Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Medicina umana Bucuresti Sector 6

 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 4

  Asistenta stomatologie

  Clinica stomatologica sector 6,Militari, angajeaza asistenta cu fara experienta.

 • 9

  Colaborare medici specialisti

  Centru Medical (ambulatoriu de specialitate) sector 6 doreste colaborare (1/2 norma in contract cu CASMB) medici specialisti in domeniile: -recuperare medicala -psihiatrie -cardiologie -boli interne -ginecologie -ORL -gastro-enterologie -oftalmologie Conditii necesare - liber de contract cu CAS pe ambulatoriu - PFA,PFI,SRL

 • 32

  responsabil recepție

  Ne căutăm colega serioasa, comunicativa, cu zâmbetul pe buze, implicata & responsabila. Nu avem cerințe speciale doar - sa zâmbești mult si des - sa știi sa comunici pozitiv cu un client - sa dai explicații cat mai clar, diplomat si empatic - sa prinzi repede cu ce ne ocupam noi - sa dorești sa crești pentru ca avem nevoie de oameni pe care ne putem baza si pe care ii si prețuim in consecință.

 • 2

  Angajez Kinetoterapeut și asistentă BFKT

  Clinica de Recuperare Medicala Florioli, sectorul 6, B-dul Uverturii, angajează kinetoterapeut și asistentă BFKT. Informații la Nr tel:

 • 10

  Cautam pentru Angajare 2 Terapeuti Aba specialisti cu experienta pe Logopedie

  Centrul nostru(situal in sectorul 6, Bucuresti) isi mareste echipa de profesionisti si este in cautare de 2 terapeuti specialisti pe terapie ABA si specializati in logopedie(psihopedagogie speciala). Prima conditie este ca aceste persoana sa iubeasca foarte mult copiii, lucrul cu acestia si sa aibe o latura ludica dezvoltata sau innascuta. sa fie dornice sa lucreze cu copii diagnosticati cu tulburari pervazive, sa fie creative, dinamice, diponibile de a lucra cu copiii atat la centru cat si la domiciliul acestora: psihologi debutanti in psihoterapie sau psihologie clinica cu atestat de libera practica si cu 1-2 ani experienta in lucrul pe copii cu nevoi speciale: autism, ADHD, sindromul Down (atestat clinician sau psihoterapeut) sau psihologi debutanti, proaspat absolventi ai unei faculatati de psihologie sau psihopedagogie speciala cu diploma de licenta/adeverinta care sa fi efectuat ore de practica psihologica sau voluntariat in cadrul centrelor de recuperare de acest tip de minim 1-2 ani. Se asigura formare profesionala sub indrumarea coordonatorilor avizati, supervizarea cazurilor, spatiul si materialele necesare cat si portofoliu de clienti Cerinte: Acreditare la colegiul psihologilor este obligatorie(atestat de libera practica psihoterapie/logopedie/psihologie clinica) Acte de functionare juridica active: Cabinet individual/cabinete asociate/societate civila proferioanala/pfa experienta de cel putin 1-2 ani in evaluarea/psihoterapia copiilor cu nevoi speciale Detinerea unui atestat de libera practica ca psiholog avizat de COPSI constituie un avantaj domiciliul in sectorul 6, 5 sau limitrof(Chiajna, Rosu, Domnesti, Bragadiru) constituie un avantaj Astept Cv-urile voastre sau canidaturile pe mail: sau ma puteti contacta telefonic la nr. . Carmen Simona Sbarna Psihoterapeut Specialist

 • 17

  Asistent Farmacist - Sect.1, 5, 6

  Angajam Asistent Farmacist cu sau fără experienta. Pentru detalii puteți suna la tel. .

 • Angajam asistent medical generalist

  Clinica AVE CLINIC angajează asistent medical generalist. Cerințe: Studii corespunzătoare postului; Competențe în utilizarea calculatorului în special cunoașterea programului SIUI; Constituie un avantaj permisul auto categoria B; Se oferă: Un loc de muncă plătit în funcție de implicare; Bonusuri in functie de performanță; Mediu de lucru plăcut, în continuă expansiune.

 • 2

  ANGAJAM - Medic Diabet Zaharat, Nutritie si boli metabolice

  Centrul Medical Jad Healthcare Life cauta medic specialist cu minima exprienta in domeniul si drept de libera practica, in vederea incadrarii in regim cu plata sau si cu contract CASMB pentru specialitatea Diabet zaharat, nutritie si boli metabolice. Cabinetul este situat in Policlinica Apusului, Sectorul 6, cu acces rapid la mijloace de transport. Date de contact pentru informatii suplimentare la telefon sau

 • Angajare medic neurolog

  Medic neurolog pentru contractul cu CASMB, sediul este in sectorul 6, Drumul Taberei

 • 48

  operator recepție

  Ne căutăm colega serioasa, comunicativa, cu zâmbetul pe buze, implicata & responsabila. Nu avem cerințe speciale doar - sa zâmbești mult si des - sa știi sa comunici pozitiv cu un client - sa dai explicații cat mai clar, diplomat si empatic - sa prinzi repede cu ce ne ocupam noi - sa dorești sa crești pentru ca avem nevoie de oameni pe care ne putem baza si pe care ii si prețuim in consecință.

 • 1

  Asistent medical

  Laborator de analize medicale cu sediul in Bucuresti sector 6 Cartier Militari angajeaza asistent medical generalist sau de laborator pentru recoltare de analize.

 • 3

  Angajam optometrist lucrător comercial sect6

  Angajam optometrist lucrator comercial pt cabinet de optica medicala in sectorul 6 Se cere seriozitate, abilități excelente de comunicare si de relaționare cu clienții, experiența in vânzări obligatorie. Se ofera pachet salarial atractiv bonusuri pt performanța discount pt tine si familia ta la achiziționarea de produse din portofoliul firmei noastre prime de sarbatori contract de munca pe perioada nedeterminata Trimiteti cv NUMAI pe whatsapp la nr de tel din anunt.

 • 3

  Angajam asistent medical

  Cinica Cristina Medical, situată în București, Sector 6 angajează asistent medical generalist sau student în an terminal la Școala Postliceala de Asistente. Se considera un avantaj permisul auto categoria B și cunoștințe în utilizarea calculatorului.

 • Medic geriatru pentru colaborare de lunga durata!

  Dorim colaborare de lunga durata cu medic geriatru full sau part-time. Salariu atractiv, program flexibil. Detalii la telefon

 • 5

  Colaborare medic stomatolog

  Cabinet stomatologic situat in sector 6,Drumul Taberei cauta medic stomatolog care stie sa abordeze corect medical urgente si sa finalizeze tratamentul.Programul cabinetului este non stop(inclusiv si pe timpul nopti,in ture)+weekend Pentru colaborare este nevoie de SRL/PFA

 • 2

  Colaborare medici specialisti neurologie, psihiatrie,cardiologie, oncologie

  Ambulatoriu de specialitate doreste colaborare medici specialisti neurologie, cardiologie, oncologie, psihiatrie (CASMB)

 • Angajam asistent medical

  Clinica stomatologica angajează cu norma întreaga-asistent medical generalist cu experienta Conditii: absolvent de studii de Asistent Medical(facultate sau scoala postliceala) cunoștințe teoretice solide cunoștințe medii de MS Office personalitate calda, empatica, orientata către pacient bune abilități de munca în echipa capacitate de organizare și planificare a sarcinilor Experienta anterioara in domeniu este obligatorie! Oferim: salariu motivant bonusuri periodice în funcție de performanta un mediu în care îți poți depăși limitele și dezvolta abilitățile de comunicare un colectiv unit,concentrat pe îngrijirea pacienților care ne trec pragul clinicii Te așteptăm în echipa noastră! Va rugam C.V.-urile pe whatsapp!

 • 1

  Asistenta medicală

  Fii parte din echipa de asistente medicale a Clinicii EXCEDENT! Trimite CV-ul tau pe adresa si hai sa facem pacientii sa zambeasca! Atributii: * asista medicul stomatolog si pregateste pacientii si materialele pentru tratamentele efectuate. * pregateste, intretine si sterilizeaza instrumentarul si echipamentele medicale * noteaza manoperele efectuate in fisa clinica si electronica. Competente necesare: * absolventa a unei scoli de asistente medicale ( diploma si aviz de libera practica) * indemanare, organizare, atentie distributiva, punctualitate. * spirit de echipa, comunicativitate * cunostinte PC CV trimis pe mail va fi actualizat cu asteptari financiare minime pentru un program de 7 ore/ zi, 5 zile/saptamana.

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Bucuresti

Localități

Sector-6
Salvează căutarea