Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Muncitori productie - depozit - logistica Alba Alba-iulia

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 16

  Căutăm personal necalificat pentru fabrica de procesat carne. Citiți tot anunțul! Nu percepem taxe sau comisioane! Nu se cere limba! Nu se cere calificare sau experiența pe domeniu! Oferim un loc de muncă stabil și sigur. Salariile încep de la 11 euro/ ora brut și pot creste semnificativ. Se oferă echipament de lucru gratuit. Se lucrează de luni până vineri, plus 2 sâmbete pe luna. Programul este de 8 ore/ zi și se lucrează în 2 schimburi. Oferim concediu platit Cazarea este 150 euro/ persoana/ lună și se achita la salariu. Sunt camere de 2 persoane, foarte bine amenajate. Oferim asigurare medicala tuturor angajaților. Va ajutăm cu obținerea alocațiilor pentru copii. Se face test covid când ajungeți în Germania. Testul este achitat de către angajator. Organizam săptămânal transport Romania - Germania. Nu achitam și nu decontăm transportul. Se cere (obligatoriu): - cazier curat - condiție fizică bună - seriozitate și punctualitate. Pentru mai multe detalii, ne puteți suna la numărul din anunț.

 • Caut loc de muncă în alba Iulia program de 8 ore

 • 5

  Descriere Oferta de munca in Zatec, Brno, Tachov si alte locati - Cehia. Cautm persoane serioase - barbati, femei si cupluri pentru diferite FABRICI auto in general. Benefici: - salar 100-120kc ora curat + cazare Gratuita si decenta ; + avans saptamanal + posibilitate ore suplimentare +Transport Gratuit din Romania Cerinte: - indemnare, - seriozitate - varsta pana in 48ani Pentru inscrieri ne puteti contacta 0040742530624, Marian.

 • 25

  Fabrică de asamblare cutii din carton si lemn. Experiența în fabrica de productie constituie avantaj. Munca fizica/manuala moderata. PROGRAM LUCRU: SCHIMBUL 1 - 6:00 - 14:30 SCHIMBUL 2 - 14:00 - 22:30 Program: se muncește în 2 schimburi / 8 ore pe zi Salariu: atractiv Detalii la telefon:

 • tastatura operator cnc instare de functionare perfecta pret 130 lei

 • 1

  Sc Trutzi fier forjat SRL angajează șef depozit in Alba Iulia . Experienta minima in vânzări și conducere de echipa , gestiune minima 2 ani ! Orar luni- vineri 8-17! Salariu foarte motivant și pe măsura competentelor. Atribuțiile șefului de depozit: monitorizarea și supravegherea întregii activități a depozitului care asuma: -îndeplinirea obiectivelor propuse de firma -coordonează operațional activitatea din depozit din punct de vedere logistic , și coordonează angajații -urmareste gestiunea produselor , întocmește necesarul -persoana organizata , integra , care pune accent pe etica profesională . Te asteptam alături ! Suntem lideri de piața in domeniul de activitatea !

 • Caut loc de muncă în alba Iulia

 • 7

  PREMIO, angajeaza pentru punctele de lucru din Alba Iulia si Sebes, vulcanizatori cu experienta si muncitori necalificati, pentru calificare ca si vulcanizatori. Persoane serioase si muncitoare din localitatile amintite sau din imprejurimi. Conditii de lucru decente si salarizare atractiva, totul doar pe acte.

 • 8

  Angajam muncitori necalificati barbati,femei, cupluri cu varsta cuprinsa intre 18 si 58 ani. La fabrica de dulciuri. BELGIA- Sint Martens Latem Se ofera Contract individual de munca salariu 1800 euro net luna cazare contra cost in garsoniere se asigura transportul din Romania contra cost chiria si transportul se vor retine din salariu! Program de munca 9 ore zi de luni pana vineri Acte necesare: carte identitae sau pasaport Taxa perfectare acte 150 roni plecari organizate pe data de 15 si 30 ale luni pentru inscrieri sunati la numarul afisat de telefon zilnic intre orele 10 si 19

 • 2

  Sc Trutzi fier forjat Alba Iulia Srl angajeaza sef depozit ! Experienta minima 2 ani in gestiune depozite ,intrari iesiri marfa ..cunostinte minime contabilitate primara ... Supravegheaza activitatea depozitului ,necesarele ,,,livrarile . Firma este lider pe judet in piata de elemente din fier forjat si profile laminate . Coordoneaza toata activitatea depozitului si personalul acestuia! Orar luni -vineri de la 8-17! Salariu incepande de la 3000 lei ! marire pe masural odata cu pregatirea cuvenita 1 Te asteptam !

 • 5

  Depozit in Alba Iulia angajeaza lucrator depozit ! Locatie :Soseaua de centura nr 35 Date contact ; Marius Cazacu Program;luni-vineri 8-17 Salariu motivant ,exhipa tanara si dinamica!

 • 2

  Societate comercial distribuitoare de bauturi alcoolice si nealcoolice angajaza stivuitorist cu atestat. Oferim si rugam seriozitate. Mai multe informatii la tel. .

 • Firma distribuitoare de bauturi alcoolice si nealcoolice angajeaza manipulant marfa. Oferim si rugam seriozitate. Mai multe detalii la tel. .

 • Salveaza cautarea