Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Menaj si ingrijire persoane Brasov

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 5

  Stimate doamne URGENT, URGENT! Firma germana cu sediul in AAachen angajaza urgent,DOAMNA FRANCEZA pt. ingrijire batrana mobila in Belgia.Firma are filiala si in Belgia, Aachen este la 6 km de Belgia. Incepere imediata! Salariul 1800 euro Pt. informatii suplimentare - sau pe Mess! Va rog maxima seriozitate!Multumesc!

 • 10

  Cautam persoana pentru ingrijire bolnava de Parkinson, dependenta total. Acceptam si varianta interna. Oferim si cerem seriozitate. Daca sunteti interesata va rugam sa ne contactati.

 • 2

  Angajez tânără /doamnă sociabilă,atractivă, harnică, fără obligatii pentru menaj si alte servicii casnice unui domn tânăr, cu situație financiară. Rog seriozitate.

 • 1

  Caut fata/doamnă fără obligații din Brașov pentru menaj part time unui domn tânăr cu situație financiară. Rog seriozitate.

 • Societate comerciala angajeaza femeie de servici pentru birouri si hala industriala pentru punctul de lucru Zizinului , nr 121, Brasov. Program 8:00-16:30 Salariu 3000 Ron BRUT (bonuri de masa incluse). Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati la numarul de telefon

 • Angajam Infirmiera/ Ingrijitor pentru Camin persoane vartsnice din Bran . Oferim Salariu foarte atractiv intre treimii-treimiiopsute (oferim program flexibil ) Contract de munca. (Full time / Part time) transport + masa cazare daca este necesar. Necesar sa avest Calificare de Infirmiera./ Ingrijitor . . Cine este interesat sa trimitea CV sau sa sune pe telefon - arata telefon - - . Disponibil mobil de la 10:00 am pana la 18:000 pm

 • Asociatia Centrul de Batrani Casa Daniel angajeaza coordonator centru cu studii superioare in urmatoarele domenii: asistenta sociala, psihologie, stiinte econiomice. Caminul pentru Persoane Varstnice este situat in Sacele. Pentru detalii puteti suna la numarul de telefon: sau trimiteti un CV pe adresa de e-mail:

 • Caut femeie ptr ingrijire bolnav,barbat in varsta de 57 ani,imobilizat la pat.Locatia este in Brasov,centrul vechi.

 • 13

  Stimate doamne, Stimati domni, URGENT, URGENT!!! Firma germana PLh cu sediul in Aachen angajaza urgent cu contract german legal de munca o doamna/domn cu germana sau franceza pt. ingrijire batrana in Belgia. Salariul 1800 Incepere 15 septembrie Pacient: DOAMNAMARIA Data nașterii:1940 Locul de muncă: WELKENRAEDT, -BELGIA Pacienta nu are dementa, persoana draguta si calma.Are soldul fracturat si momentan este imobilizata la pat. 2x pe zi vin infirmierele pt. ingrijire corporala. Nu este necesara munca de noapte, doamna Maria doarme intreaga noapte fara probleme. Nu tine dieta, mananca orice ! Firma va plateste toate contributiile sociale- pensie , sanatate, somaj , accidente. . Se ofera: : Un contract legal de muncă german Asigurare de sănătate germana Asigurare suplimentara de accident pt. strainatate Contribuțiile plătite de angajator: pensie, sănătate și pierderea locului de muncă, asigurarea de șomaj, asigurare VGB și PROVIKMO in caz de accident, plus, desigur asigurare de ingrijire. Toata perioada lucrata este considerata vechime in munca si este luata in calcul la asigurarea pensiei D-voastre Un salariu competitiv. Sprijin individual și asistență pentru fiecare angajat în muncă. Transport gratuit la locul de muncă și înapoi la locul de plecare. Plată lunară în timp util. Durata minima a contractului esta de 2 luni cu opțiunea de reînnoirea contractului.Transport. Contact pt. detalii si informatii: sau MESS. Va rog maxima seriozitate! Va multumesc!

 • 7

  CANDIDATUL IDEAL: - engleză la nivel începător/mediu, conversațional - experiența în munca cu copiii constituie un avantaj - permis de conducere - reprezintă un avantaj, dar nu este obligatoriu - nu exista limita de vârsta pentru aplicanți Descrierea jobului Se oferă: - contract cu familia angajatoare pe 12 sau 24 de luni - permis de rezidenta pe perioadă nelimitată în Marea Britanie - pensiune totală (cazare i masă) - de la 800 lire / lună - netto- în funcție de experiență, orele de muncă și vârsta copiilor cu care puteți lucra și nivelul de engleza Etapele plasării - interviul telefonic sau Skype cu noi - realizare dosar plasare (cazier, adeverința medicala, recomandări, diplome, etc) - interviul telefonic sau Skype cu familia/familiile angajatoare - semnarea contractului cu familia angajatoare se face în Romania înaintea plecării - plecarea in UK la data convenita cu angajatorul Descrierea companiei Grupul de firme INTERNATIONAL WORK& STUDIES / AU-PAIR ROMANIAN INSTITUTE oferă servicii de recrutare pentru angajatorii din străinătate i din România i este acreditată de către Ministerul Muncii. Avem 20 ani de experiență în domeniul recrutării și plasării de personal în străinătate, oferind servicii profesionale, personalizate, clienților noștri, pe toată perioada contractului. - Nu percepem nici o taxa de înscriere și nici un comision înaintea plecării. - Nu este necesar să vă deplasați la sediul firmei. - Se pleacă cu contract pe 12 luni, cu posibilitatea prelungirii lui. Evaluarea cheltuielilor de plecare: - Candidatul trebuie să își asigure cheltuielile de transport spre angajator. - Pe toată perioada șederii în străinătate aveți o persoană de contact în țara de destinație care se ocupă de o eventuală schimbare a angajatorului și de respectarea contractului de către angajator. - Va punem la dispoziție datele de contact din Marea Britanie a clienților noștri ( pentru referințe) - Perioada medie de plasare este de 3 săptămâni Informații suplimentare: Au-Pair Romanian Institute / International Work & Studies Timișoara / Brasov e-mail:

 • Cautam persoane empatice si de incredere, dispuse sa primeasca si sa ofere atentie si afectiune celor mici. Daca iti doresti sa lucrezi ca bona, te asteptam la Agentia KOSTA Contacteaza-ne la : sau inscrie-te aici: https://www.agentiakosta.ro/bone

 • 17

  Casa daniel angajeaza personal intretinere curatenie

 • Pentru detalii va rugam sa ne contactati la nr. 0736926426, in intervalul: L-V, de la 8:00-16:00.

 • 29

  Clinica privata angajeaza femeie de serviciu.Se lucreaza in doua schimburi in intervalul 7-22.00 (cate 8 h) plus doua samabete pe luna de la 8-13.00. Va rugam sa aplicati prin intemediul anuntului sau personal pe strada Oasului nr 16.

 • 2

  Caut bona pentru fetita mea de 2 ani si doua luni. Persoana potrivita trebuie sa fie serioasa, iubitoare cu cei mici, onesta, implicata, punctuala. Daca va regasiti in cele descrise, va rog sa ma contactati la numarul de telefon din anunt sau sa-mi scrieti un mesaj in aplicatie.

 • 1

  Agentia de recrutare Eda ofera servicii de babysitting (bona copii), menaj, ingrijire varstnici. Pentru detalii:

 • 4

  Agentia de recrutare Eda ofera servicii de babysitting (bona copii), menaj, ingrijire varstnici, supraveghetor scolar. Pentru detalii va rugam sa completati formularul de pe site-ul nostru www.recrutarebrasov.ro sau la numarul de telefon

 • 1

  Agentia de recrutare Eda din Brasov cauta persoane pentru ingrijire varstnici, program intern, locatie Brasov

 • Recrutam babysitter pentru 1 familie draguta din Brasov -1 post pt copil de 3 ani si 7 luni, program 6-8 ore de luni pana vineri, centru vechi Relatii suplimentare la telefon sau puteti completa formularul de pe site-ul nostru https://www.agentiakosta.ro/bone

 • Recrutam si plasam bone si personal ingrijire varstnici Relatii la telefon sau pe site-ul nostru https://www.agentiakosta.ro/

 • Salveaza cautarea