Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Menaj si ingrijire persoane Buzau

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 2

  Cautam o persoana disponibila Pt ingrijire a unei doamne varstnice, culta ,cu probleme mici de sanatate din Buzau . Program permanent Sau part time ,Se ofera conditii de cazare si salariu f bun !

 • 4

  Angajez femeie interna serioasa pentru treburi casnice in casa(vila) si in curte pe raza jud Buzau. Se ofera salariu, camera de dormit si mancare. Oferta salariala se va discuta dupa vizita la fata locului.

 • 5

  Caut o doamna disponibilă sa locuiască la țara in județul Buzău , pentru îngrijirea bunici . Masa , cazare și salariu .

 • 3

  Restaurant central, cu vechime de 11 ani pe piata buzoiana angajeaza femeie de serviciu, program flexibil, salariul motivant

 • 3

  Îngrijesc batrani la domiciliul lor. Program 6...8 ore/zi Administrare tratamente...masa..igiena..menaj ușor. În BUZAU.

 • 8

  Angajam FINISATORI/ DULGHERI/ FIERARI CU EXPERIENTA- pentru fabrica de constructii din Buzau. Se cere: - experienta in domeniu si calificare - citit planuri. Se ofera: salariu motivant + tichete de masa (400 lei) + alte sporuri. Program de lucru: 8h/zi. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul .

 • Caut persoana pentru îngrijirea permanenta a unui bătrân care în prezent suferă de arterita și i se va amputa un picior.Postul solicită prezenta permanenta.Domiciliul este in comuna Vernești, localitatea Buzău.Oferta salarială se discuta la telefon.

 • 1

  Casa de batrani cu sediul in Italia (zona Siciliei Geraci Siculo provincia di Palermo) , angajeaza o persoana ( femeie )cu varsta pana in 45 de ani . Cerintele postului : sa stie sa gateasca , sa ii placa lucrul cu batranii , sa aiba spirit de echipa si sa fie o persoana empatica , responsabila si foarte serioasa. Cer si ofer maxima seriozitate . Nu este necesara cunoasterea limbii , se invata pe parcurs. Penttu alte detalii puteti suna la :

 • 2

  Caut loc de muncă part-time disponibile 4-6h urgente ca bonă sau menajeră. Aștept mesajele în privat.

 • 1

  Caut femeie fara obligatii cu varsta cuprinsa intre 45 - 60 ani, pentru ingrijire permanenta(interna) a unei persoane de gen feminin de 37 ani cu handicap, in orasul Buzau sau in localitatea Limpezis. Se asigura locuinta, masa si un salariu. Mai multe relatii la telefon :

 • Caut sa lucrez cu jumatate de norma( cca 4 ore pe zi de luni pana vineri) .Pot ajuta o mamica in ingrijirea copilului sau ca si menajera.

 • 1

  Localitatea Buzău la.bloc. Postul solicita prezenta permanenta.Apartament dotat cu centrala termica. Jobul presupune, menaj usor, achiziția produselor necesare la nevoie, socializare, asistență la administrare medicatie. Timpul liber 4 ore pe zi la alegere dimineata ori dupa amiaza si 2 zile complete pe lună. Persoană care necesită sprijin are 84 de ani , sufera de alzheimer,se deplasează independent, foloseste toaletă, execută mici treburi caznice. Apartamentul are sistem de supraveghere în zonele esențiale. Oferta salarială se discuta după vizualizare la fața locului. Rog sunați zilnic 14-20. Nu raspund la sms uri. Se cere: - Experiență în domeniu - Nefumătoare - Disponibilitate imediată Se oferă: - Compensație salariala - Mediu facil / profesional de muncă - Cazare, masă și utilități gratuite

 • 6

  Misiune:  Asigură sub responsabilitatea asistenților medicali, îngrijire de prevenire, întreținere, educație pentru sănătate și relațional pentru a păstra sau restabili continuitatea vieții, bunăstarea și autonomia pacientilor. Principalele activitati:  Participați la întâmpinarea pacientilor și al familiei acestora;  Însoțirea pacientului în actele vieții de zi cu zi (toaletă, pansament, hrană, continență, deplasare)  Participarea la dezvoltarea, implementarea și evaluarea proiectelor de sprijin personalizate  Prin distribuirea delegării și administrarea tratamentelor prescrise  Ajută asistenta medicala pentru distribuirea si administrarea tratamentelor prescrise  Observarea stării de sănătate și a comportamentului social și relațional al pacientilor  Transmite și raportează observații orale și scrise pentru a menține continuitatea îngrijirii  Întreținerea, curățarea și depozitarea materialelor specifice domeniului său de activitate  Observarea funcționării corespunzătoare a instrumentelor și dispozitivelor medicale Abilitati si competente:  Toleranță, disponibilitate și dinamism, empatie și bunăvoință  Adaptarea la schimbări  Respect absolut pentru secretul informațiilor referitoare la pacienti Salariul brut: 1521 euro Bonus functional: 48.92 euro Bonus de duminica (2 duminici/luna) Bonus de vechime(+3 luni vechime): 80 euro Cazarea este gratuita timp de 6 luni

 • 2

  Caut interna pentru un batran în Candesti jud Buzau rog seriozitate

 • Numele meu este Alexandra, am 20 ani, sunt studenta și îmi doresc sa fiu bona. Sunt o persoana calma, de încredere, răbdătoare. Am mai lucrat cu copiii! Aștept mesaje în privat!

 • 3

  Caut femeie servicii menaj pentru o casa, 4 zile pe saptamana. Salariu atractiv.

 • 2

  Îngrijesc batrani la domiciliul lor Am experiența 7ani în domeniu Îngrijire batrani Și Recomandare . Administrez medicamente...menaj ușor...masa..igiena. ..tot ce ține de îngrijire. Program 6/8 ore pe zi. 16 mil../luna fara sambata si duminica. 18 mil/Și Sambata și Duminica (jumatate din program..4ore) În BUZAU...oraș Buzau. Telefon:

 • 1

  Ofer ingrijire unei doamne varstnice la domiciliul nostru din ramnicu sarat. Suntem familie serioasă,trecuta de 40 ani, înțelegători si responsabili.

 • 1

  Caut femeie in vederea ingrijirii unei persoane in varsta , zona Buzau-Zarnesti .Se ofera conditii excelente de cazare si masa .Salariu motivant .

 • 3

  doresc sa angajez femeie,serioasa,daca se poate vara vicii(fumat....)pentru ingrijire persoana cu handicap(fata),in mediu rural (25Km de Buzau),sau in Buzau la bloc.Informatii suplimentare la telefon

 • Salveaza cautarea