Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Medicina umana Bucuresti

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Puteti trimite CV pe adresa de e-mail si putem fi contactati la numere de telefonsauVa multumim!

 • SCOALA PARTICULARA DIN SECTORUL 1 ANGAJEAZA ASISTENTA MEDICALA Postul este disponibil incepand cu luna septembrie,. CANDIDATUL IDEAL Persoana calda, primitoare, iubitoare de copii, vesela si pozitiva. DESCRIEREA JOBULUI - Triererea copiilor de dimineata; - Mentinerea legaturii cu parintii, atunci cand este cazul; - Mentinerea relatiei cu firma de catering (supervizarea intocmirii meniului); - Supervizarea a tot ceea ce presupune sanatate si igiena in cadrul scolii; - Utilizare pachet windows office; - Alte activitati administrative; DESCRIEREA COMPANIEI Scoala particulara, localizata central. MENTIUNI - Salariul si beneficiile se stabilesc in urma interviului; - Reprezinta un avantaj experienta cu copiii; - Avizul de libera practica este obligatoriu! Va rugam sa atasati CV-ul dvs. sau sa sunati la numarul de telefon din anunt.

 • Centrul de sanatate pediatrica Iuvokids, situat in Bucuresti ( str Grigore Ionescu nr 20, sector 2) cauta colaboratori in regim full time/part time, absolventi de Psihologie/Psihopedagogie Speciala. Experienta constituie un avantaj in terapie: comportamentala, psihologica, dezvoltare personala, logopedie. Esti o persoana entuziasta si vrei sa aduci zambete pe chipul copiilor cu intarziere si tulburari in dezvoltare si doresti sa te perfectionezi in domeniul analizei comportamentale, atunci astept CV-ul tau la Detinerea de PFA sau cabinet individual de psihologie constiuie un avantaj. Contact :0720770707

 • Angajez instructor pilates reformer program flexibil. Pregatire ANEFS sau cursuri pilates.

 • Îți dorești un job stabil, profesând că asistent stomatologie într-un mediu mai mult decât profesionist, tehnologizat, plăcut și cu servicii de ultima generație? Căutăm oameni încrezători, dornici să învețe, empatici, atenți la detalii, dar mai ales devotați unei cariere în acest domeniu. Dacă te-am convins, te invităm să ne cunoaștem în cadrul unui interviu!

 • Îti doresti un job stabil, profesând ca asistent stomatologie într-un mediu mai mult decât profesionist, tehnologizat, placut si cu servicii de ultima generatie? Cautam oameni încrezatori, dornici sa învete, empatici, atenti la detaliii. Te invitam sa ne cunoastem în cadrul unui interviu! Trimite CV-ul la adresa de e-mail: , sau suna-ne la 0724.78.66.22.

 • Angajam Agent Vanzări Ce calități trebuie să ai ? -Să îți placă să comunici și să deții o putere de convigere -Să fi o persoana dornică de a învăța lucuri noi -Să fi dornic de a obține rezultate și cel mai important să nu renunți ușor Descrierea jobului: -Prezentarea și promovarea produselor -Activitate de teren -Închidere de contracte cu persoane fizice Dacă te-am convins, asteptăm CV-ul tău la adresa de mail:

 • Iti doresti un job stabil, profesand ca asistent stomatologie intr-un mediu mai mult decat profesionist, tehnologizat, placut si cu servicii de ultima generatie? Cautam oameni increzatori, dornici sa invete, empatici, atenti la detalii, dar mai ales devotati unei cariere in acest domeniu. Ne dorim colegi care stiu sa lucreze in echipa, dar mai ales care doresc sa faca parte din familia noastra! Atentie! Zambetul este obligatoriu! Daca te-am convins, te invitam sa ne cunoastem in cadrul unui interviu! Te asteptam pe www.PiataStomatologica.ro sau la

 • Ai nevoie de o asistenta in echipa ta? Vrei sa nu mai primesti CV-uri de la persoane care nu au pregatirea necesara? Intra pe www.PiataStomatologica.ro si posteaza gratuit anuntul tau! Acesta este portalul dedicat stomatologiei, portal plin de colaborari pentru tine!

 • Cerințe: Căutam oameni încrezători, dornici să învețe, empatici, atenți la detalii. Experienta in stomatologie este un plus, dar nu este obligatorie. Condiții: Asistenta medicala care sa detina Autorizatie de libera practica valabila; Îți dorești un job stabil, într-un mediu cu oameni profesioniști, tehnologizat și cu condiții de muncă excelente? Oferim program de lucru in ture, 40 ore pe saptamana, carte de munca. Responsabilități: Atributii specifice fisei de post: - asistarea medicului pe parcursul desfasurarii actului medical; - pregatirea cabinetului, a instrumentarului si materialelor necesare pentru fiecare pacient; - pregatirea si completarea fisei pacientului dupa fiecare interventie; - sterilizarea instrumentarului medical; Dacă te regăsești în descrierea de mai sus, te invităm să trimiți un CV actualizat pe adresa de e-mail sau să ne contactezi la numărul de telefon 0724786622.

 • Îti doresti un job stabil, profesând ca asistent stomatologie într-un mediu mai mult decât profesionist, tehnologizat, placut si cu servicii de ultima generatie? Cautam oameni încrezatori, dornici sa învete, empatici, atenti la detalii, dar mai ales devotati unei cariere în acest domeniu. Mentiuni: Daca te-am convins, te invitam sa ne cunoastem în cadrul unui interviu! Trimite CV-ul la adresa de e-mail: jobs@istoma. ro, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp!

 • Dăm startul angajărilor! Căutăm receptioneră medicală. Cadidatul ideal este o persoană cu atitudine pozitivă, proactivă, cu studii medii absolvite și cunoscătoare de limba engleza nivel mediu Experiența anterioara nu constitue un criteriu de eliminare Responsabilităti: - preia pacientul de la intrarea în clinică confom protocolului - dă dovadă de calm, discreție, empatie - efectueaza programări și reprogramări - cunoștințe minime de excel

 • Cerințe - bune abilități de comunicare; - minime cunoștințe de operare pe calculator(Excel); - gestionare eficientă a fluxului de pacienți; - aspect prezentabil; - experiență minim 1 an pe recepție; - multitasking; - rezistență la stres; - ușor adaptabilă; - cunoștințele de limba engleză reprezintă un avantaj. Atributii: - întâmpina pacienții, identifică cerințele și oferă informațiile necesare; - înregistrează, programează și ține evidența pacienților; - răspunde la apelurile telefonice; - alte activități specifice recepției; - se prezintă în mod agreabil și adoptă un compartament adecvat. Daca te-am convins, te invitam sa ne cunoastem în cadrul unui interviu! Trimite CV-ul la adresa de e-mail: jobs@istoma. ro, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp!

 • Azil de batrani NOU Bucuresti angajeaza:asistenti medicali,infirmiere,ingrijitoare 0722402297

 • Camin pentru ingrijire persoane varstnice din Voluntari,Chitila si Mogosoaia,angajaza urgent asistent medical generalist calificat, cu/fara experienta. Se ofera:conditii avantajoase de munca,program flexibil,numai de zi,masa asigurata,o paine pe zi,se deconteaza transportul in limita legala,contract de munca pe durata nedeterminata,salariu net peste 1900 lei.

 • Cautam persoana PASIONATA si BINE PREGATITA, cu formare pe NUTRITIE, dispusa la colaborari stabile, pe termen lung Oferim posibilitatea sa lucrezi intr-un mediu placut, in dezvoltare, in clinica dotata cu cele mai noi si performante echipamentein domeniul esteticii corporale si faciale. www.skinmedspa.ro 0733 98 33 91

 • Tehnician dentar cauta colaborare cu medici stomatologi. Metalo ceramica 110ron Semi 3.4 ceramica 90ron Waissar ceramica 80 ron Zirkon 250 ron Asiguram curier. ALEX Pentru mai multe detalii si preturi rog contact!

 • Angajam brancardier cu s-au fără experiență pentru ambulanța

 • angajam asistenti medicali : generalisti ,radiologie ;operatori calculator.

 • Laborator dentar sector 5 angajam tehnician dentar pt protetica fixa. Zona 13 septembrie

 • Salveaza cautarea