Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Muncitori productie - depozit - logistica Bucuresti Experienta: Experienta 1-3 ani

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Responsabil achizitii

  Firma productie confectii metalice (metalurgie), angajam responsabil achizitii, pentru punct de lucru in Bucuresti, sector 1. Responsabilitati generale: Primeste necesarul de aprovizionare emis de catre departamentul de productie; Transmite cererile de oferta (în cazul produselor care nu au mai fost achizitionate de companie sau costul existent nu a fost actualizat de mai mult de 12 luni se vor solicita și analiza minim 3 oferte); Negociaza cu furnizorii preturile de achizitie, asigura suport la incheierea contractelor; Informeaza superiorul daca în faza de ofertare sunt necesare de materiale a caror valoare depaseste bugetul alocat; Solicita clarificari departamentului de proiectare-engineering in vederea solutionarii ofertelor tehnice; Intocmeste si urmareste comenzile de aprovizionare import/export; Centralizeaza comenzile de achizitii; Actualizeaza zilnic statusul comenzilor; Se asigura ca sunt emise facturi in momentul livrarii comenzilor lansate; Valideaza facturile de achizitii; Saptamanal, sau ori de cate ori este necesar, trimite superiorului direct centralizarea platilor aferente comenzilor emise; Asigura derularea comenzilor sau dupa caz a contractelor de aprovizionare din import, de la primirea confirmarii de livrare de la furnizorul intern pana la receptia marfii la sediul companiei sau direct la client; Asigura evidenta corecta si completa a tuturor documentelor corespunzatoare achizitiilor desfasurate in conformitate cu legislatia in vigoare si cu procedurile interne; Intocmeste si actualizeaza permanent planul de achizitii al proiectului si se asigura de indeplinirea acestuia in termenele si bugetele stabilite. Beneficii: Program de lucru full-time; Contract de muncă pe perioada nedeterminata; Salariu motivant; Tichete de masa.

 • 2

  Lucrator Atelier Productie Publicitara - pe proiect

  Daca ai experienta in domeniul productiei publicitare si doresti un castig suplimentar, vino in echipa Excelexpo! Iti oferim o colaborare pe proiect in cadrul careia poti obtine castiguri motivante pe perioade scurte de timp. Ne poti ajuta cu: - executare, personalizare si asamblare materiale si diverse standuri publicitare folosind echipamentele din dotare; - montare produse publicitare: colantare - decolantare, aplicare tapet, decorare spatii, autovehicule, asamblare standuri expozitionale la sediul firmei sau la locatia clientilor din Bucuresti. - pregatire colete curier. Beneficii: - remuneratie motivanta negociata pe fiecare proiect in parte.

 • Angajam serigraf personalizari textile

  Ce e de facut : - receptia si pregatirea materialelor in vederea imprimarii - pregatirea si mixarea cernelei serigrafice - pregatirea si realizarea operatiei de imprimare - evidenta stocurilor de materie prima/ site/ filme serigrafice - coordonarea viitoarei echipe de productie din atelierul de personalizare. Cautam o persoana energica, creativa, foarte bine organizata, cu putere de munca, atenta la detalii, cu o atitudine proactiva. Cunostinte si experienta in domeniul serigrafiei minim 1 an. Atelier in zona Theodor Pallady, sector 3. Program 9- 17:30 , cu pauza de masa. SALARIU NEGOCIAT IN FUNCTIE DE EXPERIENTA.

 • Gestionar depozit cosmetice

  Cerinte: Studii medii sau superioare absolvite Operare MS Office-Excel Operare in soft-uri WMS/CRM/ERP sau abilitati pentru invatare Aptitudini generale de invatare, comunicare, atentie la detalii, profunzime. Onestitate, seriozitate, implicare, bun organizator Permis conducere categ.B Responsabilitati : - asigura gestiunea completa a stocului de marfa - factureaza comenzile zilnice sosite pe platformele online B2B sau B2C - listeaza AWB-urile, asigura suport in pregatirea coleteLor, pregateste coletele pentru livrare - asigura pastrarea produselor respectand standardele FIFO - intocmeste NIR-ul, pe baza facturii comerciale ( invoice ) si packing list-ului. - efectueaza receptia fizica,prin numarare. - efectueaza transferul de marfa intre gestiuni - creeaza spatii predefinte/ producator si aranjeaza produsele pe rafturi - gestiuneaza retururile, relatia cu Fan Courier si clientii care nu au primit coletele, sesiseaza reclamatiile. Depozit produse cosmetrice si consumabile mediacale, situat in zona Gara Nord- Piata Victoriei Orar de lucru: L-V 8.30-17.00

 • Gestionar in departament producție

  Candidatul Ideal Calificare ca gestionar sau absolvent de studii medii (studiile superioare sunt un avantaj); Minim 1-2 ani experienta pe o pozitie similara; Cunostinte de operare PC; Persoana organizata, responsabila si asumata; Acuratete, alaturi de o atentie sporita la detalii; Abilitatea de a gestionare volume mari de cereri; Abilitati de gestionare a timpului si abilitatea de a stabili prioritati. Ce responsabilitati vei avea Coordonar a activitatii de livrare pentru produsele din poliuretan din gestiunea proprie catre Depozit pentru preluare si livrare catre clienti; Este responsabil de gestiunea produselor si a ambalajelor pentru produsele finite; Verificarea vizuala a calitatii muncii celorlalte sectii(slefuire si vopsitorie), care realizeaza produsele finite, prin constatarea produselor cu defecte sau impuritati, daca este cazul si intoarcerea lor pe fluxul de lucru in vederea retusarii acestora; Raportarea digitala, printr-o tabelta, in aplicatia proprie a tuturor comenzilor finalizate in ziua respectiva; Responsabilitatea de a avea stocurile corecte (stocul scriptic= stocul fizic/faptic) in aplicatia ERP; Realizarea inventarului de produse si materii prime din departamentul alocat; Ambalarea in cutii a comenzilor pe baza planificarii din acea zi si predarea lor catre depozit; Participa la receptia materiei prime de la furnizori, atunci cand este nevoie; Prelucreaza atat in stocul fizic, cat si in cel scriptic retururile de comenzi urmand procedurile interne de lucru; Responsabilitate privind curatenia si mentenanta instrumentelor/utilajelor din aria sa si a echipei sale de activitate. Ce vei gasi la noi Salariu raportat la piata, in concordanta cu experienta ta, tinem cont de reusitele tale si de determinarea de a-ti face jobul cu placere! Bonuri de masa in valoare de 440 lei lunar; Iti decontam transportul; Integrarea intr-un colectiv profesionist, cu experienta si prietenos; Apa, cafea si sucuri din partea noastra; Posibilitatea recunoasterii internationale avand in vedere tintele companiei!

 • 2

  Proiectant operator la masini cu comanda numerica

  Este o pozitie pentru un candidat entry-level cu profil tehnic sau care a mai lucrat in productie, care vrea sa isi dezvolte abilitatile de proiectare si operare pe un CNC. Cateva responsabilitati ale acestui post -ruleaza repetitiv fisiere standard fie prin trimiterea directa catre CNC-uri, fie prin incarcare directa din CNC-uri alegand din folderele existente; -decupeaza interiorul bazelor, capiteliilor, coloanelor si intervalelor de gard conform fisei de observatie; -aseaza pe CNC-uri blocurile de EPS( polistiren expandat) in vederea rularii programelor selectate conform planificarii; -ofera suport coordonatorilor departamentului de EPS; -transporta catre sectia de reciclare resturile rezultate in urma debitarilor. Hai la interviu!

 • 5

  Ambalator colete magazin online part time

  Cautam ambalator colete cu urmatoarele cerinte: atentie la detalii, persoana organizata si responsabila, abilitati de comunicare. Adresa unde se desfasoara activitatea este: Bulevardul Ghencea, Nr.126-132. Domeniu activitate - Magazin online Cerinte: - atentie la detalii - persoana organizata si responsabila - abilitati de comunicare - bine organizat si bine structurat - rezistent / rezistenta la stres Responsabilitati : - ambalarea in mod corespunzator a coletelor - aranjarea produselor in depozit - verificarea produselor ambalate - participarea obligatorie la inventar o data pe luna - mentinerea curateniei in depozitele societatii / parti comune - pregatirea tuturor comenzilor - ofera suport tuturor colegilor - ambalarea coletelor fara erori livrate catre clienti - mentinerea stocului tampon in depozitele proprii Ce oferim: - program de lucru: L- V: 9.00- 13.00 - salariu atractiv - mediu de lucru dinamic, competitiv, tanar si plin de viata Studii studii medii Detalii suplimentare la Cv-urile se depun la:

 • Vopsitor Industrial

  Angajam o persoana cu experienta in vopsitorie pe partea de productie care sa -Fie absolvent de scoala profesionala sau liceu (profil tehnic constituie avantaj); -Aiba calificare sau experienta de minim 2 ani in vopsirea industriala; -Atentie la detalii; -Bun comunicator si jucator de echipa. Ca responsabilitati: -Isi insuseste si aplica procesele fluxului de productie respectand procedurile de lucru, prin utilizarea adecvata a echipamentelor si a instrumentelor, in conformitate cu matricea de competente aprobata si instruirea efectuata; -Pregateste pentru vopsire suprafetele componentelor si produselor; -Prepara vopseaua conform instructiunilor de lucru si procedurilor in vigoare; -Realizeaza vopsirea componentelor si produselor, respectand planificarea de productie si conform instructiunilor de lucru si procedurilor in vigoare; -Curata echipamentele de vopsire, conform instructiunilor de lucru si procedurilor in vigoare; -Manipuleaza, transporta si depoziteaza componentele, produsele si materialele necesare, conform instructiunilor de lucru, procedurilor in vigoare si a normelor de sanatate si siguranta in munca; Se ofera: -Salariu competitiv, in raport cu experienta ta, tinem cont de reusitele tale si de determinarea de a-ti face jobul cu placere! -Bonuri de masa in valoare de 440 lei lunar; -Integrarea intr-un colectiv profesionist, cu experienta si prietenos; -Apa, cafea si sucuri din partea noastra; -Iesiri trimestriale cu echipa pentru activitati recreative!

 • Angajam Vopsitor

  Ce trebuie sa faci? Trebuie sa vopsești cu pistolul profile decorative arhitecturale. După vopsire, trebuie să le depozitezi pe stive în secția de uscătorie. Munca ta este răsplătită astfel: Salariu fix, renegociat anual; Bonuri de masa de 20 lei/zi; Training intern; Echipament de lucru; Apă și cafea din partea companiei.

 • 1

  Angajam Operator la mase plastice

  Daca ai experienta in injectie sau turnare material si ai mai lucrat in productie pana acum, contacteaza-ne pentru ca ne cautam un operator injectorist cu experienta! Fabricam profile decorative din poliuretan lichid si ne cautam un coleg serios si profesionist, care sa stie sa regleze un utilaj, sa injecteze uniform in matrite si sa participe la receptia materialelor prime. Oferim: Salariu care creste trimestrial in functie de performanta; Bonuri de masa de 20 lei pe zi; Echipament de lucru; Prime de Sarbatori (Craciun si Paste); Apa si cafea din partea companiei; Echipa tanara si profesionista!

 • Montator mobila

  Firma producatoare de mobilier la comanda angajeaza persoane serioase si atente la detalii pentru postul de montator mobilier si prelucrare in atelier. Pt cei interesati va rog trimiteti un msg pe whatsapp la nr de tel

 • 37

  Lucrator in depozit - Bucuresti, sector 5

  Lotizare,manipulare marfuri, incarcare-descarcare autovehicole. Studii min. 8clase; Disponibilitate efort fizic. Beneficii: - salariu net(inclusiv sporurile legale si bonusul lunar de performanta) 3300-3500lei; - tichete de masa 20lei; - decontare transport; - alte beneficii conform politicii salariale(vouchere vacanta, pensie privata, abonament medical).

 • 1

  Angajam operator pod rulant de la sol [podar]

  Societate structuri metalice angajeaza operator pod rulant cu comanda de la sol in Bucuresti Pentru relatii puteti apela la tel 0728975236 sau email :

 • 3

  Operator procesare comenzi magazin online

  Candidatul Ideal Angajam persoana dinamica si flexibila pentru magazin online in functia de operator si consultant vanzari magazin online www.pursehuit.ro (ambalare colete). Descrierea jobului Administrarea si inregistrarea comenzilor plasate in cadrul magazinului online; Pregatirea coletelor pentru expeditie; Comunicarea cu clientele magazinului; Intocmirea AWB-urilor; Intocmirea facturilor; Gestionarea retururilor; Alte sarcini legate de vanzarile online. Locatie in sectorul 3 (Bd 1 Decembrie, program Luni - Vineri 09: ra pauza de masa). Beneficii: Salariu motivant + tichete de masa Contract pe perioada nederminata Descrierea companiei Compania noastră are în portofoliu două magazine online. Unul de accesorii pentru damă și unul cu costume de baie, care oferă o gamă largă de produse la cele mai bune prețuri. Am apărut pe piață în 2014 și până în acest moment am reușit să multumim toți clienții care ne-au ales datorită calității, diversității și prețului fără concurență al produselor comercializate. Echipa noastră este formată din tineri ambițiosi, care sunt mereu la curent cu tendințele în modă.

 • 1

  Asistent tehnician service / mentenanta horeca

  Candidatul Ideal Cautam coleg care sa detina: Minim studii profesionale sau liceale pentru postul de Asistent Tehnician Service. Se asigura pregatire teoretica si practica. Abilitatile tehnice reprezinta un avantaj! Abilitati de rezolvare a problemelor, de a lucra singur si in echipa. Permis de conducere categoria B. Persoana dinamica, deschisa la invatare, dezvoltare si performanta. Flexibilitate, bune abilitati de comunicare. Capacitate mare de a se integra si de a lucra intr-un sistem serios bazat pe calitate. Capacitatea de a intelege documentatii tehnice Disponibilitate pentru deplasare in afara localitatii de resedinta si pentru program flexibil. Corectitudine, angajament, responsabilitate si determinare in atingerea obiectivelor profesionale Descrierea jobului Responsabilitati: Instalare, service si reparatii pentru echipamente, utilaje si accesorii HoReCa. Efectuarea si consemnarea instruirilor externe efectuate la clienti. Intocmirea fiselor de reparatie interne si externe. Evidenta necesarului propriu de piese de schimb. Pregatire / testare echipamente inainte de livrare. Cunoastere utilizare programe de baza computer ( word, excel ). Localizarea posturilor : Bucuresti. Aria activitatilor: nationala. Cunoasterea limbii Engleza: obligatoriu - nivel mediu. Spaniola reprezinta un avantaj. Descrierea companiei Comania ce activeaza in domenii diverse atat local cat si international. Import, distributie, HORECA, echipamente profesionale alimentatie.

 • Lăcătuși pentru Israel salriu 3400-4900 euro net!

  JOB NR.2209- ISRAEL Lăcătuși Calificați Salariu 3500-4900 euro net. Posturi vacante: 8 Cerințe: Experienta in citirea planurilor, asamblare, sudare cu electrozi - CO2 si taiere brenner (flacara). Nivel minim de engleză Limba rusa este un avantaj. Procesul de recrutare: Trimite-ne C.V cu detalii despre experiență și spacifică numărul de jobul vacant la care aplicați la adresa de e-mail : al doilea pas este - Interviul online cu angajatorul. Procesul de recrutare până la sosirea în Israel durează aproximativ 15-30 de zile din momentul în care sunteți selectat. Doar solicitanții cu cetățenie/pașaport din următoarele țări: România, Portugalia, Bulgaria, Letonia, Polonia, Croația, Cipru, Slovacia, Ungaria, Estonia, Lituania, Republica Cehă, Slovenia, Grecia, Malta, Andorra. pot aplica pentru job.

 • 5

  ANGAJAM ELECTRICIENI

  Societate romaneasca de peste 18 ani pe piata din Romania, producator de echipamente pentru spalatorii auto tip self - service,angajeaza electricieni si electricieni automatizare. Sediul de lucru se afla in sectorul 3, pe strada Oxigenului. Oferim salariu atractiv si tichete masa 20 lei. Pauza de masa: 30 minute Program : L-V - 08.00 - 16.30

 • Salveaza cautarea