Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Medicina umana Cluj

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Cautam MEDIC PSIHIATRU-pt clinici din Suedia(Mariestad,Lidkoping,Falkoping,Skovde) Cautam solutii pt medicii care doresc aceste posturi si au familii,si ar dorii sa mute cu familia in Suedia. Se va gasii locuinta (care sa corespunda in fc de nr de persoane si de cerinte)+sprijin pt loc munca /sot,sotie+scoala sau gradinita copii. Tot ce va fi necesar,pt ca medicii care lucreaza la noi sa fie multumiti din toate punctele de vedere. Salariul ca medic specialist ,intre 65000-75000 SEK(coroane suedeze)..31000-36000 RON! Program lucru..08,00-17,00/luni-vineri. Garda ,1 noapte/2 saptamani 1 week end/2 luni. OBLIGATORIU-ENGLEZA!!! Se vor face cursuri de lb suedeza,platite de angajator!

 • Pozitie : Asistent Medical Tara : Germania harta_politica_Germania Locatie : Leonberg, Stuttgart, München Pozitii disponibile: 30 Locul de munca: Clinica si Centre de Ingrijire SalariuEuro net lunar in functie de orele lucrate pentru Asistent Medical fara Recunoastere in GermaniaintreEuro NET lunar pentru Asistentii Medicali cu Recunoasterea in Germania, Ce ofera Angajatorul : Perioada contractului: nedeterminata, se lucreaza in mai multe clinici sau centre de ingrijire, nu se garanteaza ca veti lucra in aceeasi clinica sau centru de ingrijire pe perioada contractului, Angajatorul obtine Recunoasterea Diplomei in Germania pentru Asistentii Medicali Se lucreaza in medie 40 de ore pe saptamana, Asigurari sociale, Asigurari medicale, Ore suplimentare , Concediu platit, Bonusuri- prime de concediu, Cazare oferita de angajator in apartamente: Daca se imparte un apartamentEuro cu utilitati incluse Apartament cu 1 camera: 540 Euro cu utilitatile incluse Apartament 2 camere : 700 Euro cu utilitatile incluse Conditii de recrutare: Obligatoriu: Diploma de Asistent Medical Generalist Cunostinte minimum B1 la limba Germana Fara abateri de la lege sau sanctiuni la locul de munca

 • Angajăm asistentă de stomatologie care să facă parte din echipa noastră profesionistă. Căutăm o persoană devotată, pregătită să asigure, alături de restul echipei, cea mai bună experiență pentru pacienții noștri. Atribuțiile postului: - Să asiste medicii în cadrul manoperelor de stomatologie. Să cunoască instrumentarul, să fie pregătită să ofere materialele necesare medicilor. - Să asigure măsurile de asepsie / antisepsie în cabinetele stomatologice. - Să pregătească pacientul preoperator. - Alături de medic, să creeze o atmosferă plăcută pacientului. Oferim: - Un pachet salarial atractiv. - Un mediu plăcut și o echipă primitoare. - Posibilitatea de creștere a salariului în viitor. *Mai multe detalii privind fișa postului vor fi discutate în cadrul interviului.

 • 21

  Echipa Eurosanclinic te cauta! Esti tehnician maseur si doresti sa lucrezi intr-un mediu profesionial si armonios, alaturi de noi si pacientii nostri?! Contacteaza-ne! Clinica Eurosan este situata in Cluj-Napoca, str. Aleea Nectarului nr. 8, si este o clinica privata de Recuperare Fizica si Psihica. Daca sunteti interesati va rugam sa trimiteti Cv-ul dumneavoatra pe adresa de e-mail: sau sa sunati la numarul de telefon 0364.267.902/ 0773.996.048.

 • 1

  Program : Luni - Vineri 08:00 - 16:00 Posturi disponibile - 2 (Februarie 2021) Candidatul ideal Absolvent studii superioare: Facultatea de farmacie. Abilitati de comunicare si relationare. Respectarea eticii si deontologiei profesionale.

 • Cautam Asistente Medicale,Moase si Doctori Specializare Oncologie pentru Germania

 • Caut loc de munca in domeniul kinetoterapiei sau măcar un cabinet unde sa pot face practica/voluntariat . Precizez ca nu am experiența,dar sunt dornica sa învăț cât mai multe in acest domeniu. Dacă aveți vreun post vacant sau acceptați și voluntariate, nu ezitați sa îmi lăsați un mesaj. Mulțumesc !

 • Poziție :Medic Generalist (Medicina de Familie) Tara :Franța france Locație:Nordul Frantei (localitate de 10.000 de locuitori). Poziții disponibile: 1 Locul de munca:Azil Salariu : 3300 Euro net lunar+ garzi Ce oferă Angajatorul Perioada contractului: permanenta, Contract de practicien contractuel (4+10% + 3.300€ net + garzi (impozitul este la sursa din ianuarie, de aceea e mai mic); Cazare asigurata de angajator, Se lucreaza in medie 39 ore pe săptămâna, Beneficiați de Asigurări Sociale, Beneficiați de Asigurări Medicale, Acces la Schema de Pensie, Concediul de odihna anual este de 30 de zile, Condiții de recrutare: Obligatoriu: Diploma de Medicina Generala si Diploma de Medic Specialist Certificat de Conformitate de la Ministerul Sănătății Cunostinte avansate de limba franceza scris si vorbit Eligibil de a va înscrie la Ordinul Medicilor din Franța Fara abateri de la lege sau sancțiuni la locul de munca

 • Poziție :Medic Specialist Ginecologie Tara :Franța france Locație:Nordul Frantei (localitate de 32.000 de locuitori). Poziții disponibile: 1 Locul de munca:Spital public de 800 de paturi Salariu : 3300 Euro net lunar+ garzi Ce oferă Angajatorul Perioada contractului: permanenta Contract de practicien contractuel (4+10% + 3.300€ net + garzi (impozitul este la sursa din ianuarie, de aceea e mai mic); Cazare asigurata de angajator, Se lucreaza in medie 39 ore pe săptămâna, Beneficiați de Asigurări Medicale, Acces la Schema de Pensie, Concediul de odihna anual este de 30 de zile, Condiții de recrutare: Obligatoriu: Diploma de Medicina Generala si Diploma de Medic Specialist Certificat de Conformitate de la Ministerul Sănătății Cunostinte avansate de limba franceza scris si vorbit Eligibil de a va înscrie la Ordinul Medicilor din Franța Fara abateri de la lege sau sancțiuni la locul de munca

 • 2

  Poziția: Medic Rezident Psihiatrie Infantila Tara: Suedia harta_politica_Suedia Locație : Västervik, Poziții disponibile: Locul de munca: Spital Public Salariu brut : 35 000 SEK / lună,Salariul minim pe parcursul primelor 6 luni de angajare, în timp ce vă așteptați să vi se acorde licența. După șase luni va fi de 40.000 SEK / lună. După aceea, medicii participă la revizuirile salariale anuale. Ce oferă Angajatorul : Perioada contractului: nedeterminata , Vizita în Suedia , costurile de transport și cazare sunt finanțate de angajator. Curs de limba suedeza de 6 luni, sprijin financiar în timpul cursului (suma este subiect de negociere) Ajutor informal în timpul cererii de licența suedeza pentru a practica, supravegherea procesului, Asistenta pentru integrare (asistenta in înregistrarea la autoritatea fiscala, deschiderea contului bancar etc.) Asistență în găsirea școlii / grădiniței pentru copii Asistenta în organizarea relocarii si căutarea unui apartment Se lucreaza în medie 37,5 de ore pe săptămâna, Asigurări sociale, Asigurări medicale, Cazare asigurata de angajator plătita de candidat Bilet de avion plătit de angajator Concediu plătit Condiții de recrutare: Obligatoriu: Diploma de Medic Generalist Cunostinte avansate de limba engleza scris și vorbit Capacitatea de a lucra atât independent cat și dintr-o echipa multidisciplinara Fara abateri de la lege sau sancțiuni la locul de munca Ce trebuie sa faceți??? Pasul 1: – Ne trimiteți cv-ul in limba engleza completat, si o poza cu dvs Consimtamant Pornind de la definitia legala data de art. 4 alin. 11, din Regulamentul 679/2016, consimtamantul reprezinta: "orice manifestare de vointa libera, specifica, informata si lipsita de ambiguitate a persoanei vizate prin care aceasta accepta, printr-o declaratie sau printr-o actiune fara echivoc, ca datele cu caracter personal care o privesc sa fie prelucrate". Aplicand va dati consimtamantul de a va procesa datele cu caracter personal pentru obtinerea unui loc de munca.

 • 11

  Farmacie in Cluj-Napoca, angajeaza farmacist, asistent farmacist si farmacist diriginte. Pentru detalii, sunati la 0723-764029.

 • Dorim o colaborare temporara cu medici de familie pt inlocuire la concedii.

 • Recrutam pentru Germania urmatoarele specializari cu limba germana nivel B1,asistenti,si B2 Doctori: Asistenti Medicali Radiologie Asistenti Medicali Spital si Care Home Moase

 • Absolventă UMF Cluj, specializarea Balneofiziokinetoterapie și recuperare medicală , caut un loc de muncă în domeniu. Telefon: email:

 • 3

  Se cauta medici specialisti si asistenti medicali generalisti in Suedia. Cerinte: - limba engleza la nivel mediu/avansat - diploma de specialitate - experienta relevanta in domeniu. Se acorda tot suportul in vederea relocarii in Suedia. Salarii incepand de la 5000 Eur net, in fucntie de experienta fiecaruia.

 • 16

  Echipa Eurosanclinic te cauta! Esti asistent medical si doresti sa lucrezi intr-un mediu profesionial si armonios, alaturi de noi si pacientii nostri?! Contacteaza-ne! Clinica Eurosan este situata in Cluj-Napoca, str. Aleea Nectarului nr. 8, si este o clinica privata de Recuperare Fizica si Psihica. Daca sunteti interesati va rugam sa trimiteti Cv-ul dumneavoatra pe adresa de e-mail: sau sa sunati la numarul de telefon 0364.267.902/ 0773.996.048.

 • 3

  Clinica Medicala CARDIOMED SRL angajeaza ingrijitor cladire-persoana harnica si activa pentru curatenie si dezinfectie in clinica medicala, fara experienta, fara calificare, norma intreaga sau partiala ( 8ore/zi sau 4 ore/zi) . Cerinte obligatorii: manualitate, determinare.atentie la detalii.Oferim salariu atractiv.Selectia se face pe baza de CV + Interviu, va rugam transmiteti CV pe adresa de mail : cristina.giurgiuman @ cardiomedcluj.ro, iar persoanele selectate vor fi contactate telefonic pentru prezentarea la interviu.

 • 1

  Clinica Medicala CARDIOMED SRL angajeaza asistent medical generalist- norma intreaga 8 ore/zi cu manualitate si experienta(obligatorie) la sala de mici interventii, cu responsabilitati de asistare medic (steril, nesteril), sterilizare si pregatire instrumentar, recoltare analize. Cerintele postului sunt: experienta, seriozitate, manualitate, cunostinte de operare pe calculator.Oferim salariu atractiv.Selectia se face pe baza de CV + Interviu, va rugam transmiteti CV pe adresa de mail cristina.giurgiuman @ cardiomedcluj.ro, iar persoanele selectate vor fi contactate telefonic pentru prezentarea la interviu.

 • Asistent farmacie cu 40 de ani experienta, caut loc de munca.Cunosc foarte bine partea de receptura dar si vanzare/consiliere pacienti.Telefon : .

 • Salveaza cautarea