Vei fi notificat de câte ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Sortează după:
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Menajere Brasov

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 3

  Caut menajera, necesit ajutor in curatenie, organizarea, intretinerea gospodariei private. Purcareni

  Caut menajera (femeie) serioasa, responsabila, atenta la detalii, cu o buna capacitate de organizare, harnica, buna gospodina, NEFUMATOARE!!. Necesit ajutor la curatenie, organizarea, intretinerea gospodariei (fara animale), privata din Purcareni (15 km Brasov - autobuze directe 610/612 din Brasov). Program liber part time 2-3 zile/sapt., 3-6 ore/zi. Doresc detalii despre dv. (varsta, experienta, mobilitate la adresa). Rog seriozitate!

 • 6

  Caut menajera (f/m) necesit ajutor in curatenie, organizarea, intretinerea gospodariei private.

  Caut menajer-/a (femeie/barbat) serios-/oasa, responsabil-/a, atent-/a la detalii, cu o buna capacitate de organizare, harnic-/a, buna gospodina, nefumator-/are!!. Necesit ajutor la curatenie, organizarea, intretinerea gospodariei (fara animale), privata din Purcareni (15 km Brasov - autobuze directe 610/612 din Brasov). Program liber part time 2-3 zile/sapt., 3-6 ore/zi. Doresc detalii despre dv. (varsta, experienta, mobilitate la adresa). Rog seriozitate!

 • 4

  Urgent! Recrutam personal ingrijitor varstnici program intern

  Agentia Eda din Brasov cauta o persoana pentru postul de ingrijitor varstnici, program intern, 2 weekenduri libere / luna, salariul avantajos Pentru detalii / www.recrutarebrasov.ro

 • 11

  angajez menajera

  Caut menajera serioasa, harnica, responsabila, onesta, atenta la detalii, cu o buna capacitate de organizare, buna gospodina, dedicata si nefumatoare. Daca crezi ca ai aceste calitati, nu ezita sa ne contactezi. Salariul va fi negociat in urma interviului. Se doreste CV + poza. Rog seriozitate.

 • Căutăm o doamnă pentru menaj și pentru făcut mâncare

  Familie cu 5 copii, din complexul Isaran, Tractoru, Brașov, caută o doamnă serioasă, harnică, credincioasă(ortodoxă), pentru a ne ajuta la menaj si făcur mâncare, 5 sau 6 ore pe zi. Remunerație echitabilă. Mulțumesc!

 • 47

  Femeie de serviciu clinica privata

  Clinica privata angajeaza femeie de serviciu.Se lucreaza in doua schimburi in intervalul 7-22.00 (cate 8 h) plus doua samabete pe luna de la 8-13.00. Va rugam sa aplicati prin intemediul anuntului.

 • 39

  Angajam personal curatenie in judetul Brasov

  Firma de curatenie angajam personal pentru magazine si spatii de birouri in judetul Brasov.Pentru mai multe detalii sunati la Telefon: 0368 469 599

 • Ingrijitor copii

  GRADINITA CU PP CASUTA BUCURIEI NR. 11 BRASOV, cu sediul în BRASOV, strada TUDOR VLADIMIRESCU nr. 33, județul BRASOV, organizează concurs pentru ocuparea următorului post contractual, conform H.G. 1336/2022. Denumirea postului INGRIJITOR COPII - 1 post vacant, pe perioadă determinată. Condiţii specifice de participare la concurs: - nivelul studiilor - generale; - vechimea necesară în specialitatea studiilor - 2 ani/ nu se solicită. Data, ora şi locul de desfăşurare a concursului: - proba scrisă în data de 11.10.2023, ora 10.00, la sediul instituției; - proba practică în data de 11.10.2023, ora 11.00, la sediul instituției; - proba interviu în data de 11.10.2023, ora 13.00, la sediul instituției. Data limită până la care candidaţii vor depune actele pentru dosarul de concurs este de ra 12.00, la sediul gradinitei. tel , tel

 • Căutăm o doamnă pentru menaj și ajutor la făcut mâncare

  Familie cu 5 copii, din complexul Isaran, Tractoru, Brașov, caută o doamnă serioasă, harnică, credincioasă(ortodoxă), pentru a ne ajuta la menaj si făcur mâncare, 5 sau 6 ore pe zi. Remunerație echitabilă. Mulțumesc!

 • 21

  Asociatia Centrul de Batrani Casa Daniel recruteaza personal

  Casa daniel angajeaza personal intretinere curatenie

 • Caut menajera part time in Brasov , zona Berzei

  Caut menajera part time in Brasov in zona Berzei

 • Caut menajera

  Caut persoana pentru menaj/curatenie, part-time (maximum o data pe saptamana) in Brasov, zona centrul vechi.

 • 3

  5 to go angajeaza!

  5 to go Piața Sfatului Brașov angajează personal pentru curățenie! Suntem in căutarea unei persoane dinamice, serioase, cu un spirit de observatie foarte bine dezvoltat și comunicativa. Salariu atractiv, mediu de lucru plăcut, program de 8 ore pe zi. Pentru mai multe detalii -

 • Angajm doamna/domnisoara pentru curatenie

  Cautam doamna/doamnisoara pentru curatenie la un sediu de firma, program 8h/zi Mai multe detalii in urma unui interviu.

 • Salveaza cautarea