Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Menaj si ingrijire persoane Disponibil din: Nan-nan-nan

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Servicii medicale/îngrijiri la domiciliu 24/24 -tratamente injectabile/perfuzabile(injecții,perfuzii) -sondaj vezical -tubaj digestiv evacuare(clisma) -toaletare plagi(rani,escare)și pansare -suprimarea firelor suturate (scos de fire) -toaletare partiala/totala,schimbat de pampers,bărbierit, tuns. -toaletarea și schimbarea recipientului pentru colonostoma (anus contra naturii) -lavaj auricular (spălături și scoaterea dopurilor de ceara din urechi) - recoltare probe biologice (analize) -măsurarea parametrilor fiziologici (tensiune,puls,temperatura) -supraveghere pacient 24/24h în spital cât și la domiciliu -consult doctor la domiciliu -transport asigurat de ambulanță indiferent de gradul de dificultate -educație pentru sănătate -recuperare balneofiziokinetoterapie (reeducarea mobilității pacientului imobilizat la pat, recuperare post operatorie,întreținerea musculara) -abonament lunar de vizita 1-2zile pe saptamana Pacientii pot beneficia de tratament la domiciliu in urma unui consult:medicul de familie,medic curant la externarepe baza de reteta,scrisoare medicala,foaie de externare. Pretul tratamentului variază în funcție de schema se tratament,durata și locația pacientului.,include consumabile (seringi,ser fiziologic,glucoza,branule,vata ,spirt,etc)și minimul medicamentelor de urgenta(miofilin, algocalmin,hidrocortizon, etc) Orar:24/24.Telefon:

 • 1

  Doamna serioasa îngrinesc batrîni la domiciliul lor

 • 1

  Bună ziua, caut loc de muncă în oraș Buzău în domeniul menaj, îngrijire bătrâni și copii. Am experienta în toate domeniile, cine este interesat de serviciile mele ma poate contacta cu încredere la nr de telefon afișat în anunț. Cer și ofer seriozitate maxima.!

 • Cămin de bătrâni BIOCASANOVA situat în cartierul Troian, str Posada, nr52B, clădire moderna pe 3 nivele-750mp, complet utilata și dotată la standarde europene, cu licență, teren în suprafață de 1110mp și complet ocupat cu bătrâni. Prețul este: 350.000euro. NEGOCIABIL!!!

 • Sunt un bărbat de 40 ani cu o lungă experiență demonstrabilă în îngrijirea persoanelor învârstă și caut de muncă ca îngrijitor persoane învârstă de preferință bărbați de regim intern 24 m/24 în orice sector din București. În delunga mea activitate am muncit la cazuri cum ar fi :AVC, diabet, scaun cu rotile, amputație picior, imobilizați la pat. Știu să gătesc, curățenie, administrare medicamente, igiena personala e.t.c Sunt un om foarte responsabil, educat, curat fără vicii și cu cazierul curat. Cei interesați ma pot contacta pt mai multe informații despre mine. Vă mulțumesc.

 • Centru de îngrijire persoane vârstnice din Bragadiru, jud. Ilfov, angajează îngrijitor/ infirmier full time/ part time/ intern, femei/bărbați. Telefon programare interviuri .

 • 8

  Muncă legală și sigură în Austria în domeniul îngrijirii / Se cere limba germană începător / Turnus de 14 - 21- 28 de zile / Transport pe cont propriu sau cu firmă recomandată de noi .Telefon :

 • Prestez servicii de menaj la domiciliul clientului ,curatenie,calcat ,spalat ,ma puteti contacta la nr de telefon

 • Sunt un bărbat de 40 ani și caut de muncă ca îngrijitor persoane învârstă de preferință bărbați de regim intern 24/24 în orice sector din București sau oriunde în țară .Am muncit în acest domeniu o lungă perioadă de timp având o bună experiență demonstrabilă și cu referință. În delunga mea activitate am muncit cu cazuri cum ar fi : avc, diabet , cancer , scaun cu rotile , amputație picior și imobilizați la pat.Știu să gătesc , curățenie , administrare medicamente , igiena personală , etc.Sunt un om foarte responsabil , educat , curat , fără vicii , clinic sănătos și cu cazierul curat.Cei interesați mă pot contacta pentru mai multe informații.

 • Doresc sa ajut familii care au nevoie o data sau de doua ori pe săptămână de ajutor în gospodărie....spălat,călcat,curățenie generala ,chiar si mâncare.

 • Va propun o colaborare ce are ca scop dezvoltarea, motivare, calificarea sau recalificarea dumneavoastra. * CURS Bona - 450 lei + 60 lei taxa de examen Compania "Structural" ofera: - cursuri acreditate de ANC, MEN, MIMM; - obtinerea unui certificat de absolvire/calificare cu recunoasterea la nivel national cat si international in Uniunea Europeana; - pregatire profesionala alaturi de lectori cu experienta profesionala si practica; - desfasurarea cursurilor atat offline, online cat si la sediul companiei dumneavoastra; - cele mai mici preturi de pe piata. Va stau la dispozitie pentru orice nelamuriri, detalii cat si pentru o oferta adaptata nevoilor dumneavoastra.

 • Sunt un bărbat de 40 ani si caut de muncă ca îngrijitor persoane învârstă de preferință bărbați de regim intern 24/24 în orice sector din București sau oriunde în țară. În delunga mea activitate am muncit cu peroane ce au avut anumite afecțiuni de sănătate: avc ,diabet , scaun cu rotile amputație picior și imobilizați la pat. Știu să gătesc , curățenie ,administrare medicamente ,igienă personală , e.t.c.Sunt un om educat ,curat ,responsabil ,fără vicii , clinic sănătos și cu cazierul curat .

 • Sunt un bărbat de 40 ani cu o experiență demonstrabilă în îngrijirea persoanelor învârstă și caut de muncă ca îngrijitor vîrstnici de preferință bărbați de regim intern 24/24 în orice sector din București. în delunga mea activitate am lucrat cu cazuri cum ar fi: AVC, diabet, imobilizați la pat, scaun cu rotile, amputație picior. Știu să gătesc, curățenie, administrare medicamente, igiena personală, e.t.c. Sunt un om educat, curat, responsabil, fără vicii, clinic sănătos și cu cazierul curat. Cei interesați mă pot contacta pt mai multe informații despre mine.

 • 4

  - program de - luni -vineri - program lucru : 9-18.00 - supraveghere batrana telefon contact

 • Bună caut de lucru in domeniul curățeniei, hoteluri, grădinițe, școli, spitale

 • Echipă de 2 fete harnice și serioase cu spirt de observație, atitudine pozitivă oferim servicii de curățenie de întreținere sau în totalitate în garsoniere,apartamente după renovare și case +la cererea clientului oferim și servicii de călcat la prețuri avantajoase! Soluții si ustensile personale sau ale clientului! Rog si ofer seriozitate!!

 • 1

  Bună caut să fiu bonă pentru copilul tau in casa ta 24/24 sunt o doamna serioasă și cu experiență in cazul care vreți să plecați dacă vă interesează contactați ma se poate pe termin îndelungat .

 • 1

  caut loc de muncă, in domeniu curățenie, spălat vase, manipulat marfă, sau orice domeniu, îi rog pe cei ce nu oferă de muncă să numai deranjeze inutil!

 • Doamna serioasa 51 ani , cu experienta 13 ani in afara tarii (ingrijire persoane cu probleme de sanatate , ) caut un loc de munca .Constanta ,Eforie nord ,Agigea ,Techirghiol .

 • Doresc să lucrez ca bonă, precizez că am experiență de 7 ani de zile,am un băiețel de aproape 2 anișori,pot avea grijă la domiciliul dvs sau la al meu.Am 29 de ani,nu fumez și nu consum alcool!Rog și ofer seriozitate

 • Salveaza cautarea