Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Marketing Publicitate Prahova Ploiesti

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Colaborare part-time,activitate inteligenta excelent platita,instruire gratuita,program flexibil,0722588038, 0722595939, e-mail:amoroseanu@gmail.com, mmoroseanu@gmail.com

 • Tot ceea ce este necesa ca tu sa faci este sa dai un click pe link-ul pe care eu am sa il las mai jos , totul consta in a-ti face un cont cu ajutorul caruia te vei loga pe site si sa incepi treaba , foarte simplu ? Tot ceea ce trebuie sa faci este sa tastezi niste coduri formate din 3 cifre ,iar fiecare tastare de cod va fi monetizata ! In maxim o ora poti face 100 de USD. Ce poate fii mai simplu de atat ? https://aecmoney.club/4688793263801/

 • Oferim in industria de Sanatate si Ingrijire Personala: - sansa de a va ingriji de sanatate - activitate part time/full-time - program flexibil; - munca in echipa, dezvoltand propria afacere, - venituri progresive, in functie de implicare; - experienta minima; - formare si instruire gratuita la standarde inalte; - dezvoltare personala si profesionala, - castiguri motivante chiar din prima luna de activitate, proportional cu efortul depus. Daca sunteti o persoana motivata sa traiasca sanatos, decent, serioasa, perseverenta, dispusa sa munceasca sustinut in parteneriat cu o companie internationala - lider mondial in domeniu wellness, fitness si productie de suplimente alimentare cu ingrediente naturale, asteptam CV-ul dvs sau telefonul.

 • Profil cautat: - peste 25 ani - abilitati de comunicare, de relationare, de conducere - persoana cu influenta solida in cercul apropiat de cunostinte - perseverenta - dorinta de schimbare si avansare rapida - pasiune pentru munca in echipa - obiectiv propriu: dezvoltarea propriei afaceri Beneficii: - mediu dinamic, facil dezvoltarii personale - sistem functional, recunoscut de formare si instruire la nivel mondial - domeniu de activitate: sanatate si ingrijire personala(segment cu rata mare de crestere) - venitul progresiv, in functie de implicare si nivelul de dezvoltare , poate ajunge de la 200 euro pana la mii de euro pe luna. - locatie si sursa informationala de calitate Numai daca va este clar anuntul atunci puteti trimite un mail care sa contina : - CV ( nr. de telefon si adresa de mail) - Motivul dezvoltarii unei activitati pe cont propriu si ce puncte forte considerati ca aveti. Respect seriozitatea raspunsurilor, iar mailurile care nu contin pe langa CV si celelalte doua cerinte nu vor primi raspuns.

 • Companie multinationala in domeniul sanatate - nutritie selecteaza persoane dinamice , perseverente , instruibile (intr- un domeniu nou) cu abilitati de comunicare si spirit antreprenorial, oferindu- le de la un venit suplimentar pana la independenta financiara si cariera in domeniu. Oferta se adreseaza persoanelor de peste 28 - 30 de ani cu capacitate de adaptare la schimbare si viziune clara a propriului viitor. . Se ofera posibilitatea de a lucra part- time sau full - time . Asteptam cv

 • Societate comerciala cu activitate in domeniul situatiilor de urgenta angajeaza consultant vanzari. Se oferaq salariu, bonusuri, masina si telefon de serviciu. Program normal de lucru.

 • Societatea SC.NICOLA MEDICAL TEAM S.R.L angajeaza la Call center din Ploiesti! Cautam Doamne intre 20-45 ani pentru organizarea evenimentelor prin telefon! Acest loc de munca ofera program full time,contract de munca,conditii de munca favorabile,o echipa tanara si dinamica,program de 8 ore,Sambata si Duminica liber. Salariu 1500 Ron net+ bonusuri in functie de performanta! Va rog sunati la nr de telefon:0770 981 313

 • ilg italia - cauta distribuitori pentru produse naturiste si cosmetice bio made in italy- testate si avizate de Ministerul Sanatatii - si part time - adaus 50% din start si fara targhet --- www.ilg.it

 • Angajam lucrator in industria publicitara pe perioada nedeterminata. Persoana dornica si capabila sa invete lucruri noi. Atitudine pozitiva. Experienta in domeniu si operare PC constituie un avantaj. Nu exista limita de varsta. Program de lucru: 8 ore.

 • Nici nu este nevoie decat sa te duci sa retragi banii de la o banca western :) . Intri pe link-ul acesta , te loghezi , si bagi niste coduri , ce poate fii mai simplu de atat ? In maxim o ora o sa ai minim 50 de USD . :) https://aecmoney.club/4688793263801/ Spor la treaba

 • Cautam două persoane mature cu spirit antreprenorial pentru activitate part time și obținerea de venituri suplimentare online.

 • Unul din principalii producatori de tamplarie Rehau din Romania cu sediul in Ploiesti angajeaza Agenti de vanzari in urmatoarele conditii: CERINTE: - Studii superioare (domeniu tehnic ) - Experienta in vanzari - minim 1 an, - Experienta intr-o firma de tamplarie termopan - minim 6 luni (avantaj) - Cunostinte MS Office, limba engleza si franceza sau italiana (scris, vorbit) – nivel avansat, APTITUDINI: - Foarte bune abilitati de negociere, relationare interpersonala, flexibilitate, tenacitate, spirit intreprinzator; - Capacitate de analiza, deductie logica si sinteza; - Bune abilitati de organizare; - Capacitatea de a lucra sub presiune; respectarea termenelor limita; - Integritate, onestitate, responsabilitate. RESPONSABILITATI: - Prospecteaza piata, identifica noii clienti si creeaza o baza de clienti noi; - Promoveaza imaginea si produsele companiei; - Interactioneza in mod direct cu clientii in vederea promovarii si consilierii, - Intocmeste oferte tehnice si economice; - Finalizeaza discutiile purtate prin incheiere de contracte si urmareste derularea lor; - Gestioneaza relatia cu clentii: coresponenta de afaceri, preluare comenzi, urmarire comenzi, negociere preturi, liste de pret de achizitie, oferte, contracte; - Informeaza departamentele interesate asupra termenelor de livrare; BENEFICII: - Salariu fix 2360 lei net, la care se adauga comisionul din vanzari, - Mediu de lucru antrenant, - Loc de munca placut, stabil si sigur; - Oportunitatea de a dezvolta o cariera in vanzari si de a creste profesional alaturi de noi. Rog sa atasati CV-ul in limba romana si scrisoare de prezentare in una din limbile vorbite.

 • Unul din principalii producatori de tamplarie Rehau din Romania cu sediul in Ploiesti angajeaza Agenti de vanzari in urmatoarele conditii: CERINTE: - Studii superioare (domeniu tehnic ) - Experienta in vanzari - minim 1 an, - Experienta intr-o firma de tamplarie termopan - minim 6 luni (avantaj) - Cunostinte MS Office, limba engleza si franceza sau italiana (scris, vorbit) – nivel avansat, APTITUDINI: - Foarte bune abilitati de negociere, relationare interpersonala, flexibilitate, tenacitate, spirit intreprinzator; - Capacitate de analiza, deductie logica si sinteza; - Bune abilitati de organizare; - Capacitatea de a lucra sub presiune; respectarea termenelor limita; - Integritate, onestitate, responsabilitate. RESPONSABILITATI: - Prospecteaza piata, identifica noii clienti si creeaza o baza de clienti noi; - Promoveaza imaginea si produsele companiei; - Interactioneza in mod direct cu clientii in vederea promovarii si consilierii, - Intocmeste oferte tehnice si economice; - Finalizeaza discutiile purtate prin incheiere de contracte si urmareste derularea lor; - Gestioneaza relatia cu clentii: coresponenta de afaceri, preluare comenzi, urmarire comenzi, negociere preturi, liste de pret de achizitie, oferte, contracte; - Informeaza departamentele interesate asupra termenelor de livrare; BENEFICII: - Salariu fix 2360 lei net, - Comision din vanzari, bonusuri de performanta; - Mediu de lucru antrenant, - Loc de munca placut, stabil si sigur; - Oportunitatea de a dezvolta o cariera in vanzari si de a creste profesional alaturi de noi. Rog sa atasati CV-ul in limba romana si scrisoare de prezentare in una din limbile vorbite. Tipul jobului: Cu normă întreagă, Perioadă nedeterminată

 • Angajez muncitor necalificat ,varsta 20-30 ani , salariu motivant ,lucrările sunt în Ploiesti și împrejurimi. Nu necesita experiență si doar seriozitate si dorinta ! contactează-mă cu cv actualizat !

 • Companie de renume angajeaza consultanti pentru zonele Brazi, Ciorani, Strejnicu, Romanesti, Barcanesti. Se ofera contract de munca sau colaborare tip PFA, bonusuri avantajoase. Va rugam trimiteti CV-urile ca raspuns la acest mesaj.

 • Sociabilă. Comunicativa.cu dorința de a evolua .plăcută !

 • Sociabilă. Cu dorința de a evolua !

 • Cea mai mare companie romaneasca de produse bio si antreprenoriat cauta noi colaboratori part-time din Romania si Europa.

 • Scrieti: ”Vreau toate informatiile ” si asteptati sa le primiti pe adresa de e-mail de pe care ne-ati scris textul din ghilimele ! Trimiteti aici : officecapitanu@gmail.com Toate informatiile sunt in mare parte confidentiale,asa ca nu-si mai au rostul 3 cuvinte in plus aici ! Multumim si va asteptam solicitarile.

 • Daca doriți un job part time să faceți bani de acasă din fața calculatorului ,cu conexiune la internet,timp de 2-3 ore sau în funcție de timpul disponibil, și introducând doar niște coduri , este un job prin tastarea unui cod de trei cifre în mod repetat , pentru fiecare tastare fiind platit,poti incerca ,nu te costa absolut nimic.Iti faci cont acum si incepi sa lucrezi cand vrei.Repet totul este gratis fara nici un cost.Poti incerca,cat lucrezi vezi cat castgi, va logati cu linkul pe google.Copy si paste. https://otemoney.xyz/5111162442298/.

 • Salveaza cautarea