Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Menajere Constanta

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  Buna, avem un proiect nou de calatorie cu un motorhome (autorulota de lux) caut o fata energica care vrea sa evadeaza din zona ei de confort pentru sa incepe o aventura imprejurul lumi in camper se poate lucra online si sa descoperim in fiecare zi locatie noi pentru detalii te rog un mesaj cu un nr de telefon de whatsapp mersi

 • 3

  Ofer 2200 lei lunar unei gospodine pentru servicii de menaj, în Cernavoda, program 6 ore, duminica liber. Detalii la tel. .

 • 12

  Menaj una sau doua zile pe saptamana Apartament de serviciu ,2 camere in Constanta zona Euromaterna Salarizarea se negociaza la interviu

 • 7

  Angajez personal ptr restaurant în Eforie Nord la restaurant ,bucatari, ospatari, barmani, spalator vase, muncitori necalificați, ajutori de bucatari, muncitori calificați și necalificați, ofer cazare și masă iar salarizarea este in funcție de meserie și orele lucrate încep de la 2000 la 10000!rog seriozitate!

 • 1

  Caut menajera Constanța! Rog seriozitate. Telefon

 • 2

  Sant o femeie serioasa cu experienta fac menaj calc gătesc am grija de persoane ăn vârstă aș dori 6..ore doar ăn Constanța eu sant zona CET.. ROG SERIOZITATE MERSI (DE LUCRU DE LUNI PANA VINERI ) MERSI.mă pricep sa schimb Peppers fac meditație rănilor insulina atenție medicamente sant cu o răbdare de aur mulțumesc.

 • As dori să lucrez ca angrijitoare de bătrâni sau ..și menaj 6 ore de luni pana vineri numai Constanța. Am o mare răbdare,curata știu sa schimb pempersii gătesc curat călcat asa ca ..nu ve ti regreta mersi.eu..zona CET.

 • 1

  Recrutam menajera pentru curatenie interior/exterior, calcat/spalat, pentru vila in Palazu Mare, in care locuiesc 2 adulti si 2 copii. Program: de luni pana vineri 08:00 -16:00. Cerințe: Persoană serioasă, ingrijita, meticuloasa, organizată, cu spirit de observatie si atentă la detalii, nefumatoare, cu aplecare catre curatenie, interesată de un angajament pe termen lung. Experienta pe post de menajera in case rezidentiale. Condiții: Salariul motivant, in functie de experienta si competente pentru acest post. Se asigura lucuinta separata daca este nevoie.

 • 4

  Angajez Menajeră Techirghiol

 • 5

  Societate angajeaza urgent femeie de serviciu ,birouri si hala cu urmatoarele cerinte : 1- Salariul rezonabil si bonuri de masa ; 2- Experienta relevanta de minim 10 ani in domeniu; 3- conditie medicala si fizica buna,apta de lucrul pe scara sau la inaltime ; 4- Refereinte anterioare ; Se trimite urgent CV ul la sau

 • 1

  Cautam o persoana din loc.Lumina pentru îngrijire doamna de 86 de ani,greu deplasabila datorita unei fracturi la picior. Rugam seriozitate.Detalii la tel.

 • 1

  Cautam o persoana pentru ajutor menaj pentru o virstnica din loc.Lumina,jud.Constanta. Tel.

 • prestez servicii de curățenie, si călcat, apartamente in Constanța disponibila marți ,miercuri si vineri plata la zi

 • Caut femeie cu experienta în curatenie 4 ore/ zi si o zi libera pe săptămâna ptr pensiune 8 camere . Activități : menaj camere, maturat și șters 3 mese terasa, curatat gratar, întins rufe si călcat. Detalii la telefon

 • Ofer servicii de curățenie la domiciliu.Cine are nevoie de curățenie în casă, apartament, garsonieră,de întreținere sau curățenie generală sau curățenie înainte și după turiști mă poate contacta la nr de telefon .Prețul se stabilește în funcție de spațiu și distanța parcursă, eu sunt din Năvodari. Mă deplasez în Tabără, Mamaia Nord, Hanu Piraților.Ofer și cer seriozitate!

 • 1

  Ofer servicii de curățenie la domiciliu, în case,apartamente,garsoniere part time (în timpul meu liber căci eu lucrez în ture și dispun de timp liber).Prețul se stabilește în funcție de spațiu și distanța parcursă, eu fiind din Năvodari. M-aș bucura să găsesc o familie poate chiar din Năvodari,Mamaia Nord, Hanul Piraților cu care să colaborez!Cine are nevoie mă poate suna la nr de telefon și casa lună va avea !

 • 3

  Firma de constructii din Constanta , angajeaza : , tamplar lemn , gipsari zugravi, faintari , instalatori , electricieni ,muncitori necalificati carte de munca permanent salariul intre 2000-4500 lei/luna net in mana ,in functie de calificare si experienta , contract de munca permanent , pentru cei din afara orasului Constanta suportam 1/2 din transport , relatii la tel

 • Caut doamna pt menaj 2 zile pe saptamana, 6 -7 ore pe zi. Ofer 100 lei , in localitatea Cumpăna . Tel

 • 3

  Descrierea jobului: Experienta nu este necesara! Vei lucra pentru o companie ce ofera servicii de curatenie hotelurilor, parcurilor de vacanta si institutiilor din Olanda. Fiind un loc de munca unde vei interactiona si cu turisti, compania pune foarte mare accent pe atitudinea deschisă și prietenoasă a angajatilor sai, pe aspectul ingrijit, pe discretie si profesionalism. Aceastea sunt cele mai importante cerinte pentru a fi angajat! Vei face curatenie in camerele de hotel & parcuri de vacanta. (dormitor, baie, bucatarie) Vei schimba asternuturile si prosoapele, vei face paturile; Aspiri si speli podelele; Cureti spatiile publice din parcurile de vacanta; Cand nu este cerere in domeniul ospitalitatii se face curatenie in birouri, scoli, institutii medicale, asadar este necesar sa fii flexibil! Se lucreaza in ture! Deobicei Luni si Vineri vei lucra in parcuri de vacanta, iar in restul zilelor in hoteluri. Programul de lucru se actualizeaza si se confirma cu o saptamana inainte. CERINTE: AVANTAJ pentru cei ce vorbesc engleza sau spaniola (trebuie sa fie cel putin un vorbitor intr-un grup de patru persoane pentru a facilita comunicarea cu superiorii si pentru ceilalti din grup) AVANTAJ pentru cei ce au permis de conducere (trebuie sa fie cel putin doua persoane cu permis intr-un grup de patru persoane, pentru a conduce masina pusa la dispozitie de companie pentru deplasarea intre locatii) Trebuie sa stiti sa mergeti pe bicicleta (in parcurile de vacanta, va deplasati intre bungalouri folosind bicicleta) Oferim: Contract de angajare olandez Plata saptamanala Cazare la cerere (2 pers/camera; utilitati incluse) Salariu 13,07 euro/ ora brut (cu banii de vacanta inclusi)

 • 3

  Cameristi(e) pentru Olanda - fara lb.engleza pentru 2 din 4 angajati - cu permis de conducere pt 2 din 4 angajati - fara experienta Locatie: zona Limburg Salariu: 13.07 euro brut/ ora (include banii de vacanta 10,5%) Descrierea jobului: Vei lucra pentru o companie ce ofera servicii de curatenie hotelurilor si parcurilor de vacanta din Olanda. Fiind un loc de munca unde vei interactiona si cu turisti, compania pune foarte mare accent pe atitudinea deschisă și prietenoasă a angajatilor sai, pe aspectul ingrijit, pe discretie si profesionalism. Aceastea sunt cele mai importante cerinte pentru a fi angajat! Vei face curatenie in camerele de hotel & parcuri de vacanta. (dormitor, baie, bucatarie) Vei schimba asternuturile si prosoapele, vei face paturile; Aspiri si speli podelele; Cureti spatiile publice din parcurile de vacanta; Cand nu este cerere in domeniul ospitalitatii se face curatenie in birouri, scoli, institutii medicale, asadar este necesar sa fii flexibil! Se lucreaza in ture! Deobicei Luni si Vineri vei lucra in parcuri de vacanta, iar in restul zilelor in hoteluri. Programul de lucru se actualizeaza si se confirma cu o saptamana inainte. Oferim: Contract de angajare olandez Plata saptamanala in cont bancar Asistenta in limba materna Cazare si asigurare medicala contra cost Transport de la cazare la locul de munca, gratuit.

 • Salveaza cautarea