Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Ingrijitori batrani Timis

 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 39

  Întreținere bătrân la țară

  Caut o doamnă maxim 55 ani pentru întreținere bătrân la țară și ajutor gospodărie,la 25 km de Timișoara. Ofer acte pe casă.

 • 8

  Iau bătrâni întreținere in Timișoara.

  Doresc să îngrijesc bătrân sau bătrână contra locuință în Timișoara pentru mai multe detalii la telefon. Rog seriozitate și ofer seriozitate.

 • 1

  Angajam 2 persoane pentru ingrijire batranii azil Germania.

  Angajam 2 persoane pentru ingrijire batranii azil Germania. Necesar experienta ingrijire batrani,spital (diploma,),Limba germana b2, Salar 14-17eu ora,la 170-200ore luna.,Avantaje salariati germani. Posibil sot-sotie,cazare asigurata 250eu luna.,zona Nurnberg. Minim 6-12 luni ,fara comisioane. telef- -informatii.

 • 2

  Servicii medicale și de îngrijire la domiciliu

  Cu toții ne iubim părinții și bunicii și ne dorim să îi ținem cât mai mult aproape de noi. Însă există momente în care îngrijirea vârstnicilor devine o sarcină din ce în ce mai grea. Suntem noi care va sarim in ajutor.DOAR UN TELEFON ȘI VOM FI LANGA VOI NE GĂSIȚI LA SEDIUL NOSTRU IN GIROC INTRE ORELE 10-18 DE LUNI PANA VINERI S-AU LA NUMĂRUL DE TELEFON (ZERO ȘAPTE PATRU DOI ȘAPTE PATRU NOUĂ TREI ȘAPTE OPT)

 • 5

  caut femeie pentru îngrijirea unui domn bolnav

  caut femeie pentru îngrijirea unui domn bolnav de Parkinson

 • 3

  daca esti interesat

  Sunt în căutarea unei DOAMNE serioase, care sa dorească să ajute o persoana cu handicap locomotor in casă, la gătit, menaj, cumpărături, baie, eșire în oraș la doctor sau când este cazul. Preferabil din zona Traian sau din apropiere. Program de lucru de dimineața în jurul orei 8.30-11.30 (3ore zi) , in fiecare zi. Menționez că am și 2 pisicuțe și 2 papagali. Aștept telefon sau mesaje. Rog seriozitate.

 • 6

  Ingrijire persoane la domiciliu Timisoara.

  Infirmiera cu experiența de spital cât și de centru ingrijire seniori,îngrijesc persoane la domiciliu in Timișoara . schimbat pampers, plosca, toaletare totala sau parțiala, schimbat lenjerie, schimbat sonda urinară, administrare medicamente prescrise de medic, ajutor la mâncare, monitorizare funcții vitale, efectuare cumpărături ( supermarket, piața, farmacie), deplasare la medic, plimbare, socializare, etc Dacă doriți o colaborare va așteptat cu drag sa sunați la nr Daniela Facebook Ingrijire Domiciliu Timișoara site web. ingrijiredomiciliu-timișoara.ro

 • 5

  Angajare-Centru Pesroane Varstnice

  Îți dorești un loc de muncă stabil?? Dragelor, ne mărim echipa!!! Dacă ești o persoana empatica energica și cu drag de semenii,lucrezi organizat și ai spirit de echipa?!! Casa Pius,centru de îngrijire peroane vârstnice,angajaza im conditii foarte bune -Infirmiere Salariu atractiv, program flexibil, colectiv si oamenii faini! Pentru detalii,nu ezitați sa ne contactați la numerele de telefon sau .

 • 10

  Angajare

  Îți dorești un loc de muncă stabil?? Dragelor, ne mărim echipa!!! Dacă ești o persoana empatica energica și cu drag de semenii,lucrezi organizat și ai spirit de echipa?!! Casa Pius,centru de îngrijire peroane vârstnice,angajaza im conditii foarte bune -Infirmiere -Femeie de serviciu Salariu atractiv, program flexibil, colectiv si oamenii faini! Pentru detalii,nu ezitați sa ne contactați la numerele de telefon sau .

 • 11

  Servicii medicale/îngrijiri la domiciliu 24/24

  Servicii medicale/îngrijiri la domiciliu 24/24 -tratamente injectabile/perfuzabile(injecții,perfuzii) -sondaj vezical -tubaj digestiv evacuare(clisma) -toaletare plagi(rani,escare)și pansare -suprimarea firelor suturate (scos de fire) -toaletare partiala/totala,schimbat de pampers,bărbierit, tuns. -toaletarea și schimbarea recipientului pentru colonostoma (anus contra naturii) -lavaj auricular (spălături și scoaterea dopurilor de ceara din urechi) - recoltare probe biologice (analize) -măsurarea parametrilor fiziologici (tensiune,puls,temperatura) -supraveghere pacient 24/24h în spital cât și la domiciliu -consult doctor la domiciliu -transport asigurat de ambulanță indiferent de gradul de dificultate -educație pentru sănătate -recuperare balneofiziokinetoterapie (reeducarea mobilității pacientului imobilizat la pat, recuperare post operatorie,întreținerea musculara) -abonament lunar de vizita 1-2zile pe saptamana Pacientii pot beneficia de tratament la domiciliu in urma unui consult:medicul de familie,medic curant la externarepe baza de reteta,scrisoare medicala,foaie de externare. Pretul tratamentului variază în funcție de schema se tratament,durata și locația pacientului.,include consumabile (seringi,ser fiziologic,glucoza,branule,vata ,spirt,etc)și minimul medicamentelor de urgenta(miofilin, algocalmin,hidrocortizon, etc) Orar:24/24.Telefon:

 • 1

  37 ani pocăit la locului cu frica de Dumnezeu caut job part time

  Caut job part Time.urgent de a avea grija de o.batranica la casa sau un om.batran gen cumpărături ieșit afara plimbare supraveghere 3,4.pe.ore pe.zi zona sagului.imprejur cer și.ofer seriozitate.

 • 1

  Angajez infirmieră îngrijitoare

  Angajez infirmieră îngrijitoare pentru îngrijire persoane vârstnice. Acceptăm și fără experiență sau calificare. Oferim calificare la locul de muncă, deoarece colaborăm cu școală de infirmiere acreditată care eliberează diploma de infirmieră. Oferim salariu de 3000 lei net 5120 lei brut pe contract și un ambient plăcut de lucru. Dacă ești o persoană calmă, empatică și îți place să lucrezi cu oamenii, să știi că în colectivul nostru vei fi apreciată. Noi selectăm cu atenție personalul și nu permitem printre noi, angajați care să aibă un comportament agresiv sau apatic.

 • 23

  Ingrijire batrani italia perioade lungi sau inlocuiri

  Angajam personal cu experienta si limba italiana pentru ingrijire batrani in Italia, pentru inlocuire sau perioada lunga.

 • 1

  Caut doamna sau familie ingrijire batrana

  Ofer cazare si exploatarea gradinii si anexelor aferente contra ingrijirii doamna in varsta (77 ani) mobila , la 35 km de Timisoara. Posibilitati si variante multiple si negociabile. Mai multe detalii si informatii , la tel: fer si cer multa seriozitate.

 • 18

  caut femeie pt.ingrijire batrani

  Caut femeie pt.ingrijire batrani care sa locuiasca in Timișoara de preferat zon Iozefin calea Sagului zona Dâmbovița part time. Relatii la telefon

 • Tânăr pocăit de fel.fara țigări alcool caut job. Nu angajez sa se citească bine anunțul

  Caut job part Time.urgent de a avea grija de o.batranica la casa sau un om.batran gen cumpărături ieșit afara plimbare supraveghere 3,4.pe.ore pe.zi zona sagului.imprejur cer și.ofer seriozitate.

 • 1

  Angajam asistent medical infirmier personal curatenie

  Centru privat pentru varstnici angajeaza infirmiera asistenta medicala cu experienta, full time, zona Chisoda. Ești o persoană organizată, disciplinată și atentă la detalii? Se ofera: - contract de munca - salariul motivant - program de lucru in ture - mediu de lucru placut in conditii excelente. Cerințe: - Diploma de calificare în domeniu daca exista - Abilități de organizare și planificare, disciplină, atenție la detalii, empatie, orientare spre nevoile pacientului, atitudine pozitivă, promptitudine în realizarea sarcinilor, seriozitate și responsabilitate, abilități de muncă în echipă, proactivitate, implicare;

 • 9

  Ingrijesc persoane în vârstă

  Intern cu schimb la săptămână cu alta persoană

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Timis
Salvează căutarea