Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Medicina umana Bacau

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  Recrutăm asistenți medicali generaliști pentru spitale și azile în Italia. Oferta noastră include: Activitate specifică pe post de Asistent Medical Generalist în spitale sau azile în regiunea Lombardia (Milano; Brescia și Cremona), regiunea Veneto (Treviso) și regiunea Trentino (Alto Adige); Nivel de salarizare: 1500- 2000 euro net/ lună; Contract de muncă italian (AIOP, super minimo, UNEBA, cooperative sociale); Cazare gratuită pentru primele luni; Oferim suport în procesul de recunoaștere a diplomei de asistent medical; Se solicită: studii finalizate; experiență minim 6 luni; dorință de învățare, proactivitate, seriozitate. *Oferim cursuri gratuite de limbă italiană pentru cei care vor să profeseze în Italia! Aceste cursuri se țin online și durează patru săptămâni. Pentru mai multe informații vă stau la dispoziție L-V, orele 9-18, Monica . Beneficiile contractului de munca Italian: *Contractul de muncă italian pentru asistenți medicali este reglementat în baza contractelor colective naționale (CCNL); *Un contract de muncă italian vine cu următoarele beneficii: asigurare de sănătate, codice fiscale și residenza; *Aceste CCNL aplicate sistemului medical sunt de mai multe tipuri: AIOP, UNEBA, super minimo, și altele;

 • 1

  Angajam asistenta medicala cu libera practica pentru cabinet dentar in zona centrala Bacau.Program 12.00-20.00 luni,marti,joi si 08.00-16.00 miercuri si vineri.Orele suplimentare se platesc separat.Salariu oferit (minim-functie de competente si implicare)3000 brut.Angajare incepand cu 1.08.2022.Va rugam CV cat mai complet pe adresa

 • 1

  Asociația Salvați Bătrânii Săucești oferă un post de infirmier în cadrul căminului pentru vârstnici din localitatea Bacău. Mediu de lucru dinamic, salariu competitiv, program de lucru în schimburi, masă în timpul orelor de lucru. Competențe - studii: postliceale sau studii superioare de scurtă sau lungă durată în specialitate - corespunde activităților de execuție; atenție și concentrare distributivă - abilitați de comunicare, muncă în echipă, promptitudine, rezistenta la stres, efort fizic prelungit, conștiinciozitate, disciplină - experienta in domeniu Responsabilități - Își desfășoară activitatea în mod responsabil, conform reglementărilor profesionale și cerințelor postului - Stabilirea nevoilor de îngrijiri generale de sănătate și furnizarea serviciilor de îngrijiri generale de sănătate de natură preventivă, curativă și de recuperare în baza competenței însușite de a stabili în mod independent necesarul de îngrijiri de sănătate, de a planifica, de a organiza și de a efectua aceste servicii - Administrarea tratamentului, conform prescripțiilor medicului - Acordă primul ajutor în caz de urgenta, conform competentei - Efectuează evaluarea primara a stării beneficiarului (aspect general, culoare, edeme, postura, stare de agitație) și face măsurători ale constantelor biologice (temperatura, TA, puls, respirație) - Răspunde de existenta rechizitelor și a imprimatelor necesare activității PERSOANA DE CONTACT Luciana Olaru

 • 31

  ELYTIS HOSPITAL, IASI angajeaza infirmieri Cerinte: calificare în domeniu; experienta nu este obligatorie dar reprezinta un avantaj; sa poti sa comunici cu pacientii si sa ai o fire empatica, prietenoasa; munca în echipă sase numere printre valorile tale * curs de igiena Va asteptam in echipa noastra!

 • 5

  Cabinet medical zona centrala ,angajeaza infirmiera medicala pentru jumatate de program.Va rugam depuneti Cv pe adresa :

 • 1

  ELYTIS CARE, BACAU angajeaza medic cu diverse specialitati Cerinte - Studii superioare de specialitate - Aviz de libera practica medicala, asigurare valabila - Experienta reprezinta avantaj, - Cunostinte operare PC, - Abilitati de organizare si comunicare, spirit de echipa, disponibilitate, responsabilitate, eficienta. Responsabilitati: - Cunoaste si raspunde de respectarea protocolului clinico-terapeutic - Efectueaza examenul clinic al pacientului si investigatiile functionale specifice - Stabileste diagnosticul - Explica pacientului, detaliat, toate datele medicale de care are nevoie si ofera instructiuni - Stabileste impreuna cu pacientul urmatoarele etape de tratament si vizite la medic - Completeaza fisa medicala a pacientului - Pastreaza deschise permanent canalele oficiale de comunicare cu pacientii(telefon, e-mail, etc.) Vă așteptăm în echipa noastră!

 • 2

  Angajam asistenta medicala pentru cabinet dentar in Bacau,zona centrala.Program complet luni-vineri.

 • 2

  Clinica stomatologica din Bacau angajeaza asistenta medicala. Daca sunteti o fire dinamica si muncitoare, va asteptam in echipa noastra. Puteti trimite cv pe adresa de email: "" sau puteti apela numarul de telefon: " " .

 • Caut o doamnă/domnișoara sa imi administreze niste injectii. Relatii suplimentare prin mesaj sau whattap.( nu se pot administra la locatia mea).

 • Clinica stomatologica angajeaza asistenta medicala,cu sau fara experienta

 • 5

  Cautam pentru colaborare medic dentist cu responsabilitate si seriozitate .Cabinetul se afla in zona Cora.Salarizare functie de incasari cu procent negociat.

 • Clinica stomatologica DENTISSIMO angajeaza asistenta medicala. Cerințe : - Studii finalizate în domeniul medical; - Dorință REALĂ de FORMARE și PERFECȚIONARE CONTINUĂ PROFESIONALĂ; - Seriozitate, - Experenta in domeniu constituie un avantaj. Așteptam CV-ul tau pe adresa de e-mail : [email protected]

 • Căutăm Asistentă Medicală! Se vor urmări 5 obiective importante: -asistarea medicilor in executarea procedurilor -utilizarea materialelor la îndrumarea medicilor -pregătirea pacientului si a cabinetului pentru prestarea actului medical -sterilizarea instrumentarului -stabilirea programarilor cu pacienții. Experienta constituie un avantaj! Salariu motivant: 1800-3000 Ron. Relatii la nr sau email Cv-urile se pot incarca si aici!

 • 1

  Clinica Sante Moinesti isi completeaza echipa Cerinte post: - Studii de specialitate; - Autorizatie libera practica si asigurare malpraxis documente valabile; - Experienta in domeniul medical, experienta pe recoltare, experienta pe un post similar constituie un avantaj; - Atitudine proactiva, pozitiva, profesionala; - Capacitate de organizare si planificare a timpului si a sarcinilor incredintate - Apreciem disciplina, punctualitatea si responsabilitatea - Personalitate caldă, orientată către pacient și nevoile sale Beneficii: - Salariu atractiv - Zile libere de sarbatorile legate si 21 de zile de concediu; Sunt invitati sa aplice candidatii responsabili, care isi practica meseria cu pasiune si integritate profesionala si care isi doresc sa se dezvolte alaturi de o companie pe termen lung.

 • New Central Med anagajeaza asistenti medicali si infirmiere. CV-urile se depun personal la spital: strada Ion Ionescu De La Brad 64.

 • reparatii proteze in bacau

 • 1

  Clinică Stomatologică angajează asistente medicale,în conditii avantajoase. Se asigură formare profesională la locul de muncă, alături de o echipă medicală veselă și entuziastă.

 • 3

  CLINICA SANTE angajeaza Cerinte post: - Studii de specialitate; - Autorizatie libera practica si asigurare malpraxis documente valabile; - Experienta in domeniul medical, experienta pe un post similar constituie un avantaj; - Atitudine proactiva, pozitiva, profesionala; - Capacitate de organizare si planificare a timpului si a sarcinilor incredintate - Apreciem disciplina, punctualitatea si responsabilitatea - Personalitate caldă, orientată către pacient și nevoile sale Beneficii: - Salariu atractiv - Zile libere de sarbatorile legate si 21 de zile de concediu; Sunt invitati sa aplice candidatii responsabili, care isi practica meseria cu pasiune si integritate profesionala si care isi doresc sa se dezvolte alaturi de o companie pe termen lung.

 • 2

  Angajez asistent medical generalist. Experienta in recolatre probe biologice ( minim 3 luni ) reprezinta un avantaj dar nu e obligatorie. Permis categoria B

 • 3

  LABORATOR ANALIZE MEDICALE ANGAJEAZA ASISTENT MEDICAL CERINTE : - permis cat B - experienta in domeniu are prioritate dar nu este obligatorie; CV urile se trimit la adresa :

 • Salveaza cautarea