Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Marketing Publicitate Suceava

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 8

  Cautam persone care sa posteze si sa reinnoiasca anunturi. Se lucreaza online, de oriunde aveti internet. Suntem interesati si de persoane care pot creea pagini web simple. Pentru detalii trimiteti mesaj.

 • Esti o persoana careia ii este usor sa comunice cu oamenii, iti doresti un loc de munca dinamic in care sa calatoresti in diferite orase si ai abilitati de vanzare? Perfect, hai in echipa de vanzari Misavan. Responsabilitati: - Mercantizarea marfii conform procedurilor companiei; - Asigurarea disponibilitatii produselor in spatiile de vanzare in acord cu planogramele agreate si in cadrul categoriei din care acestea fac parte; - Promovare produse de curatenie in magazine - Deplasare la magazinele din portofoliul Misavan pe zona Suceava, Botosani pentru mercantizare sau promovare produse Beneficii - Training-uri de vanzari - Reducere 16% la achizitia de produse Misavan Cerinte: - minim 6 luni experienta in post de merchandiser - carnet de conducere cat. B Descrierea companiei Cu o experien ă de 20 ani ca furnizor de produse de cură enie, compania Misavan i i orientează activitatea către mai multe direc ii de business retail, HoReCa, medical, industrii. Portofoliul cuprinde produse de cură enie, menaj, produse din hârtie i plastic, produse de ambalare, din carton i unică folosin ă, candele i dispensere. Arii de lucru: Arad, Timisoara, Caras-Severin, Hunedoara, Sibiu, Brasov, Cluj Napoca, Oradea, Salaj, Targu Mures, Bucuresti, Pitesti, Ploiesti, Valea Prahovei, Craiova, Dolj, Constanta, Tulcea, Galati, Braila, Vaslui, Suceava, Botosani, Iasi.

 • 2

  TV Plus te invită să faci parte din echipă! TV Plus angajează reporteri Cerințe: - o bună cunoaștere a limbii române; - experiența în domeniu sau studiile jurnalistice constituie un avantaj; - abilități de comunicare; - spirit de observație; - capacitate de analiză; - permis de conducere. Date de contact: 0731500393 0748 211 211

 • Tv Plus Suceava angajează editor imagine. Cerințe: Operare pc Cunoștințe Adobe Premier Photoshop After Efeects Și să știe grafică Detalii la 0748211221sau 0731500393

 • 1

  Ce ai de facut? Mai intai intri pe https://GramFree.cc/?r=13261955 si te inregistrezi. ATENTIE te poti inregistra doar cu adresa de facebook sau cu o adresa gmail. In fiecare zi intri in site la sectiunile FREE, VIDEO SI SMART-CONTRACTS si rezolvi taskurile de acolo. Nu dureaza mai mult de 10 minute. Esti platit in GRAM. un GRAM=2$. Limita de plata este de 500 GRAM pe care ii poti primi prin paypal, bitcoin, card bancar etc.

 • Deși nu este o monedă inca lansata, comunitatea PI Network a ajuns la peste 10 milioane de utilizatori activi. In luna mai când am început să ,,minez" era evaluată pe același site de specialitate ( coindataflow.com ) la 0,36$ / unitate. Acum după 7 luni de când m-am alăturat comunității valoarea ei a crescut aproape de 3 ori până la 0,9$ / unitate. In acest moment se lucrează la dezvoltarea ecosistemului, a aplicațiilor care utilizează moneda, a serviciilor care pot fi plătite cu PI, produselor, s.a. Va fi lansată până la finalul anului 2021, iar valoarea ei va fi determinată de multe aspecte. Dacă acum, deși nu este listată pe exchangeuri-le de specialitate, este aproximată la aprox. 1$, poate avea o valoare destul de mare pe viitor. Inca se poate mina gratuit până la lansare. Pentru a te alătura tot ceea ce trebuie sa faci este sa descarci aplicația PI Network din Google Play și să folosești codul de invitație d1shu. Fara un cod de invitație nu te poți alătura comunității. Este un proiect care cred că poate aduce beneficii pe viitor.

 • 1

  Ce ai de facut Mai intai intri pe adresa https://GramFree.cc/?r=12918472 si te inregistrezi. ATENTIE te poti inregistra doar cu adresa de facebook sau cu o adresa gmail. In fiecare zi intri in site la sectiunile FREE, VIDEO SI SMART-CONTRACTS si rezolvi taskurile de acolo. Nu dureaza mai mult de 10 minute. Esti platit in GRAM. un GRAM=2$. Limita de plata este de 500 GRAM pe care ii poti primi prin paypal, bitcoin, card bancar etc.

 • Salveaza cautarea