Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Medicina umana Bucuresti Sector-6

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 4

  Vand laborator de tehnica dentara complet utilat, mobilier si aparatura in perfecta stare de functionare.

 • 5

  Centru Medical (ambulatoriu de specialitate) sector 6 doreste colaborare (1/2 norma in contract cu CASMB) medici specialisti in domeniile: -recuperare medicala -psihiatrie -cardiologie -boli interne -ginecologie -ORL -gastro-enterologie -oftalmologie Conditii necesare - liber de contract cu CAS pe ambulatoriu - PFA,PFI,SRL

 • 15

  Angajam asistenta medicala pentru camin de batrani - cu posibilitate de regim intern. Mediu placut si conditii foarte bune. Salariul 500 E - 700 E. Sunati la numarul de telefon afisat sus, in dreapta anuntului.

 • Nu exista taxe sau comisioane! Angajatori din Marea Britanie selectioneaza si angajeaza urmatoarele categorii de personal in domeniul medical,persoane cu virsta cuprinsa intre 26-49 de ani : -Ingrijitoare persoane la domiciliu si in azile de batrini . -Infirmiere si infirmieri. -Asistente medicale si asistenti medical cu PIN in Marea Britanie. -Ingrijitori sociali. Se cere: - Pentru toate categoriile de personal experienta in domeniul pentru care aplicati de cel putin 1 an de zile. -Limba engleza incepind de la nivelul B1 pina la nivelul C1(se vor sustine interviuri cu colegii nostri). -Pentru unele pozitii carnet auto obligatoriu. -Dorinta de a lucra in aceste domenii de activitate o lunga perioada de timp. -Seriozitate. -Pentru a aplica va rugam sa aveti un Cv cu foto in limba engleza cu toate locurile de munca in ordine descrescatoare ,doua referinte de la ultimele doua locuri de munca pentru candidatii care lucreaza sau au mai lucrat in Marea Britanie. Se ofera: -Contracte de munca pe perioada nedeterminata(cu perioada de proba legala aferenta fiecarui post in parte). -Salariul este in functie de experienta fiecarui candidat si de postul pentru care aplica pornind de la 8,92 Lire pina la 18 Lire pe ora. - Suport pe toata durata perioadei de recrutare din partea colegilor nostri multilingvi. -Cazare asigurata sau nu in functie de postul pentru care candideaza fiecare candidat. Pentru detalii suplimentare va rugam telefonati la numarul de telefon: ,de luni pina vineri in intervalul orar 9.00-18.00.Multumim! Succes!

 • Romania - Doctors from non-EU countries. Minimum costs. If you're interested, we are waiting for your CV (in English with all your skills, with personal mobile, e-mail address and photo attached), for the interview. Contact: Email:

 • Asistent medical cu experienta, administrez vaccin antigripal. 50 lei/ injectie. Nu am eu vaccinul!!! Tel 0768362201.

 • Asistent medical cu experienta efectuez: injectii,perfuzii,pansamente, etc.,orice sector.

 • 2

  Clinica sector 6 cauta urgent asistenti medicali part time /full time pe recoltare și ginecologie. Se accepta si pensionari si elevi an terminal

 • Caut job part time, sunt asistent medical principal in prezent lucrez in ture in spital.

 • Endo laser folosit putin la cca 10 operatii de varice

 • Administrez tratament prescris de medic la domiciliul dv. Bucuresti + iF Perfuzie- 100 lei 250 ml Perfuzie -150 lei 500 ml Injectii i.v. - 70 lei Injectii i.m. - 50 lei Injectii s.c. - 50 lei Masurare functii vitale - 50 lei Masurare glicemie - 70 lei Montare branule - 50 lei Montare sonda nazo- gastrica -70 lei Montare sonda urinara - 80 lei Ingrijire plagi, pansamente, toaletare, pansamente - 60 lei Vaccinuri de orice fel- 50 lei Schimbare pungi colostoma- 100 lei Administrare calmante, vitamine - 70 lei Ingrijiri escare - 70 lei PRECIZEZ CA TRATAMENTUL PROPRIUZIS SI MATERIALELE SA LE AIBA PACIENTUL! NU DERANJATI INUTIL! Puteti sa imi lasati pe wapp problema pe care o aveti si timpul in care sa o rezolvati, iar de restul ma voi ocupa eu!

 • 1

  Laborator de tehnică dentară cu punctul de lucru în zona AFI MALL COTROCENI angajează tehnicieni dentari cu experiență pentru următoarele posturi : - scanare-design Exocad - ceramist brand Ivoclar. Condiții de lucru și interumane plăcute. Așteptăm CV-urile/mesajele dumnevoastră împreună cu câteva fotografii din experiența de lucru. Mulțumim.

 • Fast Medical Service SRL angajează Medic specialist PSIHIATRIE Adresa sediului Aleea Compozitorilor nr.22 Drumul Taberei Contact 0740 178 747

 • Cabinet Pure Smile Dental cauta medic stomatolog colaborator pentru preluarea unei ture . Necesar : certificat vizat, malpraxis, cod parafa Srl/pfi/cmi Experienta minima Portofoliu de pacienti constituie un avantaj Nu se lucreaza cu asistena. Plata procentual Cv-urile se pot trimite pe adresa : contact @puresmiledental. ro

 • Cabinet medical medicina de familie angajeaza medic de familie in regim full-time. Se ofera conditii avantajoase si salariu motivant. Cabinetul este situat in zona Prelungirea Ghencea Cartierul Latin. Pentru stabilirea unui interviu cva rugam sa ne contactati la telefon .

 • Cerințe: - Studii de specialitate in domeniile optometrie/optica medicala. - Experienta in domeniu . - Cunostinte PC. - Profesionalism, organizare, abilitati bune de comunicare. Responsabilități: - Efectuarea consultatiilor optometrice : testarea vederii pentru determinarea dioptriei, aparatura medicala de ultima generatie. - Prescrierea retetei de ochelari de vedere. - Vanzarea produselor si serviciilor in magazinul de optica si oferirea de consultanta de specialitate clientilor in vederea alegerii produsului optic dorit.

 • Centrul nostru(situal in sectorul 6, Bucuresti) isi mareste echipa de profesionisti si este in cautare de 2 terapeuti specialisti pe terapie ABA si specializati in logopedie(psihopedagogie speciala). Prima conditie este ca aceste persoana sa iubeasca foarte mult copiii, lucrul cu acestia si sa aibe o latura ludica dezvoltata sau innascuta. sa fie dornice sa lucreze cu copii diagnosticati cu tulburari pervazive, sa fie creative, dinamice, diponibile de a lucra cu copiii atat la centru cat si la domiciliul acestora: psihologi debutanti in psihoterapie sau psihologie clinica cu atestat de libera practica si cu 1-2 ani experienta in lucrul pe copii cu nevoi speciale: autism, ADHD, sindromul Down (atestat clinician sau psihoterapeut) sau psihologi debutanti, proaspat absolventi ai unei faculatati de psihologie sau psihopedagogie speciala cu diploma de licenta/adeverinta care sa fi efectuat ore de practica psihologica sau voluntariat in cadrul centrelor de recuperare de acest tip de minim 1-2 ani. Se asigura formare profesionala sub indrumarea coordonatorilor avizati, supervizarea cazurilor, spatiul si materialele necesare cat si portofoliu de clienti Cerinte: Acreditare la colegiul psihologilor este obligatorie(atestat de libera practica psihoterapie/logopedie/psihologie clinica) Acte de functionare juridica active: Cabinet individual/cabinete asociate/societate civila proferioanala/pfa experienta de cel putin 1-2 ani in evaluarea/psihoterapia copiilor cu nevoi speciale Detinerea unui atestat de libera practica ca psiholog avizat de COPSI constituie un avantaj domiciliul in sectorul 6, 5 sau limitrof(Chiajna, Rosu, Domnesti, Bragadiru) constituie un avantaj Astept Cv-urile voastre sau canidaturile pe mail: sau ma puteti contacta telefonic la nr. . Carmen Simona Sbarna Psihoterapeut Specialist

 • Îngrijesc batrani...in București la domiciliu de Luni pana Vineri. Am experienta in domeniu medical 10 ani plus...recomandari. Rog seriozitate!

 • Am 29 ani..tănară, serioasă, am experiență în ingrijirea bătrâniilor. Am terminat Școala Post.Liceala "Carol Davila" în domeniu de Kinetoterapie. Fac masaj medical sau de relaxare și totodata kineto...depinde de preferințele fiecăruia. Am răbdare, mila de fiecare. Doresc să îngrijesc bătrânii ... cu cedare locuință în București ... bătrânii va rămâne pana la deces în locuință. Am și dovada, de alte familii... Am mai lucrat și la alții bătrâni.

 • 1

  Laborator de analize medicale din Bucuresti, Drumul Taberei, in cadrul Policlinicii Cetatea Histria angajeaza persoana serioasa si responsabila, ca angajator oferim seriozitate maxima. Locatie stabila, job full time/part time, salariu avantajos. Contact: Mediclin A&M SRL CV pe E-MAIL 0214135570 www.Mediclin.ro

 • Salveaza cautarea