Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Medicina umana

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Urgent asistenta medicala în clinică privată in domeniul chirurgiei estetice. Clinica este in zona Dorobanti. Cerințe si responsabilitati: 1. Diploma de absolvire a cursurilor de asistenta medicala; 2. Experiența minim 1 an; 3. Punctualitate, responsabilitate, abilități de socializare și de a lucra în echipă; 4. Varsta pana in 30 de ani. 5. Pregatirea cabinetului pentru interventiile chirurgicale invasive si noninvazive; 6. Primirea si pregatirea pacientului, precum si a fisei acestuia; 7. Asistarea medicului in timpul interventiilor; 8. Sterilizarea instrumentarului; 9. Cunostinte minime pentru emiterea unei facturi. 10. Asistenta medicala se va ocupa de receptie si de curatenie. Programul este de luni - vineri, intre 10.00 - 19.00, insa poate fi modificat. Va rugam sa trimiteti CV-ul dvs. cu poza.

 • Recrutam ASISTENTI MEDICALI cu PIN number activ pentru azile și spitale din din Marea Britanie: In acest moment in azile avem poziții disponibile in : Londra, Ilford, Feltham, Manchester, Oldham, Stockport, Bradford,Norwich,Liverpool, St Helens, Wigan, Warrington, Gloucester, Devon,Plymoth,Tauton și alte zone In spitale (NHS) avem poziții in Bristol, Stevenage și Londra ( spital privat) Angajatorii oferă: •salarii începand de la 17 lire pe ora pana la 19 lire pe ora •cazare in casa companiei in limita locurilor dosponibile, de la 300 lire-450 lire pe luna in funcție de zona •interviuri pe Skype •ajutor cu relocarea, biletul de avion Cerințe de baza: •sa fii înregistrat la NMC si sa ai un PIN number activ •sa vorbesti limba Engleza fluent Pentru mai multe detalii ne puteți trimite mesaj sau atașați Cv-ul in Engleza și va contactam cu mai multe informații. De asemenea avem câteva poziții disponibile pentru cei interesați sa lucreze in Anglia ca și infirmier- ingrijitor. Salariul e de la £8,72/ ora- £9/ora, in funcție de interviu, experienta, oferim cazare contra cost plata din primul salar, contract și interviu direct cu angajatorul. Se cere sa vorbesti limba Engleza conversational și sa ai experienta ca infirmier, ingrijitor. Recomanda un prieten care deține PIN number( dreptul de a profesa in UK ca și asistent ) și poți primi pana la 300 lire recompensa. Cei interesati poy trimite CV-ul in engleza pe email sau aici pe site.

 • Clinica Loremed Tecuci - clinica dentară, ultramodernă, dotată cu aparatură de ultimă generație , caută medici stomatologi generaliști cat si specialiști dedicați meseriei, serioși si responsabili, în vederea unei colaborări pe termen lung. Mai multe detalii la telefon.Asteptam si CV-URI pe adresa de mail: loremed.clinic@yahoo.com

 • Work Interim Expert angajeaza pentru client din Olanda - Psihiatru pentru mai multe instituții psihiatrice. Ai visat întotdeauna să locuiești în centrul Europei într-o țară cu un sistem de îngrijire a sănătății foarte bine organizat? Aceasta ar putea fi schimbarea ta. Olanda este cunoscută pentru sistemul de asistență medicală bine organizat și pentru psihiatria modernă. În clinicile de specialitate este o ierarhie plană și un mediu de lucru social și cald. În numele mai multor clienți, clinici de psihiatrie din estul și sudul Olandei, căutăm un psihiatru (m / f). Acesta esti tu: Psihiatru cu abilități de comunicare excelente, care este dispus să învețe limba olandeză Interes pentru psihiatria dependenței de tineret. Motive pentru alegerea acestui loc de muncă: Venitul pentru medicul de specialitate din Olanda este cunoscut ca unul dintre cele mai mari din Europa și este de până la 8760 EUR, - brut pe lună (36 de ore lucrătoare pe săptămână). PASII OBTINERII UNUI LOC DE MUNCA IN OLANDA Trimiteti CV in limba engleza, va solicitam sa detaliati experienta dvs medicala, cursuri de formare, participare la conferinte, congrese, etc. Vi se vor explica pasii de urmat pentru a beneficia de cursul de invatare a limbii olandeze.

 • Work Interim Expert angajeaza – Radiolog- în mai multe spitale din Danemarca DANEMARCA Întotdeauna ai visat să trăiești în Europa de Nord, acum aceasta ar fi șansa ta Danemarca este o țară cu un mediu stabil, condiții de muncă atractive, posibilități de dezvoltare profesională, un echilibru mai bun între viața personala și o carieră de viitor într-unul dintre statele de bunăstare ale Europei. , în Scandinavia. Acesta esti tu: Radiolog allround Experiență cu radiologie mamară Dorind să stea o perioadă mai lungă în Danemarca Motive pentru alegerea acestui loc de muncă Contracte nedeterminate fără perioadă de încercare. Salariu minim de 110.000 € brut pe an O mulțime de beneficii suplimentare în plus din salariul nostru. PASII OBTINERII UNUI LOC DE MUNCA IN OLANDA: Trimiteti CV in limba engleza, va solicitam sa detaliati experienta dvs medicala, cursuri de formare, participare la conferinte, congrese, etc. Dupa trimiterea CV, va vom contacta pentru un interviu, urmarim inclusiv motivarea dvs de a va muta si lucra in Olanda Vi se vor explica procedurile de invatare a limbii olandeze si de inscriere in BIG Vi se vor explica pasii de urmat pentru a beneficia de cursul de invatare a limbii olandeze.

 • WORK INTERIM EXPERT angajeaza pentru clientul din Olanda - Stomatologi generali pentru cabinetele stomatologice. Pentru mai multe practici stomatologice moderne din întreaga Olanda, căutăm stomatologi generali motivați și dedicați care doresc să își continue viața și cariera în Olanda. Acesta esti tu: Ambițios, răbdător. Pregătit și dispus să învețe limba olandeză (17 săptămâni de pregătire internă a limbilor străine). Pașaportul UE și Diploma de studiu a UE; Limba engleză nivel B2! Notă! Vă rugăm, aplicați DOAR dacă doriți cu adevărat să vă mutați în OLANDA pe termen lung și sunteți gata să învățați limba olandeză. Beneficii Începând cu siguranța angajării Venitul ajunge să câștige maximum 150.000 de euro brut pe an -> 45 de ore pe săptămână + inclusiv schimburi și gardă de noapte Făcând parte din sectorul dentar privat de înaltă calitate din Olanda Concentrați-vă pe creșterea și dezvoltarea profesională Daca esti gata sa te alaturi asistentilor medicali pe care i-am ajutat anterior, tot ce trebuie sa faci este sa aplici acum si noi te vom contacta pentru multe detalii. Așteptăm cu drag CV-urile Dvs si scrisoarea de intentie.

 • Cautam specialisti stomatologi dornici sa-si continue cariera profesionala in Belgia si Olanda. Cerinte: - Fluentă în limba engleză - Atitudine foarte motivată/pro-activă - Dornici să reuseasca în cariera lor - Dornici să-și continue cariera în Belgia/Olanda - Dornici să învețe limba olandeză (foarte important) - Un master în Stomatologie la o universitate în Uniuniunea Europeana - Un minim dе 3 ani dе experiență dе lucru cu normă întreagă după absolvirea studiilor în cadrul Uniunii Europene - Dentisti generali precum și specialiști sunt bineveniti Descrierea jobului Condiții salаrialе: Va puteti incеpe activitаtea cа аutonom sau ca аngаjat. In cele mаi multе cazuri sе lucreаza intrе 3 până la 5 zile pе săptămână, 8 ore pe zi, de luni până vineri. Venitul de pornire aproximativ 6000 euro net pe luna pentru o normă întreagă (40h / săptămână) reprezinta aproximativ 35% - 40% din venitul unui medic dentist din Belgia sau Olanda. Descrierea companiei Suntem o companie de consultanta in domeniul resurselor umane, specializata in activitati derecrutare si selectie personal. In toate proiectele pe care le gestionam vizam cresterea performantelor clientilor nostri.

 • Candidatul ideal: Experienta in industria chimica sau petroliera; Cunostinte foarte bune de limba engleza - cu anumti clienti comunicarea sa face exclusiv in limba engleza; Capabil/a sa ia decizii ce pot influenta mersul activitatii; Cunostinte de Microsoft Office. Descrierea jobului: Ofera consultanta cu privire la aspectele chimice ale anumitor materiale, produse sau procese; Gestionare facturi, bugete, livrari; Preluarea comenzilor de la parteneri, inregistrarea acestora si transmiterea lor catre furnizori; Comunicarea permanenta cu partenerii pentru confirmarea comenzilor si a termenelor de livrare; Transmiterea comenzilor catre departamentul de facturare. Oferim: Pachet salarial atractiv. Mediu de lucru sigur & profesionist. Pachet complet de benficii.

 • Spitalul Sf Sava angajaza Medic Specialist Recuperare cu experienta, zona oras Pantelimon, salariu atractiv, rugam seriozitate. Salariu brut 16000 Ron. Recuperare. Contactati-ne la nr: 0724.338.881 E-mail:

 • 2

  EUTALIA, societate specializata in gestionarea serviciilor sanitare, cauta 20 de asistenti medicali pentru a putea fi introdusi imediat in diverse structuri publice si private din Italia CERINTE  Persoane cu calificare de asistent medical/post liceala sau echivalent  Minime cunastinte a limbii italiane  Minima experienta in domeniu OFERIM  Contract de munca pentru 12 luni cu posibilitate de prelungire pe perioada nedeterminata  Salar de baza 1800-2000€ net  Cazare gratuita pe o perioada de 3 luni Oferim suport la obtinerea documentatiei necesare pentru a putea fi integrati/munci in sistemul de sanatate din Italia(recunoastere diplomei pentru Italia si succesiv la inscrierea in Ordinul asistentilor din Italia) Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la tel 0030598677965 apasand tasta 2 pentru limba romana

 • Asistent Medical General Germania Aplica pentru acest job daca indeplinesti criteriile: • Diploma de absolvire sau sa fiti inscris/a la cursul de AMG • Flexibilitate, sa participati la cursuri de limba germana • Dispus la relocare • Abilitati de comunicare si relationare • Persoana deschisa catre dezvoltare personala si profesionala Descrierea jobului: • Punerea în aplicare a prescrierilor medicului • Cooperarea cu terapeuții • Organizarea procedurilor medicale • Supervizarea infirmierilor din subordine • Observarea și documentarea stării de sănătate a rezidenților • Controlul si documentarea starii de sanitate a pacientilor • Vei lucra pe post de AMG si nu infirmier/a Beneficii: • Contract de munca pe perioada neterminata direct cu angajatorul din Germania • Salarii incepand de la 2500 euro brut, plus sporuri si bonusuri • Asigurare medicala si plan de pensie • Curs de germana gratuit • Companie va prelua toate costurile si nu se percep comisioane • Loc de munca garantat pe teritoriul Germaniei • Ajutor pentru obtinerea recunoasterea studiilor in Germania • Posibilitate de dezvoltare profesionala • Posibilitatea de a lucra intr-o echipa tanara • Posibilitatea de relocare Descrierea companie: Makro-Mikro ,companie germana de plasare Asistenti Medicali Generalisti in Germania, cu peste 10 ani experienta pe piata. Peste 1000 de asistenti medicali au ales sa lucreze in Germania prin noi, pana acum. Pentru mai multe detalii, puteti sa ne contactati la numarul de telefon: 0748174085 sau trimiteti-ne CV-ul direct la adresa de email :

 • Farmacist cu A.L.P vizat pe anul in curs doresc colaborare farmacie /depozit

 • Clinica Stomatologica angajam medici cu experienta si tineri absolventi.Oferim servicii rapide si facem tot posibilul ca pacientii clinicii noastre sa fie multumiti de serviciile pe care le oferim si sa aiba incredere in noi. Va primim intr-un mediu prietenos, modern si elegant, conceput special pentru confortul dvs in Bucuresti ,sector 6 pe Str Virtutii. Telefon 0731166448

 • Angajez medic stomatolog cu experienta Va rog trimiteti CV la adresa de mail dana.dimitriu@yahoo.com Relatii la tel 0723 398 089 Cabinet ultramodern, zona Micro 19 Galati

 • Persoană cu studii superioare, caut loc de muncă în domeniul sănătate, mai exact pe medicina fizică și de recuperare, balneo-fizio-kinetoterapie. Menționez că am experiență în acest domeniu și dețin cunoștințele necesare . (kinetoterapie, masaj, fizioterapie) contact: 0743893352

 • Medic de familie înscris în Colegiul Medicilor din Prahova, caut cabinet medical liber, fără medic de familie în prezent, pentru a-mi continua activitatea, în județul Prahova sau în județele limitrofe.

 • Caut loc de munca asistent medical , am absolvit școala postliceala AMG in anul 2019

 • Recrutam ASISTENTI MEDICALI cu PIN number activ pentru azile și spitale din din Marea Britanie: In acest moment in azile avem poziții disponibile in : Londra, Ilford, Feltham, Manchester, Oldham, Stockport, Bradford,Norwich,Liverpool, St Helens, Wigan, Warrington, Gloucester, Devon,Plymoth,Tauton și alte zone In spitale (NHS) avem poziții in Bristol, Stevenage și Londra ( spital privat) Angajatorii oferă: •salarii începand de la 17 lire pe ora pana la 19 lire pe ora •cazare in casa companiei in limita locurilor dosponibile, de la 300 lire-450 lire pe luna in funcție de zona •interviuri pe Skype •ajutor cu relocarea, biletul de avion Cerințe de baza: •sa fii înregistrat la NMC si sa ai un PIN number activ •sa vorbesti limba Engleza fluent Pentru mai multe detalii ne puteți trimite mesaj sau atașați Cv-ul in Engleza și va contactam cu mai multe informații. De asemenea avem câteva poziții disponibile pentru cei interesați sa lucreze in Anglia ca și infirmier- ingrijitor. Salariul e de la £8,72/ ora- £9/ora, in funcție de interviu, experienta, oferim cazare contra cost plata din primul salar, contract și interviu direct cu angajatorul. Se cere sa vorbesti limba Engleza conversational și sa ai experienta ca infirmier, ingrijitor. Recomanda un prieten care deține PIN number( dreptul de a profesa in UK ca și asistent ) și poți primi pana la 300 lire recompensa. Cei interesati poy trimite CV-ul in engleza pe email sau aici pe site.

 • 1

  Firma Pflege Daheim din Germania cu sediul in Curtea de Arges, str. Cuza Voda, nr. 131, et. 1, judetul Arges, angajeaza asistenti medicali in Germania. Ofera salariu atractiv, contract de munca incheiat in Germania, alocatie pentru copii. Se solicita carnet de sofer, limba germana nivel mediu si disponibilitate pentru colaborare de lunga durata. Se acorda suport pentru invatarea limbii germane si masina de serviciu. Relatii la tel: 0723 350 268

 • Recrutam ASISTENTI MEDICALI cu PIN number activ pentru azile și spitale din din Marea Britanie: In acest moment in azile avem poziții disponibile in : Londra, Ilford, Feltham, Manchester, Oldham, Stockport, Bradford,Norwich,Liverpool, St Helens, Wigan, Warrington, Gloucester, Devon,Plymoth,Tauton și alte zone In spitale (NHS) avem poziții in Bristol, Stevenage și Londra ( spital privat) Angajatorii oferă: •salarii începand de la 17 lire pe ora pana la 19 lire pe ora •cazare in casa companiei in limita locurilor dosponibile, de la 300 lire-450 lire pe luna in funcție de zona •interviuri pe Skype •ajutor cu relocarea, biletul de avion Cerințe de baza: •sa fii înregistrat la NMC si sa ai un PIN number activ •sa vorbesti limba Engleza fluent Pentru mai multe detalii ne puteți trimite mesaj sau atașați Cv-ul in Engleza și va contactam cu mai multe informații. De asemenea avem câteva poziții disponibile pentru cei interesați sa lucreze in Anglia ca și infirmier- ingrijitor. Salariul e de la £8,72/ ora- £9/ora, in funcție de interviu, experienta, oferim cazare contra cost plata din primul salar, contract și interviu direct cu angajatorul. Se cere sa vorbesti limba Engleza conversational și sa ai experienta ca infirmier, ingrijitor. Recomanda un prieten care deține PIN number( dreptul de a profesa in UK ca și asistent ) și poți primi pana la 300 lire recompensa. Cei interesati poy trimite CV-ul in engleza pe email sau aici pe site.

 • Salveaza cautarea