Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Medicina umana Bacau

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 11

  Clinica stomatologica din Bacau angajeaza asistenta medicala

 • 25

  ELYTIS CARE SRL , BACAU angajeaza infirmieri Cerinte: • calificare în domeniu; • experienta nu este obligatorie dar reprezinta un avantaj; • sa poti sa comunici cu pacientii si sa ai o fire empatica, prietenoasa; • munca în echipă sase numere printre valorile tale * curs de igiena Va asteptam in echipa noastra!

 • 1

  Caut o doamnă/domnișoara pentru administrarea unor injectii. Relatii suplimentare prin mesaj sau whattap.( )

 • 1

  Clinica Sante Bacau isi completeaza echipa Cerinte post: - Studii de specialitate; - Autorizatie libera practica si asigurare malpraxis documente valabile; - Experienta in domeniul medical, experienta pe recoltare, experienta pe un post similar constituie un avantaj; - Atitudine proactiva, pozitiva, profesionala; - Capacitate de organizare si planificare a timpului si a sarcinilor incredintate - Apreciem disciplina, punctualitatea si responsabilitatea - Personalitate caldă, orientată către pacient și nevoile sale Beneficii: - Salariu atractiv - Zile libere de sarbatorile legate si 21 de zile de concediu; Sunt invitati sa aplice candidatii responsabili, care isi practica meseria cu pasiune si integritate profesionala si care isi doresc sa se dezvolte alaturi de o companie pe termen lung.

 • Locul pe care îl caut este cel de asistent medical generalist cu grad principal. Ma puteți contacta la nr acesta de telefon -

 • 1

  ELYTIS CARE, BACAU angajeaza medic cu diverse specialitati Cerinte - Studii superioare de specialitate - Aviz de libera practica medicala, asigurare valabila - Experienta reprezinta avantaj, - Cunostinte operare PC, - Abilitati de organizare si comunicare, spirit de echipa, disponibilitate, responsabilitate, eficienta. Responsabilitati: - Cunoaste si raspunde de respectarea protocolului clinico-terapeutic - Efectueaza examenul clinic al pacientului si investigatiile functionale specifice - Stabileste diagnosticul - Explica pacientului, detaliat, toate datele medicale de care are nevoie si ofera instructiuni - Stabileste impreuna cu pacientul urmatoarele etape de tratament si vizite la medic - Completeaza fisa medicala a pacientului - Pastreaza deschise permanent canalele oficiale de comunicare cu pacientii(telefon, e-mail, etc.) Vă așteptăm în echipa noastră!

 • 1

  Program de recunoastere a asistentilor in statul german, chiar daca nu cooperarti cu noi. Va asteptam sa urmati programul pe care l-am gandit extra pentru d-voastra, asistentii care sunt deja de cativa ani in Germania, au lucrat foarte mult si nu au reusit din cauza volumului mare la munca sa-si faca recunoasterea diplomei in statul german. Pentru aceasta recunoastere au nevoie asistentii un nivel de limba germana B2 + examen B2 medicina. Dorim sa va spunem in acest filmulet cat de importanta este recunoasterea diplomei ca asistent medical pentru d-voastra in primul rand in organizatia in care lucrati, ce pierderi organizatorice traiti daca lucrati ani de zile in functia de infirmier. De asemenei financiar traiti in fiecare an o pierdere de circa 800- 1000 brut pe luna, iar pe anual circa 9600 -12.000 brut. Compania TAMASAN poate ajuta pe fiecare dintre d-voastra care are dorinta sa-si schimbe cariera, sa lucreze pe viitor in spitale, intensivtherapie, ambulatorium etc- Aceasta recunoastere in statul german va deschide portile spre o noua cariera, in domeniul muncii ca sef de sectie, mentor, director etc, Financiar aveti sansa sa va cumparati masina dorita, sa va mobilati locuinta, sa va aduceti familia in Germania , sau chiar sa va cumparati aici in Germania locuinta sau casa dorita. Egal in ce an ati terminat scoala de asistent in Romania avem o rezolvare a situatiei d-voastra, pentru a face recunoasterea in statul german. Daca v-am starnit interesul va asteptam sa ne scrieti, raspundem la mesaje, scrisori in 24h. Cu stima, Elena chifu Reprezentant firma Tamasan Perla GbR Personal&Pflegeberatung Telefon

 • firma Tamasan GbR recrutează asistenți medical cu si fara expierenta pentru spitale,clinici ,case de om vârstnic. oferim curs de limba germană de la A1 la B2 gratuit.

 • Angajez asistent medical cu experiența pentru un Camin de batrani.INFO

 • 4

  SC Alphadent SRL Bacau angajeaza asistenta medicala stomatologie. Este necesara absolvirea unei scoli sanitare postliceale si certificat de membru in Ordinul Asistentilor Medicali.Experienta nu este necesara dar constituie un avantaj.

 • 5

  Rețea regionala de farmacii angajează asistent de farmacie pentru orașul Bacau sau pentru Letea Veche. Program flexibil, echipă tânără și dinamică, venituri motivante.

 • Asistent medical generalist Bacau cu experienta -caut loc de munca

 • Salveaza cautarea