Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Menaj si ingrijire persoane Timis

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Cautam doamna pensionara fara obligatii, pentru a asigura menajul si a locui cu o bunicuta de 90 ani, sociabila, comunicativa, activa, intr-un apartament cu 2 camere, Timisoara. Program intern, constand in pregatirea mesei, curatenie, igiena personala. Se asigura cazare , masa si prima financiara lunara in lei.

 • Cautam doamna pensionara fara obligatii, pentru a locui cu o bunicuta de 90 ani, sociabila, comunicativa, activa, intr-un apartament cu 2 camere, Timisoara. Program intern, constand in pregatirea mesei, curatenie, igiena personala. Se asigura cazare , masa si prima financiara lunara in lei.

 • Caut sa ingrijesc batrani la domiciliu intern sau la 8 ore in Timisoara rog si ofer seriozitate

 • 9

  Societatea INFRA PROMEDICA SRL asigură îngrijirea persoanelor vârstnice la domiciliul acestora Îngrijitorul la domiciliu al persoanelor vârstnice trebuie să aibă următoarele calități: - răbdare, calm și mult respect față de oameni; - comunicarea cu ușurință în relația cu oamenii; - experiență în îngrijirea persoanelor vârstnice; - multă responsabilitate în muncă; - să fie cinstit și corect cu persoanele cu care interacționează; - să dețină minime cunoștințe medicale; - atitudine pozitivă față de oameni. Cerințele minime pentru practicarea meseriei de îngrijitor la domiciliu al persoanelor vârstnice: - cursuri de îngrijitor acreditate de Organismele Naționale sau Europene; - studii medii; - experiența anterioară în meseria de îngrijitor constituie avantaj. Condiții: Locație: TIMIȘOARA Disponibilitate Full time/ Part time Pentru informații suplimentare vă rugăm să sunați la numărul de telefon din anunț.

 • SC CARA PFLEGE TRANS SRL Agentie plasare forta de munca inregistrata la ITM TIMIS Cod Caen 7810 in colaborare cu LEBENSGHÜHL 24 STD Austria dispunem de locuri de munca in sectiunea:Ingrijire Batrani la domiciliu * Oferim contracte de mediere in Romania iar in Austria se lucreaza cu contracte de prestari servicii si contract organizational pus la dispozitie de WKO. * Plata SVS cât și a WKO-ului nu este reținută din salar de catre Agentia din Austria,plățile către aceste instituții revin în sarcina prestatorului. * Numărul de impozitare (Steuernummer) și Declarația de venit anuala (Steuererklarung) revine în sarcina prestatorului de servicii. Cerinte Limba germana mediu, conversational Diploma de calificare (oricare din urmatoarele): > Ingrijire batrani / Infirmieri / Diploma Cruce Rosie / Asistent medical Experienta in domeniu minim 6 luni Seriozitate amabilitate, promptitudine Perioada de lucru Durata sederii la locul de munca este de 28 zile si 28 zile libere. Deplasarea Deplasarea catre locul de munca, atat dus, cat si intors este asigurat de catre agentia de transport din Romania cu care colaboram. Cheltuielile de transport vor fi suportate de catre agentia din Austria. Conditii de plata Plata pentru serviciul prestat este in functie de complexitatea cazului, de calificare si cunoasterea limbii germane. Tarifele pe zi pornesc de la 65 euro pana la 85 euro. - Comision 8% din remuneratie si este retinut direct de catre agentia din Austria la final se turnus - Transport organizat dus-intors de catre agentie si platit de catre familie. Plata serviciilor se va face printr-un cont bancar in euro, deschis in Romania sau Austria,cu o zi înainte de plecare spre tara de destinație sau in ultima zi de lucru. Pe durata desfasurarii activitatii veti avea suport din partea agentiei noastre, cat si din partea reprezentantului nostru din Romania. Detalii si inscrieri la telefon: Luni-Vineri 09: Sambata: 09:00 13:00 Tel :

 • 2

  Persoana fizică : prestez servicii de curățenie generală sau după amenajarea locuinței dumneavoastră! Ofer calitate și prestez servici de bună calitate. În orice spațiu:apartamente ,case ,vile ,birouri etc ! Mă deplasez și în afara localității! Inclusiv dezinfectare împotriva Covid 19 ! Plata la oră sau la lucrare! Rog seriozitate! Pentru mai multe detalii ma puteți contacta la nr de telefon

 • 4

  Persoana fizică : prestez servicii de curățenie generală sau de întreținere Ofer calitate și prestez servici de bună calitate. Mă deplasez și în afara localității! Plata la oră sau la lucrare! Inclusiv dezinfectarea suprafețelor împotriva Covid 19! Rog seriozitate! Mai multe informații la nr de tel

 • Cautam doamna pensionara fara obligatii, pentru a locui cu o bunicuta de 90 ani, sociabila, comunicativa, activa, intr-un apartament cu 2 camere, Timisoara. Program intern, constand in pregatirea mesei, curatenie, igiena personala. Se asigura cazare , masa si prima financiara lunara in lei.

 • Caut doamna in varsta de preferat pensionara, fără obligații, pentru a locui împreună cu o bunicuta de 90 de ani, comunicativa, activa, sociabila, intr-un apartament cu 2 camere in Timisoara. Program intern, constand in companie, preparare mancare, curatenie, igiena personala. Se asigura casa, masa si prime lunare in lei.

 • 8

  Cauti un loc de munca in care sa-ti fie respectate eforturile,sa fii tratat civilizat,sa fii platit conform muncii tale? Noi oferim salariu atractiv si mese, program flexibil,mediu placut si colectiv prietenos. Cautam oameni rabdatori si empatici care sa ingrijeasca varstnici cu sau fara dizabilitati in cadrul centrului nostru. Un minim de experienta in acest domeniu sau un curs de ingrijire persoane varstnice poate constitui un avantaj. Noua,la Casa Fabian, ne pasa atat de angajatii nostri, cat si de clientii nostri. Te asteptam sa ne contactezi trimitand un CV sau sunand la numarul de telefon.

 • Camin de batrani angajam infirmiera.

 • 3

  Caminn de batrani angajam infirmiera.

 • 1

  Angajam doamna pentru curatenie la birouri,program de 4 ore 18-22 de luni -vineri o sambata lucratoare/luna Locatia Calea Sagului,se asigura transport pe ruta: Sp. Judetean , Profi (Liviu Rebreanu) ,Piata Iuliu Maniu , Turist .

 • Normă întreagă, puncte de lucru multiple, mobilitate necesară.

 • 1

  Se ofera: - Salariu motivant. - Bonusuri de performanta. - Posibilitate de asigurare/decontare transport. - Programul este Luni-Vineri de la 5 la 9 (dimineata) - Contract de munca pe perioada NEDETERMINATA. Cerinte: - Seriozitate. - Punctualitate. - Dorinta de munca.

 • 3

  Se ofera: - Programul este Luni-Vineri - Orarul este de 5 la 9 (dimineata) - Salariu motivant. - Bonusuri de performanta. - Posibilitate de asigurare/decontare transport. - Contract de munca pe perioada NEDETERMINATA. Cerinte: - Seriozitate. - Punctualitate. - Dorinta de munca.

 • 5

  Casă de bătrâni din Timișoara(Girocului) angajează infirmiere și femeie serviciu. Pentru detalii, sunați.

 • Caut Bona cu Menaj in Dumbravita. Programul este de luni pana vineri de la 10 la 16:30. In acest timp va trebui luat copilul de 6 ani de la gradinita din Dumbravita, supravegheat, pus la masa, pus la somn si de facut menaj in restul timpului. Se solicita obligatoriu permis de conducere. Salariul se stabileste in urma discutiilor.

 • Salveaza cautarea