Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Menaj si ingrijire persoane Buzau

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Persoana serioasa și cu experienta doresc a avea grija de bătrâni, copii 5 zile pe săptămână, 8 ore pe zi. Contactați-mă cu încredere!

 • 1

  Bună ziua, caut loc de muncă în oraș Buzău în domeniul menaj, îngrijire bătrâni și copii. Am experienta în toate domeniile, cine este interesat de serviciile mele ma poate contacta cu încredere la nr de telefon afișat în anunț. Cer și ofer seriozitate maxima.!

 • 6

  Angajam FINISATORI/ DULGHERI/ FIERARI CU EXPERIENTA- pentru fabrica de constructii din Buzau. Se cere: - experienta in domeniu si calificare - citit planuri. Se ofera: salariu motivant + tichete de masa (400 lei) + alte sporuri. Program de lucru: 8h/zi. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul .

 • Bună ziua. Caut job part time, îngrijit bătrâni, copii, am experienta. Sunt o persoana serioasa, ma puteți contacta cu încredere la nr de telefon . Nu deranjati inutil!

 • 4

  Angajez femeie interna serioasa pentru treburi casnice in casa(vila) si in curte pe raza jud Buzau. Se ofera salariu, camera de dormit si mancare. Oferta salariala se va discuta dupa vizita la fata locului.

 • 3

  Misiune:  Asigură sub responsabilitatea asistenților medicali, îngrijire de prevenire, întreținere, educație pentru sănătate și relațional pentru a păstra sau restabili continuitatea vieții, bunăstarea și autonomia pacientilor. Principalele activitati:  Participați la întâmpinarea pacientilor și al familiei acestora;  Însoțirea pacientului în actele vieții de zi cu zi (toaletă, pansament, hrană, continență, deplasare)  Participarea la dezvoltarea, implementarea și evaluarea proiectelor de sprijin personalizate  Prin distribuirea delegării și administrarea tratamentelor prescrise  Ajută asistenta medicala pentru distribuirea si administrarea tratamentelor prescrise  Observarea stării de sănătate și a comportamentului social și relațional al pacientilor  Transmite și raportează observații orale și scrise pentru a menține continuitatea îngrijirii  Întreținerea, curățarea și depozitarea materialelor specifice domeniului său de activitate  Observarea funcționării corespunzătoare a instrumentelor și dispozitivelor medicale Abilitati si competente:  Toleranță, disponibilitate și dinamism, empatie și bunăvoință  Adaptarea la schimbări  Respect absolut pentru secretul informațiilor referitoare la pacienti Salariul brut: 1521 euro Bonus functional: 48.92 euro Bonus de duminica (2 duminici/luna) Bonus de vechime(+3 luni vechime): 80 euro Cazarea este gratuita timp de 6 luni

 • 1

  Caut loc de muncă part-time disponibile 4-6h urgente ca bonă sau menajeră. Aștept mesajele în privat.

 • 3

  Familie serioasă, caută femeie (preferabil din oraș-Buzău) care să îngrijească persoană în vârstă (femeie, 64 ani) bolnavă de Alzheimer, domiciliată în Buzău (Dorobanți II). Servicii solicitate: igienă corporală/ intimă, hrănire, îmbrăcat, administrare medicamente, SUPRAVEGHERE. Program de lucru: INTERN. Rog seriozitate. Rog sunați doar în intervalul orar 12.00 - 20.00, de luni până duminică. NU RASPUND LA TELEFOANE PRIMITE CU NUMAR ASCUNS SAU LA MESAJE PRIMITE PE TELEFON (SMS). LA MESAJE RASPUND DOAR PE SITE (publi24).

 • 1

  angajez bona cu experienta pt copil 2 ani si 6 luni de luni pana vineri 8.30 - 17, apartamentul se afla in zona dorobanti buzau, salariul este de 1000 ron, mai multe detalii la telefon sau

 • Caut sa lucrez cu jumatate de norma( cca 4 ore pe zi de luni pana vineri) .Pot ajuta o mamica in ingrijirea copilului sau ca si menajera.

 • Numele meu este Alexandra, am 20 ani, sunt studenta și îmi doresc sa fiu bona. Sunt o persoana calma, de încredere, răbdătoare. Aștept mesaje în privat!

 • Localitatea Buzău la.bloc , apartament dotat cu centrala termica. Jobul presupune, menaj usor, achiziția produselor necesare la nevoie, socializare, asistență la administrare medicatie. Timpul liber 4 ore pe zi la alegere si 2 zile complete pe lună. Persoană care necesită sprijin are 84 de ani , sufera de alzheimer,se deplasează independent, foloseste toaletă, execută mici treburi caznice. Apartamentul are sistem de supraveghere în zonele esențiale. Oferta salarială se discuta după vizualizare la fața locului. Rog sunați zilnic 14-20. Nu raspund la sms uri.

 • Îngrijesc batrani la domiciliul lor. Program 6...8 ore/zi Administrare tratamente...masa..igiena..menaj ușor. În BUZAU.

 • 2

  Caut femeie pentru ingrijire femeie in vârstă cu dizabilitati, în orasul Buzau. Asigur cazare și masă și salariu fix. Cer seriozitate.

 • Caut femeie internă pentru ingrijire femeie in varsta cu dizabilitati pentru perioada nedeterminata. Asigur cazare, masă și salariu fix

 • 1

  caut un loc de munca

 • 2

  Caut urgent femeie pentru îngrijirea permanenta la domiciliu a unui bărbat care depinde de carut, imobilizat la pat. Ofer masa si cazare. Judetul Buzau, loc. Pârscov. Mai multe informatii la numărul de telefon 0761764021, Dl. Sava Macovei

 • 1

  Femeie responsabilă și punctuală , caut de lucru in domeniul curateniei( menajera, femeie de serviciu,camerista) in mun Buzau. Am destulă experiență, lucrand in curățenie ,mai mulți ani.

 • As dori un job in domeniu de menaj fac curatenie la hotel si. am si grija de batrani va multumesc mult .

 • Salveaza cautarea