Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Ingrijitori batrani Buzau

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 3

  Îngrijesc batrani la domiciliul lor. Program 6...8 ore/zi Administrare tratamente...masa..igiena..menaj ușor. În BUZAU.

 • Caut persoana pentru îngrijirea permanenta a unui bătrân care în prezent suferă de arterita și i se va amputa un picior.Postul solicită prezenta permanenta.Domiciliul este in comuna Vernești, localitatea Buzău.Oferta salarială se discuta la telefon.

 • 1

  Casa de batrani cu sediul in Italia (zona Siciliei Geraci Siculo provincia di Palermo) , angajeaza o persoana ( femeie )cu varsta pana in 45 de ani . Cerintele postului : sa stie sa gateasca , sa ii placa lucrul cu batranii , sa aiba spirit de echipa si sa fie o persoana empatica , responsabila si foarte serioasa. Cer si ofer maxima seriozitate . Nu este necesara cunoasterea limbii , se invata pe parcurs. Penttu alte detalii puteti suna la :

 • 1

  Caut femeie fara obligatii cu varsta cuprinsa intre 45 - 60 ani, pentru ingrijire permanenta(interna) a unei persoane de gen feminin de 37 ani cu handicap, in orasul Buzau sau in localitatea Limpezis. Se asigura locuinta, masa si un salariu. Mai multe relatii la telefon :

 • 1

  Localitatea Buzău la.bloc. Postul solicita prezenta permanenta.Apartament dotat cu centrala termica. Jobul presupune, menaj usor, achiziția produselor necesare la nevoie, socializare, asistență la administrare medicatie. Timpul liber 4 ore pe zi la alegere dimineata ori dupa amiaza si 2 zile complete pe lună. Persoană care necesită sprijin are 84 de ani , sufera de alzheimer,se deplasează independent, foloseste toaletă, execută mici treburi caznice. Apartamentul are sistem de supraveghere în zonele esențiale. Oferta salarială se discuta după vizualizare la fața locului. Rog sunați zilnic 14-20. Nu raspund la sms uri. Se cere: - Experiență în domeniu - Nefumătoare - Disponibilitate imediată Se oferă: - Compensație salariala - Mediu facil / profesional de muncă - Cazare, masă și utilități gratuite

 • 6

  Misiune:  Asigură sub responsabilitatea asistenților medicali, îngrijire de prevenire, întreținere, educație pentru sănătate și relațional pentru a păstra sau restabili continuitatea vieții, bunăstarea și autonomia pacientilor. Principalele activitati:  Participați la întâmpinarea pacientilor și al familiei acestora;  Însoțirea pacientului în actele vieții de zi cu zi (toaletă, pansament, hrană, continență, deplasare)  Participarea la dezvoltarea, implementarea și evaluarea proiectelor de sprijin personalizate  Prin distribuirea delegării și administrarea tratamentelor prescrise  Ajută asistenta medicala pentru distribuirea si administrarea tratamentelor prescrise  Observarea stării de sănătate și a comportamentului social și relațional al pacientilor  Transmite și raportează observații orale și scrise pentru a menține continuitatea îngrijirii  Întreținerea, curățarea și depozitarea materialelor specifice domeniului său de activitate  Observarea funcționării corespunzătoare a instrumentelor și dispozitivelor medicale Abilitati si competente:  Toleranță, disponibilitate și dinamism, empatie și bunăvoință  Adaptarea la schimbări  Respect absolut pentru secretul informațiilor referitoare la pacienti Salariul brut: 1521 euro Bonus functional: 48.92 euro Bonus de duminica (2 duminici/luna) Bonus de vechime(+3 luni vechime): 80 euro Cazarea este gratuita timp de 6 luni

 • 2

  Caut interna pentru un batran în Candesti jud Buzau rog seriozitate

 • 2

  Îngrijesc batrani la domiciliul lor Am experiența 7ani în domeniu Îngrijire batrani Și Recomandare . Administrez medicamente...menaj ușor...masa..igiena. ..tot ce ține de îngrijire. Program 6/8 ore pe zi. 16 mil../luna fara sambata si duminica. 18 mil/Și Sambata și Duminica (jumatate din program..4ore) În BUZAU...oraș Buzau. Telefon:

 • 1

  Ofer ingrijire unei doamne varstnice la domiciliul nostru din ramnicu sarat. Suntem familie serioasă,trecuta de 40 ani, înțelegători si responsabili.

 • 3

  doresc sa angajez femeie,serioasa,daca se poate vara vicii(fumat....)pentru ingrijire persoana cu handicap(fata),in mediu rural (25Km de Buzau),sau in Buzau la bloc.Informatii suplimentare la telefon

 • 3

  îngrijesc bătrâni, copii,persoane cu dizabilitati. Rog și ofer seriozitate.

 • Salveaza cautarea