Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Medicina umana Bacau

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  Caut o doamnă/domnișoara pentru administrarea unor injectii. Relatii suplimentare prin mesaj sau whattap.( )

 • 6

  Rețea regionala de farmacii angajează asistent de farmacie pentru orașul Bacau. Program flexibil, echipă tânără și dinamică, venituri motivante.

 • 1

  Lanț regional de farmacii angajează asistent farmacist în orașul Bacău.

 • 1

  ELYTIS CARE, BACAU angajeaza medic cu diverse specialitati Cerinte - Studii superioare de specialitate - Aviz de libera practica medicala, asigurare valabila - Experienta reprezinta avantaj, - Cunostinte operare PC, - Abilitati de organizare si comunicare, spirit de echipa, disponibilitate, responsabilitate, eficienta. Responsabilitati: - Cunoaste si raspunde de respectarea protocolului clinico-terapeutic - Efectueaza examenul clinic al pacientului si investigatiile functionale specifice - Stabileste diagnosticul - Explica pacientului, detaliat, toate datele medicale de care are nevoie si ofera instructiuni - Stabileste impreuna cu pacientul urmatoarele etape de tratament si vizite la medic - Completeaza fisa medicala a pacientului - Pastreaza deschise permanent canalele oficiale de comunicare cu pacientii(telefon, e-mail, etc.) Vă așteptăm în echipa noastră!

 • 4

  SPITALUL Elytis angajeaza asistent medical generalist Cautam: persoane dornice sa invete sau cu experiența in domeniu; disponibilitate de lucru in echipa; comunicare sa fii empatica cu pacientii; cunoștinte operare calculator; asumarea valorilor Elytis Hospital. Cerinte: - studii de specialitate calificare in domeniu; - Ceritificat membru OAMGMAMR; aviz de libera practica; asigurare valabila; - cunostinte operare PC Va oferim: șansa de a face parte dintr-o echipa tanara si dinamica; oportunitate de promovare in cadrul spitalului; Asteptam CV ul pe adresele de mail: ; la sediul Spitalului Elytis Care din Bacau, str. Letea, nr. 17 In cazul in care experiența dvs. Profesionala va fi considerata potrivita cu cerintele postului si CV-ul dvs va fi selectat, veti contactat telefonic sau sau pe adresa de mail, pentru a programa sustinerea interviului. Va dorim mult succes!

 • 20

  ELYTIS CARE SRL , BACAU angajeaza infirmieri Cerinte: • calificare în domeniu; • experienta nu este obligatorie dar reprezinta un avantaj; • sa poti sa comunici cu pacientii si sa ai o fire empatica, prietenoasa; • munca în echipă sase numere printre valorile tale * curs de igiena Va asteptam in echipa noastra!

 • 6

  Esti persoana care iubește schimbările si abia asteaptă să vină un lucru imprevizibil ca sa il rezolve, atunci citesti anuntul potrivit. Consideri că ești o persoana ordonata, iar atu-ul tău principal este “găsirea de soluții” pentru că altfel nu ai putea ieși din imprevizibil. Si cel mai probabil ești o persoană zambareață care iubește să lucreze cu oamenii și pentru care educația continuă e un subiect preferat. Caut parteneri și colaboratori pentru completare echipă proiect în terapie complementară, dar... și pentru dezvoltarea echipei de vânzări. Se caută absolvenți dar și pasionați de terapie complementara. Se accepta absolvenți de specialități sau cursuri diferite, care sunt pasionați de Terapie complementara ori psihologie socială dar și de vânzări online, marketing media, sau vânzări offline pentru dezvoltarea echipei de vânzări și marketing

 • Laborator analize medicale angajeaza asistent medical generalist cu minim de experienta și care sa detina permis de conducere.

 • 5

  Angajez asistenta medicala pentru diverse competitii sportive si evenimente publice.

 • Inchiriez spatiu compus din sala de gimnastica si cabinet de masaj in cadrul unui cabinet de kinetoterapie (acreditat, functional) - 200€/luna Pentru detalii va rugam sa ne contactati la tel: 0759158423

 • Cabinet individual de psihologie din Bacău angajează absolvent al specializării psihologie / psihopedagogie specială sau terapie ocupațională. Postul implică lucrul cu copii cu nevoi speciale (autism, tulburări de limbaj, întârziere în dezvoltare. Cabinetul oferă formare și participarea ulterioară la traininguri de specializare. Candidații sunt invitați să trimită CV-ul (cu foto) și scrisoarea de motivație la adresa de e-mail:

 • 2

  Ne mărim echipa!! Cămin de bătrâni angajează asistent medical generalist!! Cerinte post: - Studii de specialitate; - Autorizatie libera practica si asigurare malpraxis documente valabile; - Experienta in domeniul medical, experienta pe un post similar constituie un avantaj; - Atitudine proactiva, pozitiva, profesionala; - Capacitate de organizare si planificare a timpului si a sarcinilor incredintate - Apreciem disciplina, punctualitatea si responsabilitatea - Personalitate caldă, orientată către pacient și nevoile sale Tel:

 • 1

  Cămin de bătrâni angajează asistent medical program full time. Cv-urile se depun la adresa de mail iar pentru mai multe detalii ne puteți contacta la nr de telefon .

 • 8

  Clinica stomatologica din Bacau angajeaza asistenta medicala

 • Asistent medical generalist-caut loc de muncă Proaspăt absolvent de postliceală, caut un loc de muncă unde să îmi dovedesc competențele dobândite în 3 ani de studii. Stăpânesc foarte bine tehnici medicale precum recoltarea, administrarea meditației în timp și tratamentul injectabil. Cât despre experienta pot spune ca am toate stagiile de practica făcute în spital și ca experienta o capăt pe parcurs Mă recomandă pentru acest post calități precum dorința de implicare, perseverența și seriozitatea, bune abilități de învățare și punctualitate Țin să precizez că dețin certificatul de membru OAMMR, respectiv certificatul de liberă practică. Orice ofertă este binevenită și as dorii sa ma sunați pentru detalii

 • Salveaza cautarea