Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Medicina umana Bacau Bacau

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 1

  medic stomatolog

  Clinica noastră de încredere din BACAU, caută un medic dentist pasionat și dedicat, cu experiență în domeniul stomatologiei pentru a se alătura echipei noastre profesioniste. Suntem în căutarea unei persoane talentate și motivate care să ofere servicii de calitate superioară și să contribuie la creșterea reputației noastre în comunitate. Responsabilități: Diagnosticarea și tratamentul diverselor afecțiuni dentare Planificarea și implementarea procedurilor de restaurare și igienizare dentară Consultarea și educarea pacienților cu privire la igiena orală și tratamentele necesare Colaborarea cu echipa pentru a asigura o experiență plăcută și eficientă pentru pacienți Cerințe: Diplomă de medic dentist și licență valabilă pentru practicarea stomatologiei Experiență clinică anterioară de minim [2-3 ani] într-un cabinet privat sau clinică Abilități excelente de comunicare și empatie în relaționarea cu pacienții Capacitatea de a lucra într-un mediu dinamic și gestionarea eficientă a timpului Cunoștințe tehnice și abilități solide în diverse proceduri stomatologice Beneficii: Pachet salarial atractiv și bonusuri în funcție de performanță Echipă dedicată și suport profesional continuu Acces la tehnologii și echipamente moderne în domeniul stomatologiei Cum să aplici: Te rugăm să trimiți CV-ul și o scrisoare de intenție la adresa de e-mail până la data de 1.05.2023. Te rugăm să menționezi în subiectul e-mailului "Aplicație Medic Dentist - [Numele Tău]". Alătură-te echipei noastre și fii parte dintr-o clinică care se angajează să ofere cel mai înalt standard de îngrijire stomatologică pentru pacienții noștri.

 • 1

  Fiziokinetoterapeuti pentru SPITALUL Elytis Bacau si Iasi

  SPITALUL Elytis Bacau angajeaza Fiziokinetoterapeut Cerinte: - absolvent de studii superioare de specialitate; - autorizatie de libera practica eliberata de Colegiul Fizioterapeutilor din Romania, avizata pe anul in curs si asigurare de malpraxis valabila; - aplica proceduri tehnici de kinetoterapie si masaj in conformitate cu fisa de tratament prescrisa de medicul curant. - se preocupa de ridicarea nivelului profesional propriu. - asigura si raspunde de aplicarea tuturor masurilor de igiena pe care le implica actul terapeutic Abilită i: - de comunicare eficienta pacientii si colegii - orientare puternica spre rezultate si servicii medicale de calitate - initiativa - responsabilitate - integritate - capacitate de management al stresului, echilibru emotional - capacitate de adaptare la situatii de urgenta Responsabilitati Ca membru al echipei terapeutice, stabileste planul de tratament specific, obiectivele specifice si modul de desfasurare in vederea educarii sau reeducarii unor deficiente, Utilizeaza tehnici, exercitii, masajul, i procedee conform conduitei terapeutice si obiectivelor fixate; Stabileste programul de exercitii care este urmat acasa de pacient si instruieste apartinatorii sau persoanele implicate in ingrijirea pacientului in aplicarea acelui program; Evalueaza si reevalueaza in timp progresele facute de pacient; adapteaza planul de tratament in functie de evolutia pacientului; Asteptam CV urile dvs. pe adresele de mail ale Spitalului sau la sediul Spitalului Elytis din Bacau str. Letea, nr. 17

 • 3

  Registrator medical

  Clinica medicala din Bacau cauta registrator medical. Experiența reprezintă un avantaj. Pentru detalii si stabilirea unui interviu ne puteti contacta la nr: o742149763 . Puteti trimite CV-urile pe WhatsApp.

 • Angajam medic dentist prin contract de colaborare

  Daca esti o persoana empatica, pasionata si ai terminat studiile in domeniul medicinei dentare, te invitam sa ne cunoastem si de ce nu, sa incepem o colaborare. Cabinetul nostru este localizat in zona Nord. Mai multe detalii putem discuta la un interviu. Te asteptam cu drag!

 • 1

  Angajam asistent(a) medical(a)

  Clinica stomatologica din Bacau angajeaza full-time asistent(a) medical(a), program de luni- vineri

 • Angajam asistent medical si infirmiera pentru ingrijiri la domiciliu

  ANGAJĂM ASISTENTĂ MEDICALĂ ȘI INFIRMIERĂ pentru îngrijiri la domiciliu! Experiența necesară de minim 2 ani și să dețină permis de conducere! CV ul îl puteți trimite pe whstapp la nr. de telefon: sau pe adresa de e-mail: ! Așteptăm să ne cunoaștem!

 • 5

  Angajam asistenta medicala cabinet dentar

  Angajare Asistentă Medicală pentru Cabinet Dentar Descriere: Cabinetul nostru dentar din Bacau,zona centrala caută o asistentă medicală dedicată și entuziastă pentru a se alătura echipei noastre. Suntem în căutarea unei persoane motivate, pasionate de îngrijirea pacienților și care să se integreze perfect într-un mediu dinamic și prietenos. Responsabilități: Asistență în procedurile stomatologice și intervenții chirurgicale Gestionarea eficientă a programărilor și a dosarelor pacienților Asigurarea unui mediu curat și steril în cabinet Colaborarea strânsă cu întreaga echipă pentru a oferi servicii de înaltă calitate Cerințe: Diplomă de asistentă medicală sau echivalent Experiență în domeniul medical, preferabil într-un cabinet dentar Abilități excelente de comunicare și relaționare cu pacienții Capacitatea de a lucra eficient într-un mediu aglomerat și dinamic Cunoștințe de operare PC și gestiunea eficientă a programelor specifice domeniului medical Beneficii: Pachet salarial competitiv și beneficii suplimentare Mediu de lucru prietenos și profesional Oportunitatea de a învăța și de a avansa în carieră într-un cabinet modern și dinamic

 • 2

  Laborator analize medicale

  Laborator analize medicale angajeaza biolog chimist bio-chimist cu experienta minim 6 luni in domeniu. Relatii la nr de telefon

 • Cautam medic stomatolog cu experienta

  Cabinet stomatologic din Bacau, cautam medic stomatolog cu experienta, pentru colaborare. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactați la nr. de telefon .

 • Medic specialist Medicină de familie (ofițer de poliție) în Bacău

  URGENT: concurs examen (test grilă) pentru ocuparea a două posturi de medic specialist Medicină de familie prin încadrare directă ca ofițer de poliție. Detalii: Barem medical: Programări în vederea obținerii avizului medicului de unitate la tel. sau la sediul din str. Alexei Tolstoi, nr. 2, Bacău, jud. Bacău.

 • 2

  Asistent medical stomatologie cu experienta (3000-4000lei)

  Clinica angajeaza asistenta medicala stomatologie. Colectiv tanar, salariu motivant (3000lei-4000lei) bonusuri de performananta. Contact mesaj wapp sau email. Multumesc!

 • 1

  Paval Dent angajeaza

  Oportunitate de Angajare! Laboratorul de tehnică dentară Pavăl Dent angajează personal fără experiență! Așteptăm cv-ul dumneavoastră la adresa de mail: sau personal la sediul de pe strada Ștefan cel Mare, nr. 1-3, Bacău. Vă oferim posibilitatea de a vă instrui și dezvolta abilitățile într-un mediu profesional, stimulativ și prietenos. Pentru detalii, ne puteti contacta la numărul de telefon: Alăturați-vă echipei noastre și începeți să vă construiți viitorul împreună cu noi!

 • 7

  Angajăm fără experiență!

  Laboratorul de tehnică dentară Pavăl Dent angajează personal fără experiență! Așteptăm cv-ul dumneavoastră la adresa de mail: Pentru detalii, ne puteti contacta la numărul de telefon: Sediul se află pe strada Ștefan cel Mare, nr. 1-3, Bacău.

 • 4

  Asistenta stomatologie

  Cabinet stomatologic situat in centrul Bacaului, cauta asistenta medicala. Experienta nu este obligatorie, insa constituie un avantaj. Criterii: -studii postliceale de asistent medical finalizate; -punctualitate; -dorinta continua de a evolua Pentru mai multe detalii va rugam sa sunati la nr. de telefon sau sa trimiteti CV-ul pe adresa de e-mail:

 • 12

  Angajam farmacisti si asistenti de farmacie - Farmaciile Salofarm -BACAU

  Ne mărim echipa! Suntem în căutare de colegi farmaciști și asistenți de farmacie în orasul Bacau! Alătură-te unei echipe de specialiști bine pregătiți, dornici să te cunoască! Dedicarea, implicarea, comunicarea și colegialitatea sunt valorile care ne definesc și care ne-au ajutat să înțelegem nevoile pacienților noștri și să le oferim cele mai bune soluții. Ne dorim să ai: Studii de specialitate finalizate: Facultate de Farmacie\ Școală postliceală asistenți farmacie Aviz de liberă practică și certificat de membru vizat anual de Colegiul Farmaciștilor din România/OAMGMAMR Experiență pe un post similar: 1 an minimum (avantaj) Cunoștințe de operare pe calculator: Windows, Office O fire empatică și pozitivă și bune abilități de comunicare și relaționare Capacitatea de a stabili priorități, de a lua decizii și de asumare a responsabilității Dorința de a te dezvolta și de a învăța mereu lucruri noi. Orientarea către obiectivele companiei. Descrierea jobului: Oferirea consultanței de specialitate pacienților, în funcție de nevoile acestora; Administrează stocurile și urmărește termenele de valabilitate ale produselor din farmacie; Participă la recepția cantitativă și calitativă a medicamentelor din farmacie; Participă la verificarea, monitorizarea și gestiunea stocurilor. Beneficii: Pachet salarial atractiv, corelat cu experiența și performanța; Bonus de performanță lunar în baza rezultatelor obținute; Tichete cadou oferite cu ocazia sărbătorilor de Paște și Crăciun; Card de reducere în farmaciile Salofarm; Oportunități reale de creștere și dezvoltare profesională; Acces la training-uri de specialitate și interes profesional; Posibilitatea de a te forma și dezvolta într-un mediu profesionist; Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon:

 • 2

  Asistenta medicala stomatologie

  Angajăm asistenta medicală, cu experiență în domeniu. Salariu începând de la 3000 lei.

 • 10

  Asistent medical

  Clinica New Medics cauta asistent medical pentru secția de pneumologie/somnologie. Program luni-vineri ora 8-16. Strada Banca Nationala, nr 4

 • 1

  Camin de batrani Bacau ( Margineni) angajeaza Asistenta medicale posibilitate de cazare

  Camin de batrani Bacau ( Margineni) angajeaza Asistenta medicale posibilitate de cazare Oferim posibilitate de cazare si masa. Salar motivant Pentru detalii sunati la tel.

 • Medic stomatolog

  Clinica de medicină dentară, caută medic stomatolog pentru colaborare

 • 1

  Angajam kinetoterapeuti la clinica de recuperare in Bacau

  Clinica de recuperare Bacau- echipa de conducere noua

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Bacau

Localități

Bacau
Salvează căutarea