de secretariat * 2 posturi de agent imobiliar. Căutăm şi colaboratori dornici. Fă-ţi programare pentru interviu între 31 - Iulie - 15 August 2019 Candidaţii vor fi chemaţi între orele 10.00 - 18.30 Programările se fac online pe adresa de e-mail: cu specificaţia ce post doreşte să aplice fiecare candidat si atasat si poza candidatului..

 • Sociabilă. Comunicativa.cu dorința de a evolua .plăcută !

 • Profil cautat: - peste 25 ani - abilitati de comunicare, de relationare, de conducere - persoana cu influenta solida in cercul apropiat de cunostinte - perseverenta - dorinta de schimbare si avansare rapida - pasiune pentru munca in echipa - obiectiv propriu: dezvoltarea propriei afaceri Beneficii: - mediu dinamic, facil dezvoltarii personale - sistem functional, recunoscut de formare si instruire la nivel mondial - domeniu de activitate: sanatate si ingrijire personala(segment cu rata mare de crestere) - venitul progresiv, in functie de implicare si nivelul de dezvoltare , poate ajunge de la 200 euro pana la mii de euro pe luna. - locatie si sursa informationala de calitate Numai daca va este clar anuntul atunci puteti trimite un mail care sa contina : - CV ( nr. de telefon si adresa de mail) - Motivul dezvoltarii unei activitati pe cont propriu si ce puncte forte considerati ca aveti. Respect seriozitatea raspunsurilor, iar mailurile care nu contin pe langa CV si celelalte doua cerinte nu vor primi raspuns.

 • Oferim in industria de Sanatate si Ingrijire Personala: - sansa de a va ingriji de sanatate - activitate part time/full-time - program flexibil; - munca in echipa, dezvoltand propria afacere, - venituri progresive, in functie de implicare; - experienta minima; - formare si instruire gratuita la standarde inalte; - dezvoltare personala si profesionala, - castiguri motivante chiar din prima luna de activitate, proportional cu efortul depus. Daca sunteti o persoana motivata sa traiasca sanatos, decent, serioasa, perseverenta, dispusa sa munceasca sustinut in parteneriat cu o companie internationala - lider mondial in domeniu wellness, fitness si productie de suplimente alimentare cu ingrediente naturale, asteptam CV-ul dvs sau telefonul.

 • Companie multinationala in domeniul sanatate - nutritie selecteaza persoane dinamice , perseverente , instruibile (intr- un domeniu nou) cu abilitati de comunicare si spirit antreprenorial, oferindu- le de la un venit suplimentar pana la independenta financiara si cariera in domeniu. Oferta se adreseaza persoanelor de peste 28 - 30 de ani cu capacitate de adaptare la schimbare si viziune clara a propriului viitor. . Se ofera posibilitatea de a lucra part- time sau full - time . Asteptam cv

 • Servicii de verificări PRAM şi testari de electrosecuritate a instalațiilor electrice

 • Vă stăm la dispoziţie pentru următoarele categorii de servicii: -instalaţii electrice interioare şi exterioare pentru construcţii civile şi industriale; -instalaţii electrice de forţă şi automatizare a utilajelor în procesul tehnologic. -instalaţii electrice de iluminat exterior (grădini/parcuri, faţade, aleei de acces, căi de comunicaţii); -instalaţii electrice de iluminat interior (spaţii de birouri comerciale, de depozitare, industriale, s.a.); -tablouri electrice şi de automatizare; -instalaţii electrice de legare la pământ şi paratrasnete; -alimentari cu energie electrică (branşamente);

 • Angajam vânzătoare în Mall Shopping City, zona Carrefour, Ploiești pentru vânzarea aranjamentelor florale.Program de lucruo zi da, una nu. Candidatul ideal: - persoana dinamica si comunicativa. - punctual, serios, amabil in relatia cu colegii si clientii magazinului. Responsabilitati / mediu de lucru: - vanzarea produselor - gestionarea si realizarea comenzilor trimise de catre clienti - evidenta stricta a actelor din magazin - evidenta stricta a incasarilor. - evidenta stricta a stocurilor. - mentinerea curateniei Avantaje: - contract de munca - bonusuri pentru sarbatori. Suna pentru a programa un interviu. Telefon

 • Salveaza cautarea