Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Sortează după:
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Medicina umana Ilfov

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 2

  Angajez Farmacist- Asistent de farmacie

  Absolvent studii superioare: Facultatea de farmacie-farmacist/asistent de farmacie; Certificat de membru al Colegiului Farmacistilor, vizat pe anul 2022; Sa detii bune abilitati de comunicare si relationare; Cunostinte de Microsoft Office; Sa ai empatie, receptivitate, atentie si energie; Sa oferi ajutor, pasiune, zambet, implicare si respect;Pachet salarial motivant,bonusuri,program 6ore/zi.

 • Angajam infirmiera/ingrijitoare batrani cu/fara calificare

  Angajam femei serioase la ingrijire persoane adulte si varstnice in cadrul unui camin de batrani din Pipera. Cautam personal numai in regim intern, nu la ture. Asiguram cazare, masa si contract de munca, cu salariu negociabil. Puteti suna sau lasa mesaj si pe Whats up la nr. .

 • Angajam infirmiera interna

  la camine de batrani si persoane cu dizabilitati din Pipera. Oferim salariu negociabil, atractiv, incepand de la 3.500 lei pana la 4.500 lei, plus sporuri in functie de experienta in domeniu si disponibilitatea persoanei interesate. Asiguram contract de munca, cazare si masa, bonusuri, posibilitate marire dupa cateva luni. Cerinte: experienta, persoane sanatoase, apte de munca, loiale si miloase. Program intern (adica se sta cazat la locul de munca), cu liberele legale. Nu acceptam ture de 2 cu 2 saptamani.

 • Cautam colaborator fizioterapeut

  Ne marim echipa! Cautam fizio-kineto-terapeut cu experienta pentru a lucra cu contract de colaborare (2 ore/ 2-3 zile/ saptamana) sau cu contract de munca, program part-time (4 ore/ L-V), cu un grup de bunicuti tare simpatici! Mediu de lucru placut, program flexibil. Toate detaliile colaborarii sau angajarii se ofera telefonic. Oferim si solicitam seriozitate!

 • 2

  Angajam asistente medicale

  Camin de batrani din Corbeanca, Ilfov, angajeaza: - asistent medical generalist - program 8 ore/ zi, 5 zile/ saptamana. Esti o persoana vesela, comunicativa, dornica de a invata si a te dezvolta profesional si iubesti oamenii? Atunci esti candidatul ideal!! Experienta anterioara de lucru intr-un camin de batrani constituie un avantaj insa nu este o conditie obligatorie pentru angajare! Se incheie contract de munca, se asigura salariu + bonuri de masa. Oferim si solicitam seriozitate!!!

 • 5

  Angajam asistenti medicali cu experienta.

  Camin de batrani, angajeaza asistenti medicali cu experienta. Pentru mai multe detalii va rugam sa sunati la nr de tel 0724661462 Multumim!

 • Angajez protezist cu sau fără experienta pentru laborator de tehnica dentara.

  Angajez protezist cu sau fără experienta pentru laborator de dentara situat la Piața Iancului lângă stația de metrou.

 • Închiriez post de lucru în laborator de tehnica dentara situat în zone centrală

  Închiriez post de lucru în laborator de tehnica dentara curat, utilat modern situat la Piața Iancului lângă stația de metrou.

 • Angajăm asistentă medicală - Centrul Premium Senior

  Centrul de îngrijire și recuperare Premium Senior caută asistentă medicală. La centrul nostru veți fi tratată cu respect, căldură și interes, într-un centru premium, cu servicii de îngrijire și recuperare de calitate, program de activități diverse. Masa personalului este asigurată. Pentru mai multe detalii, salariu, întrebări suplimentare, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: . Vă așteptăm cu drag să ne faceți o vizită!

 • Angajăm infirmieră calificată - Centrul Premium Senior

  Centrul de îngrijire și recuperare Premium Senior caută infirmieră calificată. La centrul nostru veți fi tratat(-ă) cu respect, căldură și interes, într-un centru premium, cu servicii de îngrijire și recuperare de calitate, program de activități diverse. Masa personalului este asigurată. Centrul nostru se află în orașul Popești-Leordeni. Pentru mai multe detalii, salariu, întrebări suplimentare, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: . Vă așteptăm cu drag să ne faceți o vizită!

 • Angajam Kinetoterapeut

  Ne marim echipa! Daca esti interesat de o colaborare pe termen lung, te asteptam in echipa noastra. Suntem in cautare de Kinetoterapeut, cu experienta in aplicarea procedurilor de fizioterapie, aplicarea protocoalelor de kinetoterapie si cunostiinte in domeniul terapiilor manuale (masaj terapeutic). Experienta in masajul bebelusului, si recuperarea pediatrica reprezinta un avantaj. Ce oferim? Comision avantajos, zile legale libere, weekenduri libere, program flexibil, oportunitatea de dezvoltare profesionala, desfasurarea activitatii intr-un mediu placut si primitor. Trimite-ne CV-ul tau la adresa de e-mail sau si te contactam noi.

 • 1

  Angajam kinetoterapeut

  ANGAJAM KINETOTERAPEUT cu experienta, in Otopeni pentru camin de batrani privat. Angajam si persoane din provincie. Cazare si masa asigurate in conditii bune Sunt necesare: Studii de specialitate; Are aviz de liberă practică/certificat de membru vizat; Abilități de comunicare, răbdare, empatie si respect față de vârstnici; Punctualitate si implicare in lucru în echipă cu medicul centrului, asistenții medicali si personalul suport. Plata corecta si la timp, masa asigurata, contract de munca. Acces usor. Rugam seriozitate, post pe termen lung. Salariu motivant. - Liliana 

 • Angajam medic familie

  Angajam medic de familie în Bragadiru/Ilfov clinica Onix Optim centru medical. Dorim colaborare full time prin contract de munca sau PFI ,SRL. Specificam ca avem pe listă deja pacienți și în special avem mulți copii.

 • 16

  Asistent medical camin batrani

  Angajam asistent medical pentru camin de batrani situat in Mogosoaia,Ilfov Cerinte: minima experienta in domeniu,seriozitate Beneficiu: salariu atractiv cu posibilitatea rapida de crestere,program de lucru flexibil Contact 0730281234

 • Caut medic Stomatolog URGENT!!!!

  Suntem o clinica stomatologica,foarte aproape de zona Dristor,Bucuresti Bulevardul Ramnicul Sarat nr 19.Ne dorim sa colaboram cu un medic stomatolog pasionat,dedicat si motivat,capabil sa ofere servicii stomatologice de calitate pacientilor nostri si sa aiba abilitati excelente de comunicare si relationare,sa fie orientat spre pacient si sa aiba o atitudine proactiva si pozitiva.Cerinte minim 5-6 ani in protetica dentara!!!

 • ARENA GROUP - Analist calitate - Compartiment controlul calitatii

  Cerințe: Studii superioare de specialitate ( chimie, inginerie chimica, farmacie) finalizate, minim 1 an experienta in specialitate Condiții: Program 7:00- 15:30 Responsabilități: Efectu ză n lizel fizico-chimic în ved rea v rificării calit tii produselor medicamentoase sau a studiilor d stabilit t , cu resp ct rea principiilor GMP;

 • 2

  Kinetoterapeut

  Caminul de batrani Ciprian si Iustina (S.C. DRAGO BUSINESS CONCEPT S.R.L.) recruteaza KINETOTERAPEUT cu sau fara experienta. Aplica procedurile de kinetoterapie si masaj, in vederea recuperarii medicale, conform prescriptiilor medicului. Forma de colaborare poate fi cu contract individual de munca sau cu contract de prestari servicii. Program de lucru flexibil: 8 ore/zi, 5 zile/saptamana. Remuneratie atractiva.

 • 1

  Tehnician masaj, kinetoterapeut

  Angajam terapeut (maseur, kinetoterapeut) absolvent al unui curs de masaj sau facultate de kinetoterapie; persoana sociabila, cu atitudine deschisa si pozitiva, cu abilitati de comunicare si relationare. prezenta placuta cu dorinta de perfectionare continua. Descrierea jobului: efectuarea terapiilor de masaj corporal sau facial acordarea sprijinului clientilor in alegerea celei mai potrivite terapii * program de lucru o zi da si una nu, iar duminica liber Beneficii: -salariu motivant plus comisioane in functie de incasari -conditii foarte bune de munca, salon si dependinte personale, produse si aparate profesionale,

 • 8

  Angajam asistenta medicala / asistent medical otopeni

  ANGAJAM ASISTENTA MEDICALA / ASISTENT MEDICAL cu experienta, in Otopeni pentru camin de batrani privat. Angajam si persoane din provincie. Cazare si masa asigurate in conditii bune Sunt necesare: Studii de specialitate; Are aviz de liberă practică/certificat de membru vizat; Abilități de comunicare, răbdare, empatie si respect față de vârstnici; Punctualitate si implicare in lucru în echipă cu medicul centrului, kinetoterapeutii si personalul suport. Plata corecta si la timp, masa asigurata, contract de munca. Acces usor. Rugam seriozitate, post pe termen lung. Salariu motivantAcceptam si barbati. - Liliana

 • Psihiatrie

  Clinică din Popesti-Leordeni angajează medic specialist Psihiatrie full time/ part Time în contract cu CAS Ilfov. Program de lucru foarte flexibil.

 • Salveaza cautarea